BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Rob_Atl

#901 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Rob_Atl »

Image
MOSALJOZE

#902 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by MOSALJOZE »

Ma to raja samo dajte slika,milina mi ovo vidjet
homega

#903 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by homega »

Sad razmišljam - za koga će navijati naši navijači večeras u Brazilu, oni koji su otišli gledati utakmice "u živo", za Hrvatsku ili za Brazil :D
zlajapravaraja

#904 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by zlajapravaraja »

homega wrote:Sad razmišljam - za koga će navijati naši navijači večeras u Brazilu, oni koji su otišli gledati utakmice "u živo", za Hrvatsku ili za Brazil :D
Ne trebas tu puno razmisljati. Navijace za Hrvatsku.

Ako se i tebi jednom u zivotu "posreci" da napustis svoju mahalu i odes u bijeli svijet iz bilo kojeg razloga, bice ti jasno zasto - sta dalje od kuce, to ce biti veci efekat :wink:
homega

#905 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by homega »

zlajapravaraja wrote:
homega wrote:Sad razmišljam - za koga će navijati naši navijači večeras u Brazilu, oni koji su otišli gledati utakmice "u živo", za Hrvatsku ili za Brazil :D
Ne trebas tu puno razmisljati. Navijace za Hrvatsku.

Ako se i tebi jednom u zivotu "posreci" da napustis svoju mahalu i odes u bijeli svijet iz bilo kojeg razloga, bice ti jasno zasto - sta dalje od kuce, to ce biti veci efekat :wink:
Nisi ti shvatio smisao mog pitanja, moj zlaja :D

Zamisli da se WC igra u Hrvatskoj, i da usred Splita igra Brazil ili neka druga ekipa sa Hrvatskom, a da grupa brazilskih navijača vrišti, opija se i navija za protivničku ekipu domaćinima :D
shake69

#906 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by shake69 »

Nesto mi male ove grupice navijaca za Brazil iz Sarajeva osim ako sutra ne krecu vece, kako su najavljivali!? Izgleda da su po obicaju pumpali s friziranim info o interesu navijaca.
Timotije

#907 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

hatemondays wrote:Evo I hatemondays se spustio u sao paolo sa svojom ekipom ima nase raje I hrvata dosta.
Dobro se odmori i uzivaj :D :bih:
zlajapravaraja

#908 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by zlajapravaraja »

shake69 wrote:Nesto mi male ove grupice navijaca za Brazil iz Sarajeva osim ako sutra ne krecu vece, kako su najavljivali!? Izgleda da su po obicaju pumpali s friziranim info o interesu navijaca.
Ogromna vecina ce ionako doci iz dijaspore :wink:
Timotije

#909 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

shake69 wrote:Nesto mi male ove grupice navijaca za Brazil iz Sarajeva osim ako sutra ne krecu vece, kako su najavljivali!? Izgleda da su po obicaju pumpali s friziranim info o interesu navijaca.
I to sto krene bice ko ovi @Edinovi penzioneri :D, u linku iznad .
Pravi navijaci nemaju para za ovako skup dozivljaj :( .
Last edited by Timotije on 12/06/2014 12:51, edited 1 time in total.
shake69

#910 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by shake69 »

Timotije wrote:
Pravi navijaci nemaju para za ovakav skup dozivljaj :( .
Izgleda da je tako. Kad se malo presaberem, dobro je da nas dolje ode i 3000 a ne do 5000, kako neke optimisticne prognoze vele. Odakle cemo nakupiti toliko navijaca? Pa ni forumas "Atif" Lucky nema vise od desetak gariba iz Cemerike!
Zatamnjena stakla

#911 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Zatamnjena stakla »

I 500 nas je dovoljno da stadion ori. Tako je na sjeveru :sax:
zlajapravaraja

#912 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by zlajapravaraja »

Dobri ljudi koji idete, pazite se blesavih Argentinaca u Riju i ne ostvarujte nikakav kontakt, pogotovo ne ako ih pobijedimo :evil:

Evropski navijaci, pa i oni sa velikim iskustvom po evropskim stadionima ne mogu da poimaju kakva je to nasilna i poluprimitivna bagra. S njima se ne mogu porediti nijedni huligani u Evropi, a pogotovo metode. Njima je povuci pistolj ili noz kao reci dobro jutro.

Vjerujem da ce uprkos rigoroznim kontrolama u Rio doci na hiljade takvih - ovo je nesto sto im se desava jednom u zivotu, nije im daleko, i sigurno ce pokusati da "ostave trag" u njima mrskom Brazilu :run:
Edin H.

