REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
hAZNADAR

#901 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

orinoco wrote:
Odlično. Ako nam želiš pomoći da riješimo ove nagomilane probleme, spakuj kofere i ovamo... Zajedno smo jači :D
Ja biram sam gdje zivim, kako pomazem, kome pomazem i sa kime zivim.
A to da dijaspora nema pravo glasa o drzavi cije drzavljanstvo takodjer ima - neces naci ni u jednom zakonu.
Zbog takvih kao ti mi ne pada na pamet da zivim u zabokrecini koju pravite. Pa izigravaj tu neki visi stales i privilegovanog prema nekom drugom.
Imas li jos sta protiv dijaspore? Nije valjda samo ovo do sada. Kada shebes temu - ucini to sa stilom.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#902 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:
hAZNADAR wrote: Hajmo malo za promjenu o dijaspori, nismo odavno. Hrasno, orinoco, ti,.. ima li vas jos sto bi radije o tome?
Bujrum. http://forum.klix.ba/dijaspora-f31.html
O ne poceo si ovdje i nastavi sad ovdje.
Hajde istresi sto imas - temu si svakako shebao.

Iskreno receno bas mi je drago sto ne zivim u drustvu koje ti i slicni pravite. Bolesni ste od mrznje i zavisti a poslije kukate kako je sve crno, zaostalo,... krivi naravno drugi.
Nije tebi drago nego si jedva docekao da se ufatis neke metropole i neka si nek ti je sa srecom ali nemoj meni ovdje navlaciti belaje i sranja. Ili obratno ako vec zelis pa hajde dovezi guzove ovdje,.....skrasi se u ovoj zoni sumraka pa da se zajeno kemfamo protiv nepravde. I naravno obavezno je postavljanje linkova kako dijaspora salje pare....kome.....salje svojoj rodbini kao sto ponekad i meni posalje moja ali ne pametuje kako bi ja trebao da zivim u BiH. Evo koliko ste u dijaspori zajebani da su Bilefeldu neki majmuni zapalili islamski centar. Sto tamo ne branite bosnjastvo i vjeru?? Kurac moj ne smijete da pinete niti da pozivate na ovo ili ono nego stidljivo najveca vam je furka da ste ZABRINUTI. Uzivajte, zaradjujte, zivite ali ne pravite nama ovdje dodatne probleme jer ih vecd imamo preko glave.
hrasno38

#903 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:
Odlično. Ako nam želiš pomoći da riješimo ove nagomilane probleme, spakuj kofere i ovamo... Zajedno smo jači :D
hAZNADAR wrote:Ja biram sam gdje zivim, kako pomazem, kome pomazem i sa kime zivim.
A to da dijaspora nema pravo glasa o drzavi cije drzavljanstvo takodjer ima - neces naci ni u jednom zakonu.
Zbog takvih kao ti mi ne pada na pamet da zivim u zabokrecini koju pravite. Pa izigravaj tu neki visi stales i privilegovanog prema nekom drugom.
Imas li jos sta protiv dijaspore? Nije valjda samo ovo do sada. Kada shebes temu - ucini to sa stilom.
Napokon si rekao ono sto zaista mislis......pa odjezdi onda iz ove zabokrecine koja se zove BiH i koristi je za ljetna kurcenja sa skupocjenim mercedesima i bjelim carapicama.
I da....... tako si izabro vjerovatno i 90-tih kad je prvi metak opalio .......
bh.tornjak

#904 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

izleda kupusna kalja nekima nije bila slana po mjeri...ili golf dvojka nije mogo da upali....pa sav bijes istresaju na dijasporu...???

svejedno, posto dijaspora "upumpa vise para" nego sto domaci uplate poreza ( a placanje poreza im je glavni adut da oni imaju pravo glasa a dijaspora ne) dijaspora je donijela odluku...revizije ce biti... :D
hAZNADAR

#905 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

hrasno38 wrote:

