Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prekopaj i nadi. Knjiga za djecu. Ali nadi...
Ne misli da ce na Transformersima ostat
Vise me je bila dojmila od Copica - kuku kuku culo se iz Prokinog gaja...
Eto ti gradacije
Poljaci su snimili i film. To mozes samo u bibliotekama naci. Biblioteka gdje sam ja nekad davno iznajmio je u ratu izgorila.
Ukratko, igraju lopte raja protiv raje. Socrealizam
piupiu wrote:
Jasta, sve uz igru, imali i skolski radio, i casopis, i pravili programe u domu kulture k’o u Sjecas li se Dolly Bell, i pentrali se po planinama, i putovali, i pravili belaje … super nam je bilo u skolici, sve nekako …
kako se zvalo -ono-...kad skuvaš onu pvc usku traku što se mota oko paketa, a prethodno je smotaš u krug, pa se ona pretori u spiralu.
početak te sad kružne pvc trake staiš na sredni prst, traku u dlan i prekriješ je prstima...ideš prema liku, i na dva metra ispred njega bačiš mu je u facu.
ona traka se razvije kao neka spirala, opruga, spiči ga po nosu i vrati se tebi u dlan, opet smotana u mali krug.
radostan dan wrote:kako se zvalo -ono-...kad skuvaš onu pvc usku traku što se mota oko paketa, a prethodno je smotaš u krug, pa se ona pretori u spiralu.
početak te sad kružne pvc trake staiš na sredni prst, traku u dlan i prekriješ je prstima...ideš prema liku, i na dva metra ispred njega bačiš mu je u facu.
ona traka se razvije kao neka spirala, opruga, spiči ga po nosu i vrati se tebi u dlan, opet smotana u mali krug.