Džanan Musa

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#901 Re: Džanan Musa

Post by kakavdanakneiskustvu »

da,u tri najbolja na svojoj poziciji
palermo

#902 Re: Džanan Musa

Post by palermo »

Bodkin wrote:
Batum je vrhunski igrac, o cemu pricamo jebote
da i ... ? dakle, ti si uvjeren da Musa ne može biti vrhinski igrač, ako se Batum može smatrati vrhunskim igračem.......

Dakle, na osnovu čega to znaš....šta te to uvjerilo u to......
kakavdanakneiskustvu

#903 Re: Džanan Musa

batum jeste vrhunski igrac za evropske uslove, u nba je kvalitetan starter,i to je to
Lug

#904 Re: Džanan Musa

Post by Lug »

pa Drazen Petrovic kad je otisao u NBA u najboljim godinama, prvu sezonu je igrao u prosjeku 2/3 min. po utakmici.. a i u drugoj nije imao neku minutazu, .. toliko i Musa igra kad ga pozovu.. i sta iz toga zakljuciti? Da je i Drazen bio bezze igrac?!
Bodkin

#905 Re: Džanan Musa

Post by Bodkin »

tuzlak1212 wrote:
Bodkin wrote:
vec sam spominjao,nek bude nivo batuma,super
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Jel to nije? Ako bude kao batum to je vrhunska karijera. Cuj nek bude kao batum i dobro je
Bodkin

#906 Re: Džanan Musa

Post by Bodkin »

palermo wrote:
Bodkin wrote:
da i ... ? dakle, ti si uvjeren da Musa ne može biti vrhinski igrač, ako se Batum može smatrati vrhunskim igračem.......

Dakle, na osnovu čega to znaš....šta te to uvjerilo u to......
Odakle ti to? Rekao sam ako bude batum to je odlicno, a ne ono nek bude barem kao batum.

Mislim znam odakle ti to al ajde :D a momka znam licno
tuzlak1212

#907 Re: Džanan Musa

Post by tuzlak1212 »

Bodkin wrote:
Jel to nije? Ako bude kao batum to je vrhunska karijera. Cuj nek bude kao batum i dobro je
Postby tuzlak1212 » 08/12/2018 18:36

nisu svjesni gdje igra,
svako normalan je pobjegao s ove teme

ma ja ovdje dodjem da sebi popravim raspolozenje silnim glupostima o kosarci, nba i tome kako je Musa nenadjebiv talent :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#908 Re: Džanan Musa

Lug wrote:pa Drazen Petrovic kad je otisao u NBA u najboljim godinama, prvu sezonu je igrao u prosjeku 2/3 min. po utakmici.. a i u drugoj nije imao neku minutazu, .. toliko i Musa igra kad ga pozovu.. i sta iz toga zakljuciti? Da je i Drazen bio bezze igrac?!

Nije bas 3 nego 12 i po minuta igrao
strong69

#909 Re: Džanan Musa

Post by strong69 »

Vrijeme kada je Drazen otisao u NBA ne moze se porediti sa ovim.
MensurM

#910 Re: Džanan Musa

Post by MensurM »

Sinoć je pokazao ko je gazda u ekipi Netsa

Long Island Netsa
Tomahawk11
Globalni moderator

#912 Re: Džanan Musa

Post by Tomahawk11 »

Samo za Mensu i društvo u ćošku
$1,632,240 per season
x4

Sutra da se vrati u Evropu, upisao se u NBA.
Minutu - minutu.
nemoj to

#913 Re: Džanan Musa

Post by nemoj to »

Tacno te izritira kad citas ovim levatima postove..

Imace Musa još 5 puta priliku da se izbori za minute.
Diwan

#914 Re: Džanan Musa

Post by Diwan »

hahahaha ... pročitah jedan komentar .. Dončić na aparatima ... hahaha
nemoj to

#915 Re: Džanan Musa

Post by nemoj to »

Tacno te volim zbog jedne teme, al' zbog pisanja o Doncicu ovdje te treba na hlađenje par sedmica.
MensurM

#916 Re: Džanan Musa

Post by MensurM »

Tomahawk11 wrote:Samo za Mensu i društvo u ćošku
$1,632,240 per season
x4

Sutra da se vrati u Evropu, upisao se u NBA.
Minutu - minutu.
Tomahawk11 prije dvije godine wrote: Nesto nisam siguran (a nadam se da grijesim) da cemo u skorije vrijeme imati takvog talenta. Bice dobrih kosarkasa, ali ovo je novi Kinđe.
Ovo što si ti tad napisao je svetogrđe.
Tomahawk11
Globalni moderator

#917 Re: Džanan Musa

Post by Tomahawk11 »

Sve ti znaš.
Možda nije novi Kinđe, ali je smiješno tvoje pišanje po momku koji ima čitavu karijeru pred sobom.
MensurM

#918 Re: Džanan Musa

Post by MensurM »

Da provjerimo ko su najbolji igrači koji su igrali tu smiješnu ligu.