Nije tebi drago nego si jedva docekao da se ufatis neke metropole i neka si nek ti je sa srecom ali nemoj meni ovdje navlaciti belaje i sranja. Ili obratno ako vec zelis pa hajde dovezi guzove ovdje,.....skrasi se u ovoj zoni sumraka pa da se zajeno kemfamo protiv nepravde. I naravno obavezno je postavljanje linkova kako dijaspora salje pare....kome.....salje svojoj rodbini kao sto ponekad i meni posalje moja ali ne pametuje kako bi ja trebao da zivim u BiH. Evo koliko ste u dijaspori zajebani da su Bilefeldu neki majmuni zapalili islamski centar. Sto tamo ne branite bosnjastvo i vjeru?? Kurac moj ne smijete da pinete niti da pozivate na ovo ili ono nego stidljivo najveca vam je furka da ste ZABRINUTI. Uzivajte, zaradjujte, zivite ali ne pravite nama ovdje dodatne probleme jer ih vecd imamo preko glave.
A ko ti je stvorio te probleme, ko ti stvara te probleme u kojima zivis pa se bojis da ce jedna revizija to shebati? Dijaspora mozda. Slusaj samozvani legalisto - dokle god imam drzavljanstvo BiH i dokle god u BiH ne postoji aparthejd gdje neko ima a neko nema pravo glasa - imam pravo da kazem svoje misljenje. Dokle god ne postoji zakon koji dijaspori zabranjuje nesto - mozes samo u svoj stomak zatvoriti svoju mrznju i variti.

Nigdje u BiH nisam dozivio prezir prema dijaspori - samo u Sarajevu. Gdje jedan odredjen soj ljudi umisljen da je elita mrzi usput i dosljake, Sandze, prigradske, druge gradove,.. i umisljaju da su neka elita. Kukaju kako je crno, kako ne valja,.. a vjecito drugi krivi. Dijasporu mrze iz ciste zavisti.

Revizija tuzbe na tvoj zivot ima efekta koliko i prosla tuzba i vrijeme poslije tuzbe,... itd. Tako da ti navodno dizanje tenzija iz dijaspore nece proci. Dijaspora nije nikada bila presudna u bilo cemu u BiH. Pa nije ni sada glavnica onih koji jesu za reviziju - glavnica je i dalje oko tebe.

Imas li jos prosuti sta o dijaspori ti i sirovina? Ili je to - to?
Fudo387

#906 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:
Dozvolio si sebi da te par nebitnih likova isprovociraju, uskrsnuti ali kemal i hrasno.
Njih dvojicu u toj drzavi niti ko pita za sta, niti jebe za sta.
U ovom slucaju bitno je samo sta ce Sakib uraditi, i hoce li mu Bake dati signal da dostavi potrebnu dokumentaciju.
Sve drugo je besmisleni off topic.
hAZNADAR

#907 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

hrasno38 wrote:
hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:
hAZNADAR wrote:Ja biram sam gdje zivim, kako pomazem, kome pomazem i sa kime zivim.
Napokon si rekao ono sto zaista mislis......pa odjezdi onda iz ove zabokrecine koja se zove BiH i koristi je za ljetna kurcenja sa skupocjenim mercedesima i bjelim carapicama.
I da....... tako si izabro vjerovatno i 90-tih kad je prvi metak opalio .......
Citiram kolega - da pratis znao bi
sarajevo999999 wrote:
Ko o cemu - mi o tuzbi, srbi o referendumu, hrvati o trecem entitetu, teme prezvakane i izlapljele evo ima 25 godina. Zabokrecina i zadojenost. Ako zelis progresirati, logicno da si odmah pizda koja se boji drugih. Uz sve to, stokholmske i pariske brigade najglasnije.
Ma hajte molim vas
A ja odlucujem kada dolazim u BiH, koliko dugo, sta vozim i koju boju carapa nosim. I u Banjaluci i u Sarajevu. Pa pojedi se od muke ali tako je.
Kako bi bilo da napravite koju demonstraciju protiv dijaspore, peticiju,... ili radije nebi ni tu talasao
hrasno38

