N1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
karanana

#901 Re: N1

Post by karanana »

e onda mozda i pogledam kad stave negdje na youtube ili negdje drugo.
oskarboy

#902 Re: N1

Post by oskarboy »

gdje ga ovo intervijuse?jel ovo studio u sarajevu?
StupskaBitanga

#903 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

oskarboy wrote:gdje ga ovo intervijuse?jel ovo studio u sarajevu?
beograd
m_l

#904 Re: N1

Post by m_l »

Je l' ono rece da je navij'o za BiH na SP? :roll:
oskarboy

#905 Re: N1

Post by oskarboy »

m_l wrote:Je l' ono rece da je navij'o za BiH na SP? :roll:
da,al kad igra srbija-bih onda ce za srbiju navijat jer kaze da se u srbiji osjeca sigurnim :lol:
archi_a

#906 Re: N1

Post by archi_a »

Unio se Amir u intervju, al ono pravo. :-D
Odgledah reprizu nakon utakmice, svaka cast Amire.
Alkos

#907 Re: N1

Post by Alkos »

Amir ga je pokušao pitati ono što bi ga pitao svaki Sarajlija da ga sutra sretne na ulici. Iako, mogao je intervju biti bolje odrađen, gledao sam sat vremena prekidanja, nadvikivanja i mlataranja rukama. Dobar znak je da se Nele uzbudio, iznervirao, a i gdje neće kada mu je ovaj stalno upadao u riječ sa nekim podpitanjima, konstatacijama... :mrgreen: Kada sam vidio da mu se tresu ruke mislio sam da će ga srce opaliti. :mrgreen:

Priča o Neletu treba biti završena konačno, on ne želi Sarajevo, Sarajevo više ne želi njega i tu je kraj. Na njegovim "bivšim" prijateljima je da odluče da li će mu ikada oprostiti ili neće. Ako sutra Benja, Sejo, Zenit, xy, odluče da pozovu Neleta u Sarajevo na pivu, ko će mu zabraniti dolazak na kraju krajeva? Svakakvih smo mi govana propustili u Sarajevo u posljednjih 20 godina, tako da će vjerovatno i ovaj šupak kad tad doći. Mene iskreno zaboli, jer kad tako lako mogu doći oni koji su ga rokali s brda i slobodno šetati i uzimati hljeb ovdje, može vala i on.

The End
afannedim

#908 Re: N1

Post by afannedim »

Jebo vam nele mater više koji god portal otvoriš svaki dan o njemu i neke njegove izjave, samo mu daju publicitet.
Martinez_

#909 Re: N1

Post by Martinez_ »

Nele ga je razbio. Što ne govori toliko o Neletu već koliko je voditelj loš bio. Nele vidno uzbuđen i nervozan, neki kvalitetniji suparnik bi to znao iskoristiti
Banksy

#910 Re: N1

Post by Banksy »

afannedim wrote:Jebo vam nele mater više koji god portal otvoriš svaki dan o njemu i neke njegove izjave, samo mu daju publicitet.
StupskaBitanga

#911 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Naravno da nije zaslužio publicitet i odmah od početka pompe to govorim ali ovo je sistem zabava za široke mase na svim stranama ono neka ovce i dalje budu u svom toru
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#912 Re: N1

Post by KatarinaKosaca »

Nele uči napamet sve komentare o njemu na internetu :D A u nekom momentu djeluje kao vođa neke sekte, Niste mi vjerovali a rekao sam, niste me slušali , slušajte me sad. Zve zbog dvije kinte zarade od knjige, jer očito tijekom predhodnih 20 godina nije našao ni zvanje ni zanimanje ni lovu ni slavu, ni sreću ni prijateljstvo ni mir.
Ipak, ono što je najlicemjernije od svega je to što spominje da je ovdje pobijedio Marković 1990 (Onaj isti Marković koji je Beogradu toliko smetao i kojeg je taj isti "multietnički" Beograd smijenio), mi bismo živjeli u miru i haman pa blagostanju, dok je 1/3 Hrvatske okupirano i etnički očišćeno, Dubrovnik bombardiran, Vukovar sravnjen, Slovenija otcjepljena, albanci na Kosovu ugnjetavani, ali bi BIH kao otok na tom uzburkanom moru bila oaza mira, sreće, l jubavi. To je licemjerno. A laž je reći da je Beograd multietičan. To jeste veliki grad u kojem živi i radi puno profesionalaca svoje struke, još uvijek imaju odlične škole i fakultete, zanate i knjige, lijep grad urbanistički, ali multietičan, nikako :D Pa, koliko je neSrba otišlo 1990-1991 bez ispaljenog metka kada je Šešelj pravio spiskove Hrvata, Muslimana, Bunjevaca, Ukrajinaca, Slovaka i sotalih?
dječak sa šibicama

#913 Re: N1

Post by dječak sa šibicama »

Daju mu prevelik publicitet, a i novinari sami sebi preko njega.

