to su programski ciljevi SDA sto znaci da si zelenas sa dna kaceMohamad Sissoko wrote:Ne, ja sam tacno opredjeljen a to je antisdp fasisti tipa Jasko borac protiv muslimana i najezde imaginarnih Arapahowdy wrote:Primjetno je da si ti neopredijeljenMohamad Sissoko wrote:Tuzlanski komunisti jos uvijek zive u nekom hladnom ratu pa im sva slika crno-bijela, ako nisi za sdp onda si za sda.Nema druge, trece
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
howdy
#901 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
Mohamad Sissoko
#902 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nesto sam tako nacuo da im je u programu, pored organizovanja masovnih migracija Arapa u Tuzlu i zatrpavanja Panonike.

-
howdy
#903 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tuzla nikad pozelenit nece.Mohamad Sissoko wrote:Nesto sam tako nacuo da im je u programu, pored organizovanja masovnih migracija Arapa u Tuzlu i zatrpavanja Panonike.![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#904 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
haha, jesil se to naljutio?dale cooper wrote:Joj ovih zelenih karinaša...ko ih ne zna.![]()
Brinu se za smog u Tuzli, a kurcom ne mrdaju godinama
za smog u Sarajevu ili Zenici.
-
Mohamad Sissoko
#905 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ma tamo ni trava nije zelena.Jos kad dodje blok 7...howdy wrote:Tuzla nikad pozelenit nece.Mohamad Sissoko wrote:Nesto sam tako nacuo da im je u programu, pored organizovanja masovnih migracija Arapa u Tuzlu i zatrpavanja Panonike.![]()
Al nafatacu ja Arapa...ne odustajem
-
markantan
#906 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
moram se ponovit
markantan wrote:živio partijski drug Džasmin
doživotni predcednik, zajebat će i Fidel Castra i Kim Janga... Tuzla ostaje oaza komunizma i komunjara uz Kubu i Sjevernu Koreju da prkose kapitlizmu i pevaju pesmice da ce Amerika i Englesk posttat zemlja proleterska, jednog lijepog dana
preostali srbi, hrvati, mješanci, Bosanci, kurci, palci... u komunističkoj oazi mogu dalje biti mirni pod zaštitom komunjara i prdit priče o multi, kulti, bratstvu-jedinstvu i ostlim sranjima, ali samo n većinskim bošnjačkim prostorima dok u Banja Luku ili zapadni Mostar ne smiju ni prisrmrdit
- dale cooper
#907 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ma jok ba, nego su mi smiješni sa ovom patetikom.plain vanilla wrote:haha, jesil se to naljutio?dale cooper wrote:Joj ovih zelenih karinaša...ko ih ne zna.![]()
Brinu se za smog u Tuzli, a kurcom ne mrdaju godinama
za smog u Sarajevu ili Zenici.
-
howdy
#908 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bakir ce pokorit Banja Luku i zapadni Mostar, eno danas je priprijetio Dodiku da ce ga smijenit....markantan wrote:![]()
moram se ponovitmarkantan wrote:živio partijski drug Džasmin
doživotni predcednik, zajebat će i Fidel Castra i Kim Janga... Tuzla ostaje oaza komunizma i komunjara uz Kubu i Sjevernu Koreju da prkose kapitlizmu i pevaju pesmice da ce Amerika i Englesk posttat zemlja proleterska, jednog lijepog dana
preostali srbi, hrvati, mješanci, Bosanci, kurci, palci... u komunističkoj oazi mogu dalje biti mirni pod zaštitom komunjara i prdit priče o multi, kulti, bratstvu-jedinstvu i ostlim sranjima, ali samo n većinskim bošnjačkim prostorima dok u Banja Luku ili zapadni Mostar ne smiju ni prisrmrdit
-
howdy
#909 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
U Tuzli se krka prasetina i pece rakija, nece Arapi medju cafire....Mohamad Sissoko wrote:Ma tamo ni trava nije zelena.Jos kad dodje blok 7...howdy wrote:Tuzla nikad pozelenit nece.Mohamad Sissoko wrote:Nesto sam tako nacuo da im je u programu, pored organizovanja masovnih migracija Arapa u Tuzlu i zatrpavanja Panonike.![]()
Al nafatacu ja Arapa...ne odustajem
-
markantan
#910 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
još jedan dokaz retardiranosti komunjara
njemci primili milione arapa na svoju grbaču ej
džasminu i multi kulti mješancima, preostalim srbima i rvatima smetaju BOGATI arapi koji žele da ulažu lovu i razvijaju biznis, ali avaj kapitalizam, privatnici i još arapi to je zlo još iz manifesta komunističke partije, daj ti socijalizam i bratstvo jedinstvo uz užičko kolo vrati
sjebane jugonostalgičarske komonjare za koje je vrijeme stalo raspadom socijalizma i jugoslavije i niko im partijske centrale nije još javio da je maršal crko, pao berlinnski zid, propo SSSR i kurčev socojalizam u svim zemljama bivšeg istočmog bloka, čak i u albaniji, ali se komunjare Tuzle još drže....
