TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
OffTheWall

#901 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

seldzuk wrote:
OffTheWall wrote:Neću ulaziti u količinu mržnje, zabijanja glave u pijesak i ispranih umova koje sam pročitao ovdje, samo brzo pitanje.

Pravdate teroristu zato što je ubio Srbina radi genocida u Srebrenici (što nije uopće utvrđeno da je on kriv, no hajde…).Točno? Očito da jest.

Po toj logici, dali sutra Hrvat smije otići i ubiti pripadnika Armije BiH radi zločina nad Hrvatskim civilnim stanovništvom u Trusini na isti način?Pitanje je namijenjeno samo za one koji ovaj čin pravdaju.

Mislim, fer je fer, zar ne? To bi isto pravdali kao osvetu?
nisam od onih koji podržavaju ovaj zločin. takođe nisam za to da se svaki zločin bošnjaka s bradom okvalifikuje kao teroristički bez detaljnog objašnjenja.
i da ti samo napomenem, isti dan kada je bila trusina bili su i ahmići. mislim da su čak ahmići bili prije (kažem mislim, nisam 100% siguran). u trusini 22 (od toga 4 vojnika), a u ahmićima 116 (od toga 32 žene i 11 djece).
eh da, i zaboravih.
koji su to zlocini bosnjaka okarakterizirani kao teroristicki a po tebi nisu bili?
archi_a

#902 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

Naravno !!!! I treba da se nesto znacajno promijeni. Treba napokon da se uspostavi drzava, da se ukinu sve vjestacke tvorevine. Treba da bude predsjednik i vlada. Treba da se pocnu kaznjavati svi koji udaraju na ustavnopravni poredak jedine, priznate drzave BiH. Treba da se sudi svakom majmunu koji napravi neko zlodjelo, bez obzira kako se zove, ne gledajuci da to nekako povezu sa etnijom. Treba da se u svim sferama drustva zaposle sposobni a ne podobni. Treba da se ukine nacionalni kljuc i da se na pijedestal postavi pojam gradjanin. Tada moze krenuti na bolje.
Ja znam da se ovo nece svidjeti mnogim pametnjakovicima. Vec otrilike znam, ko je pro a ko contra. :)
kosava

#903 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by kosava »

Zviz wrote:
Koje komplekse? Sta mogu da ljecim brate mili na ovom forumu? Daj djete drago idi skoluj se malo. Zaboli mene neka stvar kako je u nekoj drzavi. Ti kao da nisi cuo za komunikacuju putem foruma, a na istom visis, pa zasto onda visis kad nemas pojma na cemu visis.
Jaro ja jos nisam usao na teme o Bosni i sranju u njoj da se ti nisi oglasio i podastro nam Dansko vidjenje sta je trulo u drzavi Bosni.
seldzuk

#904 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seldzuk »

OffTheWall wrote:
seldzuk wrote:
OffTheWall wrote:Neću ulaziti u količinu mržnje, zabijanja glave u pijesak i ispranih umova koje sam pročitao ovdje, samo brzo pitanje.

Pravdate teroristu zato što je ubio Srbina radi genocida u Srebrenici (što nije uopće utvrđeno da je on kriv, no hajde…).Točno? Očito da jest.

Po toj logici, dali sutra Hrvat smije otići i ubiti pripadnika Armije BiH radi zločina nad Hrvatskim civilnim stanovništvom u Trusini na isti način?Pitanje je namijenjeno samo za one koji ovaj čin pravdaju.

Mislim, fer je fer, zar ne? To bi isto pravdali kao osvetu?
nisam od onih koji podržavaju ovaj zločin. takođe nisam za to da se svaki zločin bošnjaka s bradom okvalifikuje kao teroristički bez detaljnog objašnjenja.
i da ti samo napomenem, isti dan kada je bila trusina bili su i ahmići. mislim da su čak ahmići bili prije (kažem mislim, nisam 100% siguran). u trusini 22 (od toga 4 vojnika), a u ahmićima 116 (od toga 32 žene i 11 djece).
eh da, i zaboravih.
koji su to zlocini bosnjaka okarakterizirani kao teroristicki a po tebi nisu bili?
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... -teroristi
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... -teroristi ko o čemu, sipa o terorizmu. ali je bitno da je zubac ostao s ove strane rešetaka bez obzira što nije spriječio nerede i paljevinu.
mogu postaviti protupitanje: koji je srbin ili hrvat počinio teroristički zločin u bih u posljednjih 20 godina?
npr. trideset i nešto snajperom ubijenih u mostaru na lijevoj obali nakon potpisivanja vašingtonskog sporazuma niko ni ne istražuje, a kamoli da za to kaže da je terorizam. pa to je bezbeli rezervisano za bošnjake. đe će srbin ili hrvat biti terorista? :(
kosava

