PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#901 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
do auta je sta ti znas i komunjare su imale par nepar 
- O'zone
- Globalni moderator
#902 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ma niiiijeeeeeee ba do auta je.Naslovnica wrote:Evo, trenutni index zagađenja je 364.
Nedjelja navečer, broj auta na cesti minimalan.
One nekakve PM10 488!
Katastrofa!
Šta vam to govori?
NIJE DO AUTA!
Do loženja je!
- strong69
#903 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ko ima Android OS moze potraziti na Google Playstore aplikaciju EkoAkcija i pratiti situaciju. Danas je situacija najgora u posljednjih 10 dana.
- klavirdžija
#904 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Sutra obavezno uvesti i zabranu bicikala. U znoju ima tog PM10 jerbo je danima udisan.
- jao_situacije
#905 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
hoće al u kurcubumerangss wrote:Margita81 wrote:Ne kontam logiku da svako mora vozit auto pa i ta sirotinja. Ne mozes drndat auto staro 30god i zdravo.
Imas bus, javni prevoz i sl..jbt sve sirotinja a svi voze i svi puse. Mrs.
Drugo..smijesna je ova mjera uopste. Jedino rjesenje je u kriznim mjesecima zabraniti lozenje uglja domacinstvima i tek tada bi se osjetilo poboljsanje.![]()
treba sbvencionirati elektricnu energiju, kao sto je prije bila zimska i ljetna tarifa ali sad zimska treba biti 50% jeftinija i svi ce preci sa drva i uglja na struju
neće on ništa preći dok mu ne zaprijetiš kaznom od par milja maraka i dok policija ne dođe na vrata
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#906 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Merlin za Novu: do ponoci par, poslije ponoci nepar.
Last edited by Tomahawk11 on 25/12/2016 22:36, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#907 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Jebale im komunjare mater hipstersku vazda.
Jebote, pa na Stupu je Grizelj uredno dobio dozvolu da napravi spalionicu organskog otpada.
Generacije će ispaštati za ovo što nam SDA&co radi od rata, a posebno zadnjih 10tak godina.
Jadna li mu majka ko ovdje ostane.
Ko ne umre od nekog oblika raka, umrijeće od sikiracije.
Jebote, pa na Stupu je Grizelj uredno dobio dozvolu da napravi spalionicu organskog otpada.
Generacije će ispaštati za ovo što nam SDA&co radi od rata, a posebno zadnjih 10tak godina.
- klavirdžija
#908 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
A u ponoć "Da te nije, Alija".Tomahawk11 wrote:Merlin za Novu: do ponoci par, poslije ponoci nepar.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#909 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ja bih volio kada bi sutra svi imali snage ispoštovati ovu odluku, pa da vidimo šta će to izazvati. Evo recimo svi na gradski prevoz, koji je i onako neredovan i prepun putnika, pa nemaš mjesta i ti čekaš sljedeći, pa i on pun, a ti javiš poslodavcu da ne možeš na posao. Pa tako radnici, medicinari, policajci, vatrogasci, pekari, profesori, mašinovođe, ložači, vozači javnog prevoza... i td. ne mogu doći na posao.
Koji bi to kolaps bio, a volio bih to posmatrati...
Koji bi to kolaps bio, a volio bih to posmatrati...
- bitanga_sa_otesa
#910 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
moj naklon imas i za ovoNaslovnica wrote:Jebale im komunjare mater hipstersku vazda.
- strong69
#911 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ako im je stalo do zdravlja gradjana i posjetioca koncerta onda bi bilo ocekivano, razumno i normalno da koncert otkazu a da novac upotrijebe za poboljsanje uslova u Sarajevu.Tomahawk11 wrote:Merlin za Novu: do ponoci par, poslije ponoci nepar.
Bas me zanima kako bi prosli da pokusaju otkazati i kakav su ugovor sa Merlinom potpisali. S druge strane, Lukic mrtav hladan izjavljuje da ce Klas jedan voziti parna i jedan neparna i da ne vidi problem da stigne da isporuci hljeb.
Ali pozitivna stvar je sto mi komunjare danas mozemo da se okupamo. Ima vode. Kud danas nisu izbori...
-
Heller
#912 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Jes al ako das narodu jeftinu struju, kako ce svojim privatnim SDA firmama prodavat struju za 10% cijene da bi ovi preprodavali?jao_situacije wrote:hoće al u kurcubumerangss wrote:Margita81 wrote:Ne kontam logiku da svako mora vozit auto pa i ta sirotinja. Ne mozes drndat auto staro 30god i zdravo.
Imas bus, javni prevoz i sl..jbt sve sirotinja a svi voze i svi puse. Mrs.