#913 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

Timotije wrote:
Pravi navijaci nemaju para za ovako skup dozivljaj :( .
Kada ti kreces?
shibonja

#914 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by shibonja »

Image
hatemondays

#915 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Bas je super bilo u sao gomila nasih ljudi frankfurt svedska amerika sarajevo australija.Prije par sati sletili u Rio vrijeme odlicno,dajte upute kako da se postave slike plzzzz.
Rob_Atl

#916 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Rob_Atl »

ako ih postavljas na facebook samo kopiraj link sa facebooka al onaj copy image url i samo postavi ovdje, a ako ne koristis onda ne znam moras na neke stranice prvo upload pa vamo prebacit
Crvena Tifoza

#917 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Crvena Tifoza »

Zna li se išta oko ovog štrajka na aerodromu u Riu? Jel neko možda kasnio, otkazan let, itd???

Sent from my iPhone using Tapatalk
shandrprcSA

#918 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by shandrprcSA »

hatemondays wrote:Bas je super bilo u sao gomila nasih ljudi frankfurt svedska amerika sarajevo australija.Prije par sati sletili u Rio vrijeme odlicno,dajte upute kako da se postave slike plzzzz.
http://www.klix.ba/forum/primjer-kako-p ... 35560.html
Timotije

#919 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Timotije »

@Edin, sutra, preko Madrida do Sao Paula. U subotu bih trebao biti tamo oko 06:30 po njihovom.
@Hatemondays, zar vam baza nije trebala biti u Sao? Pa hodati okolo po utakmicama?
shake69

#920 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by shake69 »

Nuto ovo: "Hrvatska je izašla na travnjak Arene Corinthians gdje je trenutno oko tisuću hrvatskih navijača"! :shock: Pricali danas o 10 tisuca!? Doduse, ima jos pola sata, ali, malo je to susjedi!
hatemondays

#921 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Mi jutros sletli u Rio sve bilo ok , odustali smo od sao paola ka baze poodavno, bicemo u riu do 20og onda cuiaba 2 dana i salvador 6 dana, sto se tice demonstracija sve je malog obima, u riu oko aerodroma i na copi malo nesto bilo, evo rio gori vatromet sirene sou, ali meni se cini kad bi mi dobili kravare bolje bi mi slavili.
MoodSwingeR

#922 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by MoodSwingeR »

U Riju je otvoreno privremeno konzularno odjeljenje Ambasade BiH za potrebe nasih gradjana (a ujedno i za susjede i za komsije).

Adresa je: Hotel Regina, 7. sprat, Rua Ferreira Viana 29, Flamengo, Rio de Janeiro, RJ 22210-040
homega

#923 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by homega »

Ovo treba dobro istaknuti i javiti našim ljudima tamo

MoodSwingeR wrote:U Riju je otvoreno privremeno konzularno odjeljenje Ambasade BiH za potrebe nasih gradjana (a ujedno i za susjede i za komsije).

Adresa je: Hotel Regina, 7. sprat, Rua Ferreira Viana 29, Flamengo, Rio de Janeiro, RJ 22210-040
hatemondays

#924 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Nasi igraci spavaju u radissonu u barri, preko put je zgrada gdje smo mi odsjeli, sinoc poslije cope uhvatimo dzeku i bicu pa se slikali sa njima, sinoc im dosao maradona i zvone boban u hotel, jutros ce mozda nasi momci na plazu, mi smo spremni da ih pohvatamo na plazi, atmosfera je sjajna, bico kaze da je spreman, ali dzeko je ljudi planetarno popularan svi ga znaju svi hoce sliku sa njim, iznenadi me argenitnski navijac pita kako se zove bico, kazem ja njemu to je rezervi igrac satriram ga, kaze meni gauces to je vas broj 3 i vrlo je vazan igrac neprodje mi foluska.Bio je parti u roti 66, pjevalo se a najvise je grmilo
"Volim ljiljane", na plazi je nasa velika zastava banja luka, nasa tv uzela izjave od nas, argentinci placaju milju usd za kartu protiv argentine, traze zamjene dresova.Ko od raje bude htio nek navrati na fuka kod nas mi smo u Barri odma preko puta hotela Radisson, nemozete nas promasiti ogromna zastava visi sa balkona. :bih: :bih:
AhmetShabo

#925 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by AhmetShabo »

de stavljajte slike majka mu stara :D
Post Reply