Big Ang wrote:
Mensecini da nema limita. Stojim na 30.
Koliko pomaže to? Da počnem i ja popunjavat' listu?
Big Ang wrote:
Mensecini da nema limita. Stojim na 30.
jel mi vjerujes da se ne sjecam kad sam zadnji put kupila kupaciBig Ang wrote:Nego gdje vi kupujete kupace?
Kako ba?sha_ba wrote:jel mi vjerujes da se ne sjecam kad sam zadnji put kupila kupaciBig Ang wrote:Nego gdje vi kupujete kupace?![]()
Milloni wrote:Sta je foe?
Meni treba kupaci najjednostavniji, bikini, trokutici, vezice, bez dodataka zlata, dukata, tigra, leoparda, resa, spuzvica...
Jel ko gledao u Pentiju?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
I ja sam se pitala... mislim, šta stoji u takvoj jednoj poruci?kapučino wrote:![]()
![]()
![]()
zar i toga ima
Ozbiljno to pitas?berenice wrote:I ja sam se pitala... mislim, šta stoji u takvoj jednoj poruci?kapučino wrote:![]()
![]()
![]()
zar i toga ima
Pa sta?berenice wrote:Najozbiljnije. Ja nikada nisam dobila nešto slično...
To ti iz iskustva?Zviz wrote:Ako zene pitaju zene za ljubavni savjet, to vam ga isto dodje kad bi glup - glupog pitao za pametan savjet...
Imao sam ja priliku slusati dvije stare zene (oko 27-30 godina) kako pricaju sta to one misle sta on misli i tako to, ko jedna je drugoj davala savjete neke i sta ne kontaju, sto nekada parkinzi mogu biti dobra zenzancija dok cekas na nekogaBig Ang wrote:To ti iz iskustva?Zviz wrote:Ako zene pitaju zene za ljubavni savjet, to vam ga isto dodje kad bi glup - glupog pitao za pametan savjet...
Kako misliš šta pokušavam?! Šta ću pokušavati??? Samo pitam kako otprilike izgleda takva jedna poruka gdje neko nekoga podebava ili šta već... Znaš šta, zaboravi, nije važno. Čista radoznalost s moje strane.Big Ang wrote:Pa sta?berenice wrote:Najozbiljnije. Ja nikada nisam dobila nešto slično...Ne kontam te. Sta pokusavas?
@TALIza tebe, za A. i za bebu