Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kr0 0ss

#901 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Nanananana wrote:Ne znam sto se uopste raspravljate sa njim, vidite da ga ovi iz Av-Mau dobro placaju da ih brani po forumu. :-)
I ja se stalno pitam što su svi toliko navalili na mene? Hoće da me rastrgaju na komade :-(
kr0 0ss

#902 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

radiša wrote:
kr0 0ss wrote: Molim te reči mi samo gdje ti vidiš u gradu divlje životinje?
A šta su za tebe pitome životinje?
Kako gdje vidim pa ti kao da ne pratis desavanja u medijima zadnjih godina i kolko ima ugriza pasa lutalica?Kako da komuniciram sa nekim ko nije informisan?Nema smisla,potrebe...
Naravno da znam!!!. Prati što pišem!
Rekao sam da to ne opravdavam ali tražim razlog tih dešavanja. ...
Da bi donio zaključak moraš da razgledaš obadvoje strane.

Pas isto ujeda i ako je na lancu ili bez njega ako ga ti provociraš.
Ne možeš dati nekome da je u pravu ako ga nogom šuta.
Izvini molim te dali smo ljudi ili nismo?
radiša

#903 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

kr0 0ss wrote: Naravno da znam!!!. Prati što pišem!
kakve ba obadvije strane pa nije sudar.sta ces pitat psa izvini molim te zasto ujedas ako te niko ne dira?
kr0 0ss wrote: Izvini molim te dali smo ljudi ili nismo?
nismo, mi smo đukele vece od pasa :D
vješalica

#904 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

kr0 0ss wrote: Oprosti ali nisam dovoljno inteligentan da shvatim šta je pisac time htio da kaže?
u tvom kratkom izlaganju ovdje imala sam priliku da to konstatujem kao i ostatak učesnika na ovoj temi
kr0 0ss

#905 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Zanimljivo kako su macke pocele da izbjegavaju kontakt sa ljudima u isto vrijeme kada su poceli da se stvaraju copori pasa po ulicama. Neko bi rekao da je to dvoje povezano. Ali to su zlobnici. Samo slucajnost jel' de :D[/quote]

Ja sam danas nekoliko njih vidio. Sasvim opuštene i bes stresa ... Ali mačka ne živi u čoporu pa ju je i teško primjetiti. Drže se kuća i tu su vjerne :-)
radiša

#906 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

dobar je memo samo ga ne treba ozbiljno shvatat :D
sta ce,ne misli isto ko mi,ali mu treba dopustit da se izjasni.svi mi mislimo da je ispravno ono sto kazemo al malo morgen. :D
kr0 0ss

#907 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

irac300 wrote:Lik vas trola jbt, još se raspravljate s njim. :D
A zašto bih ja ovdje nekog trolao?
To mi i ne pada na pamet.
Ozbiljan sam i dovoljno jasan.
Ako nemaš svoj stav ne znam zašto se i javljaš?
kr0 0ss

#908 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

L u c i f e r wrote:Neki ljudi fakat nisu za grada
Lucifer ko krši pravila ovog foruma?
Moramo li se svi slagati sa tvojim razmišljanjem ili sa drugima?

Budi iskren i odgovori
kr0 0ss

#909 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Naslovnica wrote:
isx wrote:quote="uglavnomja"]
broj dva wrote: I kazniti osobe koje se ne brinu o svojim psima, u sto obavezno pripada i udomacivanje novorodjeni psica. Ako nisi u stanju sterilizirati svog ljubimca ili alternativno naci dom novorodjenim psima nemas sta raditi sa psom, drzi papigu ili zlatnu ribicu...
kazniti i one sto ih hrane, i to na istim mjestima redovno pa se formiraju tertorijalno nastrojeni copori divljih zivotinja.
Uvijek cu nahranit gladnu i nemocnu zivotinju. Da mi je vidjet kako ces me kaznit.
Džukele ma Alipašinom su sve samo ne gladne i nemoćne.
Zakonom je zabranjeno hraniti životinje na javnim površinama (pa i golubove koliko kontam). Mislim da je kazna iznosila 400 KM, možda griješim?[/quote]

Pa eto ko je ovdje sad kriv?
Životinja ili čovjek?
kr0 0ss

#910 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

Montana wrote:
kr0 0ss wrote: Vrlo rado! Šta je sad tu loše?
Meni je drago kada narod štrajkuje ... kada prikupe ono malo snage i izdaju na ulicu
Ja tu ne vidim nista loše
Pa šta sam ja loše reko,to je samo moje mišljenje,moj stav,spotako te.
Pa zato sam ti i rekao da tu nije ništa loše :-) nema stida nema srama
kr0 0ss

