Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
-
El_comadante
#901 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
u koliko je ova stranka ušla OV u KS?
- Capsicum
#902 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Stari grad, Centar, Novo Sarajevo, IlijašEl_comadante wrote:u koliko je ova stranka ušla OV u KS?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#903 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Jesi li ti Reuf ili Smuljagic licno?Capsicum wrote:Stari grad, Centar, Novo Sarajevo, IlijašEl_comadante wrote:u koliko je ova stranka ušla OV u KS?
-
VjecitiStudent
#904 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
I opet: Odakle novci GS-u za kampanju?
-
homar
#905 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Evo ja ću ti reći za Novo Sarajevo. Utalili se svi sa liste, neko 10 KM, neko 20KM, a neko 50 KM. Štampali letke, sami ljudi sa liste i simpatizeri volonterski na ulicu, po kvartovima, objašnjavali svoj program. Posmatrači GS na izborima su bili volonteri, bez novca cijeli dan i noć na izbornim mjestima. Koliko je samo potrošila SDA u ove svrhe, pa i NS, SDP, DF, SBB... sa tim novcem se mogao pobijediti i vječiti Čović.VjecitiStudent wrote:I opet: Odakle novci GS-u za kampanju?
-
El_comadante
#906 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
pa eto solidan rezultat ako se uzme u obzir da su prvi put na izborima, ušli su u dvije jake opštine centar i NS.Capsicum wrote:Stari grad, Centar, Novo Sarajevo, IlijašEl_comadante wrote:u koliko je ova stranka ušla OV u KS?
- Capsicum
#907 Re: RE: Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Tacno tako. Jos kad se uzme u obzir da su prakticno osnovani u zadnjem trenutku, bukvalno jedva stigli da se prijave za izlazak na izbore, onda je uspjeh stvarno respektabilan.El_comadante wrote:pa eto solidan rezultat ako se uzme u obzir da su prvi put na izborima, ušli su u dvije jake opštine centar i NS.Capsicum wrote:Stari grad, Centar, Novo Sarajevo, IlijašEl_comadante wrote:u koliko je ova stranka ušla OV u KS?
-
VjecitiStudent
#908 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
homar wrote:Evo ja ću ti reći za Novo Sarajevo. Utalili se svi sa liste, neko 10 KM, neko 20KM, a neko 50 KM. Štampali letke, sami ljudi sa liste i simpatizeri volonterski na ulicu, po kvartovima, objašnjavali svoj program. Posmatrači GS na izborima su bili volonteri, bez novca cijeli dan i noć na izbornim mjestima. Koliko je samo potrošila SDA u ove svrhe, pa i NS, SDP, DF, SBB... sa tim novcem se mogao pobijediti i vječiti Čović.VjecitiStudent wrote:I opet: Odakle novci GS-u za kampanju?
Pretpostavljam da ćete sad na svojoj stranici ponosno objaviti finansijski izvještaj cijele kampanje?
- KatarinaKosaca
#909 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
I fakturu zakupa sale u hotelu Holiday... Nego, ne rekose mi ko je Reuf, a ko Emir od njih. Samo sam se htjela izvinuti za.nesto sto se desilo na ulici prekjuce.....
-
VjecitiStudent
#910 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Emir obično nosa štrucu bijelog hljeba pod miškom ...KatarinaKosaca wrote:I fakturu zakupa sale u hotelu Holiday... Nego, ne rekose mi ko je Reuf, a ko Emir od njih. Samo sam se htjela izvinuti za.nesto sto se desilo na ulici prekjuce.....
- Banksy
#911 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
VjecitiStudent wrote: Emir obično nosa štrucu bijelog hljeba pod miškom ...
Nisu puno potrošili, bar ih ja nigdje nisam ni vidjela ni čula, jedan, dva Reufova plakata, tanko skroz, i onih 5 min kod Hadžifejzovića kojih bolje da nije bilo
Dok je, zato, DF sigurno skršio milion, najmanje. Smučarski vrh stranke oprao je tu baš lijepih para.
-
omar little
#912 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
VjecitiStudent wrote:I opet: Odakle novci GS-u za kampanju?
ja sam pitala na gs fejsu, obzirom da se busaju transparentnoscu i svjetskim modelom vodjenja politike, ne ovim balkanskim, kada i gdje cu moci naci financijske izvjestaje, liste donatora sa iznosima i tako to, kako se to radi po modernim demokratskim drustvima, jel. rekla mi gospodja reuf, sto vodi stranicu, da sad imaju nekih tehnickih potesckoca oko sajta, problemi neki, ali cim se to rijesi idu financijski izvjestaji, ima da ja vidim sve. prvi put mi je izbrisano pitanje, tek iz drugog mi je odgovoreno. od tada prodje dobrih par mjeseci i...nista.
