I ja se pitam da li je ova Njemica imala dozvolu da ih snima sa svog prozora? I jos svoj ksenofobicni i rasisticki snimak okacila na internet! Sramota!emillio estevez wrote:Dublinska konvencija im daje pravo.don vito wrote:Do prije mjesec dana to je bilo mirno naselje u gradicu Stadtallendorf u sredisnjoj Njemackoj. A danas...
https://www.youtube.com/watch?v=jY4Gov7rzd8
Sto uopce nijemci provociraju emig(R)ante ?
Njihovo je pravo da idu i budu gdje zele.
Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
- don vito
#901 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#902 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Grean wrote:Ove ce tesko vratiti jer kod njih mira nece biti zadugo. Generacije ce se izroditi prije nego kod njihovih kuca stanje bude normalno.
Ali i sta fali, kad su se mogli Poljaci razmiliti po cijeloj Evropi nije viska ni malo Sirijaca i Iracana. Red je da se svjetski resursi rasporede malo pravednije.
Kako ce kad ne mogu doci do posla. Poljaci koji rade u Danskoj ne rade pod Danskim kriterijama, vec su i dalje zaposljeni u Poljskoj i primaju poljske plate a rade kao "isporuka" u Danskoj, i ako zive u Danskoj. Samo primjer. Izbjeglice ne mogu raditi sve dok im se ne rijesi azilski status sto traje od pet godina pa nadalje i do 10 godina moze da potraje. A sve vise i vise drzava skoro ima identican sistem kao sto je ovaj.
- Zviz
#903 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ja bi fino ovu dvojicu uz zid i metak u celo. Kao policajac, pa da vidim ko ce imati muda da mi sta kaze. I to bi bila poruka svim izbjeglicama, mozes ziviti ali da si miran ko buba inace te ovo ceka, ili ostani u svojoj pustarskoj vukojebini. Kratko i jasno.don vito wrote:Do prije mjesec dana to je bilo mirno naselje u gradicu Stadtallendorf u sredisnjoj Njemackoj. A danas...
- BHCluster
#904 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Da li si nabavio bijeli fishek za noc vjestica?don vito wrote:I ja se pitam da li je ova Njemica imala dozvolu da ih snima sa svog prozora? I jos svoj ksenofobicni i rasisticki snimak okacila na internet! Sramota!emillio estevez wrote:Dublinska konvencija im daje pravo.don vito wrote:Do prije mjesec dana to je bilo mirno naselje u gradicu Stadtallendorf u sredisnjoj Njemackoj. A danas...
- don vito
#905 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Nastavlja se kulturno obogacivanje Njemacke
http://www.focus.de/politik/deutschland ... 75737.html
U gradicu Calden u sjevernom Hessenu doslo je do opste tucnjave izmedju dvije grupe migranata, Albanci protiv Pakistanaca. U marisani je ucestvovalo 60-70 migranata naoruzanih stapovima i raznim predmetima. U tuci je povrijedjeno 6 osoba, a brojne policijske snage uspjele su razdvojiti dvije grupe. Razlog marisane nije poznat, ali pretpostavlja se da su se Albanci i Pakistanci posvadjali na lokalnom takmicenju iz informatike, konkretno oko rjesavanja jednog zadatka u programskom jeziku C++.
U gradicu Calden u sjevernom Hessenu doslo je do opste tucnjave izmedju dvije grupe migranata, Albanci protiv Pakistanaca. U marisani je ucestvovalo 60-70 migranata naoruzanih stapovima i raznim predmetima. U tuci je povrijedjeno 6 osoba, a brojne policijske snage uspjele su razdvojiti dvije grupe. Razlog marisane nije poznat, ali pretpostavlja se da su se Albanci i Pakistanci posvadjali na lokalnom takmicenju iz informatike, konkretno oko rjesavanja jednog zadatka u programskom jeziku C++.
