"Po mom mišljenju ovdje je sve evidentno, jači smo od San Marina, pobjedili smo relativno slabiju momčad San Marina sa 10-0"
Ja se na HRT više ispišam od smijeha nego Vugdaliću na OBN, kakve bisere znaju izvalit za sjebat se
Moderators: Charuga, Tomahawk11
cr će igratiTipicoti wrote:Cekaj tek kad dodje EURO 2020, za 4 godine ce biti ovi rodjendani:MOSALJOZE wrote:Nova vremena,novi klinci.SSemir wrote:Jebes evropsko prvenstvo bez barteza, owena, bierhofa, sevcenka, popescua, f i r de boura...svako dns igra na ovom prvenstvu
Kao da je jučer igrala Francuska-Španija,Zizu,Bartez,Viera,Ribery,a tamo još djeca Fabregas,Vilja,Iker branio,Ramos...
- Ronaldo (POR) 35 god.
- Ibrahimovic (SWE) 38 god.
- Rooney (ENG) 34 god.
- Iniesta (SPA) 36 god.
- Modric, Mandzukic (CRO) 34 god, Srna 38 god.
- Schweinsteiger (GER) 35 god.
- Van Persie, Sneijder, Robben (NED) 36 god.
- Buffon (ITA) 42 god.
- Dzeko (BIH) 34 god.
- Kolarov (SRB) 34 god.
Ne vjerujem da cemo ove momke vidjeti na Euro 2020 (ako se kvalifikuju), osim Buffona

Ostao je samo neki njihov respo da zabavlja zene.sinuhe wrote:25000 Islandjana (8% populacije) otislo na EP.
E jesi izabroduminjo wrote:Moze li mi neko samo reci kakav je bio Hazard sinoc?
Posvadjah se nedavno sa kolegom da su trenutno spanci, francuzi, nijemci i englezi jaci a da su belgijanci tu negdje sa portugalom, italijom, hrvatskom i cak ukrajinom. On ubijedjen da CE belgija osvojiti.
Mnogo imena u belgiji izvikana, dosta igraca jednostavno nije u formi I imali su sezone za zaboravi + trener amater koji samo pusti igrace da izadju I igraju sa jednom taktikom: natjeraj protivnika na bunker I kruzi oko gola pa valjda mu se dosadi braniti I uvaljaj nekako u gol. Za ovakva takmicenja je bitniji igrac u formi od nekog velikog imena. Zato Sam nedavno ugasio kad Sam vidio kod engleza Vardija na klupi.
Kod belgijanaca Sam izdvojio debrujna, vicela I lukakua da mogu nesto. Ostalo Karina. Pa me zanima kako su ova trojica igrali I posebno kakav je bio Hazard ako nekome nije mrsko napisati. Po postignutim golovima, sumnjam da je iko odigro na nivou.
Za bolji fudbal, golove I musku igru, ipak treba sacekati drugo kolo.
almirony wrote:Da nije BiH igrala neki dan?![]()
I onda se legende čude kako mi u Hercegovini ne simpatišemo nešto kockice, a ovo nije ekces, ovo je pravo stanje stvari.
http://24sata.info/vijesti/bosna-i-herc ... e-bih.html
Jebo mu Helmut Kol mater, pa dokle vise. Koji je medicinski naziv za ovaj poremecaj?Partijaner wrote:![]()
![]()
![]()
Uvijek sam se pitao sto jedna mosnja niza od druge mosnjicePartijaner wrote:![]()
![]()
![]()
Valjda da se ne sudaraju.Samprotivsviju wrote:Uvijek sam se pitao sto jedna mosnja niza od druge mosnjicePartijaner wrote:![]()
![]()
![]()