Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- SStijena
#901 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Jbg ,njima je pozitivno to što ljudi žele njihovu kafu 
- glitch
#902 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ma uradio sam do sad stotine ovih setimenta i znam kako ideSStijena wrote:Jbg ,njima je pozitivno to što ljudi žele njihovu kafu
i gdje šta naginje kod kog
ali niti su dali primjer da se vodim i samo jedno quiz pitanje
- kloniran
#903 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ozbiljno nema na neobuxu refresam stalnoglitch wrote:kako nemaš treći si nivo sve ti je otvoreno
refrešuj stranicu sa poslovima evo recimo is there parcel number on...
ja sad uradio 5 komada po 2 c i 2 komada po 4 c
za nekolike minute i neke stause o barbi na fb po 4 c
Identify whether or not there is an “Account” number on a Property Tax Bill
ima bugova, jer im je i ono sto navode da nije tacno tacno
- mikrozadatak
#904 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
I meni bila neka promocija, ja odabrao neutral i padnem.SStijena wrote:Jbg ,njima je pozitivno to što ljudi žele njihovu kafu
Igra li iko "Evaluate content for local merchants" za 8 centi. Da ih samo po par komada, morate biti brzi. Ali ide već danima, vrlo je lagan.
Ja dosad uradio 65
- glitch
#905 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
imaš property i parcel su tu svako malo se pojavikloniran wrote:ozbiljno nema na neobuxu refresam stalnoglitch wrote:kako nemaš treći si nivo sve ti je otvoreno
refrešuj stranicu sa poslovima evo recimo is there parcel number on...
ja sad uradio 5 komada po 2 c i 2 komada po 4 c
za nekolike minute i neke stause o barbi na fb po 4 c
Identify whether or not there is an “Account” number on a Property Tax Bill
ima bugova, jer im je i ono sto navode da nije tacno tacno
evo ja do sad uradio

- Lunetina
#906 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Dobro veče dobri ljudi!
Da li ću ispasti bezobrazna ako zamolim nekoga od aktivnih članova ove teme da mi u jednom postu, u kratkim crtama, objasni korake koje bi trebalo da poduzmem da počnem rješavati ove mikrozadatke. Trebaće dosta vremena da iščitam svih 30 i kusur stranica, a biću do neba zahvalna za nekoliko brzih tips & tricks...
Na kojem site-u/ovima se trebam registrovati i šta mi je najbolje za početak činiti?
Da li ću ispasti bezobrazna ako zamolim nekoga od aktivnih članova ove teme da mi u jednom postu, u kratkim crtama, objasni korake koje bi trebalo da poduzmem da počnem rješavati ove mikrozadatke. Trebaće dosta vremena da iščitam svih 30 i kusur stranica, a biću do neba zahvalna za nekoliko brzih tips & tricks...
Na kojem site-u/ovima se trebam registrovati i šta mi je najbolje za početak činiti?
- kloniran
#907 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Iščitati 30 stranica za početak da se naučiš strpljenju, jer ćeš prije iščitati 30 stranica nego dobiti levelLunetina wrote:Dobro veče dobri ljudi!![]()
Da li ću ispasti bezobrazna ako zamolim nekoga od aktivnih članova ove teme da mi u jednom postu, u kratkim crtama, objasni korake koje bi trebalo da poduzmem da počnem rješavati ove mikrozadatke. Trebaće dosta vremena da iščitam svih 30 i kusur stranica, a biću do neba zahvalna za nekoliko brzih tips & tricks...![]()
- dobojlija81
#908 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Verify school name and email address format radi onaj trik sa F5
dozvoli dva samo nakon desetak F5 daje ponovo neobux
jel glitch bjese rekao za ovo pozzz
edit nazalost samo 4 puta mi je uspjelo
dozvoli dva samo nakon desetak F5 daje ponovo neobux
jel glitch bjese rekao za ovo pozzz
edit nazalost samo 4 puta mi je uspjelo
Last edited by dobojlija81 on 08/10/2014 22:31, edited 1 time in total.