- Zviz
#906 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
don vito wrote:Nastavlja se kulturno obogacivanje Njemacke
POZORENJE nije za svacije zivice
- vjesticanametli
#907 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
- Grean
#908 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
U svoj ovoj prici najjadniji su mi izbjegli Bosnjaci (ipak malo jadniji od ostalih Balkanaca) koji se furaju na white power i nesto oni kao protestuju protiv imigracije i bore se za ocuvanje hriscanske Evrope a nije ih mali broj, od Njemacke, Svedske, Danske. Pateticni poput Iranaca koji mijenjaju vjeru ne bi li bolje bili prihvaceni u novom okruzenju a nisu nimalo bolje prihvaceni.
A ono sto je rasistima u Evropi i svakom jedino mrze od useljenika je useljenici beskimecnjaci koji se prave vecim Nijemcima od Nijemaca samih. Beskimecnjake niko ne voli.
A ono sto je rasistima u Evropi i svakom jedino mrze od useljenika je useljenici beskimecnjaci koji se prave vecim Nijemcima od Nijemaca samih. Beskimecnjake niko ne voli.
- Zviz
#909 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ja da sam u BiH ili bilo gdje u svijetu uvijek cu imati isto misljenje do ovih majmunaGrean wrote:U svoj ovoj prici najjadniji su mi izbjegli Bosnjaci (ipak malo jadniji od ostalih Balkanaca) koji se furaju na white power i nesto oni kao protestuju protiv imigracije i bore se za ocuvanje hriscanske Evrope a nije ih mali broj, od Njemacke, Svedske, Danske. Pateticni poput Iranaca koji mijenjaju vjeru ne bi li bolje bili prihvaceni u novom okruzenju a nisu nimalo bolje prihvaceni.
- Drvosjeca iz Dejcica
#910 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Vidiš kako si se osjetio prozvanim.Zviz wrote:Ja da sam u BiH ili bilo gdje u svijetu uvijek cu imati isto misljenje do ovih majmunaGrean wrote:U svoj ovoj prici najjadniji su mi izbjegli Bosnjaci (ipak malo jadniji od ostalih Balkanaca) koji se furaju na white power i nesto oni kao protestuju protiv imigracije i bore se za ocuvanje hriscanske Evrope a nije ih mali broj, od Njemacke, Svedske, Danske. Pateticni poput Iranaca koji mijenjaju vjeru ne bi li bolje bili prihvaceni u novom okruzenju a nisu nimalo bolje prihvaceni.
- Zviz
#911 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Bravo kolumbo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Vidiš kako si se osjetio prozvanim.Zviz wrote:Ja da sam u BiH ili bilo gdje u svijetu uvijek cu imati isto misljenje do ovih majmunaGrean wrote:U svoj ovoj prici najjadniji su mi izbjegli Bosnjaci (ipak malo jadniji od ostalih Balkanaca) koji se furaju na white power i nesto oni kao protestuju protiv imigracije i bore se za ocuvanje hriscanske Evrope a nije ih mali broj, od Njemacke, Svedske, Danske. Pateticni poput Iranaca koji mijenjaju vjeru ne bi li bolje bili prihvaceni u novom okruzenju a nisu nimalo bolje prihvaceni.
A ono sto je rasistima u Evropi i svakom jedino mrze od useljenika je useljenici beskimecnjaci koji se prave vecim Nijemcima od Nijemaca samih. Beskimecnjake niko ne voli.![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#912 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Interesantan zaključak.Novak20 wrote: Iskreno, sve što je uzelo pušku u ruku da se bori protiv sopstvene države a zarad religije i interesa Izraela i Amerike meni je alkaida ......
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#913 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
don vito wrote:I ja se pitam da li je ova Njemica imala dozvolu da ih snima sa svog prozora? I jos svoj ksenofobicni i rasisticki snimak okacila na internet! Sramota!emillio estevez wrote:Dublinska konvencija im daje pravo.don vito wrote:Do prije mjesec dana to je bilo mirno naselje u gradicu Stadtallendorf u sredisnjoj Njemackoj. A danas...
