Joj smora od čovjreka.smoki_choko wrote:aleckovic je slobodno mogao da skine onu zutu majicu i da nabaci bordo dres. manje bi ofirno biloDialer wrote:Najbolje sudjene poslije rata. Sto je navlacio za nas? Zato jer nije sviro svaki kontakt, konacno sudija koji je pusto da se igra, bez sjeckanja igre. Svaka cast. STvarno ste bolesni majke mi
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Richard Wagner
#901 Re: Sarajevski derbi
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#902 Re: Sarajevski derbi
smoki_choko wrote:aleckovic je slobodno mogao da skine onu zutu majicu i da nabaci bordo dres. manje bi ofirno biloDialer wrote:Najbolje sudjene poslije rata. Sto je navlacio za nas? Zato jer nije sviro svaki kontakt, konacno sudija koji je pusto da se igra, bez sjeckanja igre. Svaka cast. STvarno ste bolesni majke mi
- bordo gandalf
- nosara
#904 Re: Sarajevski derbi
Ove trake su me vratile u djetinjstvo, nezaobilazan navijacki rekvizit u ona sveta vremena... Jako lijepo... Ono paljenje je upropastilo ugodjaj... Manijaci standardni...Baltazar_khan wrote:![]()
Inace derbi vise nije derbi i ne treba ga tako nazivati... 2 tima, nekadasnji giganti, koji se boje krenut u napad... Jadno do bola... Bore se krvnicki da ne daju gol, i jedni i drugi... Ko pamti neka druga vremena, pa, nije mu lako...
- smoki_choko
#905 Re: Sarajevski derbi
smor ti cacaRichard Wagner wrote:Joj smora od čovjreka.smoki_choko wrote:aleckovic je slobodno mogao da skine onu zutu majicu i da nabaci bordo dres. manje bi ofirno biloDialer wrote:Najbolje sudjene poslije rata. Sto je navlacio za nas? Zato jer nije sviro svaki kontakt, konacno sudija koji je pusto da se igra, bez sjeckanja igre. Svaka cast. STvarno ste bolesni majke mi
-
north
#906 Re: Sarajevski derbi
Sportski komentator Sabahudin Topalbećirević ističe da 35 godina ide na utakmice (13 puta je prenosio vječiti derbi), te da je 97. okršaj gradskih rivala napustio razočaran i prazan:
"Otišao sam tužan s Koševa. Prosto je nevjerovatno da naša dva najpopularnija i najtrofejnija kluba igraju tako da se to više ne može gledati. Do daljnjeg me neće biti ni na Koševu ni na Grbavici. Treba istači da su i Sarajevo i Željo igrali dobro u derbijima kad su u svojim redovima imali igrače koji su prošli omladinsku školu. Pašić, Hadžibegić, Janjoš ili Baždarević, Baljić, Škoro nosili su ambicije bordo i plavog tima. To su ljudi koji su živili za dres voljenog kluba. Neka se i jedni i drugi, poslije posljednjeg dvoboja, zapitaju kad će ih više posmatrati 15 hiljada gledalaca. Nejverovatno mi je da Sarajevo jesenas na Grbavici slavi konačnih 0-0, a isto su uradili i igrači Želje u subotu navečer na najvećem bh. stadionu. Iz oba tabora pričaju o Evropi. Sa ovakvom igrom možda je i bolje da ne idu. Jedino vrijedno pomena su navijači koji su već odavno iznad nivoa vječitog derbija“, rekao je Topalbećirević za naš portal.
"Otišao sam tužan s Koševa. Prosto je nevjerovatno da naša dva najpopularnija i najtrofejnija kluba igraju tako da se to više ne može gledati. Do daljnjeg me neće biti ni na Koševu ni na Grbavici. Treba istači da su i Sarajevo i Željo igrali dobro u derbijima kad su u svojim redovima imali igrače koji su prošli omladinsku školu. Pašić, Hadžibegić, Janjoš ili Baždarević, Baljić, Škoro nosili su ambicije bordo i plavog tima. To su ljudi koji su živili za dres voljenog kluba. Neka se i jedni i drugi, poslije posljednjeg dvoboja, zapitaju kad će ih više posmatrati 15 hiljada gledalaca. Nejverovatno mi je da Sarajevo jesenas na Grbavici slavi konačnih 0-0, a isto su uradili i igrači Želje u subotu navečer na najvećem bh. stadionu. Iz oba tabora pričaju o Evropi. Sa ovakvom igrom možda je i bolje da ne idu. Jedino vrijedno pomena su navijači koji su već odavno iznad nivoa vječitog derbija“, rekao je Topalbećirević za naš portal.
-
LSD
#907 Re: Sarajevski derbi
Eto Baho je ukratko rekao sve što se tice ovog nazovi Derbija, mada to više ne zaslužuje taj epitet.
22 igraca na terenu, nesposobna da odigraju neku akciju...tuga i žalost na šta je derbi spao.