#908 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

hAZNADAR wrote:
hrasno38 wrote:

A ko ti je stvorio te probleme, ko ti stvara te probleme u kojima zivis pa se bojis da ce jedna revizija to shebati? Dijaspora mozda. Slusaj samozvani legalisto - dokle god imam drzavljanstvo BiH i dokle god u BiH ne postoji aparthejd gdje neko ima a neko nema pravo glasa - imam pravo da kazem svoje misljenje. Dokle god ne postoji zakon koji dijaspori zabranjuje nesto - mozes samo u svoj stomak zatvoriti svoju mrznju i variti.

Nigdje u BiH nisam dozivio prezir prema dijaspori - samo u Sarajevu. Gdje jedan odredjen soj ljudi umisljen da je elita mrzi usput i dosljake, Sandze, prigradske, druge gradove,.. i umisljaju da su neka elita. Kukaju kako je crno, kako ne valja,.. a vjecito drugi krivi. Dijasporu mrze iz ciste zavisti.

Revizija tuzbe na tvoj zivot ima efekta koliko i prosla tuzba i vrijeme poslije tuzbe,... itd. Tako da ti navodno dizanje tenzija iz dijaspore nece proci. Dijaspora nije nikada bila presudna u bilo cemu u BiH. Pa nije ni sada glavnica onih koji jesu za reviziju - glavnica je i dalje oko tebe.

Imas li jos prosuti sta o dijaspori ti i sirovina? Ili je to - to?
Ko finansira tu tuzbu??? Da nije mozda dijaspora ili od para BH gradjana koji rade i zive u BiH!!! Rekao sam ti da u BiH djeca umiru jer drzava nema para za lijecenja, penzioneri kopaju po kontejnerima jer su najvecem broju peznije u visini 300 KM, bruka ljudi nema posla jer jebeni Bakir i jos jebenija SDA nije napravila niti u zivot vratila niti jednu jedinu tvornicu a ono i malo sto radi je u nevidjenim dugovima jer su na vodecim pozicijama Bakircici, u bolnicama nema lijekova i sam ih moras nositi......i vi ste u strasnoj zabludi da ljude koji zive ovdje u velikom procentu boli kurac za necim sto nema teoretske sanse da prodje. Da ima ja prvi bih donirao da pomognem u dobijanju tuzbe......dakle sve ovo sto vi pricate ili vas nekolicina sa adresama po zapadu je cisto preseravanje jer vas boli kurac jer vasi guzovi i vasa djeca nisu u BiH i sutra sta god da se desi opet ce najebati jedni te isti.
hAZNADAR

#909 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

Fudo387 wrote:
hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:
Dozvolio si sebi da te par nebitnih likova isprovociraju, uskrsnuti ali kemal i hrasno.
U ovom slucaju bitno je samo sta ce Sakib uraditi, i hoce li mu Bake dati signal da dostavi potrebnu dokumentaciju.
Ma tema je vec shebana. Zna se ko je poceo i neka istresu sto imaju. Bice mirniji na drugim temama
hrasno38

#910 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

Fudo387 wrote:
hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:
Vidi onaj ko je nebitan za ovu drzavu si upravi ti i tvoji kompanjoni iz dijaspore i zaboli me kuraca za vase nebitno misljenje.....i da na vasu veliku i ogromnu zalost moje je i te kako bitno i bit ce uvijek bitnije od vaseg!!!! Eto vam Bakira i Softica pa ih kuci vodite!!!!
hAZNADAR

