Dozovi se pameti.It_is_a_Leclerc wrote:Zašto si nas izbacio, o sudija Rulle, dabogda se sjetio Bosne i šta si joj uradio, prokleštino prokleta.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dozovi se pameti.It_is_a_Leclerc wrote:Zašto si nas izbacio, o sudija Rulle, dabogda se sjetio Bosne i šta si joj uradio, prokleštino prokleta.
Steph wrote:Ma naravno da nije defanzivni vezni, to je još jedan razlog zašto Pape mora otići, međutim, možeš se ti trudit' koliko hoćeš, al' ako ne znaš onda ne znaš.
I u onoj tekmi protiv Egipta nije bio loš, protiv Nigerije je unio svježinu, drugi je par opanaka što smo igrali bez beka, i to je razlog zašto Pape mora biti bivši, a danas je briljirao.
Mali ima potencijal, što ne mora značiti da će biti dobar igrač, al' opet kažem da bi bila velika šteta šutnuti ga zbog načina na koji je dospio u repku. Pape mu je nanio više štete nego koristi onakvim pozivom.
Ne mogu.Picajzla wrote:Dozovi se pameti.It_is_a_Leclerc wrote:Zašto si nas izbacio, o sudija Rulle, dabogda se sjetio Bosne i šta si joj uradio, prokleštino prokleta.
Talk to the handNuken wrote:
Za kapitena ga postaviti
Visca je dobar. U pravu si za danas, ali to nebi radio da je bilo 0-0lider wrote:Meni Višća nikada nije bio igrač za reprezentacije, a nakon ove utakmice još manje.
Imao par prodora u kojima je pokušao proći kroz njihovih par igrača bez pokušaja da doda nekome loptu![]()
Svaki put neuspješno naravno.
Garant je Pape kriv I za sjeban forum.Teufik wrote:JBM ti forum i sajt i sve u picku maternu!!!
Da je Safet znao da se ne igra bez lijevog beka i da par igraca nije sabotiralo sad bi bila druga prica.It_is_a_Leclerc wrote:Ne mogu.Picajzla wrote:Dozovi se pameti.It_is_a_Leclerc wrote:Zašto si nas izbacio, o sudija Rulle, dabogda se sjetio Bosne i šta si joj uradio, prokleštino prokleta.
Da je taj čovjek poznavao fudbalska pravila, sad bismo bili na ulicama i pjevali.
P.S. Ode Safet. Zasluženo.
Sretno dalje. Reprezentacija mora svojim putem.
Suplja! Na snimku se fino vidi da je odmjerio i gol i polozaj golmana i da je poslao loptu gdje je zelio, u suprotni ugao!Šibicar wrote: Za Avdiju znamo da je limitiran svime osim brzinom,kad je pucao zatvorio je oči
It_is_a_Leclerc wrote:Pape je za Rin Tin Tina teret.
Jer, on mora pobijediti prvo pola klixovog foruma koji ga proziva, pa onda navijače koji mu zvižde, i tek onda protivnika.
Kad dođe, a doći će, novi selektor, Rin Tin Tin ima priliku da se dokaže i pokaže. Pa, ako je dobar, nek' ga zove. Niko slova neće reći.
da, da, sada se treba vaditi za sve one postove i pregrst teskih rijeci i uvreda na racun ne samo Avde i TSS... i ne samo autor ovog posta, mnogo, mnogo odtalih.... ali komentar dan nakon tekme je svakako:Šibicar wrote:Za Avdiju znamo da je limitiran svime osim brzinom,kad je pucao zatvorio je oči,za Hadžića si upravu nije puno pokazao,ali s obzirom ko nam je bio protivnik i kako je igrao čak ni njih dvojica nisu izgledali tol'ko loše.Za TSS bi se moglo svašta napisati,da se bori,bori se,ali i ja bi se borio k'o lav da sam nezasluženo pozvan na prvenstvo,dao bi 200% svojih mogućnosti da to pokušam opravdati.On posjeduje neku tehniku ali ruku na srce nema on još kvalitet za reprezentaciju,posebno što se iz aviona vidi da je lik ofanzivno orjentisan igrač a ne k'o što mu amidža kaže defanzivni vezni,jer ja ne vidjeh neke posebne defanzivne aktivnosti danas,a osim toga Iran ne može biti pravi pokazatelj nečijeg kvaliteta jer smo ih zgazili k'o žohare.Steph wrote:Ma Hadžić je karina, nit' se vidio nit' je pokušav'o šta, Avdija osim gola nije ništa napravio osim što je griješio, dok je TSS druga priča definitivno.Šibicar wrote:Normalno je da mi u odnosu na Iran izgledamo k'o Brazil,jer su oni ispodprosječna reprezentacija koja ne zna igrati ništa osim bunkera i kontri,tako da je i Sušićev trojac izgledao solidno na terenu,srećom Džeko im je jednim odličnim udarcem razbio bunker,inače bi se namučili da je bilo 0-0 na poluvremenu.
Teufik wrote:JBM ti forum i sajt i sve u picku maternu!!!
I Began se slaže sa mnom, dakle ne valja mi mišljenje.Tino Sven Sušić (7.5): Momak koji je od svih igrača na Mundijalu bio pod najvećim pritiskom. Na selektorovom spisku se našao na iznenađenje mnogih, no večeras je s obzirom na sve kroz šta je prolazio, pokazao da je fudbaler na kojeg se treba ozbiljno računati. Rastrčan, dobar u igri jedan na jedan, lucidnog pasa. Upisao asistenciju kod Pjanićevog pogotka.
Frka je oko njega zato što se niko nije potrudio da odgleda kako mali igra niti u jednoj utakmici u kojoj je igrao do sada nego samo zapeli nepotizam, nepotizam.The Realist wrote:Stvarno ne znam zašto tolika frka oko Sušića malog. Niti jednom nije loše odigrao (gledao ga tri puta). Ne briljira, ali sasvim dobro odigra. Odlično se kreće i ulazi u prostor kako treba, čak i dobre odluke donosi, ali mora popraviti dodavanja, centrira bolje od naših krila, dobar je 1 na 1, fino čuva loptu.
Nije Messi, ali definitivno ima mjesta za njega u ovoj reprezentaciji i da mu nije amidža selektor, sigurno ga ne bi pljuvali toliko.