- glitch
#909 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
neobux i clixsenseLunetina wrote:Dobro veče dobri ljudi!![]()
Da li ću ispasti bezobrazna ako zamolim nekoga od aktivnih članova ove teme da mi u jednom postu, u kratkim crtama, objasni korake koje bi trebalo da poduzmem da počnem rješavati ove mikrozadatke. Trebaće dosta vremena da iščitam svih 30 i kusur stranica, a biću do neba zahvalna za nekoliko brzih tips & tricks...![]()
i na crowdflower naravno
https://tasks.crowdflower.com/
mikro ima blog lakše je pa baci pogled
http://mikrozadaci.blog.hr/
@dobojlija jeste
- dobojlija81
#910 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
evo opet hoce malo sam sacekao
heheh
glitch
4 sekunde za 4 centa
4 sekunde za 4 centa
-
obuzdan
#911 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Meni se neda nocu raditi a najbolji taskovi su tad. Po danu sve samo smece, samo da unistis accuracy. Zadnjih dana sam radio nocu ali nekako nemam volje u pm...
- babaroga1x
#912 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
pa uzmi si pauzu par dana pa nije ovo posao da svaki dan morašobuzdan wrote:Meni se neda nocu raditi a najbolji taskovi su tad. Po danu sve samo smece, samo da unistis accuracy. Zadnjih dana sam radio nocu ali nekako nemam volje u pm...
onda ćeš s većim guštom radit
- babaroga1x
#913 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Moj naklon i poštovanje LunetinaLunetina wrote:Dobro veče dobri ljudi!![]()
Jel se možeš malo strpiti, bude Baba složila jedan mali ponavljajući post s najvažnijim uputama večeras, sad sam u nekom poslu, a i večera će brzo...
dobro došla
Baba
- Lunetina
#914 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Hvala puno glitch, želim ti da dobiješ što više laganih, a dobro plaćenih zadačića!glitch wrote:neobux i clixsenseLunetina wrote:Dobro veče dobri ljudi!![]()
i na crowdflower naravno
https://tasks.crowdflower.com/
mikro ima blog lakše je pa baci pogled
http://mikrozadaci.blog.hr/
![]()
Pročitaću sutra sve na ovoj temi, samo sam plaho zaintrigirana, a okice se same počele sklapati...
- glitch
#915 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
radi vremenske razlike,najveći dio "klijenata" im je usa i taj regionobuzdan wrote:Meni se neda nocu raditi a najbolji taskovi su tad. Po danu sve samo smece, samo da unistis accuracy. Zadnjih dana sam radio nocu ali nekako nemam volje u pm...
a pogotovo oko ponoći i iza ima zato ja naveče radim
edit evo vam laganog zadatka Find the LinkedIn URL for an officer of a company 4c
3 pretrage po zadatku
jedno minut zadatak
- SStijena
#916 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Can You Identify a Table in this image? 0 % Accuracy
Sve im glupo i bagove više !
*Puko sajt totalno.Ideš 'Give Up' u Quiz Mode ono ti izbaci grešku i verifikuje kao 0 % accuracy...
Sve im glupo i bagove više !
*Puko sajt totalno.Ideš 'Give Up' u Quiz Mode ono ti izbaci grešku i verifikuje kao 0 % accuracy...
- dobojlija81
#917 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
evo ima twitter profila,uglavnom ispravni NBX 5 centi 5 po tasku 1 min malo jace,
- konahawaii
#918 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Object Localization - Draw a Box Around All Vehicles You See (CrowdFlower Official Job)
dva puta za redom mi izbaci bummer, i skine acc...
dva puta za redom mi izbaci bummer, i skine acc...