#911 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

hrasno38 wrote:
Ko finansira tu tuzbu??? Da nije mozda dijaspora ili od para BH gradjana koji rade i zive u BiH!!! Rekao sam ti da u BiH djeca umiru jer drzava nema para za lijecenja, penzioneri kopaju po kontejnerima jer su najvecem broju peznije u visini 300 KM, bruka ljudi nema posla jer jebeni Bakir i jos jebenija SDA nije napravila niti u zivot vratila niti jednu jedinu tvornicu a ono i malo sto radi je u nevidjenim dugovima jer su na vodecim pozicijama Bakircici, u bolnicama nema lijekova i sam ih moras nositi......i vi ste u strasnoj zabludi da ljude koji zive ovdje u velikom procentu boli kurac za necim sto nema teoretske sanse da prodje. Da ima ja prvi bih donirao da pomognem u dobijanju tuzbe......dakle sve ovo sto vi pricate ili vas nekolicina sa adresama po zapadu je cisto preseravanje jer vas boli kurac jer vasi guzovi i vasa djeca nisu u BiH i sutra sta god da se desi opet ce najebati jedni te isti.
Dijaspora svakako ulaze i ostavlja mnogo vise od tuzbe.
A nebi bio problem ni po ovom pitanju dati doprinos.
Jeli to sve sto imas o dijaspori?
Istresi momcino sav bijes, mrznju, zavist, muku,.. pun si toga ko sipak. Bolje sad odjednom negoli pomalo svukuda.
Fudo387

#912 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

hrasno38 wrote: Vidi onaj ko je nebitan za ovu drzavu si upravi ti i tvoji kompanjoni iz dijaspore i zaboli me kuraca za vase nebitno misljenje.....i da na vasu veliku i ogromnu zalost moje je i te kako bitno i bit ce uvijek bitnije od vaseg!!!! Eto vam Bakira i Softica pa ih kuci vodite!!!!
Aha, moje je misljenje nebitno a tvoje je bitno. :lol:
A za sta je tvoje misljenje bitnije?
Za ovu reviziju?
Mame ti?
:lol:
To ti sastancis sa Baketom?
On te postuje, cijeni tvoj rad i trud?
Nebitan si, djaba se nerviras, niko te nista ne pita.
Kad se vec poredis sa mnom u pitanje moze doci samo navijacka strast.
Tu si donji, oni za koje ja navijam odlucuju, oni za koje ti navijas pitaju se isto koliko i ti. Nista.
Razumijes li ili ces da ti to jos plasticnije nacrtam?
hAZNADAR

#913 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

hrasno38 wrote:
Vidi onaj ko je nebitan za ovu drzavu si upravi ti i tvoji kompanjoni iz dijaspore i zaboli me kuraca za vase nebitno misljenje.....i da na vasu veliku i ogromnu zalost moje je i te kako bitno i bit ce uvijek bitnije od vaseg!!!! Eto vam Bakira i Softica pa ih kuci vodite!!!!
I kazes nisi povlasten status, elita hebote.

Zao mi je - ali rekoh da pokusas demonstracijama, peticijama,.. pa mozda uspijes progurati kakav paragraf o razlicitim statusima.

I jeli to to? Osam usklicnika i boji kujaca,.. ima li sta jos?

Nisi ti toliko los da budem iskren. Zao mi je sto ovdje nisu dezurni prozivaci koji daleko vise trolaju i prosipaju mrznje, nestade i sirovina orinoco koji zapoce sve ovo,.. ali ako si odlucio sam ovdje arlaukati i sijati mrznju - izvoli.
Ja odoh u krpe, valja mi sutra ribat WC-e, jesti samo rizu u skupiti za Merdzu.
Last edited by hAZNADAR on 10/02/2017 01:03, edited 1 time in total.
asker

#914 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by asker »

hrasno38 wrote: Ko finansira tu tuzbu???
Znas li da si finansirao i ono Dodikovo lobiranje od 30 miliona po americi, finansiras i vojnike koji se postrojise u Banja Luci za neustavni dan RS-a, finansiras i zlocinca Lukaca (onog u RS-u), finansiras i trenutnog nam predsjednika drzave koji kaze nece BiH u NATO dok Srbija eventualno ne postane clanica. Finansiras (i ti i ja) mnogo toga sto direktno radi protiv nase zemlje. Sta si se uhvatio samo za tuzbu protiv agresora?