Vrte istu pricu u svakoj emisiji. Dosadno.
karanana

#914 Re: N1

Post by karanana »

je li on ikom zanimljiv osim ovdje u sarajevu?
York Light 100`s

#915 Re: N1

Post by York Light 100`s »

Pogledah emisiju na YouTube, svaka čast voditelju, profesionalno odrađeno :thumbup:
E sada što su neki ovdje malo previše emotivni :D pa su očekivali da Amir natjera Neleta na plač ili da napusti studio to je već drugo ali to nije profesionalizam, to bi već ličilo na cirkus u onoj emisiji sa SDP Bakirom i Dodikom.

Pitao ga je sve ono što Mate nije i dobio odgovor na svako pitanje, frajer očito još dalje živi u nekom svom svijetu pa bi svaki pokušaj voditelja da bude strožiji i traži detaljnije odgovore bio uzalud jer bi bilo ono "pitam te 5 puta isto, dobijam 5 puta isti odgovor"
jer da bi Nele bio sposoban dati detaljnija objašnjenja trebao bi ih prvi on znati i imati ali je očigledno da se sva njegova priča vrti oko neke površne ideologije koja je isfurala svoje u Srbiji već daljne 2000. godine.

Da ponovim, profesionalno odrašena emisija (za razliku od Neletovog mikrofona :D ) voditelj je znao ubosti u sridu ali nije bio ni previše strog da ovaj ne bi kukao da je opet ugrožen. Zdrav odnos voditelja prema gostu
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#916 Re: N1

Post by Chmoljo »

KatarinaKosaca wrote:Nele uči napamet sve komentare o njemu na internetu :D A u nekom momentu djeluje kao vođa neke sekte, Niste mi vjerovali a rekao sam, niste me slušali , slušajte me sad. Zve zbog dvije kinte zarade od knjige, jer očito tijekom predhodnih 20 godina nije našao ni zvanje ni zanimanje ni lovu ni slavu, ni sreću ni prijateljstvo ni mir.
Ipak, ono što je najlicemjernije od svega je to što spominje da je ovdje pobijedio Marković 1990 (Onaj isti Marković koji je Beogradu toliko smetao i kojeg je taj isti "multietnički" Beograd smijenio), mi bismo živjeli u miru i haman pa blagostanju, dok je 1/3 Hrvatske okupirano i etnički očišćeno, Dubrovnik bombardiran, Vukovar sravnjen, Slovenija otcjepljena, albanci na Kosovu ugnjetavani, ali bi BIH kao otok na tom uzburkanom moru bila oaza mira, sreće, l jubavi. To je licemjerno. A laž je reći da je Beograd multietičan. To jeste veliki grad u kojem živi i radi puno profesionalaca svoje struke, još uvijek imaju odlične škole i fakultete, zanate i knjige, lijep grad urbanistički, ali multietičan, nikako :D Pa, koliko je neSrba otišlo 1990-1991 bez ispaljenog metka kada je Šešelj pravio spiskove Hrvata, Muslimana, Bunjevaca, Ukrajinaca, Slovaka i sotalih?
pa za nekoga je perspektivniji bio grad u kojem su harali Arkan, Golubović i ostali živopisni likovi iz "Vidimo se u čitulji" , nego jedna dosadna Ljubljana. sve je to stvar perspektive... i lične perspektive :D kakav tokmak, čovječe.

ko se sjeća serije Tale... ima onaj dio, kada se Tale haman tek vratio u selo. A burazer Bajro zauzeo neke bitne funkcije... i kaže, onako parafraziram: sad je došlo naše vrijeme... imaćemo svega... i pare, Tale! i PARRRREEE! (bala mu krenula na usta)...

tada Tale množi brata sa nulom, i reaguje onako kako i dolikuje takvima: sa gađenjem odvrati - Gnjido. bez uzvika, bez uzbuđenja, samo konstatacija. reakcija koju i ja imam sad kad vidim Neleta.

