Jeftini pjesmuljak sa nekim nazovi etno melosima, ubaceno iz razloga sto je Bosnjo i dalje ubjedjen da ce Evropa poluditi kad cuje to.Pismonosa wrote:Pjesmuljak, upravo tako. Slali smo nekad i puno gore..
Eurosong 2016
Moderator: _BataZiv_0809
-
dezurni_ucenik
#901 Re: Eurosong 2016
- Altsa
#902 Re: Eurosong 2016
jbt koliko nam je bilo ljepse dok nismo nastupali. Milina. Ovako hem nas brukaju hem se nerviramo hem im svasta nagovorismo. 
- Pismonosa
- Logovan
#904 Re: Eurosong 2016
Nije, pa šta?DaysleepeR wrote: ni ova pjesma nije prošla u finale...
- velikibrnjo
#905 Re: Eurosong 2016
Ja sam za to da se JAVNO TRAZI IZVINJENJE ZA BRUKU U STOKHOLMU
da se izvinu sto su nam prekinuli tradiciju, sto su nako urlali i falsali, sto su metli umproforsku zicu
i da deen vrati torbicu
ps
onoliki ekrani iza njih oni montirali zice i gluposti pa ne mos vjerovat u eri tehnologije i 3d efekata ccc
da se izvinu sto su nam prekinuli tradiciju, sto su nako urlali i falsali, sto su metli umproforsku zicu
i da deen vrati torbicu
ps
onoliki ekrani iza njih oni montirali zice i gluposti pa ne mos vjerovat u eri tehnologije i 3d efekata ccc
- omega369
- esmasaric
#907 Re: Eurosong 2016
Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
Al eto. Bilo prošlo sad natrag u život....
- dale cooper
#908 Re: Eurosong 2016
Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihoveesmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
pjesme. Onu mp3 pjesmu i nešto o marihuani čini mi se. Jebote, kakvi infantilni pjesmuljci sa nekim nemušto izraženim
porukama, kao oni su ono nešto subverzivni i politički angažovani. Tekstovi su im kao jeftini i izlizani slogani na nivou prosječnog
nezadovoljnog srednjoškolca.
-
dezurni_ucenik
#910 Re: Eurosong 2016
dale cooper wrote:Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihoveesmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
pjesme. Onu mp3 pjesmu i nešto o marihuani čini mi se. Jebote, kakvi infantilni pjesmuljci sa nekim nemušto izraženim
porukama, kao oni su ono nešto subverzivni i politički angažovani. A tekstovi kao jeftini i izlizani slogani na nivou prosječnog
Revolucionari sa Guče. Fejkeri najobicniji bas za djecu koja se tek pronalaze u furkama.
- Banksy
#911 Re: Eurosong 2016
Osnovca ...dale cooper wrote:Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihoveesmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
porukama, kao oni su ono nešto subverzivni i politički angažovani. Tekstovi su im kao jeftini i izlizani slogani na nivou prosječnog
- dulekrele
#912 Re: Eurosong 2016
Guča je za dubiozu. Ne treba slati nikoga i sve potaman.esmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
- dale cooper
#913 Re: Eurosong 2016
Ma karinaši obični. Oni bi i gore prošli nego Deen i kompanija. Nije to materijal za ovakvog takmičenja.dezurni_ucenik wrote:dale cooper wrote:Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihoveesmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
porukama, kao oni su ono nešto subverzivni i politički angažovani. A tekstovi kao jeftini i izlizani slogani na nivou prosječnog
Revolucionari sa Guče. Fejkeri najobicniji bas za djecu koja se tek pronalaze u furkama.
Nama treba neko da napiše modernu, čistokrvnu pop pjesmu i neko dobar da to otpjeva. Recept za uspjeh.
Nisu Švede i ostali skandinavci džaba stalno u vrhu. Znaju šta je pop muzika.
- dale cooper
#914 Re: Eurosong 2016
Bio sam velikodušan.Banksy wrote:Osnovca ...dale cooper wrote:Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihoveesmasaric wrote:Ne znam zašto jednostavno ne posaljemo dubiozu, oni bi razvalili... čak i da se ostavi ista ideja, ja mislim da hi ispalo perfektno sa njima.
- uglavnomja
#915 Re: Eurosong 2016
dale cooper wrote:Ma karinaši obični. Oni bi i gore prošli nego Deen i kompanija. Nije to materijal za ovakvog takmičenja.dezurni_ucenik wrote:dale cooper wrote:
Ma daj ba kakva Dubioza, nevjerovatno koliko taj bend precjenjuju ovdje. Bio maloprije na kafi i puštaju neke njihove
Nama treba neko da napiše modernu, čistokrvnu pop pjesmu i neko dobar da to otpjeva. Recept za uspjeh.
Nisu Švede i ostali skandinavci džaba stalno u vrhu. Znaju šta je pop muzika.