Ramon Sessions (više od 30 poena)
J.J. Barea (osam utakmica i po 40 poena)
C.J. Watson (16 utakmica i 25 poena)
Chuck Hayes (prvi skakač lige)
Chris Andersen (tri utakmice)
Marcin Gortat (tri utakmice)
Danny Green
Hassan Whiteside

I to je to, čini mi se.
MensurM

#919 Re: Džanan Musa

Post by MensurM »

Tomahawk11 wrote:Sve ti znaš.
Možda nije novi Kinđe, ali je smiješno tvoje pišanje po momku koji ima čitavu karijeru pred sobom.
Ma jok, novi je Kinđe :lol: :lol: :lol:

Volim kad na vrijeme prepoznam ublehu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#920 Re: Džanan Musa

Post by Tomahawk11 »

Trey Burke, Isaiah Caanan...
Vidjećemo, puno se praviš pametan, a ja mislim da je rano za bilo kakav sud.
Diwan

#921 Re: Džanan Musa

Post by Diwan »

nemoj to wrote:Tacno te volim zbog jedne teme, al' zbog pisanja o Doncicu ovdje te treba na hlađenje par sedmica.
Što mene? Mene ni krivog ni dužnog ti bi u Banoviće :-D Nije ti fer kolega :P

Inače moj post se odnosio na nečiji komentar koji mi je bio simpatičan, i nema veze sa tvojim postom iznad mog komentara. Lik je napisao 'Dončić na apratima' na osnovu vijesti da je Musa postigao 27 poena zadnjoj tekmi. Moraš se nasmijati na to :-D
nemoj to

#922 Re: Džanan Musa

Post by nemoj to »

Diwan wrote:
nemoj to wrote:Tacno te volim zbog jedne teme, al' zbog pisanja o Doncicu ovdje te treba na hlađenje par sedmica.
Što mene? Mene ni krivog ni dužnog ti bi u Banoviće :-D Nije ti fer kolega :P

Inače moj post se odnosio na nečiji komentar koji mi je bio simpatičan, i nema veze sa tvojim postom iznad mog komentara. Lik je napisao 'Dončić na apratima' na osnovu vijesti da je Musa postigao 27 poena zadnjoj tekmi. Moraš se nasmijati na to :-D
A znam da nema nego inace sam citao da se spominje Doncic u nekom kontekstu ovdje, a fazon je što od 2015 godine nikad više nije bilo sumnje ko je bolji..

Tacno izritira kad procitas ime Luke ovdje još pogotovo da se Musa provocira u tom smislu..

Luka je bolji od 70 posto igraca trenutno u NBA na njegovoj poziciji mislim lik je lider Dalasa i vec ove sezone ima takve hajlajte da mnogo igraca ne bi imalo ništa protiv da im je to za cijelu karijeru.. :D

A Musa ovu i narednu godinu ima priliku da se izdigne i u tom periodu bi imao 21 godinu što bi opet bilo vrh.
Lug

#923 Re: Džanan Musa

Post by Lug »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Lug wrote:pa Drazen Petrovic kad je otisao u NBA u najboljim godinama, prvu sezonu je igrao u prosjeku 2/3 min. po utakmici.. a i u drugoj nije imao neku minutazu, .. toliko i Musa igra kad ga pozovu.. i sta iz toga zakljuciti? Da je i Drazen bio bezze igrac?!

ili 7,4 min..druge sezone u NBA :roll: ali nije Drazen u pitanju, koga izuzetno cijenim, nego pljuvanje po finom, mladom momku, tinejdjeru, iz Bosne.. pa ja u njegovim godinama nisam znao il` sam posao il` sam dosao...halooo.. dijete jos, a vec je toliki uspjeh napravio.. i btw. nabijem vas .. :izet: :D
MensurM

#924 Re: Džanan Musa

Post by MensurM »

Lug wrote:

ili 7,4 min..druge sezone u NBA :roll: ali nije Drazen u pitanju, koga izuzetno cijenim, nego pljuvanje po finom, mladom momku, tinejdjeru, iz Bosne.. pa ja u njegovim godinama nisam znao il` sam posao il` sam dosao...halooo.. dijete jos, a vec je toliki uspjeh napravio.. i btw. nabijem vas .. :izet: :D
Šta je kod njega fino?
Ironman_88

#925 Re: Džanan Musa

Post by Ironman_88 »

Lug wrote:

Čitam i ja zadnje stranice i gledam šta se dešava. Mali živi san, putuje po Americi, obilazi gradove i upoznaje osobe koje mi možemo samo preko interneta vidjeti, ko ga malo prati na socijalnim mrežama, vidi da je i njemu sve to novo i da uživa. Iz Bihaća do NY i NBA a još ni 20 godina nema. Da mu se sutra karijera ugasi, proživio je i vidio više nego što će većina nas ovdje za čitavog života.
Post Reply