#911 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

De sine dragi bujrum na Alifakovac ili stani na sehercehajin most sad ili oko 2 sata pa da vidis sto ti je usamljen copor od 15 cuka :-) :-) I kako nece nista... Pa da vidis kako se lijepa slika nosi u svijet, kad turisti prolaze, a ono te usamljene, tuzne okice krenu na njih... Svaku noc gledam kako napadaju ljude, samo nece ako je veca grupa ljudi... Malo ima po medijima koliko ima slucajeva...[/quote]

Pa dobro turpija, sve je moguće. Ja to ne osporavam! Ali gledam 2 strane a ne jednu kao vi.
Rekao sam da se taj problem treba riješiti ali ne na ovaj način kako neki ovdje navode.
To mi nije jasno kako mene nikad ne napadnu?
kr0 0ss

#912 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

radiša wrote:
kr0 0ss wrote:
vješalica wrote: zato imaš vremena pisati stvari po forumu koje realno nemaju veze sa zdravim razumom
Oprosti ali nisam dovoljno inteligentan da shvatim šta je pisac time htio da kaže?
Pisac htio da kaze da imas vremena copor pasa da izvedes sa obzirom kolko pises na forumu.Du ju andrstend nau?
Ah tooo ... hvala na prevodu.
Neće oni sa mnom. Ja im nisam interesantan jer ih ne hranim niti ih šutam nogama a niti se derem na njih... :-)
kr0 0ss

#913 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

radiša wrote:
kr0 0ss wrote: Naravno da znam!!!. Prati što pišem!
kakve ba obadvije strane pa nije sudar.sta ces pitat psa izvini molim te zasto ujedas ako te niko ne dira?
kr0 0ss wrote: Izvini molim te dali smo ljudi ili nismo?
nismo, mi smo đukele vece od pasa :D
Pa Radiša ba, pa ti si sa sela :-) kako to ne znaš? :-) Pas ne ujeda bez razloga!
kr0 0ss

#914 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

vješalica wrote:
kr0 0ss wrote: Oprosti ali nisam dovoljno inteligentan da shvatim šta je pisac time htio da kaže?
u tvom kratkom izlaganju ovdje imala sam priliku da to konstatujem kao i ostatak učesnika na ovoj temi
Ok, u redu... ne ljutim se.
I ti hodaš gdje vetar duva :-(
huxley

#915 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by huxley »

kr0 0ss wrote:
AmirBaa wrote:Pa kakve veze ima tvoje "trenutno stanje gledista" [emoji38] [emoji38] [emoji38] mozda je sa mog trenutnog stanja gledista zemlja ravna ploca ali eto ispade da nije [emoji38] [emoji38]
Islam tvrdi da jeste.
Opa.

Kad već neće banuju, mogu se i na druge načine preskočiti ove budalaštine.
radiša

#916 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

kr0 0ss wrote: To mi nije jasno kako mene nikad ne napadnu?
to sam i ja prico godinama,znas kako kazu,sve do jednom...doduse nisu me napali ali su se nicim izazvani zaletili i poceli rezat.sa obzirom da imam iskustva sa psima i ne plasim ih se sigurno su to osjetili pa se na metar zaustavili,nije im bilo jasno valjda,kako se nisam prepo i nekako odreagovo,ja ih samo onako gledo, ko ono sta vam je ba? :lol:
tako 30.tak sekundi okrenem se i odem oni ostali ko posrani...
drugi put kod vjetrenjace na cvili uđem u copor od 20 kerova,neki laju neki ustaju ne kontaju sto ovi laju ja sam među njima,valjda nepoznat im sta li...smirili se i svak svojim putem.ali ne reaguje svako kao ja,ljudi se plase a oni strah osjete.
kr0 0ss

