Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gearbest trazio sliku kartice i licne karte kao da su sigurni da nisam samo negdje broj kartice skino nego da je imam u posjedu. Tek poslan paket jucer.
karanana wrote:Gearbest trazio sliku kartice i licne karte kao da su sigurni da nisam samo negdje broj kartice skino nego da je imam u posjedu. Tek poslan paket jucer.
karanana wrote:Gearbest trazio sliku kartice i licne karte kao da su sigurni da nisam samo negdje broj kartice skino nego da je imam u posjedu. Tek poslan paket jucer.
Ne znam da li im je to praksa za skuplju robu, ali i ja sam nedavno naručio cca 25 $ i nisu mi takvo nešto zatražili. Staro pravilo je da se kopije ličnih dokumenata ne daju nikome...
Imam jedan mali problem nije strasno ali...
kad izaberem exodus, jeino gje mogu naci spisak filmova je dio "people watching", bilo koji drugi tipa: most popular, featured...most popular...ne otvara nista!
zateznistub wrote:Imam jedan mali problem nije strasno ali...
kad izaberem exodus, jeino gje mogu naci spisak filmova je dio "people watching", bilo koji drugi tipa: most popular, featured...most popular...ne otvara nista!
Znali ko do cega je?
Do njih je, uskoro bi trebao stići update koji bi trebao ispraviti nedostatke, tako bar kruži priča po Kodi forumima.
Znali ko do cega je?
Do njih je, uskoro bi trebao stići update koji bi trebao ispraviti nedostatke, tako bar kruži priča po Kodi forumima.
I mene zeza dosta linkova. Ne znam jel treba neki dodatak ili nesto instalirati? Inace sam gledao uvijek na livesportstreams.tv na Sportsdevil addonu ali tu mi nijedan link nece 10ak dana. Pokusavao sam sa reinstalom addona ali bez uspjeha. Moze li neko provjeriti rade li njemu?
Najbolje je skinuti SopCast na Android box, i onda gledati kanale preko livefootball.ws A ima onda i addon za Kodi kao p2p-streams i pokreće automatski u backgroundu SopCast i rade sve tekme uvijek i to u HD formatu, barem ja tako gledam neke utakmice već godinama...
Ne znam da li im je to praksa za skuplju robu, ali i ja sam nedavno naručio cca 25 $ i nisu mi takvo nešto zatražili. Staro pravilo je da se kopije ličnih dokumenata ne daju nikome...
jebaji ga, ja sam im poslao.
ionako vec imaju broj i sve ostalo sto mogu zloupotrijebiti i bez slike.
provjerio sam da nije kakav phish e-mail ili nesto, ali vidim na njihovim FAQ da to traze. mozda ne od svakog, mozda jer sam direktno karticom platio a ne paypalom. a nije ni skupa roba 55$
Arslan_11 wrote:nece meni ovo doci do kraja marta, iduce godine.
taman da u masovnu upotrebu ulete triple octa core procesori sa 8 GB ram memorije i podrskom za najnaprednije kodiranje ikad, koji ce da kostaju kao i ovaj tvoj vec naruceni. tako da ce ti biti zao sto nisi cekao jos malo.
Arslan_11 wrote:nece meni ovo doci do kraja marta, iduce godine.
taman da u masovnu upotrebu ulete triple octa core procesori sa 8 GB ram memorije i podrskom za najnaprednije kodiranje ikad, koji ce da kostaju kao i ovaj tvoj vec naruceni. tako da ce ti biti zao sto nisi cekao jos malo.
iPod wrote:Najbolje je skinuti SopCast na Android box, i onda gledati kanale preko livefootball.ws A ima onda i addon za Kodi kao p2p-streams i pokreće automatski u backgroundu SopCast i rade sve tekme uvijek i to u HD formatu, barem ja tako gledam neke utakmice već godinama...
Treba na sve gledati pozitivno. Do tada ce ovaj box vrijediti 20KM pa mi nece naplatiti PDV i carinu.
14. platio, a 18. dobio tracking number (NL Post). Danas dobijam mail da je shipped out i drugi tracking broj, al kada odem da vidim di je paket dobijem poruku "Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later". ebat ga
Tsubasa wrote:I mene zeza dosta linkova. Ne znam jel treba neki dodatak ili nesto instalirati? Inace sam gledao uvijek na livesportstreams.tv na Sportsdevil addonu ali tu mi nijedan link nece 10ak dana. Pokusavao sam sa reinstalom addona ali bez uspjeha. Moze li neko provjeriti rade li njemu?
Sada sam baš provjeravao livesportstream.tv, ne radi ni kod mene nijedan link, doduše sada i nema nekih sportskih događaja, pa ne znam da li je do toga ili je jednostavno u kvaru. A inače, ja koristim Plexus, već sam pisao o tome, preko njega instaliraš sopcat i acestream, onda u liveTV.ru imaš hrpu sopcast i acestream linkova, uvijek ih par radi bez greške i u HD-u.
Vi sto imate te android boxove, jel ko registrovan na torrent-tv.ru i mogu li se instalirati ona njihova aplikacija i ace stream? Ja preko toga na mobitelu gledam torent strimove.
Znali ko do cega je?