Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
golman

#901 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by golman »

ja sad iz yebačine...hoće li mi ko reći šta se ovde dešava??? :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
alanx

#902 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by alanx »

golman wrote:ja sad iz yebačine...hoće li mi ko reći šta se ovde dešava??? :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
BALKAN POLITICS MEETS FOOTBAL MEETS TECHNOLOGY(DRONE)
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#903 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Zviz »

Na kraju krajeva nisu ni jedni ni drugi vrijedni rasprave. Obe ekipe su blago receno smotane a pobjede su vise sreca nego bilo sta. Mozda trenutno Albanija igra najjaci fudbal u historiji svog saveza a Srbija najlosiji ali realno gledano obe ekipe su kanta. Utakmica izmelju Albanije i Danske, jedino ih spasilo sto danci nisu znali pogoditi gola i opet zamal nisu izgubili. Srbija isto.
golman

#904 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by golman »

Zviz wrote:Na kraju krajeva nisu ni jedni ni drugi vrijedni rasprave. Obe ekipe su blago receno smotane a pobjede su vise sreca nego bilo sta. Mozda trenutno Albanija igra najjaci fudbal u historiji svog saveza a Srbija najlosiji ali realno gledano obe ekipe su kanta. Utakmica izmelju Albanije i Danske, jedino ih spasilo sto danci nisu znali pogoditi gola i opet zamal nisu izgubili. Srbija isto.
Ma nemaš ti pojma...Albanija će biti prvak Evrope...pazi šta ti ja kažem

ovu će dobiti 3:0 par forfe,dobiće Portugala u Tirani i odoše lagano u Francusku,a tu će tek da eksplodiraju :-?

ajd ti spavaj.. :zzzz:
alanx

#905 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by alanx »

Docek Albanske reprezentacije u Tirani veceras:

Image

Nekoliko desetina hiljada ljudi docekalo reprezentaciju. Ovo se slavilo vise nego kad se BiH plasirala u Brazil.
Romanista 101%

#906 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Romanista 101% »

iz ove grupe Portugal i Albanija idu na EP, Armenija u baraz

Grcka :lol:

Irska :thumbup:
noiserr

#907 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by noiserr »

Iker C wrote:Mnogi od vas nisu ni pogledali snimak a već su bili na strani Albanaca. Albanci su došli sa namjerom da provociraju jer ne mogu da shvatim napad Albanaca na Mitrovića koji zastavu čak nije ni bacio na pod. Igrači Srbije su krajnje korektno postupili posebno Kolarov i Ivanović. Publika je bila krajnje nekorektna i vjerovatno će platiti ceh za ovo. Da se ja pitam kaznio bi i Albance i Srbe jer su jednako odgovorni za ovo što se desilo.
Halo ba, ja gledao citavu utakmicu od himne pa na dalje. Albanci dosli? Pod broj jedan nije bilo Albanskih navijaca. Igraci dosli da igraju. I bili su korektni.

"Ubi Šiptara" se orilo citavo vrijeme. Svaki put kad su Albanci imali korner ovi ih gadjali bakljama, i navodno ostalim stvarima koje bas nisam vidio preko streama.

Sudija je zaustavio utakmicu par puta na kratko zbog tih provokacija. Citavu minutu trebalo da se izvede korner. Preko ozvucenja na stadionu, se navijaci upozoravali dvaput da ne ulaze na teren i da ne gadjaju igrace.

Tek onda 40 minuta poslije svakakvih zajebancija je dosao kvadrokopter sa zastavom.. i to je bilo to..

Dobice i Albanci novcanu kaznu, ali Srbija ce dobiti vecu. Jer je ipak ovo bila njihova odgovornost da obezbjede i to nisu napravili. Navijanje govorom mržnje, bacanjem balkji. Udaranjem igraca, bacanjem stolica.. nema sanse da ih dobro ne kazne.

Jos kad skontas da je ovo Srbiji vec ko zna koji put.. uopste me nebi iznenadilo kad bi ih izbacili iz kvalifikacija. Navodno situaciju razmatra izvrsni komitet Uefe ne disciplinski, sto znaci da se radi o velikoj stvari, i najvjerovatnije velikoj kazni.
alanx

#908 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by alanx »

Alb. reprezentacija pred sletanje u Tiranu:

Image
golman

#909 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by golman »

noiserr wrote:
Iker C wrote:Mnogi od vas nisu ni pogledali snimak a već su bili na strani Albanaca. Albanci su došli sa namjerom da provociraju jer ne mogu da shvatim napad Albanaca na Mitrovića koji zastavu čak nije ni bacio na pod. Igrači Srbije su krajnje korektno postupili posebno Kolarov i Ivanović. Publika je bila krajnje nekorektna i vjerovatno će platiti ceh za ovo. Da se ja pitam kaznio bi i Albance i Srbe jer su jednako odgovorni za ovo što se desilo.
Halo ba, ja gledao citavu utakmicu od himne pa na dalje. Albanci dosli? Pod broj jedan nije bilo Albanskih navijaca. Igraci dosli da igraju. I bili su korektni.