I sto samo Bakir i Softic? Koji su tvoji puleni? Oglasi li se iko od politickih predstavnika u FBiH protiv ove inicijative? Mozda smo propustili, bilo ko? Zar svi redom ne rekose da ukoliko ima dokaza stoje iza revizije? Sta ti nije jasno u cinjenici da ce se napraviti skup od 80 ljudi, svih koji nesto znace u probosanskom bloku, i odluciti hoce li se ici sa revizijom ili ne?
sarajevo999999

#915 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by sarajevo999999 »

.
Last edited by sarajevo999999 on 10/02/2017 01:52, edited 1 time in total.
Fudo387

#916 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

sarajevo999999 wrote:Sta je sta ste zinuli dijasporci.
Dobro vam je covjek rekao, dodjite u Bosnu da se borimo za nepravdu. Sta je haznadare, da se zarati tvoje dijete ce u skolu opet, lagano boli ga kita sendvic i na spielplatz a moje u blatnjavi jarak na vrh Vlasica po - 30. Sta je Fudo sta ti pjenis, kad pukne tvoja zena nece biti silovana a za moju nisam siguran.
Pobjegli od genocida, pobjegli ste od kurca mog, zavrsio je rat sto se niste vratili?... i vas i vase pare koje posaljete.
Licno ganjam da odem odavde u inostranstvo, nije sramota. Ali kad odem tu je i kraj mom misljenju na ovu i slicne teme. Ne mogu ja ukopavati familiju i prijatelje koji su ostali dole.
Cekaj, ti se bojis da ce ti neko silovati zenu ako Sakib dostavi dokumentaciju za reviziju tuzbe?
Jesi ti dobar?
sarajevo999999

#917 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by sarajevo999999 »

Nije to, glup si da shvatis kontekst mog posta.
Fudo387

#918 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Lupio si budalastinu i sad pokusavas biti pametan.
Cuj price, boli tebe Fudo briga sto ce meni neko zenu silovati?
I to na temi o reviziji presude u Hagu?
Svasta.
Ljakan

#919 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Ljakan »

Nije lupio nista rekao je da pukne,da se zarati,briga dijasporce guzovi su na sigurnom.

translate by Ja
Fudo387

#920 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Fudo387 »

Ljakan wrote:Nije lupio nista rekao je da pukne,da se zarati,briga dijasporce guzovi su na sigurnom.

translate by Ja
Pa sto bi puklo?
Ako ce puci to ce se desiti i bez ove revizije.
Ljakan

#921 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Ljakan »

Pa vidis svako malo neko dize tenzije,ovi hoce treci centitet,vamo se pametuje oko dana er esa koji se vec 20 godina slavi,sad ova revizija,svako sere na svoj nacin a u sustini prasina se dize ni oko cega,jebu dzaba narod i plase.Kakvi ratovi i gluposti.
It_is_a_Leclerc

#922 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by It_is_a_Leclerc »

Revizija presude je katastrofalan potez bošnjačke politike. Razoran i dugoročno nevjerovatno štetan po interese BiH. Tim više što ne postoje, ali ni minimalne šanse za uspjeh tragom činjenice da nikakvih novih dokaza nema.

Ali eto... Nije da smo navikli da bošnjačka politika utjelovljena u olinjalog Bakira ima neku perspektivu i konkretne planove.
Point.

#923 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Point. »

Revizija da ili ne ali strasno je kakva mrznja se ovdje ispoljava po dijaspori isto da je do dijaspore a ne do Bakira. Eh, u duhu rasprave da svim redovnim mrziteljima dijaspore pocevsi od ovo sarajevo9999 do one sirovine orinoco da vam pozelim jedno veliko oznojeno marjanovo mudo da ga malo stisnete.
razuman_covjek

#924 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by razuman_covjek »

It_is_a_Leclerc wrote:Revizija presude je katastrofalan potez bošnjačke politike. Razoran i dugoročno nevjerovatno štetan po interese BiH. Tim više što ne postoje, ali ni minimalne šanse za uspjeh tragom činjenice da nikakvih novih dokaza nema.

