UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#901 Re: Champions league 15/16

Post by Velkoski »

todd_smith wrote:
Logovan wrote:
Velkoski wrote:Manchester United.
:thumbup: Red je da nakon 7 godina konačno osvoje LP.
volim kad ovako udjem na klix i od srca se nasmijem :mrgreen:
Smij se u maju sinčino! 8-)
LSD

#902 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

:facepalm: evo vidite vi to šta se piše i šta covjek da mu kaže...uvijek se isticao vrhunskim neznanjem

United nije najbolji klub ni u svojoj čaršiji Mančestera, a da bude najbolji u EvropI
Last edited by LSD on 21/10/2015 00:55, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#903 Re: Champions league 15/16

Post by Velkoski »

LSD wrote:a da bude najbolji u Evropu
:shock:
LSD

#904 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

eno ispravio sam , lektore :-)
nema me tamo

#905 Re: Champions league 15/16

Post by nema me tamo »

Daj ba zagrcnu se :lol: :lol: :lol: :lol:
Capajebo

#906 Re: Champions league 15/16

Post by Capajebo »

Velkoski wrote:
LSD wrote:a da bude najbolji u Evropu
:shock:
BUSTED!
Logovan

#907 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
Logovan wrote:
:thumbup: Red je da nakon 7 godina konačno osvoje LP.
volim kad ovako udjem na klix i od srca se nasmijem :mrgreen:
Samo se ti smij, ali ako osvoje, mislim da ćeš se sam banovat. :D
todd_smith

#908 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

Ako United osvoji neka mi trajno banuju IP adresu.

Ako ne osvoje onda Logovanom i Krletu banuju IP adresu trajno.

Kad ste vec tako sigurni, smijete misevi? Aaa?
Jack Be Nimble

#909 Re: Champions league 15/16

Post by Jack Be Nimble »

Kao sto sam rekao Arsenal bez previse truda uzima 4 boda protiv Bayerna. Ovo je Bayernu prva ozbiljna ekipa ove sezone i padaju na ispitu. Mada sam mislio da ce uzeti remi u Londonu a pobjedu u Minhenu.

Svaki tim koji ima iole cvrstu odbranu i igrace za kontre mogu uzeti Bayern.
Towelie

#910 Re: Champions league 15/16

Post by Towelie »

Najslabija karika u Bayernu je trener i sto ga pre oteraju, bolje za njih.
missko

#911 Re: Champions league 15/16

Post by missko »

Nece ga nikad otjerati tj nece imati sansu jer on nece da produzi on odradi svoje uzme lovu posteno zaradjenu i ode dalje
Tomahawk11
Globalni moderator

#912 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

E, cuj United da osvoji LP.... :mrgreen: :lol: :lol:
Dobar, samo ne za ove teme :mrgreen:
ultima_palabra

#913 Re: Champions league 15/16

Post by ultima_palabra »

bosanska senzacija wrote:
ultima_palabra wrote:
bosanska senzacija wrote:Pep Guardiola je za čitavo koplje najbolji trener u Evropi.

Natjerati jedan Arsenal da kući igra bunker je mogla samo njegova Barca a evo i sada Bayern.
Treba mu dati trofej za najveci posjed lopte. Frajer u polufinalima LP sa superjakim Bayernom ima gol razliku 3-10.
Nije to samo pasivni posjed lopte već nabijanje protivnika u njegov šesnaesterac i totalna dominacija nad protivnikom.

Ta dva izgubljena polufinala, što je samo po sebi uspjeh, ne govore čitavu priču, a ona je da Guardioline ekipe u kontinuitetu graju najbolji fudbal u Evropi. Dugo sam mislio da je u Barci naletio na odličnu generaciju i Messija ali ovo što radi sa Bayernom je samo potvrda da je on napravio tu Barcu.

Da Bayern nije superjak i koliko njima Pep znači će se vidjeti tek nakon njegovog odlaska.
Nabijanje protivnika u njegov 16erac nije cilj u fudbalu, cilj je postići više golova od protivnika. Arsenal, koji nije evropska krema, je imao bolje i konkretnije šanse... da je Bayern nije imao Neuera mogao je dobiti 4-5 komada.

