Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Great Cornholio
#901 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Valja pobijedit' svakog, svejedno je ko će biti s nama u u grupi
- AmiĐa_Idriz
-
Hedg
#903 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Dajte nam Engleze sutra.
Ne daj Bože da izvučemo Švabiju. 
- AmiĐa_Idriz
#904 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Englezi bi bili idealni kada bi bilo moguće da ih dobijemo..pola ekipe staro i tromo,a pola neiskusno...
- gnjev
#905 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Bio bi to ego boostAmiĐa_Idriz wrote:Englezi bi bili idealni kada bi bilo moguće da ih dobijemo..pola ekipe staro i tromo,a pola neiskusno...
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- It_is_a_Leclerc
#906 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ajmo malo optimizma, bog vas neće.... Čitati komentare, čovjek da se zapita - Ko smo uopće mi ?! Kuda ide ovaj svijet ?! Zašto u nas igraju igrači iz Mladosti iz Obarske, a u svim ostalim ekipama svjetski superstarovi ?!
Ok. Ima boljih. Ima onih koji bi nas pobijedili, ima onih koje bismo pobijedili. Mi ćemo se pripremati, raditi, tražiti rješenja i doći nikad spremniji na SP. Nećemo biti tarabe, i niko nas neće deklasirati.
Šta ste se sasrali ?!
Daj nam Bože Honduras da iskalimo gnjev, pa da pjevamo onu Đoletovu..

Ok. Ima boljih. Ima onih koji bi nas pobijedili, ima onih koje bismo pobijedili. Mi ćemo se pripremati, raditi, tražiti rješenja i doći nikad spremniji na SP. Nećemo biti tarabe, i niko nas neće deklasirati.
Šta ste se sasrali ?!
Daj nam Bože Honduras da iskalimo gnjev, pa da pjevamo onu Đoletovu..
- limeni
#907 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
iz prvog sesira samo izbjeci brazil, spaniju i argentinu..s njemcima,kolumbijom i uruguayom se moze igrati dok bi protiv svicarske i belgije bili ravnopravni..iz drugog sesira izbjeci obalu bjelokosti, chile i nigeriju..ostalo mozemo uzeti ako odigramo maksimalno dobro..iz treceg bi volio izbjeci japan, mexico i sad.
- skenderija04
#908 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ja bih volio da nas izvuku u special pot. Kako idemo u grupu sa juznomerickim nosiocem bacice nas jal Brazilu jal Argentini.Kako su oni najzasticeniji na mundijalu gledace da za prvu fazu dobiju lakse sparing partnere pa ce im tako uz nas zapasti Grcka i Iran. Od nosioca svi gube, sa Grcima odigramo 0:0 , a irana dobijemo 3:1. Grci ce ih naravno dobiti 1:0
Tako mi, ni krivi ni duzni udjemo u sljedeci krug s 4 boda a Vito se moze pohvaliti prognozerskim uspjehom i znanjem o tokovima u svjetskoj fudbalskoj politici

