AhmetShabo wrote:
Brzo zaboravljamo s kime zivimo
Proklet bio ko zaboravio sehide i ubijene civile
AhmetShabo wrote:
Brzo zaboravljamo s kime zivimo
DF zeljko komsic bog mu zdravlje dao , Nasa Stranka i Sefer Halilovic . kao da ti treba pamet za to . zrno soli u glavi ti je dovoljno . za ovaj put , a poslije vidjecemo . ako zajebu glasaj za mene brate na onim tamo izborima . komunjara sam u kostanoj srzi , neprijatelja BOSNE I HERCEGOVINE potrefim izemdju obrva sa jednim kursumom . steta je na cetnika i slicnog fasistu potrositi dva metka . steta . prava steta . Bosna Bosancima qurac nacionalistima .sema911s wrote:komarac57 wrote:svi na glasanje. ne glasaj emocijama nego razumom.
za koga da glasas iskreno,. da netrolamo temu moze prijedlog i na pm
ma ja , sta ces, svi pametni samo mi glupi .Bodkin wrote:15 dana prije izbora, glavna tema i dalje letva i bandera...grob te jebo, ovdje zivi najgluplji narod na planeti
smio bi se kladit u milion funti sterlinga u suhom zlatu da nijedan od vas dvojice nije bosanskohercegovacki musliman niti je ikad suzu pustio za Sarajevom Prijedorom Srebrenicom .... zivot dajem ´na ovu opkladuarea51 wrote:Bodkin wrote:15 dana prije izbora, glavna tema i dalje letva i bandera...grob te jebo, ovdje zivi najgluplji narod na planeti![]()
nemoj se upisati od cerekanja sratko mladic je pokupovo sve pampers palene na balkanu .area51 wrote:Bodkin wrote:15 dana prije izbora, glavna tema i dalje letva i bandera...grob te jebo, ovdje zivi najgluplji narod na planeti![]()
Dobro je cetnik, znamo da ti je drago zbog "letve i bandere". Ti i tebi slicni trolovi su davno procitani na ovom forumu.Bodkin wrote:15 dana prije izbora, glavna tema i dalje letva i bandera...grob te jebo, ovdje zivi najgluplji narod na planeti
Laskas si, ne vjerujete ti i tebi slicni ti u sveljudsko bratstvo, vec u svesrpsko.L u c i f e r wrote:Људе који верују у тријумф идеала свељудског братства ниткови свих земаља проглашавају за штетне безумнике, немилосрдне сањаре који не знају шта је то љубав према домовини.
Максим Горки руски/совјетски писац (1868–1936)
opisa maksim bošnjake,prije ovog klanja zadnjeg.L u c i f e r wrote:Ljude koji veruju u trijumf ideala sveljudskog bratstva nitkovi svih zemalja proglašavaju za štetne bezumnike, nemilosrdne sanjare koji ne znaju šta je to ljubav prema domovini.
Maksim Gorki ruski/sovjetski pisac (1868–1936)
i ostadoste živiNomo wrote:
smio bi se kladit u milion funti sterlinga u suhom zlatu da nijedan od vas dvojice nije bosanskohercegovacki musliman niti je ikad suzu pustio za Sarajevom Prijedorom Srebrenicom .... zivot dajem ´na ovu opkladu
L u c i f e r wrote:Људе који верују у тријумф идеала свељудског братства ниткови свих земаља проглашавају за штетне безумнике, немилосрдне сањаре који не знају шта је то љубав према домовини.
Sezam wrote:Laskas si, ne vjerujete ti i tebi slicni ti u sveljudsko bratstvo, vec u svesrpsko.L u c i f e r wrote:Људе који верују у тријумф идеала свељудског братства ниткови свих земаља проглашавају за штетне безумнике, немилосрдне сањаре који не знају шта је то љубав према домовини.
Gusle ti mnogo bolje pristaju.L u c i f e r wrote:Sezam wrote:Laskas si, ne vjerujete ti i tebi slicni ti u sveljudsko bratstvo, vec u svesrpsko.L u c i f e r wrote:Људе који верују у тријумф идеала свељудског братства ниткови свих земаља проглашавају за штетне безумнике, немилосрдне сањаре који не знају шта је то љубав према домовини.
Sezam wrote: Gusle ti mnogo bolje pristaju.
i ja se smijem kladiti da vas dvojica nemate zajedno iq veci od 90. isto tako se smijem kladiti da vas dvojica ne glasate ovdje pa vas boli kurac za nadolazece izboreStjui wrote:i ostadoste živiNomo wrote:
smio bi se kladit u milion funti sterlinga u suhom zlatu da nijedan od vas dvojice nije bosanskohercegovacki musliman niti je ikad suzu pustio za Sarajevom Prijedorom Srebrenicom .... zivot dajem ´na ovu opkladu. radi se o srbinu i hrvatu.