Za Bayern polufinale nije nikakav uspjeh, među tri su najbogatije i najjače ekipe u Evropi... kad su se sastali sa Madridom i Barcelonom, poniženi su. A u prethodnim sezonama, kad ih nije vodio Guardiola, pobjeđivali su ta dva tima.

Jeste on napravio tu ekipu Barcelone, ali sad se pokazuje da bez Messija nikad ne bi dobio najjače utakmice.

Nije superjak? Uzeo je ekipu koja bila prvak Evrope, sa 3 finala u prethodne 4 godine, i doveo pojačanja koja je htio. Inače, slažem se da Bayern plaća ceh nekonkurentne Bundeslige... i tako im i treba, jer su je oni napravili takvom.
Nogatrans

#914 Re: Champions league 15/16

Post by Nogatrans »

Citam komentare i ne mogu da vjerujem. Bayern izgubi prvu utakmicu u sezoni i dodju lesinari da bi se kao navodno sprdali. Al ok vidimo se za dvije hefte pa cemo opet pricati. I koliko god da smo losi opet mozemo do finala doci u to sam siguran. Jucerasnji porazb ide na kapu Gvardioli jer je svojom izmjenom oslabio sredinu kada je izvadio Alonsa i Vidala a ubacio mladog Kimmicha i Rafinhu. Sve u svemu jos dosta puta ce te gristi muda od muke jer ce Bayern dalje marsirati.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#915 Re: Champions league 15/16

Post by Velkoski »

todd_smith wrote:Ako United osvoji neka mi trajno banuju IP adresu.

banovanje ip adresa u 2015. godini :( :lol:

:run:
Logovan

#916 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

Velkoski wrote:

:lol:
Ma todd neozbiljan. :D

https://vine.co/v/e9E9TqBdx5F :run: :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#917 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote:
Nije superjak? Uzeo je ekipu koja bila prvak Evrope, sa 3 finala u prethodne 4 godine, i doveo pojačanja koja je htio. Inače, slažem se da Bayern plaća ceh nekonkurentne Bundeslige... i tako im i treba, jer su je oni napravili takvom.
Ako dozvolis mojoj malenkosti jednu malu upadicu vis a vis ovoga.

Inace sa ostatkom se slazem, fan sam Gvardiole, i to ne skrivam, ali sam daleko veci fan Bajerna i bicu to i kad mu ovaj ne bude trener.

Prvo i sto bi se reklo-osnovno: ta zadnja sezona Jupa Hejkensa je jedinstvena u cijeloj stogodisnjoj istoriji Bajerna. Samim tim nije bas adekvatna za arsin. No i u toj sezoni je bilo kasljucanja, a narocito provlacenje protiv Arsenala (kao i prilicno blijede partije protiv Lila npr.).

Drugo, to je kulminacija jedne sjajne generacije njemackih fudbalera koji su se "nagubili" prvenstava gdje su vazili za glavne favorite (Euro 2008 i 2012, Mundijal 2010, te izgubljena finala LP 2010 i 2012).
Poslije kulminacije slijedi pad i to je pravilo.

Trece, i da je ostao Hejnekns, mislim da svako ko prati fudbal duze od 5 godina, smatra da se uspjeh ne bi ponovio. Ligu sampiona je izuzetno tesko osvojiti i mora se milion stvari poklopiti.

I cetvrto-Anceloti je naidgrao Gvardiolu polufinalu i tu se slazem i nemam sta odbiti ni dodati. Ali polufinale protiv Barcelone je ipak druga prica. Bez standardnih igraca i najvaznijih karika, bili su ravnopravni na Nou Campu. I realnije da je utakmica zavrsila1:0, usudim se reći i 0:0, nego 3:0, po svemu vidjenom. Jednostavno Barcelona je bila jaca zbog svojih sjajnih individualaca, u prvom redu Messija, a ne zbog taktike.

S postovanjem :sax:
todd_smith

#918 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
Velkoski wrote:

:lol:
Ma todd neozbiljan. :D

https://vine.co/v/e9E9TqBdx5F :run: :D
fino recite da ste pickice sta vas je stid :kiss:
ultima_palabra

#919 Re: Champions league 15/16

Post by ultima_palabra »

_BataZiv_0809 wrote:
ultima_palabra wrote:
Ako dozvolis mojoj malenkosti jednu malu upadicu vis a vis ovoga.