Tako mi, ni krivi ni duzni udjemo u sljedeci krug s 4 boda a Vito se moze pohvaliti prognozerskim uspjehom i znanjem o tokovima u svjetskoj fudbalskoj politici
-
popokatepetl_com
#909 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Uglavnom frajer predvidja sto vise moze scenarija kako bi povecao sanse za "Jesam li vam rekao?"cyprus wrote:Daj ba, imaj muda... Ostani čvrsto pri svom stavu, šta praviš izlazne strategijeDonVitoN wrote:Ali eto..
U slucaju slucajeva da nas ne izvucu u taj special za taj Pot 2, a eto kao slucajno ce izvuci krupnu ribu recimo Portugal i onda naravno da ostajemo u igri mi, hrvati, grci i eto velike sanse kao iz Euro Zone Pota 4.
Znaci samo ti plesku odvali sa strane ono ofirno dok kontas evo zajebali smo ih.
Grupe smrti nece biti na SP.
edit;
Izuzev grupe recimo..
Njemacka, Holandija, O.Slo, Japan..
Mada su tu crnci sa Obale. Slo., mrtvi a japanci dodju kao harakiri sami po sebi.
- DonVitoN
#910 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Gdje su oni sto su tvrdili da ce Francuska biti special potcyprus wrote:Pa prvo si tvrdio da će nas stavit u special pot pod izgovorom da smo debitanti... Pa nakon što nije bilo tako, počeo si govorit kako će nas svakako tamo gurnut metodom grijanja kuglica... Pa si onda sebi povećao šanse dodavši da ako slučajno ne budemo mi, biće Hrvatska, Grčka ili Rusija... Pa sad sebi još širiš manevarski prostor, pa govoriš ako ne budu ni oni, onda će se velikanu u specijalnom šeširu šteliti lagana evropska selekcija... Na kraju kakav god žrijeb ispadne, ti ćeš naći nešto za šta da se uhvatiš i kažeš kako si bio upravuDonVitoN wrote:Gdje ti vidis da se neko izvlaci iz neceg i za ovo ti ne treba to..cyprus wrote:Daj ba, imaj muda... Ostani čvrsto pri svom stavu, šta praviš izlazne strategije
Pri ovom zdrijebu vjerovatno imas jednu grupu naivani i neka je.. dok je naroda bilo je i naivne raje.
Sto se mene tice ja sam prezadovoljan sto smo mi na SP od SP ne ocekujem puno ustvari ocekujem ono sto je logicno da se bore za svaku loptu pametno, da trce, trce i trce na terenu da uzmu i 1b ja sam zadovoljan a kako kazu dace sve od sebe pa..![]()
![]()
Troll level cikcanga
Vidis prije smo bili samo mi u igri a sada su Grcka i Hrvatska kraj nas pa tako da se ne treba niko cuditi sve je ovo rezija FIFE.
I tako niko ne siri nista fino su ti ljudi tvrdili da ce biti Francuska jesam li rekao da nece.. i nije
- cyprus
#911 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Uglavnom, da ponovim da se podeblja u zapisniku da ovo što ti trenutno prognoziraš (da se dvije jake evropske selekcije + južnoamerički nosilac neće nać u istoj grupi) ima 72,22% statističke šanse za ispunjenjeDonVitoN wrote:Gdje su oni sto su tvrdili da ce Francuska biti special poti kao sto ti kazes tvrdim i dobro smo i prosli super eto... kao sto sam ti rekao gore kakav ce udarac biti i ako te ne izvuci ne brini sacekat ce te sa strane..otom potom, bice jasno.
Vidis prije smo bili samo mi u igri a sada su Grcka i Hrvatska kraj nas pa tako da se ne treba niko cuditi sve je ovo rezija FIFE.
I tako niko ne siri nista fino su ti ljudi tvrdili da ce biti Francuska jesam li rekao da nece.. i nijekao sto vidis, NIJE.
Ali ne sumnjam ja da ćeš ti do izvlačenja još dodatno proširiti svoje tvrdnje
-
SaPnA
#912 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Moja ponuda jos uvijek stoji 
- DonVitoN
#913 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Nemam pojma o kojem Hugi i vjesticama pricas.
Dalje ove tvrdnje su svima nama jasne ali eto potajno se nadamo kao bice FAIR PLAY FIFA.
Da se razumijemo ja se ne nadam, nema iza tih stolova nista fair play ako sta ugrabis na terenu ako ti se ko smiluje dobar si, puna kapa a ovako iza pred izvlacenje pa vidjeli ste kako smo se spreveli na foru Portugal, pa HOP Portugal opet. To nema veze sa slucajno zasto recimo slucajno Avdija ne pogodi na SP
pa prije ce nas pogoditi otom potom nego kao slucajno sutra izvuci izvlace na slucajnost naravno da nije slucajno vec volja FIFE ko ce koga..
Kakav bolan FAIR PLAY
lahko je bacati price, slikice ovo ono a ima raje naivne oni se kao nadali Francuska ce biti u specialnom potu i jos se kao nadaju pa da su htjeli stavili bi je odma.
Fino Blater rece mi (FIFA) biramo grupe.
Dalje ove tvrdnje su svima nama jasne ali eto potajno se nadamo kao bice FAIR PLAY FIFA.
Da se razumijemo ja se ne nadam, nema iza tih stolova nista fair play ako sta ugrabis na terenu ako ti se ko smiluje dobar si, puna kapa a ovako iza pred izvlacenje pa vidjeli ste kako smo se spreveli na foru Portugal, pa HOP Portugal opet. To nema veze sa slucajno zasto recimo slucajno Avdija ne pogodi na SP
Kakav bolan FAIR PLAY
Fino Blater rece mi (FIFA) biramo grupe.
- cyprus
#914 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ja nudio i pare, al yok... Što bi reko Fazla, neće školu, neće pareSaPnA wrote:Moja ponuda jos uvijek stoji![]()
- DonVitoN
#915 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Nije meni ovdje cilj da izvucem neku siću i nekome ban.
I pitao sam gdje su oni sto su tvrdili da ce Francuska biti u special potu a meni se svasta nagovarali.. i nagovaraju dalje
zar ste toliko naivni pobogu.
I pitao sam gdje su oni sto su tvrdili da ce Francuska biti u special potu a meni se svasta nagovarali.. i nagovaraju dalje
- phillie
#916 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Mene trema uhvatila, ko da sutra protiv Brazila otvaramo SP, a ne jos sest mjeseci do toga

Kolumbija, MI, Iran, Grcka /pa da Grcima nabijemo komplekse, sa Iranom obnovimo prijateljstvo, a Kolumbiju malo blize upoznamo/
Kolumbija, MI, Iran, Grcka /pa da Grcima nabijemo komplekse, sa Iranom obnovimo prijateljstvo, a Kolumbiju malo blize upoznamo/
-
Hedg
#917 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ako izvučemo lahke protivnike, hoće li se slaviti ispred vječne?
- phillie
#918 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Da, Spaho ce predvoditiHedg wrote:Ako izvučemo lahke protivnike, hoće li se slaviti ispred vječne?
- DonVitoN
#919 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Raja se nada lahkoj grupi
pa kao da su neki od jucer..
- Havatar
#920 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
Ispred BBIHedg wrote:Ako izvučemo lahke protivnike, hoće li se slaviti ispred vječne?
-
Hedg
#921 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
A jeste se sasrali, brate dragi.
- Romanista 101%
#922 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
bice sutra "mene zivot razocarao"
ko da gledam
- trcicu trceci
#923 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar
evo vako ce biti ja mislim:
Njemacka