#905 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by kosava »

gnjev wrote:banujte ZVIZA raspiruje mrznju na forumu i to iz udobnosti svog doma u dijaspori
Gje ce ba socijalni stan u Danskoj bit udoban.
kosava

#906 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by kosava »

Lokman wrote:
euroBASIC wrote:Može li se izmijeniti naziv teme? Definišite pojam "islamista"?! Napad jeste teroristički, ali na osnovu koje informacije se tvrdi da je "islamista" pucao?
Guranje glave u pijesak ne vodi nigdje. Napad je izveo indoktrinirani vehabija, automatskom puškom uzvikujći tekbire. To je izjava ministra policije RS.
Zar nije bila sacmarica?
seldzuk

#907 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seldzuk »

archi_a wrote:Naravno !!!! I treba da se nesto znacajno promijeni. Treba napokon da se uspostavi drzava, da se ukinu sve vjestacke tvorevine. Treba da bude predsjednik i vlada. Treba da se pocnu kaznjavati svi koji udaraju na ustavnopravni poredak jedine, priznate drzave BiH. Treba da se sudi svakom majmunu koji napravi neko zlodjelo, bez obzira kako se zove, ne gledajuci da to nekako povezu sa etnijom. Treba da se u svim sferama drustva zaposle sposobni a ne podobni. Treba da se ukine nacionalni kljuc i da se na pijedestal postavi pojam gradjanin. Tada moze krenuti na bolje.
Ja znam da se ovo nece svidjeti mnogim pametnjakovicima. Vec otrilike znam, ko je pro a ko contra. :)
sve je to divno i krasno, ali svjetlosnim godinama daleko od nas.
OffTheWall

#908 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

seldzuk wrote: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... -teroristi
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... -teroristi ko o čemu, sipa o terorizmu. ali je bitno da je zubac ostao s ove strane rešetaka bez obzira što nije spriječio nerede i paljevinu.
mogu postaviti protupitanje: koji je srbin ili hrvat počinio teroristički zločin u bih u posljednjih 20 godina?
npr. trideset i nešto snajperom ubijenih u mostaru na lijevoj obali nakon potpisivanja vašingtonskog sporazuma niko ni ne istražuje, a kamoli da za to kaže da je terorizam. pa to je bezbeli rezervisano za bošnjake. đe će srbin ili hrvat biti terorista? :(
Krenimo redom.

1)Kakve veze ima Švedska sa BiH? Dali Švedski zakoni, mediji ili općenito stanje u državi imaju ikakve veze sa BiH? BiH vlasti su to proglasili terorizmom i to je to.Vjerujem da ćeš sada početi pričati o Srbima, SIPI i slično.
Nije na meni da sudim dali se radi o terorizmu ili ne, ako imaš još koji primjer, reci.

2)Laprdaš ;) Ako hoćeš da pričamo o 90im, mogu i ja početi o zločinima El Mudjahid postrojbe i otkinutim glavama.Nije tema čovječe, nije tema.

Ako po tebi osoba koja ubije drugu osobu dok uzvikuje Allahu Ekber nije terorist, imaš problem, bio musliman ili ne.
P.S I molim te, nemoj glumiti neku žrtvu.Zvonko Bušić je Hrvat i osudjen je kao terorist.Samo vidis, kod Hrvata ima par slucajeva u 20-30-40 godina, a kod vas ima par slucajeva svakih par mjeseci (Bilal Bosnic i slanje momaka na strana ratista, otvoreno podupiranje terorizma, napadi na Imam, upadanje u dzamije, uhicen tinejder u Australiji koji je spremao napade, sada ovo u Zvorniku)...

Da se vratim na temu.
Ima li pravo Hrvat ubiti pripadnika Armije radi zločina nad civilima u Trusini?
Ponovo, pitanje se odnosi samo na ove sto ovo podrzavaju
seldzuk

#909 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seldzuk »

OffTheWall wrote:
Krenimo redom.

1)Kakve veze ima Švedska sa BiH? Dali Švedski zakoni, mediji ili općenito stanje u državi imaju ikakve veze sa BiH? BiH vlasti su to proglasili terorizmom i to je to.Vjerujem da ćeš sada početi pričati o Srbima, SIPI i slično.
Nije na meni da sudim dali se radi o terorizmu ili ne, ako imaš još koji primjer, reci.

2)Laprdaš ;) Ako hoćeš da pričamo o 90im, mogu i ja početi o zločinima El Mudjahid postrojbe i otkinutim glavama.Nije tema čovječe, nije tema.