džasminu i multi kulti mješancima, preostalim srbima i rvatima smetaju BOGATI arapi koji žele da ulažu lovu i razvijaju biznis, ali avaj kapitalizam, privatnici i još arapi to je zlo još iz manifesta komunističke partije, daj ti socijalizam i bratstvo jedinstvo uz užičko kolo vrati
sjebane jugonostalgičarske komonjare za koje je vrijeme stalo raspadom socijalizma i jugoslavije i niko im partijske centrale nije još javio da je maršal crko, pao berlinnski zid, propo SSSR i kurčev socojalizam u svim zemljama bivšeg istočmog bloka, čak i u albaniji, ali se komunjare Tuzle još drže....
Last edited by markantan on 10/11/2016 22:47, edited 1 time in total.
-
howdy
#911 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
koliko si ih ti primio na svoju grbacu oooooo dobrotvore demokratski? slovom i brojem?markantan wrote:još jedan dokaz retardiranosti komunjara
džasminu i multi kulti mješancima, preostalim srbima i rvatima smetaju BOGATI arapi koji žele da ulažu lovu i razvijaju biznis, ali avaj kapitalizam, privatnici i još arapi to je zloiz manifesta komunističke partije, daj ti socijalizam i bratstvo jedinstvo uz užičko kolo vrati
- dale cooper
#912 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ko konkretno ima koristi od prodaje zemlje Arapima u Sarajevskom kantonu osim naravno vladajuće vrhuške?markantan wrote:još jedan dokaz retardiranosti komunjara
U koje to konkretno projekte Arapi ulažu lovu, a koji će biti od koristi prosječnom građaninu KS-a?
P.S. Smiri se sa ovim prozivanjem "multi-kulti mješanaca, Srba i Hrvata". Smrdi na najgori nacional šovinizam.
-
markantan
#913 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
pare uglavnom ostaju ovde pa ko god da ima koristi
ponavljam kako bi ih primili za džaba na teret kao njemci i evropljani
- dale cooper
#914 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ljudi kupuju zemlju ovdje za pravljenje svojih vlastitih playgrounda i odmarališta. Lovu od prodajemarkantan wrote:pare uglavnom ostaju ovde pa ko god da ima koristi
te zemlje će teško vidjeti običan stanovnik Sarajeva. Pravu lovu bogati Arapi ulažu na drugim, ozbiljnijim
i sigurnijim mjestima za investiranje.
-
Tyke
#915 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
A ja budala nasjeo na njegovu pricu, mislio on stvarno prica o projektu rjesavanja problema zagadjenosti. A covjeku se povraca na crvenu boju i Faraona pa ga osudjuje i za maglu i dim u Tuzli.spreca wrote:On je i maglu uguro u dim.....naravno da ima i dima a li ima i magle i sve to u jedan kos trpaSkyLimit wrote:Haman je trebao odmah reći šta ga žulja, "crvena" Tuzla, a ne ići okolo sa nekakvim smogom.
Maloprije se vozikam gradom i vidim iznad svake kuce crn dim ko u filmu jbte, kontam zbog cega li je, pa shvatim zasto nigdje u gradu nema plastike i guma, sve ljudi popalise.
Haman je iz Banovica 100%, hoce nazor poveca prodaju cumura u Tuzli. Ili je sa Dubrava, vrlo vjerovatno.
-
Tyke
#916 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
De se ti jos jednom ponovi, da nisi bezveze napravio profil.markantan wrote:![]()
SDA, demokratija
SDS, nosicete fes.
Jebo zemlju koja arape nema. U Njemackoj se ljudi digli, hoce zid podignu i na taj nacin se distanciraju od doseljenika, zamisli kako im je lijepo. A bosanci dosli tokom rata i nikad se slicna hampa nije digla na cijelom Zapadu.
-
howdy
#917 Re: RE: Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pa dosla braća.....nije to šala.dale cooper wrote:Ko konkretno ima koristi od prodaje zemlje Arapima u Sarajevskom kantonu osim naravno vladajuće vrhuške?markantan wrote:još jedan dokaz retardiranosti komunjara
U koje to konkretno projekte Arapi ulažu lovu, a koji će biti od koristi prosječnom građaninu KS-a?
P.S. Smiri se sa ovim prozivanjem "multi-kulti mješanaca, Srba i Hrvata". Smrdi na najgori nacional šovinizam.
