BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#901 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Kod sva tri gola nas citav tim je igrao ulogu posmatraca, to ti sve kaze
-
Paul F.
#902 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Dakle, krajnje je vrijeme da forumski stručnjaci preuzmu kontrolu nad reprezentacijom. Treba sad razraditi plan akcije.
-
Mustang1
#903 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Mi da imamo bolje to bolje bi i igralo. Nama napad nije problem nego odbrana. A Belgija je trenutno najbolja repka u Evropi i odlicno smo odigrali. Sad se nadati da cemo imati i malo srece i bit ce sve OK 
-
Paul F.
#904 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Potpisujem.Mustang1 wrote:Mi da imamo bolje to bolje bi i igralo. Nama napad nije problem nego odbrana. A Belgija je trenutno najbolja repka u Evropi i odlicno smo odigrali. Sad se nadati da cemo imati i malo srece i bit ce sve OK
- Bosanski_kralj
#905 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Previše kukate nakon poraza od Belgije, koji je bio i očekivan. Ništa novo nismo vidjeli večeras, svi smo znali koje pozicije najviše škripe u našem timu.
Najvjerovatniji scenario kraja ovih kvalifikacija je taj, da ćemo mi pobijediti sve utakmice do kraja, ali će se Izrael plasirati u baraž. Jbg, previše smo bodova izgubili na početku, a zna se ko je glavni krivac za to.
Najvjerovatniji scenario kraja ovih kvalifikacija je taj, da ćemo mi pobijediti sve utakmice do kraja, ali će se Izrael plasirati u baraž. Jbg, previše smo bodova izgubili na početku, a zna se ko je glavni krivac za to.
-
Ammaar
#906 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Cuj Belgija je najbolji tim u Evropi??? Zbog cega? Mozda jer su sa nama u grupi??? Bez obzira na sve tj. na njihov kvalitet mi smo mogli izvuci bod iz ove tekme, nasi su dali gol i odma se nekako povukli kao da su se prepali. Odbrana nam je sto jest jest prespora plus Pjanic je bio totalno ne iskoristen. Glupo smo gubili lopte kao neki amateri. Definitivno se pojedincima zahvaliti i malo osvjeziti ekipu sa par novih imena uz sve to posloziti kockice malo bolje. Ne vidim razloga da do kraja kvalifikacije izvucemo maksimum pa sta bude. Jos nije sve gotovo mozda nas sreca upali preko baraza kak se ono kaze treca sreca najveca. Hadzica i Mahmutovica pod hitno zvati u repku.
-
Paul F.
#907 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pa ne zna se baš. Pape je krivac za Kipar ali Izrael sa pola igrača na bolovanju je druga priča. Ostalo smo odlično odigrali. Kod Velsa u gostima, lidera tabele smo nesretno neriješeno igrali. Neriješeno sa Belgijom.Bosanski_kralj wrote:Jbg, previše smo bodova izgubili na početku, a zna se ko je glavni krivac za to.
-
Paul F.
#908 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Možda zbog toga jer su drugi u svijetuAmmaar wrote:Cuj Belgija je najbolji tim u Evropi??? Zbog cega?
http://www.fifa.com/fifa-world-ranking/
-
Paul F.
#909 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Dakle, Meša treba da shvati da treba zakrpiti rupe u odbrani i obezbijediti kvalitetne lopte za napadače. 
- Bosanski_kralj
#910 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Da ne ulazimo previše u rasrpavu o ovoj temi, prožvakanoj na forumu hiljadu puta, ali sa 3 boda protiv Kipra (koja su se morala osvojiti) i 1 bod protiv Izraela (koji se morao osvojiti, ma u kakvom sastavu bili), mi bi sada bili u aktivnoj borbi za dirktan plasman.Paul F. wrote:Pa ne zna se baš. Pape je krivac za Kipar ali Izrael sa pola igrača na bolovanju je druga priča. Ostalo smo odlično odigrali. Kod Velsa u gostima, lidera tabele smo nesretno neriješeno igrali. Neriješeno sa Belgijom.Bosanski_kralj wrote:Jbg, previše smo bodova izgubili na početku, a zna se ko je glavni krivac za to.
Naznanje, a prije svega bezobrazluk jednog čovjeka, sjebu sve ono o čemu nacija sanja.
P.S. Kad bolje razmislim krivi su i oni koji su mu ponudili ugovor za nastavak suradnje, i pored onakvog nastupa na SP-u.
- House
#911 Re: BiH - Belgija 03-09-15
treba se obratiti papetuPaul F. wrote:Dakle, Meša treba da shvati da treba zakrpiti rupe u odbrani i obezbijediti kvalitetne lopte za napadače.
