BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Edin H.

#901 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

drugi profil wrote:
moa wrote:ako slovaci dobiju grke, hocel neko tetovirati zastavu slovacke na desno rame?

hajde da vas vidim navijaci, ajde sad javno i pred svima.... Hocel ko? :bih: :bih:
Skrtela i Hamsika povesti u Brazil ko pocasnog gosta reprezentacije, dati im pocasna drzavljanstva i majice BH fanatikosa.

Svi BH fanatikosi sirom svijeta bodriti slovacke igrace u svim takmicenjima.
Navodno Hamshika nisu ni pozvali.

U se, i u svoje kljuse :oops:
Pismonosa

#902 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Pismonosa »

Slovaci neće ni pokušati zamjeriti se velikanu kao što je Grčka, a sve zbog koristi tamo neke jadne i bijedne Bosnice. Tu soluciju otpišite. Mene je samo strah kako će se postaviti sudije prema nama u ove dvije utakmice. Nadajmo se da će sve završiti kako treba.
fantom slobode

#903 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by fantom slobode »

Ne kontam sto uopste tome posvecujemo paznju...znaci dobiju se dvije utakmice i mi u Brazilu...Cemu placati put tamo nekima...tetovirati iste...ne trebaju nama Slovaci.

Mene interesuje moze li se desiti da Grcka u barazu igra sa Hrvatskom?
shake69

#904 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shake69 »

fantom slobode wrote:Ne kontam sto uopste tome posvecujemo paznju...znaci dobiju se dvije utakmice i mi u Brazilu...Cemu placati put tamo nekima...tetovirati iste...ne trebaju nama Slovaci.

Mene interesuje moze li se desiti da Grcka u barazu igra sa Hrvatskom?
Ne, ali nije nemoguce da 'kockasti' izvuku u barazu Galske pijetlove, recimo.
DonVitoKrajina

#905 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoKrajina »

drugi profil wrote:
moa wrote:ako slovaci dobiju grke, hocel neko tetovirati zastavu slovacke na desno rame?

hajde da vas vidim navijaci, ajde sad javno i pred svima.... Hocel ko? :bih: :bih:
Skrtela i Hamsika povesti u Brazil ko pocasnog gosta reprezentacije, dati im pocasna drzavljanstva i majice BH fanatikosa.

Svi BH fanatikosi sirom svijeta bodriti slovacke igrace u svim takmicenjima.
:thumbup:

Slovaci do boda mogu do tri bi lagano samo da je Hamsik spreman. Nije spreman tj. nije pozvan uostalom ko god dobije mjesto za igru umjesto Mareka ima da grize, evo Stoch nezgodan ni manje ni vise od Weissa samo me intresuje njihov pristup protiv Grcke jer obadva igraju za Grcke klubove :roll:
moa

#906 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by moa »

jebem ti kako smo mi istraumirani narod u pm. ovaj se boji sudija, ovaj konta da ce nasi prodati utakmicu, ovaj konta da ce pele izmjenit pravila koja ce vaziti samo za nasu grupu, ovaj ne vjeruje nikome pa cak ni rodjenoj majci, ni hamsiku...isti sam ali ako nas je sreca pratila citavo vrijeme kroz kvalifikacije nadam se da ce i u ove posljednje dvije utakmice.

:bih: :bih: :bih: :bih:

kako sam sad nervozan a kako li ce tek biti u petak, mada sam sebi 10000x rekao da se necu nervirati i da me boli uvo bre za reprezentaciju i fudbal i sve u pm...
szlava

#907 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by szlava »

Ovdje kao da je tema Grcka-Slovacka a ne BiH mi ako nismo toliko zreli da ne mozemo pobjediti ove dvije utakmice kojeg cemo vraga ikako na SP :-)
drug_profi

#908 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

szlava wrote:Ovdje kao da je tema Grcka-Slovacka a ne BiH mi ako nismo toliko zreli da ne mozemo pobjediti ove dvije utakmice kojeg cemo vraga ikako na SP :-)
E ja sam poravnio koliko je to moguce. Uvjerio sam sebe da ako smo levati da nas Liht ili Litvanije zaustave, onda ga jebi. Nismo zasluzili i ne treba na guzove ici pa se tamo brukat sa 7:0 u grupi.

