Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
taureg71 wrote:jbg...toliko truda oko 2-3 mjeseca rada...
I sad se postavlja pitanje, sto je tebi toliko godra sto je stranica pala?
Ma nije čak ni pala skroz
Jest da dosta filmova ne radi, ali većina ipak radi, znam da mi žena svaki dan gleda nešto na stranici /uglavnom romantične komedije/...
nije mi drago toliko, vise se moze reci da se grozim povrsnosti, koja nas je okupirala zadnjih 20 godina i zato i jesmo tu gdje jesmo...dakle, krenuti u ovakav projekat, a u startu znas da je nelegalan, nemas dovoljno znanja da uspije, nego krenes po sistemu " lako cemo" ...hvala Bogu imaju torrenti i Kodiji...ipak zelim im srecu i da srede se konacno, od kako rade msm da nije bilo 2 dana da im sve radi ok...
nije mi drago toliko, vise se moze reci da se grozim povrsnosti, koja nas je okupirala zadnjih 20 godina i zato i jesmo tu gdje jesmo...dakle, krenuti u ovakav projekat, a u startu znas da je nelegalan, nemas dovoljno znanja da uspije, nego krenes po sistemu " lako cemo" ...hvala Bogu imaju torrenti i Kodiji...ipak zelim im srecu i da srede se konacno, od kako rade msm da nije bilo 2 dana da im sve radi ok...
Sta fali entuziazmu ljudi? Nekima, koji ne skidaju sa torrenata, su dobro dosli da pogledaju kakav film. Sad cemo da pljujemo ljude jer od stranice nisu napravili Netflix? Suludo.
Nema tu sta entuzijazam, kad ako imaš tri čiste, i malo sabereš jedan i jedan, odmah ti u startu mora biti jasno da to "neće da može" , tj. ići će neki period , ali dugoročno NE
Ma ne vidim ja da se ovdje pljuje po njima, nego jednostavno, "trošiti" entuzijazam na nešto što MORAŠ znati da će trajati možda dan, možda koji mjesec, i onda još da se lupaš po guzici ako iz toga izadješ bez kazne.... to je poanta svega
problemnatravunu wrote:Ma ne vidim ja da se ovdje pljuje po njima, nego jednostavno, "trošiti" entuzijazam na nešto što MORAŠ znati da će trajati možda dan, možda koji mjesec, i onda još da se lupaš po guzici ako iz toga izadješ bez kazne.... to je poanta svega
ko si ti da govoris ikome na sta da trosi svoje vrijeme i entuzijazam, i da izvlacis nekakve "poante"?
Imali ste potencijala da postanete najbolji sajt za gledanje filmova, al jbg veoma loš odabir filmova i u zadnje vrijeme skoro svaki koji pokušam upalit ne radi. Znači držaću se Filmovite.
Hasan006 wrote:Imali ste potencijala da postanete najbolji sajt za gledanje filmova, al jbg veoma loš odabir filmova i u zadnje vrijeme skoro svaki koji pokušam upalit ne radi. Znači držaću se Filmovite.
Ovo sad radi na ler. Odavno se tu nista ne radi. Ako sta pogledas - dobro i jeste. Ono sto ne radi - nece ni raditi.
Da je kvalitetno bilo - jeste, ali ne daju anamo oni
F*ck the law.
Znam da je mnogo trebalo no napokon mozemo nastaviti s dodavanjem novih filmova kao i popravljanjem starih.
U vecini filmova ce se ubrzo poceti nalaziti ujedno i 480p kvaliteta cisto jer mozemo :p
Nadam se da nas nista zaboravili ^^.