- dobojlija81
#919 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
izbaci mi ovo na onom test app,a upste ne radi zadatak,pise kao da sam pet puta chekirao YES jebo ih on a 1 cent,ajd reko da vidim iz radoznalosti
Your work for hit 568627895 was checked by an admin Hi 29592030, We have manually reviewed your job 568627895 and found that your work was not up to the standard required. This is the 1st time this has happened recently. Please be more diligent in the future. We block workers from our jobs after repeated bad work. Our system does make mistakes. If you think we've made a mistake, please submit a dispute at http://turkdesk.rainforestqa.com/?worke ... =568627895 and a human will review within one business day. (You can also use this link to view the job.) If we made a mistake, we'll bonus you $0.05 automatically if your dispute is approved. Rainforest / we-pay-you-fast team rainforest ref: 1278609
×Your Turkdesk Dispute #34746 has been rejected. Screenshot does not match instructions We have reviewed your dispute and unfortunately we must reject it. Thank you for taking the time to submit a dispute via Turkdesk. Rainforest / we-pay-you-fast team Link: http://turkdesk.rainforestqa.com/?worke ... d=56862789
Your work for hit 568627895 was checked by an admin Hi 29592030, We have manually reviewed your job 568627895 and found that your work was not up to the standard required. This is the 1st time this has happened recently. Please be more diligent in the future. We block workers from our jobs after repeated bad work. Our system does make mistakes. If you think we've made a mistake, please submit a dispute at http://turkdesk.rainforestqa.com/?worke ... =568627895 and a human will review within one business day. (You can also use this link to view the job.) If we made a mistake, we'll bonus you $0.05 automatically if your dispute is approved. Rainforest / we-pay-you-fast team rainforest ref: 1278609
×Your Turkdesk Dispute #34746 has been rejected. Screenshot does not match instructions We have reviewed your dispute and unfortunately we must reject it. Thank you for taking the time to submit a dispute via Turkdesk. Rainforest / we-pay-you-fast team Link: http://turkdesk.rainforestqa.com/?worke ... d=56862789
- mikrozadatak
#920 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Dobijao sam i ja ovakvih poruka. Mislim da ovaj task više nećeš moći raditi, a i nije neka šteta. Kliknuo si da naplatiš taj 1 cent, a nisi završio sve korake. U principu kad radiš taskove tipa "test web application", ako ne završiš sve korake, u prozoru koji ti izbaci obavezno napiši objašnjenje. Uvijek manuelno pregledaju, ako vide da ne foliraš, da je njihova greška, dobiješ nešto sitno bonusa.dobojlija81 wrote:izbaci mi ovo na onom test app,a upste ne radi zadatak,pise kao da sam pet puta chekirao YES jebo ih on a 1 cent,ajd reko da vidim iz radoznalosti
Pozdrav
- zakasnila
#921 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Ja sam uradila oko 20 tih web aplikacija, dobijes bonus, obicno oko 3-7 centi, a na par ih je bilo i po 17 centi! Sve je to bilo lijepo dok se na jednoj nije pojavio neki error i ja to njima lijepo i napisem u izvjestaju, medjutim ne prihvate to kao odgovor i dobijem flag
, al nema veze
!
- glitch
#922 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ma ne isplati se peglati a i bonus nije neki uopšte i još te flaguju ma daj
ja sam na samom početku uradio jedan
dodje mi flag i ukide levele
kad za po minute vratiše se leveli i dobih neki sitan bonus tako par centi
e reko nećeš više mene vidjeti
kakva vam je nova statistika

kakva vam je nova statistika

- SStijena
#923 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Koliko si zaradio glitch do sada ovaj mjesec?
-
obuzdan
#924 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
glitch wrote:ma ne isplati se peglati a i bonus nije neki uopšte i još te flaguju ma daj![]()
kakva vam je nova statistika![]()
statistika tvoja je fenomenalna, a nova kao nova isti klinac
- dobojlija81
#925 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ma ja sam mislioo da nije neka opomena za onaj F5glitch wrote:ma ne isplati se peglati a i bonus nije neki uopšte i još te flaguju ma daj![]()
kakva vam je nova statistika![]()
ja level 1 i dalje 400 i nesto taskova 79 posto tesko popravit prosjek al ajd tek sam poceo nije lose zadovoljan sam
tipkam preko telefona zanemarite pravopis razmake i tako to pozzz