Inace sa ostatkom se slazem, fan sam Gvardiole, i to ne skrivam, ali sam daleko veci fan Bajerna i bicu to i kad mu ovaj ne bude trener.

Prvo i sto bi se reklo-osnovno: ta zadnja sezona Jupa Hejkensa je jedinstvena u cijeloj stogodisnjoj istoriji Bajerna. Samim tim nije bas adekvatna za arsin. No i u toj sezoni je bilo kasljucanja, a narocito provlacenje protiv Arsenala (kao i prilicno blijede partije protiv Lila npr.).

Drugo, to je kulminacija jedne sjajne generacije njemackih fudbalera koji su se "nagubili" prvenstava gdje su vazili za glavne favorite (Euro 2008 i 2012, Mundijal 2010, te izgubljena finala LP 2010 i 2012).
Poslije kulminacije slijedi pad i to je pravilo.

Trece, i da je ostao Hejnekns, mislim da svako ko prati fudbal duze od 5 godina, smatra da se uspjeh ne bi ponovio. Ligu sampiona je izuzetno tesko osvojiti i mora se milion stvari poklopiti.

I cetvrto-Anceloti je naidgrao Gvardiolu polufinalu i tu se slazem i nemam sta odbiti ni dodati. Ali polufinale protiv Barcelone je ipak druga prica. Bez standardnih igraca i najvaznijih karika, bili su ravnopravni na Nou Campu. I realnije da je utakmica zavrsila1:0, usudim se reći i 0:0, nego 3:0, po svemu vidjenom. Jednostavno Barcelona je bila jaca zbog svojih sjajnih individualaca, u prvom redu Messija, a ne zbog taktike.

S postovanjem :sax:
Sve to stoji, moj Bato... ali onda nisu trebali dovoditi trenera od 30 miliona. Za te pare trener treba biti sposoban da se izbori protiv navedenih faktora. Titulu u Bundesligi i polufinale LP u ovakvoj konstelaciji snaga može im obezbjediti i Michael Skibbe ili Werner Lorant :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#920 Re: Champions league 15/16

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote: Sve to stoji, moj Bato... ali onda nisu trebali dovoditi trenera od 30 miliona. Za te pare trener treba biti sposoban da se izbori protiv navedenih faktora. Titulu u Bundesligi i polufinale LP u ovakvoj konstelaciji snaga može im obezbjediti i Michael Skibbe ili Werner Lorant :D
Bjezi u pm :thumbup: :lol: Gdje ti Werner Lorant naumpade :lol: Evo naglas se smijem :lol:

Slazem se, ali ako se sjecas, Gvardiolu su angazovali 3-4 mjeseca prije finala lige prvaka, a u defetistickom duhu nakon gubitka LP na svom stadionu. Tad je namjera bila jasna, ali su se u medjuvremenu odigrale stvari koje su se odigrale.

Jbga, nije svako srece ko Di Matteo :thumbup:
todd_smith

#921 Re: Champions league 15/16

Post by todd_smith »

_BataZiv_0809 wrote:
ultima_palabra wrote: Sve to stoji, moj Bato... ali onda nisu trebali dovoditi trenera od 30 miliona. Za te pare trener treba biti sposoban da se izbori protiv navedenih faktora. Titulu u Bundesligi i polufinale LP u ovakvoj konstelaciji snaga može im obezbjediti i Michael Skibbe ili Werner Lorant :D
Bjezi u pm :thumbup: :lol: Gdje ti Werner Lorant naumpade :lol: Evo naglas se smijem :lol:

Slazem se, ali ako se sjecas, Gvardiolu su angazovali 3-4 mjeseca prije finala lige prvaka, a u defetistickom duhu nakon gubitka LP na svom stadionu. Tad je namjera bila jasna, ali su se u medjuvremenu odigrale stvari koje su se odigrale.

Jbga, nije svako srece ko Di Matteo :thumbup:
jah, osvojis ligu prvaka i dobijes nogu, pravo sretan nema sta :mrgreen:
Logovan

#923 Re: Champions league 15/16

Post by Logovan »

todd_smith wrote: fino recite da ste pickice sta vas je stid :kiss:
Post prijavljen.
insaneinthebrain

#924 Re: Champions league 15/16

Post by insaneinthebrain »

kako je krenulo ovi iz galate se izgleda ugledali na juniore :oops:
insaneinthebrain