Ako po tebi osoba koja ubije drugu osobu dok uzvikuje Allahu Ekber nije terorist, imaš problem, bio musliman ili ne.
P.S I molim te, nemoj glumiti neku žrtvu.Zvonko Bušić je Hrvat i osudjen je kao terorist.Samo vidis, kod Hrvata ima par slucajeva u 20-30-40 godina, a kod vas ima par slucajeva svakih par mjeseci (Bilal Bosnic i slanje momaka na strana ratista, otvoreno podupiranje terorizma, napadi na Imame, uhicen tinejder u Australiji koji je spremao napade, sada ovo u Zvorniku)...

Da se vratim na temu.
potpisan vašingtonski, halo ba
gay activist

#910 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by gay activist »

Dva vrlo vazna svjetska medija. Reuters i ABC news
Gunman Shouting Allahu Akbar in Bosnia Storms Police Station
http://abcnews.go.com/International/wir ... n-30621416

Gunman kills Bosnian policeman in apparent Islamist attack
http://www.reuters.com/article/2015/04/ ... 5A20150427
Jack Be Nimble

#911 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Jack Be Nimble »

Mene cudi da je proslo ovoliko dugo vremena da bi se ovako nesto desilo.
seldzuk

#912 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seldzuk »

ni manje ni više, povratnici udaraju na srbiju.
koji lik - ovaj galijašević
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=147169
OffTheWall

#913 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

seldzuk wrote:
OffTheWall wrote:
Krenimo redom.

P.S I molim te, nemoj glumiti neku žrtvu.Zvonko Bušić je Hrvat i osudjen je kao terorist.Samo vidis, kod Hrvata ima par slucajeva u 20-30-40 godina, a kod vas ima par slucajeva svakih par mjeseci (Bilal Bosnic i slanje momaka na strana ratista, otvoreno podupiranje terorizma, napadi na Imame, uhicen tinejder u Australiji koji je spremao napade, sada ovo u Zvorniku)...

Da se vratim na temu.
potpisan vašingtonski, halo ba
Moliti ću te da se vratiš na ostale stvari koje sam napisao.
Za tih 30 i nešto prvi put čujem pa ću baš pogledati o čemu se radi.
astala_vistala

#914 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by astala_vistala »

Teroristicki napad ? treba prvo da postoje elementi i motivi da bi se klasificiralo kao djelo teroristickog akta,iskreno meni je veci terorizam svakodnevne pucnjave i pljacke po Sarajevu a u pravoj definiciji terorizma i jesam upravu,ovo je nesto samo sto odgovara vlastima u RS ka njihovoj teznji za osamostaljenjem,i nadam se da ce na ovome i ostati.
archi_a

#915 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

Image

Raspirivanje mrznje, poziv na likvidacije. Jel ovo terorizam u nastanku ili se racuna tek kad to ucini ??!!??
Evo, upravo ovo su napravili na ptpc-u veceras. Ovo prave otkad su nastali. Jos od Djoge Riste.
OffTheWall

#916 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

astala_vistala wrote:Teroristicki napad ? treba prvo da postoje elementi i motivi da bi se klasificiralo kao djelo teroristickog akta,iskreno meni je veci terorizam svakodnevne pucnjave i pljacke po Sarajevu a u pravoj definiciji terorizma i jesam upravu,ovo je nesto samo sto odgovara vlastima u RS ka njihovoj teznji za osamostaljenjem,i nadam se da ce na ovome i ostati.
Znači, lik koji ubije čovjeka dok uzvikuje Allahu Ekber nije terorizam, to je samo nešto što "odgovara vlastima u RSu"? Okej, nije, kako bi ti ovo klasificirao?
OffTheWall

#917 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

archi_a wrote:Image

Raspirivanje mrznje, poziv na likvidacije. Jel ovo terorizam u nastanku ili se racuna tek kad to ucini ??!!??
Evo, upravo ovo su napravili na ptpc-u veceras. Ovo prave otkad su nastali. Jos od Djoge Riste.
Nije ;) Da ovaj ubije nekoga to bi bilo teško kazneno djelo ubojstva.
U slučaju da uleti negdje sa puškom i počne se derati "sv.Sava" i moliti Oče Naš dok puca, onda da, to bi bio terorizam.
archi_a

#918 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

OffTheWall wrote:

U slučaju da uleti negdje sa puškom i počne se derati "sv.Sava" i moliti Oče Naš dok puca, onda da, to bi bio terorizam.
Znaci sutra ako neki musliman, koji je eto, igrom slucaja gluhonijem, ubije 10-tak srba, to se nece kvalifikovati kao terorizam. Dobro
astala_vistala