Strasno jos imala i bijeli tuljac na glavi kad je snimala .
Nekako mi se cini da je u jednom trenutku viknula : White power .
- don vito
#914 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
http://www.thueringer-allgemeine.de/web ... 8.whatsapp
Proces kulturnog obogacivanja Njemacke poprima nove dimenzije. U migracionom centru u Erfurtu dvije tuce u istom danu, oba puta isti akteri - Srbi protiv Albanaca sa Kosova. Ekonomski analiticari smatraju da ce ovo imati pozitivan utjecaj na njemacku ekonomiju u vidu rasta javne potrosnje kroz vece angazovanje policije i medicinskih radnika. Jer, da nema migranata, onda bi se policija i ljekari dosadjivali na radnom mjestu, ovako lokalna zajednica placa njihov izlazak na intervenciju, tu su troskovi goriva, amortizacija vozila za intervenciju, popravak unistenog inventara itd itd... Bitno je da se odrzava potrosnja, novac cirkulise... Cak i da Nijemci ne odumiru, upitno je da li bi bili sposobni da marisanama pokrenu ekonomiju kao migranti. Na ovim naizgled sitnim detaljima vidi se kakav je vizionar Angela Merkel kada je uputila dobrodoslicu migrantima u cilju pokretanja njemacke ekonomije.
Proces kulturnog obogacivanja Njemacke poprima nove dimenzije. U migracionom centru u Erfurtu dvije tuce u istom danu, oba puta isti akteri - Srbi protiv Albanaca sa Kosova. Ekonomski analiticari smatraju da ce ovo imati pozitivan utjecaj na njemacku ekonomiju u vidu rasta javne potrosnje kroz vece angazovanje policije i medicinskih radnika. Jer, da nema migranata, onda bi se policija i ljekari dosadjivali na radnom mjestu, ovako lokalna zajednica placa njihov izlazak na intervenciju, tu su troskovi goriva, amortizacija vozila za intervenciju, popravak unistenog inventara itd itd... Bitno je da se odrzava potrosnja, novac cirkulise... Cak i da Nijemci ne odumiru, upitno je da li bi bili sposobni da marisanama pokrenu ekonomiju kao migranti. Na ovim naizgled sitnim detaljima vidi se kakav je vizionar Angela Merkel kada je uputila dobrodoslicu migrantima u cilju pokretanja njemacke ekonomije.
-
Novak20
#915 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ja volim vidjeti kad neko prodaje muda pod bubrege... Nasmijem se i produžim svojim putem......jastuk1 wrote:WOOW...Novak20 wrote:
I ja sam se borio na tvojoj strani '92. Pitam se dal' bih opet....![]()
![]()
SVAKA ČAST NA ISKRENOSTI. Definitivno na takav jedan repost tekstualno u wow simbolici potpuno liježe veličanstveni remix Nookie od Limp Bizkit. Al potpuno. Ih što volim kad se sve poklopi al ono do u sekundu!!!!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=GMeHs0SF2Ks
Last edited by Novak20 on 27/09/2015 19:52, edited 1 time in total.
- animals
#916 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Na pitanju izbjeglica pali su Socijalisti i Narodnjaci u Gornjoj Austriji..
Slobodarska stranka im pokupila glasove..
mislim da ce izgubiti u cijeloj Austriji..
desnicari u pohodu, sto nikako nije dobro..
ali sami su krivi, nisu gradjani ovce..
Slobodarska stranka im pokupila glasove..
mislim da ce izgubiti u cijeloj Austriji..
desnicari u pohodu, sto nikako nije dobro..
ali sami su krivi, nisu gradjani ovce..