što neko reče, neka dolazi. kada oni koji su "povlačili kanaf" mogu, neka i lajavca. za mene je svakako nula.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#917 Re: N1

Post by pici »

karanana wrote:e onda mozda i pogledam kad stave negdje na youtube ili negdje drugo.

evo pa javni šHa bi...ne gubi mi se vrijeme :zzzz:

and

#918 Re: N1

Post by and »

u rs-u bolja situacija.haha
nek uporedi kako su oni koji su preživjeli napuštali banjaluku,prijedor,višegrad,zvornik pa uporedi kako je on napustio sarajevo.još su morali potpisati da imovinu poklanjaju rs-u ako su imali sreću da živi napuste to područje.
sada isto imaju dobrodošlicu kada se vrate,imaju krsnu slavu svog grada,mogu dobiti posao....i on to poredi sa sarajevom.sarajevo,kakvo god je svjetlosnim miljama je ispred
kada spominje sarajlije rasute po cijelom svijetu,zaboravlja koliko ih ima na kovačima,stadionu koševo,pišonju i sve koji su poginuli i koje su ubile sve te tzv.sarajlije koje su odjednom imale rodbinu po palama,sokocu i sl.
ovo je kratak period da se zaboravi šta se sve desilo,da se zaborave sva nedjela onih koji su u ime neke svoje istine uzeli za pravo da unište i pobiju sto mogu više.
zašto misli da on zna da bi bilo bolje za sarajlije da žive u srboslaviji,ako je većina rekla da bi radije živjeli u bih?
kad već živi u multikulturnoj ,haha,srbiji i beogradu valjda zna ko mu je predsjednik i iz koje stranke?
a valjda je čuo da je u tom multikulturnom beogradu u skorije doba u miru izgorila jedina džamija,koju su multikulturalni beograđani potpalili.
pa u sarajevu nisu paljene crkve u ratu kada je grad uništavan i kad su ubijane prave sarajlije koje su ostale da brane svoj grad.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#919 Re: N1

Post by _BataZiv_0809 »

Samo mora se priznati da je pored onog iritantno izazivajuceg smijanja kad bi Amir govorio nesto sto mu nije po volji, ipak uspio iznijeti svoju "tezu":

"Ja sam vam (satro, op. bataziv ) govorio ne glasajte za nacionaliste, a vi glasali. I kad sam pobjegao od onoga sto ste vi izazvali, sad sam ja supak. Supak sam i sto necete da prihvatite istinu koju vam ja govorim.

Psihijatrija :shock:
dječak sa šibicama

#920 Re: N1

Post by dječak sa šibicama »

Chmoljo wrote: ko se sjeća serije Tale... ima onaj dio, kada se Tale haman tek vratio u selo. A burazer Bajro zauzeo neke bitne funkcije... i kaže, onako parafraziram: sad je došlo naše vrijeme... imaćemo svega... i pare, Tale! i PARRRREEE! (bala mu krenula na usta)...

tada Tale množi brata sa nulom, i reaguje onako kako i dolikuje takvima: sa gađenjem odvrati - Gnjido. bez uzvika, bez uzbuđenja, samo konstatacija. reakcija koju i ja imam sad kad vidim Neleta.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#921 Re: N1

Post by Chmoljo »

to, to. :thumbup:

gnjido, i vozdra.
doktor78

#922 Re: N1

Post by doktor78 »

"Kosa mu je proređena,
sujeta mu povređena,
to što sedi među šljamom
smeta čak i njemu samom,
vidi bivšeg šampiona
upišanih pantalona..."
Kohlhaas

#923 Re: N1

Post by Kohlhaas »

Tekst koji objašnjava neke stvari...

http://www.nspm.rs/sudbina-dejtonske-bi ... alphabet=l
muha_sa

#924 Re: N1

Post by muha_sa »

Kohlhaas wrote:Tekst koji objašnjava neke stvari...

šta neke :-)
SVE
SmokingMan

#925 Re: N1

Post by SmokingMan »

Kohlhaas wrote:Tekst koji objašnjava neke stvari...

Vjeruj mi nije do Sarajeva,čisto do neletove percepcije,i percepcije onih koji napumpavaju njegovu priču,kako bi ona bila što veća u očima "velikih srba".Mnogo spominje Sarajevo,ali u njegovom negativnom kontekstu,kao da to nije grad za srbe,niti ikoga drugog,osim za muslimane,ja njega i donekle razumijem,jer je ,ako se da pretpostaviti po njegovoj "istinitoj priči",Sarajevo napustio sa velikim prezirom.On je takav,prevrtljive naravi,i sve što rad i radi svjesno i iz mržnje prema gradu i raji koja ga je iznimno gotivila,ali jednostavno,vuk i srna ne mogu zajedno,u ovome slučaju Nele i Sarajevo.

Uostalom,ti su u potpunosti sa svojim postom zalutao na ovu temu.
Last edited by SmokingMan on 06/03/2015 11:27, edited 1 time in total.
Post Reply