-
Paul F.
#912 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ja kad bolje razmislim, ima smisla plaćati trolove na društvenim mrežama. Traže grešku i kad je nađu, uveličaju je i ponavljaju iz dana u dan. Plus sitne laži. I na kraju ti stvoriš mišljenje kakvo trolovi hoće. Ti znaš da je Pape ravnopravan bio protiv Belgije. Ti znaš da je Pape jako tolerantan prema igračima. Ti znaš da je Pape viđen kao gospodin. Ti znaš da je 90 posto optužbi na njegov račun neutemeljeno. Ali ti trolovi rasturiše mozak.Bosanski_kralj wrote: Naznanje, a prije svega bezobrazluk jednog čovjeka, sjebu sve ono o čemu nacija sanja.
P.S. Kad bolje razmislim krivi su i oni koji su mu ponudili ugovor za nastavak suradnje, i pored onakvog nastupa na SP-u.
-
samkoF
#913 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Vels ako izgubi od izraela rizikuje da ide u baraz I onda nema direktan plasman, tako da ce radije ici na nerjeseno jer im to osigurava direktan plasman il pobjedu.Tipicoti wrote:Kakvi smo baksuzi Izrael ce da dobije Vels i da ode na 15 bodova. ( To je Velsov kiks kvalifikacija).
Vels ce da ostane na 17 bodova. Belgija dobija Kipar i ide na 17 bodova.
Vels 17
Belgija 17
Izrael 15
.... i onda dolazi Vels nama u Zenicu !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dead Man Walking
#914 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Joj ovog udava s Papetom u pm.
Taj Pape je osvojio jedan pisljivi bod iz tri utakmice sa ekipama iz zadnja tri sesira! Boli me kita ko je bio na bolovanju a kome zena nije dala koke, iz te tri je morao imati minimum 4 boda, minimum! I mozes ga velicati do kijametskog dana, kriviti galaksiju, zvijezde padalice, igrace pijandure, petljanja i podmetanja, ako se ne plasiramo najveci krivac je on i tacka!
-
Ali_G
#915 Re: BiH - Belgija 03-09-15
@lsd
Ma jaci su Belgijanci po imenima svakako, al mi je upalo u oci s kakvim krilnim igracima oni idu na nas, a s kakvim mi:)
Ne moze s Viscom na Belgiju
Ma jaci su Belgijanci po imenima svakako, al mi je upalo u oci s kakvim krilnim igracima oni idu na nas, a s kakvim mi:)
Ne moze s Viscom na Belgiju
-
Mustang1
#916 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Najgore je sto sad Visca nije odigrao dobro i slicno. Odigrao je on na istom nivou kao i protiv Izraela. Svi su odigrali i na visem nivou. Ali samo sto je i Belgija na "malo" visem nivou nego Izrael.
-
samkoF
#917 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Vels ima 17 bodova I nema osiguran direktan odlazak, jos ne , imace tek ako osvoje bar jedan bod protiv Izraela kod svoje kuce u nedelju.A ako bi kojim slucajem izrael pobjedio vesl u nedelju u Velsu onda bi ga izrael mogao prestici I tad bi vels pao na trece mjesto a mi ne bi mogli dalje od 4 og sve ostale da pobjedimo ne bi nam vise nista pomoglo.north wrote:Možda malo preoptimistično, ali nimalo neralno, ali ako mi dobijemo Vels ići ćemo u baraž...samo možemo li mi pobijediti ovakav Vels, to je pitanje...Duplo su jači od Izraela, a sa njima nije baš bilo lagano u Zenici...Izrael na gostovanju u Belgiji i Velsu će osvojiti max.bod, jer će ih Belgija satrati, a Vels se bojim da će igrati malo rasterećenije jer već imaju osiguran odlazak na EP..ali eto neka i X odigraju, to im ne bi trebao biti problem, mi ako dobijemo Vels, AKO, mi na Kipru igramo za baraž...jeste kalkulacija, ali ne vidim šta je ovdje nerealno...Ne treba se predavati jebi ga....Ali kad skontaš da u baražu lako možeš na holanđane, onda
-
samkoF
#918 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Sljedecu protiv Izraela igra Wels a ne Begija.oridjidji wrote:Moguc vec od naredne utakmice ako Belgija drmne Izraela.Idemedosumom wrote:Kad pogledam u kakvim su govnima Turska, Holandija, Srbija davno otpisana... A za nas je baraž još uvijek moguć
- luckylaka
#919 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Prezivio,totalno razocaran taktikom selektoa,sastavom,zalaganjem nekih igraca.Mislim da je to to.,,A sad adio,a sad adio i ko zna kad i ko zna gdje... 

