Capajebo wrote:Znate sta je veci problem (bar nekim muskarcima)? Naci zensko vrijedno tog postovanja
Idrize bolan pa zar je još nisi naš'o?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Capajebo wrote:Znate sta je veci problem (bar nekim muskarcima)? Naci zensko vrijedno tog postovanja
jao semasema911s wrote:kiki-miki wrote:Poželjno je da ima neke džentlmenske manire
Da oprosti ovaj forumski svijet
"hebes Ti to musko koje je kabadahija I nema tog dzentlmena Il ti ga prevedeno muskarca u sebi"
Isto vrijedi I za dame

Jok, a kad cu, ne zna sesuspect_zero wrote:Capajebo wrote:Znate sta je veci problem (bar nekim muskarcima)? Naci zensko vrijedno tog postovanja
Idrize bolan pa zar je još nisi naš'o?
svaka ce ti na ovo odgovoriti kao da joj pare, auto, visina, i slicno nisu bitne sve dok je dobar u dusialmir90 wrote:Ajd' sad jedno ozbiljno pitanje za dame. Većina cura priča važno je da je visok, crn, da ne duljim, šta se desi toj curi pa izađe sa nekim koji je u pola prosjeka traženog, ili čak još niže, a recimo nije ni bogat, da ne bude sponzoruša. Pitanje bi ukratko bilo, je li ipak harizma i sposobnost za zbarit žemsku i dobra priča da daju najbolji uspjeh kod vas dama?
Slike neces dobiti, mladji sam, dzaba ti svekiki-miki wrote:todd_smith wrote:Edituj post kiki, takve sto to govore najlakse padaju![]()
Nemaš six pack
Znači izlazak sa gore navedenim, bi moglo značiti da je vidila mogući potencijal u njemu, tj. da će biti od njega nešto u budućnosti?todd_smith wrote:
svaka ce ti na ovo odgovoriti kao da joj pare, auto, visina, i slicno nisu bitne sve dok je dobar u dusi
ukratko, svaka ce ti laz napisati, jer nije fino tebi ili cak samoj njoj da vidi da je napisala da je povrsna i da joj je bitnije kakav je sa poslom, autom i slicno nego u dusi
Sto je sasvim ok, zivimo u vaktu gdje je materijalizam sve, tako da ja licno sasvim razumijem djevojke koje gledaju tako stvari
Ne mozete vi mene priustiti, dzaba pitassha_ba wrote:koliko?
todd_smith wrote:Ne mozete vi mene priustiti, dzaba pitassha_ba wrote:koliko?
Realno treba da bude plav i visokalmir90 wrote:Ajd' sad jedno ozbiljno pitanje za dame. Većina cura priča važno je da je visok, crn, da ne duljim, šta se desi toj curi pa izađe sa nekim koji je u pola prosjeka traženog, ili čak još niže, a recimo nije ni bogat, da ne bude sponzoruša. Pitanje bi ukratko bilo, je li ipak harizma i sposobnost za zbarit žemsku i dobra priča da daju najbolji uspjeh kod vas dama?
To je isfuralo davno i skoro niko više ne poštuje te "manire", danas su druge stvari u prvom planu. Mislim da su mnogi od tih "manira" vidjeli više štete nego koristi.kiki-miki wrote:Šteta nedostaje mi ona tema Ž pitaju M na ovom pdf.
Baš me zanima koliko bi rekli za sebe da ste džentlmeni.Imate li te manire uopšte?
ali ako ima pare onda moze biti i crni patuljak, sve petamiliana wrote:Realno treba da bude plav i visokalmir90 wrote:Ajd' sad jedno ozbiljno pitanje za dame. Većina cura priča važno je da je visok, crn, da ne duljim, šta se desi toj curi pa izađe sa nekim koji je u pola prosjeka traženog, ili čak još niže, a recimo nije ni bogat, da ne bude sponzoruša. Pitanje bi ukratko bilo, je li ipak harizma i sposobnost za zbarit žemsku i dobra priča da daju najbolji uspjeh kod vas dama?da mogu s njim do jutra sjediti piti pivu i pricati prije svega pare nisu sve bitno je da je normalan, da s njim nije dosadno,inteligentan,da te umije nasmijati i da nije neki ljakse
Dobro ja sam gore pisao o tome kako da se desi da nije neki bogataš, ono nije da je kokuz skroz, ali nije nikakav bogataš, kako se desi da ih pokupi takav momak. Drugi je par opanaka kad je cura sponzoruša.todd_smith wrote:ali ako ima pare onda moze biti i crni patuljak, sve petamiliana wrote:Realno treba da bude plav i visokalmir90 wrote:Ajd' sad jedno ozbiljno pitanje za dame. Većina cura priča važno je da je visok, crn, da ne duljim, šta se desi toj curi pa izađe sa nekim koji je u pola prosjeka traženog, ili čak još niže, a recimo nije ni bogat, da ne bude sponzoruša. Pitanje bi ukratko bilo, je li ipak harizma i sposobnost za zbarit žemsku i dobra priča da daju najbolji uspjeh kod vas dama?da mogu s njim do jutra sjediti piti pivu i pricati prije svega pare nisu sve bitno je da je normalan, da s njim nije dosadno,inteligentan,da te umije nasmijati i da nije neki ljakse
Ja se vazda sturi ono otvori vrata, pusti nju prvo, skini kaput, izmakni-primakni stolicu, naspi piće, zapali cigaru (ako puši), al' ništa to ne prolazi, gledaju me kao da sam sa Marsa pao. Vidi ove budale kakvo mu je ponašanje, umjesto da me opali šakom i čupa za kosu.kiki-miki wrote:
Šteta nedostaje mi ona tema Ž pitaju M na ovom pdf.
Baš me zanima koliko bi rekli za sebe da ste džentlmeni.Imate li te manire uopšte?

Vidi čifuta brate mili, kakav je mal' TV uzeo, pa veći u mene LCD.ZenaZbrkovima wrote:'vako na oko - lijepa ramena![]()
odmA prepucavanje ciji je vecialmir90 wrote:Vidi čifuta brate mili, kakav je mal' TV uzeo, pa veći u mene LCD.ZenaZbrkovima wrote:'vako na oko - lijepa ramena![]()
Priznaj da te privlaci mali televizor, manje prasine kupisha_ba wrote:privlaci me![]()
priznajemtopcam wrote:Priznaj da te privlaci mali televizor, manje prasine kupisha_ba wrote:privlaci me![]()
![]()
Razočaran sam, sad ću da padnem u depresiju.ZenaZbrkovima wrote:eto, dzaba almir90 sto imas veci