Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
harry825 wrote:koliko ja znam danas je više instagram za upoznavanje i barenje, fb nije više u fazonu odavno
Moze se jos na fb, ali je svakako sad akcenat na instagramu
Ma dzaba vala i to, otvorio instagram, imao 20 pratilaca i tri lajka i zatvorio da se ne brukam, nije to za mene hahaha ne da se usranom do potoka
Gledam druge, to objavi sliku, u roku od pet minuta 100 lajkova pa hebo mater odakle
To ti je zavjera .... oni lajkaju u pet minuta isto toliko osoba. Mene to fakat nervira ... to prebrojavanje lajkova.
Jednom metn'o sliku na Instagram samo da se ukljucim da vidim sta ko od moje raje radi, I nista pametno nisam vidio.
Nisam stavio drugu sliku nikad.
harry825 wrote:Ne mogu ni ja to prebrojavanje lajkova, gledanje ko je kome šta lajkao, nije to moj svijet džaba, ja lajkao par fotkica koje su mi fakat bile ok, ali bi sad trebao lajkat 200 nekih random ljudi koje ne znam, da bi i oni meni lajkali, preglupo i besmisleno, tako da sam ugasio Instagram odmah, a i kad sam vidio one silne nafurane trebice i likove tamo znači povratio sam, hebo to
Joj sve šatro nisu opterećni lajkovima, a tamo prebrojavanje ko koliko ima u prvih pet, pa u prvih deset minuta, pa neće na ig jer će imat malo pratilaca, pa onda neke taktike, pa razmišljanje zašto neko drugi ima značajno više lajkova. A sve to tako neopterećeno
Boemica wrote:Joj sve šatro nisu opterećni lajkovima, a tamo prebrojavanje ko koliko ima u prvih pet, pa u prvih deset minuta, pa neće na ig jer će imat malo pratilaca, pa onda neke taktike, pa razmišljanje zašto neko drugi ima značajno više lajkova. A sve to tako neopterećeno
Ma instagram je sad postao cista droga i svakako planiram ako nista smanjit' na jedan minimum pa i deaktivirat', jer u ovih par dana sam sebe uhvatio kako je moj zivot poceo biti pod uticajem instagrama gdje ja zapravo ganjam neke situacije koje bi mogao uslikat' ili snimiti za storija i zastanao sam na trenutak i razmislio pa stani malo zar to toliko daleko ide da ces neke stvari raditi koje nisi, samo da bi eto okacio story ili neku sliku a sve to da bi stvorio neki privid sebe u kao "najboljem svijetlu" iako to u pravom zivotu nije tako...Masovno se to sad radi gdje se pokusava prikazati svoj zivot savrsenim preko ig-a iako je situacija drugacija... Bjezat' od ovoga sto dalje
Boemica wrote:Joj sve šatro nisu opterećni lajkovima, a tamo prebrojavanje ko koliko ima u prvih pet, pa u prvih deset minuta, pa neće na ig jer će imat malo pratilaca, pa onda neke taktike, pa razmišljanje zašto neko drugi ima značajno više lajkova. A sve to tako neopterećeno
Pravu su nauku razvili...kako moras imati vise followera, nego sto ih ti pratis
Kako hashtagovima pogoditi...a i koji je tip fotki trenutno in....
Ja sam svoj prvi srusio iz teške gluposti...sad novi postavljam...sve je to rock'n'roll
Neopterećeni
Izgleda da drustvene mreze stvarno nisu za svakog
Ne mislim da ima ista inherentno lose u bilo kojoj od drustvenih mreza, pa ni u IG, ja ga koristim sasvim "razumno", ponekad okacim koju fotku koja mi je lijepa, ne ganjam lajkove ni storije nit ista drugo...volim pogledat profile neke koje sam zapratila, ima puno lijepe fotografije. Lajk udjelim kad mi se nesto stvarno svidi, ne racunam tko je objavio i tko meni sta lajka.
Pravu su nauku razvili...kako moras imati vise followera, nego sto ih ti pratis
Kako hashtagovima pogoditi...a i koji je tip fotki trenutno in....
Ja sam svoj prvi srusio iz teške gluposti...sad novi postavljam...sve je to rock'n'roll
Neopterećeni
Ali stvarno, nauka čitava, a sve ih kao nije briga.
Evo mene nije briga za fb i nemam fb, jednostavno.
IG mi je draži i bolji, ima par profila sa tematikom koja me zanima, onda ti sam IG izbacuje takve stvari. Najmanje pratim šta ostali rade, a još manje ja nešto stavljam i objavljujem.
maliq53 wrote:Ma instagram je sad postao cista droga i svakako planiram ako nista smanjit' na jedan minimum pa i deaktivirat', jer u ovih par dana sam sebe uhvatio kako je moj zivot poceo biti pod uticajem instagrama gdje ja zapravo ganjam neke situacije koje bi mogao uslikat' ili snimiti za storija i zastanao sam na trenutak i razmislio pa stani malo zar to toliko daleko ide da ces neke stvari raditi koje nisi, samo da bi eto okacio story ili neku sliku a sve to da bi stvorio neki privid sebe u kao "najboljem svijetlu" iako to u pravom zivotu nije tako...Masovno se to sad radi gdje se pokusava prikazati svoj zivot savrsenim preko ig-a iako je situacija drugacija... Bjezat' od ovoga sto dalje
Pa što rekla annoy očito ima ljudi za koje nije ig. Ti si izgleda jedna od tih osoba.
Ja ig imam 3 godine i još nikad mi nije palo napamet da uradim nešto što inače ne bih samo da bih to mogla slikat
Ja volim FB jer pratim dosta grupa, u vezi posla i razlicitih interesa, odlican nacin za informiranje i diskusiju, razmjenu iskustava
Drustvene mreze su puno vise od selfija i lajkova
annoy wrote:Ja volim FB jer pratim dosta grupa, u vezi posla i razlicitih interesa, odlican nacin za informiranje i diskusiju, razmjenu iskustava
Drustvene mreze su puno vise od selfija i lajkova
Jest fb dobar što se tiče nekih grupa i diskusija, toga nema na ig, ali ja za diskusije koristim forum