tvsabina wrote:Hajvan wrote:BadAss14 wrote:
Pa vama iz kotline je sve prekodrinsko zajebanije, vece , ljepse, glavno itd. Ta sa slike vam je idol.
ne mješaj mene sa ofajdarama iz kotline…
i ne pljuj po sarajvu…
po ofajdari slobodno opleti, ko je hebe … prepametna dama.
Vaš smisao za "humor" i estetiku prosto fascinira......do prvog bunara...
Zeljocity wrote:
Steknuta je ona davnih dana a Crnagora treba samo da izadje sa bilo kojim dogovorom gdje je predstavnik BIH potpisao predaju Sutorini njima i kraj price a do tada Sutorina je BIH i za nju se treba borit.
I ja mislim da se treba boriti.....povećati ionako previsoke plate našoj vojsci , broj neradnih dana povećati makar na 50 bez vikenda...iz preventive da motivišemo našu vojsku da nama Crna Gora ne bi oduzela nešto kad već ničim izazvani čačkamo tuđe.......
Tipicna kotlinsko-balijska pamet, sve gledati skroz pare. Tako nedavno gledam na vijestima taxiste u Srajevu sto se bune zbog tablica koje su kao da se radi o dvije drzave, i kao da zbog toga gube pare, a nije im problem sama podjela grada , i sto je odsjecena prijeratna opstina postala neka tudja teritorija, i sve ostalo sto to nosi sa sobom.
Sto se tice vojski, pa eto kako Crna Gora ima pare za vojsku, sto se oni tamo ne brinu i za plate i za sve. Druga stvar, ako nemas vojsku koja je braniti suvereniitet drzave, automatski rizikujes da ti neprijatelji ( a mi ih dokazano imamo), koriste drzavne resurse, kao sto nam Srbija i Hrvatska vec kradu od hidroelektrana i jezera, pa tako ti automatski opet gubis sve od tih resursa, a to znaci pare.
I mi nikako ne cackamo tudje oni su ti koji su cackali tudje, kada su dolazili da kolju i pljackaju po BiH iz te Crne Gore. Vi u tomSArajevu imate onaj lazni osjecak velicine, i aposolutno nikakav osjecaj za drzavu, a nemate pojma sta bi se vama desilo kada bi doslo do betoniranja nekih etnickih terotorija. Od vas bi napravili pojaz Gze ma koliko vi urbani i multikilurni bili, ali vi to nikako ne kontate.