I nemamo pravo da se cudimo zašto je na Koševu svega 15 milja a na Grbavici 10-tak...poslije svega viđenog.
22 igraca na terenu, nesposobna da odigraju neku akciju...tuga i žalost na šta je derbi spao.
I nemamo pravo da se cudimo zašto je na Koševu svega 15 milja a na Grbavici 10-tak...poslije svega viđenog.
-
elSaik
#908 Re: Sarajevski derbi
Kako oni ono vole reći, ima slike nema tona. Doduše, tona ima ali pogrešnog.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#909 Re: Sarajevski derbi
dovedi 3000 navijaca iskre iz bugojna i pusti ih da salalalaju i dobit ces isti efekatelSaik wrote:
Kako oni ono vole reći, ima slike nema tona. Doduše, tona ima ali pogrešnog.
-
chsk
#910 Re: Sarajevski derbi
Shvatili da se samo sa šalalalanjem možete ćut' 
- smoki_choko
#911 Re: Sarajevski derbi
pa jel vas vise bilo i plus je veca sjeverna tribina i opet se ne cujete 
i plus je ovo snimano sa sjeverne strane zapada
- bordo gandalf
#913 Re: Sarajevski derbi
pogledaj snimak utakmice pa reci kako se ko cujesmoki_choko wrote:pa jel vas vise bilo i plus je veca sjeverna tribina i opet se ne cujete
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#914 Re: Sarajevski derbi
Čujete se na ovom videu sto jest jest... sto zbog blizine snimača što zato što u vama proradi neku bunt kad vidite ovako neki prizor, naprosto bi pocrkali od muke zbog vizuelno zvucnog sliovanja, pa onda date sve od sebe, i tako vaše buntovnicko šalalakanje potraje 3, 4 minute i onda ponovo utihnete, i tako opet...smoki_choko wrote:pa jel vas vise bilo i plus je veca sjeverna tribina i opet se ne cujete
vi ste samo jedna šalalalala grupa
-
brucos7
#915 Re: Sarajevski derbi
Horde su opet potvrdile zasto su najbolji navijaci u drzavi!!! 
- smoki_choko
#916 Re: Sarajevski derbi
ko ce opet gledati 90 minuta one patnje, ono je dovoljno jednom bilo pogledati. drugi put moze mozgu nastetitirashtiman wrote:pogledaj snimak utakmice pa reci kako se ko cujesmoki_choko wrote:pa jel vas vise bilo i plus je veca sjeverna tribina i opet se ne cujete
- bordo gandalf
#917 Re: Sarajevski derbi
ja sam u djelovima malo pogledao jer sa sjevera nisam bas puno vidio i cujemo se vecinom vremena vas sam cuo samo kad ste pjevali vasu salalalalalaaa
- JThomas
#918 Re: Sarajevski derbi

tu je to negdje, koreografije, bakljade, sve u pet deka
hvalite nas usta naša
- smoki_choko
#919 Re: Sarajevski derbi
ma daj, gdje ces ovo porediti sa TM trgovina na veliko i malo 
- GandalfSivi
#920 Re: Sarajevski derbi
JThomas wrote:
tu je to negdje, koreografije, bakljade, sve u pet deka![]()
hvalite nas usta naša
Sta je ovo, nakav istorijski osvrt?
- Impavidus
#921 Re: Sarajevski derbi
@JThomas a kakve veze imaju ove 4 slike sa sarajevskim derbijem? -Doduše ima ona 3-a Zeljosvedo, imate temu na vašem pdf-u pa tamo stavljat slike sa ostalih utakmica. Šta sad treba da mi počnemo malo helsingborga, cluja, borca itd itd.
Horde=perverzija!
Horde=perverzija!
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#922 Re: Sarajevski derbi
To ti je ono kad ne zna sta bi od muke, pa onda vako vade ove slike ne bil pokazali kako i oni znaju... to ti je isto ono šalalalaa...Impavidus wrote:@JThomas a kakve veze imaju ove 4 slike sa sarajevskim derbijem? -Doduše ima ona 3-a Zeljosvedo, imate temu na vašem pdf-u pa tamo stavljat slike sa ostalih utakmica. Šta sad treba da mi počnemo malo helsingborga, cluja, borca itd itd.
Horde=perverzija!
- smoki_choko
#923 Re: Sarajevski derbi
to vam je ono kad vi mislite da ste izmislili toplu vodu i da vas nema do argentine, a u stvari vas nema nigdje. 
-
chsk
#924 Re: Sarajevski derbi
Ja upravo gledam 2. poluvrijeme i samo ste šalalakali 
- bordo gandalf
#925 Re: Sarajevski derbi
eto nek vas ima culi ste se jednu pjesmu(ako se moze nazvati pjesmom) koju ste ponavljali 16 puta da znamo da ste tu....smoki_choko wrote:to vam je ono kad vi mislite da ste izmislili toplu vodu i da vas nema do argentine, a u stvari vas nema nigdje.
cuo sam i racune sad dajete uz robu i to fiskalne