#919 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by astala_vistala »

OffTheWall wrote:
astala_vistala wrote:Teroristicki napad ? treba prvo da postoje elementi i motivi da bi se klasificiralo kao djelo teroristickog akta,iskreno meni je veci terorizam svakodnevne pucnjave i pljacke po Sarajevu a u pravoj definiciji terorizma i jesam upravu,ovo je nesto samo sto odgovara vlastima u RS ka njihovoj teznji za osamostaljenjem,i nadam se da ce na ovome i ostati.
Znači, lik koji ubije čovjeka dok uzvikuje Allahu Ekber nije terorizam, to je samo nešto što "odgovara vlastima u RSu"? Okej, nije, kako bi ti ovo klasificirao?
Kada se zavrsi kompletna istraga onda mozemo razgovarati o relevantnim cinjenicama,ovako svi samo nagađaju dok se naknadno pojavljuju nove informacije,da se razumijemo napad na stanicu jeste napad na drzavu,ali ne da se postavi u konotaciju fkitivnog islamskog terorizma,a svi mediji u RS vec su to tako klasificirali,mozda su momku pucali reket ?? odakle znas,ponavljam kompletna istraga pa pricamo o cinjenicama,i gadi mi se kada ljudi padaju u senzacionalisticke vijesti podpomognute mainstream propagandom određenih teznji.
OffTheWall

#920 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

archi_a wrote:
OffTheWall wrote:

Znaci sutra ako neki musliman, koji je eto, igrom slucaja gluhonijem, ubije 10-tak srba, to se nece kvalifikovati kao terorizam. Dobro
Dobar si, samo zabijaj glavu u pijesak ;)
archi_a

#921 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

:thumbup:
OffTheWall

#922 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

astala_vistala wrote:
OffTheWall wrote:
Kada se zavrsi kompletna istraga onda mozemo razgovarati o relevantnim cinjenicama,ovako svi samo nagađaju dok se naknadno pojavljuju nove informacije,da se razumijemo napad na stanicu jeste napad na drzavu,ali ne da se postavi u konotaciju fkitivnog islamskog terorizma,a svi mediji u RS vec su to tako klasificirali,mozda su momku pucali reket ?? odakle znas,ponavljam kompletna istraga pa pricamo o cinjenicama,i gadi mi se kada ljudi padaju u senzacionalisticke vijesti podpomognute mainstream propagandom određenih teznji.
Svi mediji u RSu? Ne samo oni, Hrvatski, Europski i svjetski takodjer.
Jer kada netko uradi ovakav čin uzvikujući Allahu Ekber, sigurno se ne radi o remećenju javnog reda i mira.No dobro, razumijem, cionističko ćafirska propaganda vjerovatno.
No dobro, samo vi zabijajte glavu u pijesak ;)
archi_a

#923 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

Druze, jest da sam sutra slobodan, ali odoh na spavanje. Mozemo ovako jos 1000 postova, ali sve mi se cini da u ovom slucaju ne vrijedi ona: pametnom je i isaret dovoljan. Svako dobro i laku noc. ;-)
kosava

#924 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by kosava »

Bosnjak333 wrote:
Ripicipi wrote:[
Sa bolesnicima koji su brzo zaboravili Bugojno i Mevlida, kojima je ovo ok jer se desilo u Zvorniku itd. itd. itd.
Bosnjaci ce sa tim maloumnim stavovima sami sebi presuditi vrlo brzo.
Odliv mozgova.
Vehabija ubio troje ljudi,a cetnik 200.000 i trebas stati na stranu cetnika.Fakat si ti malouman.

Gje to ubijeno 200 000 ljudi? :roll:
seldzuk

#925 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seldzuk »

OffTheWall wrote:
astala_vistala wrote:
OffTheWall wrote:...
Svi mediji u RSu? Ne samo oni, Hrvatski, Europski i svjetski takodjer.
Jer kada netko uradi ovakav čin uzvikujući Allahu Ekber, sigurno se ne radi o remećenju javnog reda i mira.No dobro, razumijem, cionističko ćafirska propaganda vjerovatno.
No dobro, samo vi zabijajte glavu u pijesak ;)
mislim da malo postaješ dosadan. bošnjaci znaju šta su vehabije. samo je Allahovo davanje spriječilo da u bugojnu pred ajvatovicu prije nekoliko godina ne izgine čitava stanica. bošnjaci će se sa svojim ekstremima razračunati onog momenta kada to hrvati budu spremni uraditi sa ustašama i srbi sa četnicima.
Locked