#917 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by kr0 0ss »

radiša wrote:
kr0 0ss wrote: To mi nije jasno kako mene nikad ne napadnu?
to sam i ja prico godinama,znas kako kazu,sve do jednom...doduse nisu me napali ali su se nicim izazvani zaletili i poceli rezat.sa obzirom da imam iskustva sa psima i ne plasim ih se sigurno su to osjetili pa se na metar zaustavili,nije im bilo jasno valjda,kako se nisam prepo i nekako odreagovo,ja ih samo onako gledo, ko ono sta vam je ba? [emoji38]
tako 30.tak sekundi okrenem se i odem oni ostali ko posrani...
drugi put kod vjetrenjace na cvili uđem u copor od 20 kerova,neki laju neki ustaju ne kontaju sto ovi laju ja sam među njima,valjda nepoznat im sta li...smirili se i svak svojim putem.ali ne reaguje svako kao ja,ljudi se plase a oni strah osjete.
Tako je. Isto ili slično iskustvo imam i ja...
Uopšte me ne zanimaju niti ih gledam šta rade. Naravno da psi imaju to čulo da nanjuši šta žrtva sad osjeća . I od igre pređu u lov. U mojoj ulici su tri džukca koji su tu više od godinu dana. Imaju neke oznake na ušima. Predpostavljam da su kastrirani. Tu su gdje su. Nikome ništa ne rade. Djeca prolaze dolaze ništa ... neko se rola neko na biciklu ... ma ko da nisu ovdje. Samo mi smeta što ih neki hrane. Da ih ne hrane oni bi otišli.
Ali ne želim da se prepirem sa komšijama. Ja nemam tih problema.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#918 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

evo danas saznadoh da su cucke koji su bili na budakovicima, komsiluk potrovo :( ... bravo dogmoneyovci svaka vam cast i vama i jebenom engleskom ambasadoru...
BigBossBrkO

#919 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by BigBossBrkO »

pici wrote:evo danas saznadoh da su cucke koji su bili na budakovicima, komsiluk potrovo :( ... bravo dogmoneyovci svaka vam cast i vama i jebenom engleskom ambasadoru...
Narodu kada dopizdi onda se ne biraju metode rješavanja podivljale nemani...nažalost! 'ebali ih crveni mundiri...ista bagra kao ti klošari koje podržavaju!
ST11

#920 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by ST11 »

Edin H. wrote:Rascististe li te cuke da dijaspora moze doci i s rahatom uzivati? :wink:
Ovo vjerovatno ide na moj post. Vec sam spomenuo par puta, da nisam vasa dijaspora, nego tek cesto boravim u Sarajevu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#921 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Tomahawk11 »

radiša wrote:dobar je memo samo ga ne treba ozbiljno shvatat :D
sta ce,ne misli isto ko mi,ali mu treba dopustit da se izjasni.svi mi mislimo da je ispravno ono sto kazemo al malo morgen. :D
Nista licno tebi, ali ovo je jedna surova istina, ne samo na ovoj temi.
Ono, ako nema neko misljenje poput gro mase na temi, bas ovako to i ide.
'ta ce on, eto nek se izjasni, al moze to objesiti macku o rep :mrgreen:

I onda neko prica o coporu....a pun forum copora :oops:
Nepass

#922 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nepass »

S4mpion wrote:Pse definitivno treba ukloniti s ulica, međutim, nije uredu da životinje skapavaju od gladi i žeđi, ako već mora umrijet, neka barem bude brzo i bez patnje.
Naslo bi se nacina
irac300

#923 Re: RE: Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by irac300 »

kr0 0ss wrote:
irac300 wrote:Lik vas trola jbt, još se raspravljate s njim. :D
A zašto bih ja ovdje nekog trolao?
To mi i ne pada na pamet.
Ozbiljan sam i dovoljno jasan.
Ako nemaš svoj stav ne znam zašto se i javljaš?
Imam ja i stav i rjesenje za takve, ali ti se ne bi svidio, ni tebi ni Rundi.
KB9

#924 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

ima li jutros kakvih naznaka o pocetku zavrsavanja ovog problema?
samog_sira

#925 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by samog_sira »

Jao tito dragi, udje covjek na temu da procita nesta i od 5 stranica 4 su nebuloze jednog lika (citaj kr0 0ss) i to mu se tolerise. Jasno je svima da si trol samo mi nije jasna administracija. Iznio si svoj stav, apsolutno nema potrebe da ga ponavljas 456 puta i odgovaras svakome ko bilo sta napise na temu, nemas vremena za psa, a imas da visis 24h dnevno na temi. Cisto se ceka da ga ljudi zatjeraju u pm (potpuno opravdano) i popuse ban bespotrebno.
Udjem na temu da vidim ima li nekih novih informacija kupe li se lutalice, radi li se sta i onda sam prinudjen citat tvoje nebuloze o tome kako si vidio 2 psa u gradu i kako su fini i stalozeni, dobro te ba vise. I ako te placaju ovo je previse, nisi na normi, ohani malo.
Post Reply