"Ubi Šiptara" se orilo citavo vrijeme. Svaki put kad su Albanci imali korner ovi ih gadjali bakljama, i navodno ostalim stvarima koje bas nisam vidio preko streama.

Sudija je zaustavio utakmicu par puta na kratko zbog tih provokacija. Citavu minutu trebalo da se izvede korner. Preko ozvucenja na stadionu, se navijaci upozoravali dvaput da ne ulaze na teren i da ne gadjaju igrace.

Tek onda 40 minuta poslije svakakvih zajebancija je dosao kvadrokopter sa zastavom.. i to je bilo to..

Dobice i Albanci novcanu kaznu, ali Srbija ce dobiti vecu. Jer je ipak ovo bila njihova odgovornost da obezbjede i to nisu napravili. Navijanje govorom mržnje, bacanjem balkji. Udaranjem igraca, bacanjem stolica.. nema sanse da ih dobro ne kazne.

Jos kad skontas da je ovo Srbiji vec ko zna koji put.. uopste me nebi iznenadilo kad bi ih izbacili iz kvalifikacija. Navodno situaciju razmatra izvrsni komitet Uefe ne disciplinski, sto znaci da se radi o velikoj stvari, i najvjerovatnije velikoj kazni.
a zašto će Albaniju novčano kazniti...pa nisu džambo-džet ubacili u teren,nego dječiji aviončić,koji su kupili kod Kineza,,jbg.. :amazonka: :amazonka:
alanx

#910 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by alanx »

Na stranu krivica bilo cija, ali...
Svijest jedne velike skupine od 30,000 ljudi koji zajednicki vriste: "UBIJ, ZAKOLJI, DA SIPTAR NE POSTOJI" - bi trebala biti dovoljna da se ova utakmica prekine prije nego je i pocela, a Evropska Unija bi trebala da donira Srbiji nekoliko desetina milijardi eura da otvori nekoliko stotina psihijatrijskih ustanova za lijece sobstvenog naroda od kolektivne umne poremecnosti...
XXS

#911 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by XXS »

NATO sredstva koristena za kupovinu dron-a.
Zastava printana u Vatikanu.
:evil:
Crvena Tifoza

#912 Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Crvena Tifoza »

A gdje je dokaz da su ovo baš Albanci iscenirali? Gdje dokaz da su oni baš upravljali letjelicom? I kakva slučajnost lik koji je u Italiji predvodio hajku na stadionu odjednom se stvori na sred stadiona da šamara igrače Albanije. Izgleda da se ovdje neko preračunao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
noiserr

#913 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by noiserr »

Crvena Tifoza wrote:A gdje je dokaz da su ovo baš Albanci iscenirali? Gdje dokaz da su oni baš upravljali letjelicom? I kakva slučajnost lik koji je u Italiji predvodio hajku na stadionu odjednom se stvori na sred stadiona da šamara igrače Albanije. Izgleda da se ovdje neko preračunao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima i toga. Helikopter je vrlo lako mogao biti nastiman da se izprovocira rulja neandertalaca i da ulete i pretuku Albanske igrace.
alanx

#914 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by alanx »

Proslava:

alanx

#915 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by alanx »

Igrac utakmice - Lik koji je odgovoran za drone

Image
Cybernetic

#916 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 02:24, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#917 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by jeza u ledja »

noiserr wrote:

Ne raspravljaj se s njim bez potrebe lik je rijetko vidjen troll.
jeza u ledja

#918 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by jeza u ledja »

btw, jos cu jednom ponoviti - velika greska ko god je trazio da se za ove teme otvori poseban podforum. nidje veze - odes na "Sport" pa umjesto na "Fudbal-Nogomet" trebas ici ovdje. :-)
Haj kad je bio SP, to sam razumio, desava se svake prestupne ono sto kazu. Ali ovo, mislim totalno bezveze.

Al eto izgleda ja sam jedini.
Baresi 6

#919 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Baresi 6 »

jeza u ledja wrote:btw, jos cu jednom ponoviti - velika greska ko god je trazio da se za ove teme otvori poseban podforum. nidje veze - odes na "Sport" pa umjesto na "Fudbal-Nogomet" trebas ici ovdje. :-)
Haj kad je bio SP, to sam razumio, desava se svake prestupne ono sto kazu. Ali ovo, mislim totalno bezveze.

Al eto izgleda ja sam jedini.
bas neki dan sam konto isto to
mayab

#921 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by mayab »

:-)
Image

Image

:shock: :lol: :lol: :lol:
cyprus

#922 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by cyprus »

Ova tema je jučer imala četiri stranice :mrgreen:
jeza u ledja

#923 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:Ova tema je jučer imala četiri stranice :mrgreen:
Vidi fakat, hahaha. :lol:
Ja imam opravdanje - nisam ni znao da postoji ova tema. :oops: :D
glockov kolac

#924 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by glockov kolac »

Jel to opet onaj Bogdanov ušao u teren?!
bingov buraz

#925 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by bingov buraz »

jeza u ledja wrote:Image
Jebes ovo,odoh ja pustati zmajeve
jeza u ledja wrote:
Image
Transformisi se Milutine

:mrgreen:
Post Reply