-
jastuk1
#917 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ma propaganda teška. I ona kao i ona Ayaan Hirsi Ali - puno mi kod Ayaan tukne na tekiju i lažno predstavljanje. Jer Ayaan bi to što radi mogla DALEKO PROBITAČNIJE al ovako uvijek stane na nekih 90 posto i samo digne prašinu iza koje se ništa suštinski nikad ne zaključi!!! ono sve na kraju se svede na - to: nije Islam, jest Islam, jest Izlamizam - ma nije, nego pravi Islam; nije islam nego kultura naroda itd...Zviz wrote:Ja sam ateista i za mene ovog sranja nema ali evo malo zanimljivog pogleda od strana jedne zene iz Somalije.
-
jastuk1
#918 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Angelu za šeficu MMF-a! /sarkazam/don vito wrote:http://www.thueringer-allgemeine.de/web ... 8.whatsapp
- Zviz
#919 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
jastuk1 wrote:Ma propaganda teška. I ona kao i ona Ayaan Hirsi Ali - puno mi kod Ayaan tukne na tekiju i lažno predstavljanje. Jer Ayaan bi to što radi mogla DALEKO PROBITAČNIJE al ovako uvijek stane na nekih 90 posto i samo digne prašinu iza koje se ništa suštinski nikad ne zaključi!!! ono sve na kraju se svede na - to: nije Islam, jest Islam, jest Izlamizam - ma nije, nego pravi Islam; nije islam nego kultura naroda itd...Zviz wrote:Ja sam ateista i za mene ovog sranja nema ali evo malo zanimljivog pogleda od strana jedne zene iz Somalije.
Zivio drug Tito i ateizam - sta drugo reci!
-
jastuk1
#920 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Zviz wrote:jastuk1 wrote:Ma propaganda teška. I ona kao i ona Ayaan Hirsi Ali - puno mi kod Ayaan tukne na tekiju i lažno predstavljanje. Jer Ayaan bi to što radi mogla DALEKO PROBITAČNIJE al ovako uvijek stane na nekih 90 posto i samo digne prašinu iza koje se ništa suštinski nikad ne zaključi!!! ono sve na kraju se svede na - to: nije Islam, jest Islam, jest Izlamizam - ma nije, nego pravi Islam; nije islam nego kultura naroda itd...Zviz wrote:Ja sam ateista i za mene ovog sranja nema ali evo malo zanimljivog pogleda od strana jedne zene iz Somalije.
Zivio drug Tito i ateizam - sta drugo reci!
-
jastuk1
#921 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Joj pa zar još vjeruješ da državni aparati rade u korist domicilnih građana bilo koje države? Sve je to pod kontrolom par moćnika koji drže milijarde koji odrede i narede šta će obavještajne, vojne i sigurnosne službe u svim državama raditi!!!Novak20 wrote:
Evropljani nisu toliko glupi. Prvo će smijeniti svoje vlade koje su dopustile ovu zbrku. Čisto da okrenu državni aparat na stranu domicilnih građana....
Plan lihvara vjerovano i jeste dovesti desne na vlast, kako bi se onda crno na bijelo mogli da diskredituju, napravi par false flagova, pripiši ih desnoj vlasti neke države i izblati ih kao najgori šljam. Tako da se njihovi napori protiv naseljavanja Evrope neEvropljanima efikasno zaustave i svima koji se bune začepe usta.
- animals
#922 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Ovako, obicni gradjaniima je dopizdila politika neodgovorni vladajastuk1 wrote:
Kako bolan lupam. To su strateški potezi. Takvim potezom bi desne snage osujetili zauvijek. Oni kojima došle smetaju bi morali za US, Kanadu, Australiju. Danas sam čitao komentare Njemaca u nekom Njemačkim novinama iza jednog članka o izbjeglecama kako je najboolje spakovat kofere... Naravno, neće svi ali dobar dio "kreme" može biti "natjeran" da ode ako može i ima gdje...
donedavno se moralo stediti na svemu, nema para za zdravstvo, nema za skolovanje, nema za penzije..
ali ima za 100 tisuca izbjeglica..
ne mrze ti gradjani strance, vec je problem druge prirode..
posla npr. u Austriji sve teze mozes naci..opada cijena rada..
na radnike se vrsi sve veci pritisci..i onda sad bi jos da im konkurenciju uvode..
e pa nece ici..ljudima dopizdilo..nadam se da nece jos gore biti..
ako desnicari sve vise budu birani, jebeno se pise Evropi..