Ali eto... Nije da smo navikli da bošnjačka politika utjelovljena u olinjalog Bakira ima neku perspektivu i konkretne planove.
Ima li neki argument zasto je ovaj potez "razoran i nevjerovatno stetan po interese BIH"?
emi_eft

#925 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by emi_eft »

Citam i razocarana sam u manjak znanja o procesima medjunarodnog prava i time sto kako vidim, skoro pa niko ovdje ne uvidja da je 1. tuzba i sklopljena na nacin da se MORA izgubiti 2. da su namjerno koristeni termini koji su tesko dokazivi i s kojima je nemoguce dobiti ovaj spor 3. da vlasti u BiH namjerno 10 godina nista ne rade na ovom slucaju da bi odjednom 20 dana prije isteka roka kao pravili reviziju 4. da je ovo obicna Bakirova manipulacije glupog Bosnje da se opet zagrije za Bakira (eno vam clanaka klixa i komentara ispod " To Bakire" "Jest da je lopov, al svaka mu cast za ovo" itd 5. Da se vec koristeni dokazi NE SMIJU koristiti opet 6. da je u dva navrata na sudu dokazano da se genocid desio samo u Srebrenici (znamo svi da nije bas tako, ali je pojam genocid strasno sterilno definisan i tesko dokaziv, ako je u recimo u Prijedoru vecina muskaraca muslimana prezivjela , to je "dokaz da nije bio cilj istrijebiti jedan citav narod" - unatoc Trnopolju i sl, znam nije fer--ali je nazalost tako 7. U samoj tuzbi pise da hoce da dokazu da "Srbija vrsi genocid nad BOSANCIMA". Sta ovo konkretno znaci ? Da je kako bismo dobili tuzbu potrebno dokazati da je SRBIJA HTJELA DA ISTRIJEBI BOSANCE. Kao prvo, ko su danas de iure Bosanci? "Ostali", eto ko smo, u principu ne postojimo. Dalje - u ocima suda -ako je Srbija htjela da istrijebi "Bosance" po definiciji ljude koji zive u BiH -zar i Srbi nisu ljudi koji zive u BiH? Dalje - ako je Srbija htjela da istrijebi Bosance iz BiH, zasto su Bosanci u odredjenim dijelovima BiH pusteni na miru? Onda - gdje su dokazi da je de facto Srbija htjela da istrijebi muslimane i Hrvate, ili jos gore Bosance a ne samo da pripoji BiH sebi, ili stvori drzavu Srba u BiH? Zasto su ostavljani ljudi koji su se prikljucili VRS? Gdje je dolaz da su vojne akcije i naredbe o istim dolazile iz Srbije?

Znamo svi sta je bilo, ali u ocima suda, de facto dokazati da zemlja gdje u Sandzaku muslimani nisu dirani je gotovo pa nemoguce. Tvrdim da su namjerno koristene rijeci "genocid" i"Bosanci"kako bi se smanjila sansa da dobijemo presudu.

Da su koristili "zlocin protiv covjecnosti" ili "ratni zlocin" bilo bi jasno ko dan, i vec bi nasi politicari sjedili sa par milijardi u svicarskim bankama. Zast je koristena najgora i najteze dokaziva kvalifikacija zlocina? Zasto Bosanci? Zasto, vrag sam zna.

Poenta je da treba biti hladne glave i trezveno ovo gledati. Ovo je propao slucaj.

Slobodno recite da sam los patriota. Po meni je velika budala i neprijatelj ove zemlje neko ko se bori da se ovo pokrece kad pravno imamo 0 sanse, potrosicemo pare i ispasti budale.

Nazalost, malo je strucnih, a milion hobi istoricara i pravnika
Post Reply