L u c i f e r wrote:Sezam wrote: Gusle ti mnogo bolje pristaju.![]()
Stjui wrote:
e jah,grdna rano moja.al',kome vi to ostavljate ovdje g.limeni?viđer' što se ovom našem stislo oko srca kad je vidio četaljske grobnice:
reis1 wrote:Nego, trkeljanciju na stranu, a o necemu sto possibly ima dosta veze s temom, ja jos nisam bio na tom njihovom, a nasem, vojnickom groblju na Sokocu, ali sam vidio na slikama te krstove palih boraca VRS-a na sarajevskom ratistu:
Jbt. kad vidis godista na tim krstovima, koliko je toga, tu toliku kolicinu smrti i kod njih, covjek ne moze a da se ne zapita da li su to sve bili zlikovci, ili je to ona obicna fukara i prasinari koje je Radovan ipsrepadao
L u c i f e r wrote:Sezam wrote: Gusle ti mnogo bolje pristaju.![]()
Pa normalno da mi se stisne oko srca kad vidis sirotinju i fukaru koja je zijanila, a da nije ni znala za sto je zijanila.
Nomo wrote:reis 1
Pa normalno da mi se stisne oko srca kad vidis sirotinju i fukaru koja je zijanila, a da nije ni znala za sto je zijanila.
ti bi plakao za cetaljima , davao bi gradove u zapadnoj hercegovini ....boga mi kao da se Alija Izrodbegovic javlja sa ahireta .
Jah ja kad pogledam groblje kovaci srce mi se stisne kad vidim su onu sirotinju koja je izginula ko topovsko meso da bi par probranih mogao da uziva u drzavi.....da be reise mani mi suplje...ja sam ostao u Sarajevu cijeli rat naivno vjerujuci da nece biti rata, da te prvi komsija koji se pozdravljao I pio kafu sa starim nece doci I pokucat na vrata...da me nece vodit na razgovore sto sam ostao svoj na svome , na kraju krajeva da necu trazit familiju po jarcima ili po zatvorima ....I kao slag na tortu sve to pod budnim okom nekog seljaka sa romanije koji je sjeo na pamsa litrom brlje pa sarafa po gradu...ili se konta dali da ustane pa da opali koju granatu cisto da "nam pamet razvuce".....da sam znao pobjego bi prvi dan al jebiga tako mi grah pao ali zato nas ima sad bruka po zapadnim zemljama..nikad nije kasno...al sve to nema veze sa ovim krstom...sad imamo dvije solucije sa srpske strane, taj nazovi krst ce ili sam pasti (ili ce ga neko oborit) I na tome ce se zavrsit ili ce oni sa pala I lukavice fakat napravit krstinu gdje ce obiljezit tih fantomskih 6000 poginulih a samo uzinat bosnjacima ( jebe se njima za mrtvim)reis1 wrote:
Za razliku od nas, koji smo se borili da SRBiH dobije jos visi status, drzavnosti i nezavisnosti, od cega bi svi stanovnici Sarajeva kao glavnog grada pogotovo imali veliku dodatnu vrijednost, oni se borili kontra sebe, da degradiraju svoj status sa SRBiH na to da postanu provincija Srbije. Naposljetku, nakon sto su izginuli, Srbija se popisala po njima i prodala ih za flasu viskija, stavila im do znaja koliko su im biti. Nesretnici i dan danas ne razumiju...
Sto neko rece, Srbi koji su ostali u Sarajevu, jest da su ko i mi trpili granate, ali naposljetku najbolje su prosli. Da su otisli pod Radovana, prvo najprije velika vjerovatnoca da bi zavrsili na ovoj gore sliki, drugo hebala bi ih i Srbija jer bi morali otici na kraju iz Sarajeva, trece morali bi dovijeka trpiti spoznaju da zive na 5 minuta od glavnog grada drzave, sa svim vrijednostima koje to nosi, a ne mogu pripadati tom gradu osim da sami sebi pljunu u lice jer su ispali budale u proslom ratu.
I sad ih jos zloupotrebljava mesar iz Laktasa, za svoje usko politikantske ciljeve. Normalno da su ti Srbi po Lukavici nesretnici sa kojima mozes suosjecati.
Pa ne mozes osporiti da je izmedju: a) izdizanja Sarajeva kao glavnog grada nezavisne i medjunarodno priznate drzave BiH sa svim ovim privilegijama koje to nosi, i b) degradacije Sarajeva na nivo jednog provincijalnog grada u Srbiji, za Sarajlije pravoslavne vjeroispovjesti, Alijina opcija a) losija od Radovanove opcije b).komarac57 wrote: A, ONDA JE DOSLO RAZDOBLJE SRECE SA izetbegovicima
exliberal-ex wrote:a u sarajevu niko nehoda podignute glave...pogotovo ne ti tvoji bosnjaci pravoslavci