- tandmand
#923 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Bitno je da su "majmuni" stigli kome treba a kažu da među njima ima i krokodila. Nego fišek na glavu da neko ne bi pomislio da niste integrirani.Zviz wrote:Ja da sam u BiH ili bilo gdje u svijetu uvijek cu imati isto misljenje do ovih majmunaGrean wrote:U svoj ovoj prici najjadniji su mi izbjegli Bosnjaci (ipak malo jadniji od ostalih Balkanaca) koji se furaju na white power i nesto oni kao protestuju protiv imigracije i bore se za ocuvanje hriscanske Evrope a nije ih mali broj, od Njemacke, Svedske, Danske. Pateticni poput Iranaca koji mijenjaju vjeru ne bi li bolje bili prihvaceni u novom okruzenju a nisu nimalo bolje prihvaceni.
Bez, zeze uživam u vašim paranoičnim postovima. Dajte još tih primjera.
-
Novak20
#924 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Nisam znao da si i ti otišao u teoretičare zavjere.jastuk1 wrote:Joj pa zar još vjeruješ da državni aparati rade u korist domicilnih građana bilo koje države? Sve je to pod kontrolom par moćnika koji drže milijarde koji odrede i narede šta će obavještajne, vojne i sigurnosne službe u svim državama raditi!!!Novak20 wrote:
Evropljani nisu toliko glupi. Prvo će smijeniti svoje vlade koje su dopustile ovu zbrku. Čisto da okrenu državni aparat na stranu domicilnih građana....
Plan lihvara vjerovano i jeste dovesti desne na vlast, kako bi se onda crno na bijelo mogli da diskredituju, napravi par false flagova, pripiši ih desnoj vlasti neke države i izblati ih kao najgori šljam. Tako da se njihovi napori protiv naseljavanja Evrope neEvropljanima efikasno zaustave i svima koji se bune začepe usta.
Da su ove izbjeglice navalile na Izrael, pregazile bi bez puške te, kakoihzoveš, lihvaro-cioniste za sedam dana. Ne podcjenjuj Evropu i evropljane.
Ljudi su dokazali da su spremni za najbolje i za najgore.
- Zviz
#925 Re: Izbjeglički talas iz Azije i Afrike
Rastereti se malo uz muzicki sastav iz Slovenije.tandmand wrote:Bitno je da su "majmuni" stigli kome treba a kažu da među njima ima i krokodila. Nego fišek na glavu da neko ne bi pomislio da niste integrirani.Zviz wrote:Ja da sam u BiH ili bilo gdje u svijetu uvijek cu imati isto misljenje do ovih majmunaGrean wrote:U svoj ovoj prici najjadniji su mi izbjegli Bosnjaci (ipak malo jadniji od ostalih Balkanaca) koji se furaju na white power i nesto oni kao protestuju protiv imigracije i bore se za ocuvanje hriscanske Evrope a nije ih mali broj, od Njemacke, Svedske, Danske. Pateticni poput Iranaca koji mijenjaju vjeru ne bi li bolje bili prihvaceni u novom okruzenju a nisu nimalo bolje prihvaceni.
A ono sto je rasistima u Evropi i svakom jedino mrze od useljenika je useljenici beskimecnjaci koji se prave vecim Nijemcima od Nijemaca samih. Beskimecnjake niko ne voli.![]()
Bez, zeze uživam u vašim paranoičnim postovima. Dajte još tih primjera.