Dakle nadam se radosti, a necu da se sekiram ako ga poflautamo, jer samo je do nas. Ovo - sudije, folovi - to vise nije kontra nas.
limeni

#909 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by limeni »

"prema nezvanicnim informacijama bh fanaticosi spremaju invaziju na atinu da bi bodrili gostujucu momcad!"
Edin H.

#910 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

moa wrote:jebem ti kako smo mi istraumirani narod u pm. ovaj se boji sudija, ovaj konta da ce nasi prodati utakmicu, ovaj konta da ce pele izmjenit pravila koja ce vaziti samo za nasu grupu, ovaj ne vjeruje nikome pa cak ni rodjenoj majci, ni hamsiku...isti sam ali ako nas je sreca pratila citavo vrijeme kroz kvalifikacije nadam se da ce i u ove posljednje dvije utakmice.

kako sam sad nervozan a kako li ce tek biti u petak, mada sam sebi 10000x rekao da se necu nervirati i da me boli uvo bre za reprezentaciju i fudbal i sve u pm...
A kad bolje sagledas lijepo bi bilo odigrati jos dvije utakmice u Evropi, otici na jos jedno gostovanje, nego da Savez pare mlati po St Louisu :D
Pismonosa

#911 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Pismonosa »

Zamišljam scenarij u kojem nas Avdija Vršajević golom u 92 minuti protiv Litvanije odvodi direktno na SP u Brazil :lol: :lol: :lol:

Ma ništa, teško više da napravimo onakav kiks ko što smo napravili protiv Slovaka. I to sad kad se radi o kud i kamo nekvalitetnijim protivnicima. Vjerujem da fešta nije džaba pripremljena :bih:
vozač

#912 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by vozač »

Edin H. wrote:
moa wrote:jebem ti kako smo mi istraumirani narod u pm. ovaj se boji sudija, ovaj konta da ce nasi prodati utakmicu, ovaj konta da ce pele izmjenit pravila koja ce vaziti samo za nasu grupu, ovaj ne vjeruje nikome pa cak ni rodjenoj majci, ni hamsiku...isti sam ali ako nas je sreca pratila citavo vrijeme kroz kvalifikacije nadam se da ce i u ove posljednje dvije utakmice.

A kad bolje sagledas lijepo bi bilo odigrati jos dvije utakmice u Evropi, otici na jos jedno gostovanje, nego da Savez pare mlati po St Louisu :D
ma i ja sam o tome razmišljao, isto k'o što sam napisao da je utakmica u žilini odlučujuća jer ne bih išao da je gledam da nije tako :D
budimpešta recimo ili beč, pa da prođemo glatko, turistički, a nije ni daleko 8)
drug_profi

#913 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Edin aludira na baraz. Nemoj se slagati sa njim. :D
Opetja033

#914 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Opetja033 »

Ma treba se rijesiti luzerskog mentaliteta sto prije. Pozdravljam ovaj potez NS da repku istu noc vrati u Sarajevo. Prvo ovi koji kritikuju ovaj potez ocigledno ne znaju da se avion ne moze dici i spustiti sa aerodroma na aerodrom kako je to nekome kurcu cejf vec ima procedura koja se mora ispostovati ranije. Dakle sasvim je logicno da se to uradilo sada jer drugacije ne bi moglo.
Dalje, ako ne mozemo pobjediti Lihtenstajn i Litvaniju u tako bitnim tekmama onda i nismo zasluzili plasman na SP.

Ne padamo mi bezveze u kljucnim tekmama u bilo kojem sportu. Ne dijele nas djabe minute od velikih uspjeha a nikada da te minute prezivimo (kosarkasi, futsal repka). Nije slucajno da nikada, u bilo kojem sportu, nismo prosli baraz. Ne radi se tu toliko o nedostatku srece ili kvaliteta vec se najvecim dijelom radi o mentalitetu.

Ovo pise osoba koja se boji tekme sa Lihtenstajnom a kamoli one u utorak. :mrgreen: Znaci ne pljujem nikoga vec polazim i od samog sebe. Mi moramo graditi pobjednicki mentalitet u svakoj sferi zivota, sport je jedan od njih.

