Rezultati izbora 2016

Post Reply
Alternativac1

#901 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Alternativac1 »

šta večeras viđeh i doživjeh, pa to nema ni u Africi...
stvarno smo zaslužili sve i načisto sam sa sobom da treba bježat glavom bez obzira iz ove bare pune krokodila :-)
putokaz1

#902 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

U Sarajevu 0 Crvenih općina a u Tuzli 5
Kako?
jao_situacije

#903 Re: Rezultati izbora 2016

Post by jao_situacije »

putokaz1 wrote:U Sarajevu 0 Crvenih općina a u Tuzli 5
Kako?
pare
putokaz1

#904 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Plaćaju se i na TK,u mom mjestu sve poplaćeno sda+sbih+sbb pa u zbiru SDP-DF-SDU pobjediše?
Bosanski_kralj

#905 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Bosanski_kralj »

SDA na USK ima samo načelnika u Sani
putokaz1

#906 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Bosanski_kralj wrote:SDA na USK ima samo načelnika u Sani
HAHAHAHAH
cvrčak_na_hedonizmu

#907 Re: Rezultati izbora 2016

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

U Sarajevu ima najviše uhljeba i debila. Tacno me stid gdje živim i sa kakvim debilima dijelim zrak.

SDA je uspjela, svojim djelovanjem, da Bošnjački narod izgubi poziciju žrtve genocida. Sada su uspjeli da izgube i Srebrenicu. Odnosno nisu je ni izgubili, jer balije boli karina za Srebrenicom. Njih zanimaju samo IMT varijante i ništa više. Sada ide lagano zaborav, što je bio i plan troprstasa.

Očekivano, Srbi glupani su se primili ko saucesce na priču o referendumu. Začuđujuće, Bosnje baš i nisu. To je kao neka dobra stvar, raja počinje da gleda oko sebe, razmišlja svojim glavom, pita se jel može bolje il je bijeda normalna. Opozicija se mora ujediniti prije parlamentarnih izbora, spremiti se za vlast, imati projekte, razvojni plan, pogoditi stoku i uspostaviti pravnu državu.

HDZ očekivano vlada, ali to i nije neko čudo. Radim sa hercegovcima, imaju mnogo bolji standard od nas + haman i da nema inspekcija.

Glasao, da ne bude da prdim u prazno :oops: Naša Stranka.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 03/10/2016 03:21, edited 1 time in total.
putokaz1

#908 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:U Sarajevu ima najviše uhljeba i debila. Tacno me stid gdje živim i sa kakvim debilima dijelim zrak.

SDA je uspjela, svojim djelovanjem, da Bošnjački narod izgubi poziciju žrtve genocida. Sada su uspjeli da izgube i Srebrenicu. Odnosno nisu je ni izgubili, jer balije boli karina za Srebrenicom. Sada ide lagano zaborav, što je bio i plan troprstasa.

Očekivano, Srbi glupani su se primili ko saucesce na priču o referendumu. Začuđujuće, Bosnje baš i nisu. To je kao neka dobra stvar, raja počinje da gleda oko sebe, razmišlja svojim glavom, pita se jel može bolje il je bijeda normalna. Opozicija se mora ujediniti prije parlamentarnih izbora, spremiti se za vlast, imati projekte, razvojni plan, pogoditi stoku i uspostaviti pravnu državu.

HDZ očekivano vlada, ali to i nije neko čudo. Radim sa hercegovcima, imaju mnogo bolji standard od nas + haman i da nema inspekcija.

Glasao, Naša Stranka.
i ja isto glasao i u mom mjestu bila još dvojica kao ja ,hahahahaha...
cvrčak_na_hedonizmu

#909 Re: Rezultati izbora 2016

:thumbup:

Taman da si jedini glasao za NS ili da glasas za penzionere, nema veze. Izlaziti na izbore i glasati PROTIV SDA i satelita. Glas za SDA i njihove satelite = glas protiv BiH. Protiv razuma i logike. Jebu nas dvadeset i kusur godina, jebu i ne vade.

Jel dosta više ?

Bosnje dokazuju da su među glupljim i pokvarenijim narodima u Europu, ako ne i najveći glupani i pokvarenjaci.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#910 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Velkoski »

Sve stranke su zlo, neke manje, neke više. :D Realno, svima je cilj da se uhljebe, ovdje ne postoji bilo kakva ideološka podjela, zato mi je smiješno ovo 'desnica' i 'ljevica'.

Nezavisni kandidati > stranački puleni.
putokaz1

#911 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Velkoski wrote:Sve stranke su zlo, neke manje, neke više. :D Realno, svima je cilj da se uhljebe, ovdje ne postoji bilo kakva ideološka podjela, zato mi je smiješno ovo 'desnica' i 'ljevica'.

Nezavisni kandidati > stranački puleni.
ima razlike imal NS ministarsku fotelju?
Nema
dok ih ne vidimo kao šefove službi ili kao ministre nemože reći da su isti
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#912 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Velkoski »

Većina je ista, vrti se u politici godinama i mijenja boje kako vjetar puhne. :)
It_is_a_Leclerc

#913 Re: Rezultati izbora 2016

Post by It_is_a_Leclerc »

Međusobne ih podjele i animoziteti došli glave.

Bužim je SDA-u, što su SDS-u Pale.
Zaista težak, težak poraz.
cvrčak_na_hedonizmu

#914 Re: Rezultati izbora 2016

Sa takvom pričom i takvim stavom treba da prodamo državu Arapima ili bilo kome ko hoće da plati i završimo priču o nama.