- velikibrnjo
#917 Re: Eurosong 2016
ja bi poslo bozu vrecu
ono njegovo goticko slavensko bogoljubljivo uvijanje je mjera
ima glas
ne treba mu ni zica ni folija ni patetika
fahrudin pecikoza tekst
zeljko joksimovic muzika i
bozo vreco da otpjeva
i eto nas
rekao sam i na temi o vlasicu, u sustini jebe mi se za eurosong, ali smeta mi sto su poslali gore vrecu govana da nas osramoti
ako smo i u cemu eto bili dobri bio je taj eurosong
jos mi ne izlazi iz glave dinovo arlaukanje i guzica od dalal ( tolika je da ni crnca ne bi zagrijALA)
ima glas
fahrudin pecikoza tekst
bozo vreco da otpjeva
i eto nas
rekao sam i na temi o vlasicu, u sustini jebe mi se za eurosong, ali smeta mi sto su poslali gore vrecu govana da nas osramoti
jos mi ne izlazi iz glave dinovo arlaukanje i guzica od dalal ( tolika je da ni crnca ne bi zagrijALA)
- uglavnomja
#918 Re: Eurosong 2016
velikibrnjo wrote:ja bi poslo bozu vrecu
ima glas
fahrudin pecikoza tekst
bozo vreco da otpjeva
i eto nas
-
Zoya
#919 Re: Eurosong 2016
Što se uopšte dovodi njen izgled u pitanje? Djevojka ima predivan glas i to je jedino i bitno.
Šta onda reći za Mariju Šerifović i njenu pobjedu na eurosongu.
- Altsa
#920 Re: Eurosong 2016
nema ona vremena za to. mijenja kateter voljenom.Zoya wrote:Ili možda Selma Muhedinović
- velikibrnjo
#921 Re: Eurosong 2016
Zoya wrote:Što se uopšte dovodi njen izgled u pitanje? Djevojka ima predivan glas i to je jedino i bitno.
sinoc je pjevala nidje veze
poslusaj jarane nagutala se slova
toliko su bili ocajni da te njihove glasovne mogucnosti ne dovodim u pitanje uopste
jer ih sinoc niko ziv od njih nije ni po kazao pa cak ni ta dalal
FUJ scena dina i nje preko one zice
sve natrpano i nidje veze
i DA tebala je povesti racuna i o izgledu nego jos kila nabacila, imala je vremena da skine bar pet pa da ne izgleda ko jebeni slon
Marijiju serifovic ili Suzan Bojl ne gledas vec slusas, a dalal nije taj kalibar
a i kad je marija pjevala oko nje je visilo deset super zgodnih vokala da popravi cijeli utisak
da se ne lazemo nije sve u glasu ima i u stasu
ps
eno zene i pederi sve slije za onim madjarom, realno nije poderao nit je vhunski glas ali prosao je dalje
mislis da mu izgled mozda nije bio presudan da bar dobaci do tog finala
pa kad je ko madjarsku zadnji put vidio u finalu
Last edited by velikibrnjo on 11/05/2016 14:20, edited 1 time in total.
- dale cooper
#922 Re: Eurosong 2016
Dobar bi bio Božo, ali da ide sa svojom pjesmom. Kakvi Joksimovići i Pecikoze i kurci palčevi. Treba
da shvatimo da je taj Balkan pop sa snažnim folk melosom i motivima isfurana stvar i da to u većini Evrope
(posebno zapadne) absolutno niko ne sluša. Božo bi bio dobar jer se već primjeti da u ovoj zadnjoj pjesmi
Sahtijan spaja svoj sevdah (soul!) glas sa modernom elektronikom što daje jednu sasvim dobru i neobičnu
kombinaciju. Eh sad pitanje je da li bi Božo žrtvovao svoj očigledan umjetnički integritet sa pojavljivanjem
na Evroviziji. Jer bi morao vjerovatno praviti kompromise da se napravi nešto više pop orijentirano.
da shvatimo da je taj Balkan pop sa snažnim folk melosom i motivima isfurana stvar i da to u većini Evrope
(posebno zapadne) absolutno niko ne sluša. Božo bi bio dobar jer se već primjeti da u ovoj zadnjoj pjesmi
Sahtijan spaja svoj sevdah (soul!) glas sa modernom elektronikom što daje jednu sasvim dobru i neobičnu
kombinaciju. Eh sad pitanje je da li bi Božo žrtvovao svoj očigledan umjetnički integritet sa pojavljivanjem
na Evroviziji. Jer bi morao vjerovatno praviti kompromise da se napravi nešto više pop orijentirano.
-
Patriotska_Liga
#923 Re: Eurosong 2016
Poslaćemo mu Dona da ga ubijedi.dale cooper wrote:Dobar bi bio Božo, ali da ide sa svojom pjesmom. Kakvi Joksimovići i Pecikoze i kurci palčevi. Treba
- uglavnomja
#924 Re: Eurosong 2016
ne znam o kojem glasu pricas, mozda nekom studijskom ... ali ono sinoc na sceni - sve troje - su bili najbalze receno KATASTROFA!Zoya wrote:Što se uopšte dovodi njen izgled u pitanje? Djevojka ima predivan glas i to je jedino i bitno.
ona se derala kao vo
din zavijao
a ono bradato - ne znam ni na kojem je jeziku je pokusao nesto "odrepati" , a kamoli sta je rekao
a zica, folija, besmisleno skakanje ...pa odjeca
- dale cooper
#925 Re: Eurosong 2016
Ovako?Patriotska_Liga wrote:Poslaćemo mu Dona da ga ubijedi.dale cooper wrote:Dobar bi bio Božo, ali da ide sa svojom pjesmom. Kakvi Joksimovići i Pecikoze i kurci palčevi. Treba