- Point.
#920 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Gubis se. Da se razumijes u loptanje skonto bi da bek ne smije da udara jakim zamahom igraca, pogotovo ne u podrucje koljena ili malo vise iznad njega. Covjek mesarskim zamahom opleo po igracu i ti sad pametujes da nije njegova greska. Cuj Mume kriv sto mu je Hazard proturio kroz noge? Ako ces tako, onda je u stvari Lulic kriv jer je izgubio loptu u napadu 30 sekundi prije toga.sandromen wrote:Ko je pogledo sezone bilo kakvog fudbala ne može da kaže kako je ovdje kriv VranješPoint. wrote:
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
https://streamable.com/x0ms
- Point.
#921 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pricaj sta hoces ali kada je Sunjic usao umjesto Spahica, odbrana nam je izgledala amaterska.todd_smith wrote:razumijem ja sve, ali izbaci njega i onda ce biti prpa guzi da traze novogfuneral blues wrote:Jbg kad nemamo boljeg.todd_smith wrote:
lik vise ne igra zbog povreda nego sto igra, jebi ga, ne moze se u reprezentaciji vracati u formu za Frajburg
ovako isti slucaj sa napadacem, imamo Hodzica, imamo Djurica, imamo Bajica...ok nisu sad svjetske sile ali jbga kad nemaju oni mjesta jer "igra" Ibisevic jer ono "nemamo bolju zamjenu za Edina"
Zajebi ti to
Medunjanin, Spahic, Ibisevic, Vranjes, Mujdza...
Apsolutno nebitni igraci za repku vise
Sto ce nam Hodzici, Cimiroti, Kvesici i picke materine ako ih necemo koristiti? Hodzic igra u Ligi Prvaka evo, nema izgovora da ne dobije sansu. Cak i ovo "neka ga sa mladom repkom" ne pije vode, vise bi Ara napravio nego Hajrovic vcrs
- Point.
#922 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Bolje je pitanje koliko tebe placaju da branis Susica kao najrodjenijeg? Bolan, pusti ti sad Belgiju, jesmo li zijanili KUCI od Kipra? Jel nas mocni Izrael razvalio ko cesku kurvu? Jeste, i kraj price. I zbog toga smo danas tu gdje jesmo.Paul F. wrote:Ja kad bolje razmislim, ima smisla plaćati trolove na društvenim mrežama. Traže grešku i kad je nađu, uveličaju je i ponavljaju iz dana u dan. Plus sitne laži. I na kraju ti stvoriš mišljenje kakvo trolovi hoće. Ti znaš da je Pape ravnopravan bio protiv Belgije. Ti znaš da je Pape jako tolerantan prema igračima. Ti znaš da je Pape viđen kao gospodin. Ti znaš da je 90 posto optužbi na njegov račun neutemeljeno. Ali ti trolovi rasturiše mozak.Bosanski_kralj wrote: Naznanje, a prije svega bezobrazluk jednog čovjeka, sjebu sve ono o čemu nacija sanja.
-
Dead Man Walking
#923 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Spaha je na jednoj nas najbolji stoper, ubjedljivo. Neke druge stvari su mu morebitbidne upitne, ali boljeg stopera nemamo.
-
sumirprimus
#924 Re: BiH - Belgija 03-09-15
uopste nisam razocaran,to je to...ni vise ni manje..
strah me bilo totalnog rasula,ovako,poveli smo,bilo je guravo, u drugom smo par put zaprijetili...
ne mozemo bez penala...
jebiga...
samo me interesuje na osnovu cega se pumpalo prije tekme da mozemo dobit?utoliko i razocarenje kod ljudi vece..
strah me bilo totalnog rasula,ovako,poveli smo,bilo je guravo, u drugom smo par put zaprijetili...
ne mozemo bez penala...
jebiga...
samo me interesuje na osnovu cega se pumpalo prije tekme da mozemo dobit?utoliko i razocarenje kod ljudi vece..
- mO k3
#925 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Mi smo otišli sto smo imali lahku grupuLSD wrote:mi smo na SP otišli uprkos Safetovom neznanju, a ne njegovom zaslugom1946--1987 wrote:Hoce li nas odvesti mesa na prvenstvo ?![]()
Kad nas neko odvede onda ga mozemo porediti sa Papetom, do tad mirni budite
Sto se igraca tice, zadnja linija da te bog sacuva
Inace, 80% ekipe nam je van forme, limitirani i sa takvim rosterom se nemamo cemu nadati.zahvaljujuci šutu Izeta i golu Vedada....i tada je cinio sve, da nas odvoji od SP....sreca pa su igraci, drugacije mislili