Priča da su svi lopovi je ono što imamo oko sebe. Počni da hapsis pa ćeš vidjeti kako se uhljebis, a ne radiš :oops:

Samo represija pomaže protiv stoke
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#915 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Velkoski »

Budi realan, znaš i sam... Ovdje nema nikakve perspektive i budućnosti, ovo danas je potvrda... :D

Najbolja opcija je odseliti negdje.

Pa vidi izlaznosti u Centru... Tačno treba udarati ljude čim se požale kako je vlast loša.
putokaz1

#916 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Velkoski wrote:Budi realan, znaš i sam... Ovdje nema nikakve perspektive i budućnosti, ovo danas je potvrda... :D

Najbolja opcija je odseliti negdje.

Pa vidi izlaznosti u Centru... Tačno treba udarati ljude čim se požale kako je vlast loša.
HHaaahaha jednom je neki forumaš rekao ''Daleko je Lukavac'',e pa dođete i vidite kako se pobjeđuje
It_is_a_Leclerc

#917 Re: Rezultati izbora 2016

Šta - kako se pobjeđuje ?! Ko pobjeđuje ?! DF-SDP ?! Kao neka alternativa, ljevica, avangarda ?!

Dajte se dozovite.
putokaz1

#918 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Šta - kako se pobjeđuje ?! Ko pobjeđuje ?! DF-SDP ?! Kao neka alternativa, ljevica, avangarda ?!

Dajte se dozovite.
Nezavisni ili sdp df sdu kako god bolji je od sda
Univerzitetski profesor koji dosad nije bio član nijedne od te tri stranke niti je bio dio izvršne vlasti
It_is_a_Leclerc

#919 Re: Rezultati izbora 2016

putokaz1 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Šta - kako se pobjeđuje ?! Ko pobjeđuje ?! DF-SDP ?! Kao neka alternativa, ljevica, avangarda ?!

Dajte se dozovite.
Nezavisni ili sdp df sdu kako god bolji je od sda
Univerzitetski profesor koji dosad nije bio član nijedne od te tri stranke niti je bio dio izvršne vlasti
To je pogrešan koncept. Treba glasati za programe, ljude, imena, a ne za stranke kojima (ne) pripadaju. Barem sam ja tako. Čitao, raspitivao se, pa i upoznao neke kandidate, saslušao ideje, planove i sam donio zaključak. Ako glasate za nekog samo zato što (ni)je SDA, onda je to baš malo bezveze,
cvrčak_na_hedonizmu

#920 Re: Rezultati izbora 2016

Ne želim da vjerujem da je današnja situacija u društvu realna. Ne želim, jer ovo što živimo je u rangu Sijera Leonea, bukvalno.

Sarajevo, koje je oličenje papanluka, lopovluka i moralnog sunovrata, ima malo više od pola miliona stanovnika. Ako ima volje, situacija se može riješiti u roku od godinu dana.

Malo hapsis, malo više oduzimaš ako neće kazne da se plate. Rijesis Sarajevo, riješio si pola BiH, a ima para, može se normalno živjeti.

Ovo pišem, a imam pare, dobar posao, nije mi ugrožena egzistencija, a pun mi kurac njuški koje gledam oko sebe. Odrobijacu nekoga ili će me neko odrobijati na kraju, toliko me nervira situacija, nesposobnost i nevjerojatna indolentnost i letargija koja nas okružuje.

I nisu svi lopovi, ne kradu svi, neće svi da se uhljebe na drzavnu sisu.
putokaz1

#921 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Ideja novog lijevog načelnika:uvesti drugu smjenu u dom zdravlja,povezati jedno poluzatvoreno sela sa drugom općinom te približit Srebrenik i Lukavac,Napraviti prečicu Maglaj Lukavac,Srediti dva ulaza u Grad i smanjiti gužve,Popraviti put za izlatište Ratiš,uvesti reda u upravne organe sad je haos,pravobranilac dođe na posoa kad hoće jer je član sda dosad vladajuće,ispraviti neispravnu odredbu o izboru Vijeće MZ,stvroriti uslove da budžet bude ispunjen investicijama,omogućit novim mladim sportistima besplatno treniranje...
klixo

#922 Re: Rezultati izbora 2016

Post by klixo »

It_is_a_Leclerc wrote:

Neko mi davno isprica da je tamo rijetkost vidjeti nepokrivenu zenu kao i da se vjera redovno upraznjava , dakle nema deklaritivnu svrhu.
putokaz1

#923 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Bužim.
Gospodin je sda u duši samo malo posvađan s rukovodstvom pa uspio prevarit narod.
Jeste malo sredina vjerski nastrojena ali i tu i pokoji srbin živi,to je onaj koji se javlja u emisiju na Radiu.
Normalna i pristojna sredina s najvećim Herojima odbrane Bosne.
VjecitiStudent

#924 Re: Rezultati izbora 2016

Post by VjecitiStudent »

klixo wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Neko mi davno isprica da je tamo rijetkost vidjeti nepokrivenu zenu kao i da se vjera redovno upraznjava , dakle nema deklaritivnu svrhu.
U Bužimu živi prije svega sirotinja.
putokaz1

#925 Re: Rezultati izbora 2016

Post by putokaz1 »

Pola ih živi vani i finansira drugu polovinu....
Post Reply