- Promoe
#913 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Dobro bi bilo kad bi Suljagić za promjenu uzeo malo integralnog
- KatarinaKosaca
#914 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Sta ovdje bi? 15 ljudi? Dugo ste trajali...
-
homar
#915 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Idi ti na temi kod svog šefa, ovdje ti nećemo učiniti uslugu da istjeruješ svoje frustracije.KatarinaKosaca wrote:Sta ovdje bi? 15 ljudi? Dugo ste trajali...
-
Variola Vera
#916 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
homar wrote:Idi ti na temi kod svog šefa, ovdje ti nećemo učiniti uslugu da istjeruješ svoje frustracije.KatarinaKosaca wrote:Sta ovdje bi? 15 ljudi? Dugo ste trajali...
- KatarinaKosaca
#917 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
homar wrote:Idi ti na temi kod svog šefa, ovdje ti nećemo učiniti uslugu da istjeruješ svoje frustracije.KatarinaKosaca wrote:Sta ovdje bi? 15 ljudi? Dugo ste trajali...
A je ko moj sef?
-
omar little
#918 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
ovaj bot se usutio kao i fejsbuk stranica gs 
-
homar
#919 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Sada bježite sa stranice NS, jer su prepoznali igre NS koja nije podržala sopstvenog kandidata za načelnika općine Centar, nego kandidata SDA.omar little wrote:ovaj bot se usutio kao i fejsbuk stranica gs
To je toliko providno da vas ništa ne može oprati. Vama GS smeta, stranka koja je osnovana prije nekoliko mjeseci, a ne smeta vam SDA, nikada vam nije ni smetala, jer ste sa njom dobro slažete, nastavite tako, imate šansu sada da formirate i formalno koaliciju SDA-SBB-NŠ. Neka vam se sa srećom.
- Ridjobrki
#920 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ja očekivao da će ovdje biti oduševljenje rezultatom - u Bihaću načelnik, u Sarajevu vijećnik...
Pa nije samo Reuf bio važan da se toliko grohne, ne kontam u čemu je razlog depre. Hajde, glavu gore.
Pa nije samo Reuf bio važan da se toliko grohne, ne kontam u čemu je razlog depre. Hajde, glavu gore.
-
homar
#921 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Koliko je to načeličkih mjesta osvojila tvoja stranaka?Ridjobrki wrote:Ja očekivao da će ovdje biti oduševljenje rezultatom - u Bihaću načelnik, u Sarajevu vijećnik...
-
Novak20
#922 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Vjerujem ti na riječ.homar wrote:Sada bježite sa stranice NS, jer su prepoznali igre NS koja nije podržala sopstvenog kandidata za načelnika općine Centar, nego kandidata SDA.omar little wrote:ovaj bot se usutio kao i fejsbuk stranica gs
To je toliko providno da vas ništa ne može oprati. Vama GS smeta, stranka koja je osnovana prije nekoliko mjeseci, a ne smeta vam SDA, nikada vam nije ni smetala, jer ste sa njom dobro slažete, nastavite tako, imate šansu sada da formirate i formalno koaliciju SDA-SBB-NŠ. Neka vam se sa srećom.
Koalicija sa nacionalnim strankama je političko samoubistvo građanske opcije.
GS svako dobro. Nadam se da će biti prava, nepotkupljiva i britka opozicija vladajućima.
- KatarinaKosaca
#923 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
@homar, zasto takav stav? Nismo ovdje da analiziramo forumase, vrijedjamo, nego pitamo, kritiziramo i iznosimo stavove. Pitam sta je sa 15 ljudi koji su otisli, jel istina, zasto, kako, dobijem stranackog sefa. Slicno i @ ridji i druga forumasica. Ako ste htjeli samo zelje, pozdrave i cestitke kao Residat na svojoj fb stranici, niste trebali otvarati temu na forumu. Sasvim je moguce da netko foruma bez naloga, sendvica ili uputa neke stranke. Tim i takvim odnosom prema gradjanima ne doprinosite stranci.
-
Innovation
#924 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
CentarRidjobrki wrote:Ja očekivao da će ovdje biti oduševljenje rezultatom - u Bihaću načelnik, u Sarajevu vijećnik...
- Ridjobrki
#925 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Isto koliko i tvoja, samo što vam to još niko nije javio.homar wrote:Koliko je to načeličkih mjesta osvojila tvoja stranaka?Ridjobrki wrote:Ja očekivao da će ovdje biti oduševljenje rezultatom - u Bihaću načelnik, u Sarajevu vijećnik...
Mislim, ne očekujem muštuluk i nije prigoda za to ali vidjećemo. Baš imam ružnu naviku da često budem u pravu ali eto da Bog da pa da griješim..