Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klixoris wrote:Kolege, ne znam sto se uopste raspravljate sa ovim zenama ? Ionako su sve 25+ (i jos gore)
Dakle, sve rashod
Istina, kao sto je istina da zena nikada nece ostaviti kvalitetnog muskarca
Ne znam za tebe al' mene moja jos ne ostavlja, a ni ja nju
Ostavlja se roba koja se pokaze kao nekvalitetna, ili se vremenom pokvari. Zato treba dobro "citati rokove i sastojke" prije kupovine
Last edited by klixoris on 19/06/2015 10:55, edited 1 time in total.
Or it majt kam bek ?
Ne ide to tako sa zenama, nisu ni blizu vjetra... Vise propuh sa cesto promjenjivim smjerom kretanja
Ima ljudi i kultura koji ne prepoznaju fenomen propuha, a po vama koji pisete ovdje reklo bi se da ima mnostvo muskaraca koji su jako zagrijani za tu kategoriju zena. Cemu inace stalno vracanje na nesto sto vas ne zanima
Or it majt kam bek ?
Ne ide to tako sa zenama, nisu ni blizu vjetra... Vise propuh sa cesto promjenjivim smjerom kretanja
Ima ljudi i kultura koji ne prepoznaju fenomen propuha, a po vama koji pisete ovdje reklo bi se da ima mnostvo muskaraca koji su jako zagrijani za tu kategoriju zena. Cemu inace stalno vracanje na nesto sto vas ne zanima
Ma sve moze biti zanimljivo, bitno je samo da nisu preko 25
Last edited by klixoris on 19/06/2015 11:19, edited 1 time in total.
klixoris wrote:Ma sve moze biti zanimljivo, bitno je samo da nisu starije od 25
slazem se potpuno s tobom. muskarci koje je uhvatila kriza srednje dobi ili stariji imaju jaci nagon da dodiruju mlado meso, kao neku slamku spasa i dodir s necim sto jos nije zahvatio nikakav oblik propadanja. Cure 25+ su vise na meti tek procvalih lezihljebovica koji uzivaju u idejama lagodnog zivota i fol nekog urnebesnog seksa. najcesce se radi o krpeljskom iskoristavanju a tesko da ima nekog kvalitetnog seksa.
Mi sto zivimo kvalitetniji zivot smo ionako postedjeni svih tih muka
klixoris wrote:Ma sve moze biti zanimljivo, bitno je samo da nisu starije od 25
slazem se potpuno s tobom. muskarci koje je uhvatila kriza srednje dobi ili stariji imaju jaci nagon da dodiruju mlado meso, kao neku slamku spasa i dodir s necim sto jos nije zahvatio nikakav oblik propadanja. Cure 25+ su vise na meti tek procvalih lezihljebovica koji uzivaju u idejama lagodnog zivota i fol nekog urnebesnog seksa. najcesce se radi o krpeljskom iskoristavanju a tesko da ima nekog kvalitetnog seksa.
Mi sto zivimo kvalitetniji zivot smo ionako postedjeni svih tih muka
klixoris wrote:Kolege, ne znam sto se uopste raspravljate sa ovim zenama ? Ionako su sve 25+ (i jos gore)
Dakle, sve rashod
Istina, kao sto je istina da zena nikada nece ostaviti kvalitetnog muskarca
Ostaviće on nju ako nije kvalitetna žena.
But, u ovoj prici oni nisu ostavili zene, nego su zene ostavile njih. Ali nema veze. Pretvaram se u madnerovog sljedbenika i previse trazim logiku u svim ovim pricama.
dobar osjecaj wrote:But, u ovoj prici oni nisu ostavili zene, nego su zene ostavile njih. Ali nema veze. Pretvaram se u madnerovog sljedbenika i previse trazim logiku u svim ovim pricama.
"Gdje je tu logika ..."
... govori mali Perica za sebe i šeta hodnikom ...
Naiđe direktor i pita ga:
- Perice, o čemu ti to ... kakva logika?
- Ma nešto ne razumijem ... ja sam pr'nuo u razredu, učiteljica je mene izbacila a svi oni su ostali u tom smradu ... ne vidim tu logiku ... "