HRABRO NAPRIJED!
vozač

#915 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by vozač »

drugi profil wrote:Edin aludira na baraz. Nemoj se slagati sa njim. :D
i ja, a moram se složiti, to bi bilo idealno, uz uslov da prođemo, ali riješiće nas slovaci problema, x2 2,40, s kojim sam užitkom odigrao i još stavio naše 2 i više golova u prvom poluvremenu, pa sad čekamo ;-)
drug_profi

#916 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

vozač wrote:
i ja, a moram se složiti, to bi bilo idealno, uz uslov da prođemo, ali riješiće nas slovaci problema, x2 2,40, s kojim sam užitkom odigrao i još stavio naše 2 i više golova u prvom poluvremenu, pa sad čekamo ;-)
Zbunio si me sa Austrijom i Madjarskom. Nisam znao da Madjari imaju najbolje sanse za baraz, ali Austrija ipak tesko da ce proci.
Edin H.

#917 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

Sto? :shock:

Kako se ono kaze - treca sreca :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#918 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JoseMujica »

Pismonosa wrote:Zamišljam scenarij u kojem nas Avdija Vršajević golom u 92 minuti protiv Litvanije odvodi direktno na SP u Brazil :lol: :lol: :lol:
bježi hebote...ko bi ga trpio i naredni kvalifikacijski ciklus....vas bi osjedio od ove loše kopije Vedina Musića
vozač

#919 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by vozač »

drugi profil wrote:
vozač wrote:
Zbunio si me sa Austrijom i Madjarskom. Nisam znao da Madjari imaju najbolje sanse za baraz, ali Austrija ipak tesko da ce proci.
ma znam da nemaju, nego ja malo namišljam šta nam je najbliže, šanse i jednih i drugih da završe u baražu su otprilike kao i šanse grka da odu direktno :izet:

p.s. tek sad vidjeh da kod ovog malog žutog piše izet :lol:
Opetja033

#920 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Opetja033 »

vozač wrote:
drugi profil wrote:
vozač wrote: i ja, a moram se složiti, to bi bilo idealno, uz uslov da prođemo, ali riješiće nas slovaci problema, x2 2,40, s kojim sam užitkom odigrao i još stavio naše 2 i više golova u prvom poluvremenu, pa sad čekamo ;-)
ma znam da nemaju, nego ja malo namišljam šta nam je najbliže, šanse i jednih i drugih da završe u baražu su otprilike kao i šanse grka da odu direktno :izet:
Pa i nije bas toliko tesko Austrijancima. Koliko znam bitno im je samo da ne izgube protiv Svedjana u gostima.
vozač

#921 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by vozač »

Zbunio si me sa Austrijom i Madjarskom. Nisam znao da Madjari imaju najbolje sanse za baraz, ali Austrija ipak tesko da ce proci.[/quote]

ma znam da nemaju, nego ja malo namišljam šta nam je najbliže, šanse i jednih i drugih da završe u baražu su otprilike kao i šanse grka da odu direktno :izet:[/quote]

Pa i nije bas toliko tesko Austrijancima. Koliko znam bitno im je samo da ne izgube protiv Svedjana u gostima.[/quote]

svejedno, poenta je na šansama grka, a ovi su tu samo da se uklope u stihove, mogla je biti i slovenija u opticaju, naše šanse za baraž ravne su nuli, :izet: možda je tako bolje, da ne komplikujemo

divi izeta što se raspuc'o :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
SaNsEo

#922 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by SaNsEo »

Pa i nije bas toliko tesko Austrijancima. Koliko znam bitno im je samo da ne izgube protiv Svedjana u gostima

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

he he kako ti to lijepo napisa , bitno je samo da ne izgube od svedjana, pa svedima samo pobjeda odgovara tako da ce bu biti zestoko :pipi: ali pipi zvana Ibra je tu da im pomogne
drug_profi

#923 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Edin H. wrote:

Cuj sto? :shock: pu-pu...
Dva sam prezivio, hocu li treci?
Edin H.

#924 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

drugi profil wrote:
Edin H. wrote:

Cuj sto? :shock: pu-pu...
Dva sam prezivio, hocu li treci?
Meni ne bi vala mrsko bilo u Portugal ponovo zapucati, svi me konobari vec znaju :D
Itakoto

#925 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Itakoto »

Dajte Portugal da se igramoooooooo :izet: :D

Edit: Mislim da bi ih sada razvalili 3-4 razlike. Merak bi bio gledati Kristinu kako cmizdri. Ali neka prvo odigraju nasi ove 2 tekme protiv LL. Mene pravo strah Lihtenstajna, oca m'. :-)
Locked