Drugo..smijesna je ova mjera uopste. Jedino rjesenje je u kriznim mjesecima zabraniti lozenje uglja domacinstvima i tek tada bi se osjetilo poboljsanje.![]()
treba sbvencionirati elektricnu energiju, kao sto je prije bila zimska i ljetna tarifa ali sad zimska treba biti 50% jeftinija i svi ce preci sa drva i uglja na struju
neće on ništa preći dok mu ne zaprijetiš kaznom od par milja maraka i dok policija ne dođe na vrata
- bitanga_sa_otesa
#913 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
umro je dino merlin
-
noviclan
-
tempuser
#915 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Ja ne kontam zasto se u sve provlaci ta socijalna karta.
Zvuci grubo ali je neminovna cinjenica, nema svako jednako, nema svako za dobar auto, nema svako za ekoliski prihvatljiv energent, ali takav je nas narod, svi bi auto, svi bi u Sarajevo pa onda vozaj neodrzvane grobove, sagradi kucu be papira i bez fasade pa lozi budjavi cumur, gume i cipele! Sad ce me mnogi popljuvati, boli me dzonson za to, ali jednako kako ako nemas para da vozis, tocis i odrzavas auto kako treba onda ne treba da imas auto tako ako ti je skupo da se u Sarajevu grijes po propisu onda brate nisi ti za Sarajeva nit je Sarajevo za tebe. Sta mislite sta voze i na ta se griju siromasni po Londonu?
Zvuci grubo ali je neminovna cinjenica, nema svako jednako, nema svako za dobar auto, nema svako za ekoliski prihvatljiv energent, ali takav je nas narod, svi bi auto, svi bi u Sarajevo pa onda vozaj neodrzvane grobove, sagradi kucu be papira i bez fasade pa lozi budjavi cumur, gume i cipele! Sad ce me mnogi popljuvati, boli me dzonson za to, ali jednako kako ako nemas para da vozis, tocis i odrzavas auto kako treba onda ne treba da imas auto tako ako ti je skupo da se u Sarajevu grijes po propisu onda brate nisi ti za Sarajeva nit je Sarajevo za tebe. Sta mislite sta voze i na ta se griju siromasni po Londonu?
Last edited by tempuser on 25/12/2016 22:50, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#916 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Cini mi se da u smogu ima jos neceg.....
-
Naslovnica
#917 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Sumpora ponajviše.GeeTnT wrote:Cini mi se da u smogu ima jos neceg.....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#918 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Jasta ce.strong69 wrote:Ako im je stalo do zdravlja gradjana i posjetioca koncerta onda bi bilo ocekivano, razumno i normalno da koncert otkazu a da novac upotrijebe za poboljsanje uslova u Sarajevu.Tomahawk11 wrote:Merlin za Novu: do ponoci par, poslije ponoci nepar.
Bas me zanima kako bi prosli da pokusaju otkazati i kakav su ugovor sa Merlinom potpisali. S druge strane, Lukic mrtav hladan izjavljuje da ce Klas jedan voziti parna i jedan neparna i da ne vidi problem da stigne da isporuci hljeb.
Ali pozitivna stvar je sto mi komunjare danas mozemo da se okupamo. Ima vode. Kud danas nisu izbori...
To i napisah kad vidjeh reklamu na TV za novogodisnji koncert.
Da su danas izbori, opet bi ova bagra pobijedila.
Oni koji ih biraju odlicno plivaju u ovom mulju.
- klavirdžija
#919 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
tempuser wrote:Ja ne kontam zasto se u sve provlaci ta socijalna karta.
-
AmirBaa
- bitanga_sa_otesa
#921 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
nece te popljuvat niko ko realno razmislja ,samo papke boli istinatempuser wrote:Ja ne kontam zasto se u sve provlaci ta socijalna karta.
- jao_situacije
#922 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
ni ne žive u londonutempuser wrote:Ja ne kontam zasto se u sve provlaci ta socijalna karta.
žive 100 km van londona i putuju 2 sata vozom do londona da odu na posao i onda opet isto kad se vraćaju kući
-
to je to
#923 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
I sutra lagano pješke na posao pa udisati punim plućima taj PM10........Naslovnica wrote:Evo, trenutni index zagađenja je 364.
Nedjelja navečer, broj auta na cesti minimalan.
One nekakve PM10 488!
Katastrofa!
Šta vam to govori?
NIJE DO AUTA!
Do loženja je!
- Matzan
#924 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
breuer wrote:imal ovdje iko da nema euro 6, da nisam slučajno zalutao na forum bih dijaspore u norveškoj?
- O'zone
- Globalni moderator
#925 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima
Nadam se da će te sutra biti pametni pa barem maramicu staviti preko usta. Posebno pazite na djecu