-
babanovac
#918 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Do kada je multietnicnost bila tradicionalni nacin zivota u BiH? Koliko je djece tih banjaluckih pravoslavaca sa popisa 1910. neslavno okoncalo u Jasenovcu, zaslugom naprednog hrvatskog nacionalizma, uz pljeskanje i odobravanje hrvatskog cvijeca u liku Busuladzica, Hadziefendica i ostalih "mucenika". Komunjarama mozda istorija i pocinje 1945 (budi ozbiljan, za ostatak balkanskog blata to su kosmopolitski altruisti), al zato sarajevskim, banjaluckim i tuzlanskim zidovima definitivno zavrsava pocetkom 1942. Ona nekolicina koja je prezivjela, prezivjela je medju krvozednom crvenom bandom, u sumi. Tamo gdje su im o sudbini odlucivali poslusni ulojeni fesici hrvatskoga cvijeca, tu nijedan ne osta. Faltemeustamoja.Haman wrote:Tebi izgleda sve smeta. Hocu da kazem da multieticnost nije rezultat politike crvenih kako oni tvrde a ti vjerujes, nego je to bio tradicionalni nacin zivota naroda u BiH. Iz tog razloga sam prezentirao podatke i za Banja Luku, a ti pogledaj za Sarajevo i bilo koji drgi grad u BiH pa se uvjeri i ne bdu slijepa pratilac onih koji ne govore...
Citav svijet se bori kako da sprijeci zagadjivanje okoline, samo u Tuzli rade suprotno i tako ce raditi dok ih ljubitelji dima od plastike i gume podrzavaju.
- General War
#919 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ako zivis u tuzli znaces da sve to nabrojano nikog ne zanima ako nisi pri partiji...budi bosnjak i u SNSD-u i sva su ti vrata otvorena, pusti suplju, kakvi ba komunisti, u to samo jos penzioneri vjeruju.markantan wrote:![]()
- General War
#920 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
howdy wrote:
U Tuzli se krka prasetina i pece rakija, nece Arapi medju cafire....
- MikroBelaj
#921 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
General War wrote:howdy wrote:
U Tuzli se krka prasetina i pece rakija, nece Arapi medju cafire....
Jecmiste na aparatima
- Alfons Kauders
#922 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja ovdje 10 godina jebem znanje Imamovicu i prozivam ga na svakom koraku... Na izborima nisam ni glasao, jer mi se zgadio koliko i SDA, SBB itd.
Ali kad vidim ko ga napada i iz kojih razloga, samo mogu reci - zivio moj voljeni gradonacelnik za kojeg ne glasam i kojeg ne podnosim
Bagra minderaska iz sarajevskih kabineta i trezora ne moze skontat sta je bosanski inat i kako izbore u Tuzli nikad nece dobiti... Toliko su se "odrodili" i udaljili od naroda da jednostavno ne mogu skontat zasto se inatimo. Glupani.
Na pobjedjuje Imamovic u Tuzli zato sto ga volimo - vec zato sto jos vise mrzimo alternativu. S razlogom.
Ali kad vidim ko ga napada i iz kojih razloga, samo mogu reci - zivio moj voljeni gradonacelnik za kojeg ne glasam i kojeg ne podnosim
Bagra minderaska iz sarajevskih kabineta i trezora ne moze skontat sta je bosanski inat i kako izbore u Tuzli nikad nece dobiti... Toliko su se "odrodili" i udaljili od naroda da jednostavno ne mogu skontat zasto se inatimo. Glupani.
Na pobjedjuje Imamovic u Tuzli zato sto ga volimo - vec zato sto jos vise mrzimo alternativu. S razlogom.
-
howdy
#923 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jasmin do groba dok Kuko ne umreAlfons Kauders wrote:Ja ovdje 10 godina jebem znanje Imamovicu i prozivam ga na svakom koraku... Na izborima nisam ni glasao, jer mi se zgadio koliko i SDA, SBB itd.
Ali kad vidim ko ga napada i iz kojih razloga, samo mogu reci - zivio moj voljeni gradonacelnik za kojeg ne glasam i kojeg ne podnosim![]()
- General War
#924 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Meni je to isti racqu, hadzije podjelile reone...a mi se inatimo.Alfons Kauders wrote:Ja ovdje 10 godina jebem znanje Imamovicu i prozivam ga na svakom koraku... Na izborima nisam ni glasao, jer mi se zgadio koliko i SDA, SBB itd.
Ali kad vidim ko ga napada i iz kojih razloga, samo mogu reci - zivio moj voljeni gradonacelnik za kojeg ne glasam i kojeg ne podnosim![]()
- spreca
#925 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ma pljosko 100%Tyke wrote:A ja budala nasjeo na njegovu pricu, mislio on stvarno prica o projektu rjesavanja problema zagadjenosti. A covjeku se povraca na crvenu boju i Faraona pa ga osudjuje i za maglu i dim u Tuzli.spreca wrote:On je i maglu uguro u dim.....naravno da ima i dima a li ima i magle i sve to u jedan kos trpaSkyLimit wrote:Haman je trebao odmah reći šta ga žulja, "crvena" Tuzla, a ne ići okolo sa nekakvim smogom.
Maloprije se vozikam gradom i vidim iznad svake kuce crn dim ko u filmu jbte, kontam zbog cega li je, pa shvatim zasto nigdje u gradu nema plastike i guma, sve ljudi popalise.![]()
Haman je iz Banovica 100%, hoce nazor poveca prodaju cumura u Tuzli. Ili je sa Dubrava, vrlo vjerovatno.