Igracu se generala poslije bitke
Nadam se da je pape Ijope biJo u pravu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nizak.mega_mashcine wrote:Nije mi jasno, zasto Sunjic, a ne Kolasinac.
Što ovog Hajvana niko ne banuje više?elendil wrote:Kakva nervoza, šta ti je?BegA_ wrote:Nikad' nisam bio nervozniji pred tekmu repke k'o sada. Sretno momci!![]()
Vaša reprezenatcija bi morala biti najveća skupina nesposobnih imbecila da ne prođu ovu grupu.
Čak im ne treba ni pobjeda, nego dva remija.
Sve vam se poklopilo. Čak i dove iz BiH su ovoga puta jače od onih iz Islamske Republike i Sjeverne Nigerije
hahaha, u pravu si!Paul F. wrote:Fudbalski sam laik ali nešto kontam, ako je nas iznenadio, onda je vajda i protivničkog selektora.
Od tih 1,4% su najviše animističke religije.karanana wrote:
Roman Catholic 64.6%, other Catholic 0.4%, Protestant 22.2% (includes Adventist 6.5%, Assembly of God 2.0%, Christian Congregation of Brazil 1.2%, Universal Kingdom of God 1.0%, other Protestant 11.5%), other Christian 0.7%, Spiritist 2.2%, other 1.4%, none 8%, unspecified 0.4% (2010 est.)
e ovo other ti je 3 miliona ljudi tako da je moguce. ne znam je li tako, ali cemu onda 800 dzamija? ali haj ne brini vas je znatno vise. dont panic for 1,5 m islamic.
Vedo će umjesto Hajrovića, ali ja bih volio da si ti u pravu..palermo wrote:ne zajebaji, ako pođe po lošem, opcija je Vedo........udrch wrote:ekipa napravljena da bi Tino debitovao..volio bih da sam u krivu, nisam od onih koji pljuju i nakon poraza, a da ne govorim unaprijed..ali ovo mi se vrti po glavi..mega_mashcine wrote:----------Begovic-------
Mujdza--Spahic--Sunjic--Lulic
------Besic--Medunjanin---------
Hajrovic----Pjanic----Misimovic
-----------Dzeko--
Nije mi jasno, zasto Sunjic, a ne Kolasinac.
Misimović ili Medunjanin će vjerovatno biti zamjenjeni, jedina opcija za zamjenu je Tino..
al ako bude kako si rekao, onda moje duboko izvinjenje....
al moram reći, ima jedna pozitivna stvar u ovom potezu, ja nekako postao manje nervozan, k'o biva ako izgubimo imamo krivca
Zašto?Kal El wrote:Što ovog Hajvana niko ne banuje više?elendil wrote:Kakva nervoza, šta ti je?BegA_ wrote:Nikad' nisam bio nervozniji pred tekmu repke k'o sada. Sretno momci!![]()
Vaša reprezenatcija bi morala biti najveća skupina nesposobnih imbecila da ne prođu ovu grupu.
Sve vam se poklopilo. Čak i dove iz BiH su ovoga puta jače od onih iz Islamske Republike i Sjeverne Nigerije
ja sam rijetko pesimista i vjerujem da ćemo ih večeras oderati 4:0..Jack Be Nimble wrote:Haj bolan u najgoru ruku mogu samo da izgube
elendil wrote:Zašto?Kal El wrote:Što ovog Hajvana niko ne banuje više?elendil wrote: Kakva nervoza, šta ti je?
Pa ne mislim ništa loše?
Ja vas hrabrim da se opustite prije utakmice, da je vaša repka dominantna u odnosu na Nigeriju a ti meni tako!
Nije fer, stvarno nije fer.
Ostavio sam ukupno dva posta za hrvatsku. Koji od njih te uvrijedio?Kal El wrote:
Vidio sam ti postove kad je tvoja 'rvatska igrala,a sada mrš
udrch wrote:ja sam rijetko pesimista i vjerujem da ćemo ih večeras oderati 4:0..Jack Be Nimble wrote:Haj bolan u najgoru ruku mogu samo da izgube
ali nešto mi se uvalilo u stomak..moro' sam popit' Reglan..
uglavnomja wrote:udrch wrote:ja sam rijetko pesimista i vjerujem da ćemo ih večeras oderati 4:0..Jack Be Nimble wrote:Haj bolan u najgoru ruku mogu samo da izgube
ali nešto mi se uvalilo u stomak..moro' sam popit' Reglan..
Bolje da si jedan vlahov zdrm'o

ahahhaaahahahhahahahhhhahahahhahaaaaahaahaaahahaahahahhahhahahah........-_- nije nimalo smijesnoKvaziExpert wrote:
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
BegA_ wrote: