Farma 5
Moderator: anex
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#901 Re: Farma 5
Simonida hopa cupa zadaje
. a ko je ova starka
u pink haljinici?
- gnjev
#902 Re: Farma 5
http://www.youtube.com/user/vatreneulice/videosKatarinaKosaca wrote:Upravo me ovo asociralo na Adija Sarajlića i njegovo ismijavanje bolesnih ljudi. Ekrem ima porodicu, ali kako neko reče , upravo je radi svoje bolesti (neodoljivost alkoholu i potpuno smanjena uračunljivost pod djejstvom istog) izgubio ženu, jer je pao u očaj , jer su zli ljudi (Čupo i Mića) iskoristili tu bolest. Ekrem voli pare. Zapad ga je već dovoljno oblikovao da samo na pare misli i samo tako funkcionira. I svaki put mu se obeća pobjeda i on dođe i svaki put popu**i pobjedu. Sad meni je degutantno i gledati njega napaćenog kako ga nagovaraju za Nasera i Srebrenicu, degutantno mi je petljati Srebrenicu u ovo sve (tako jadno i mizerno), degutantno mi je i što se neki četnici simijavaju Erkremeovom imenu, iako ja za njega ne mislim ni da je musliman ni Bošnjak. Ali, baš zato što je takav nedefiniran, bvolestan, neuračunljiv degutantno bi mi bilo da mi je to zabava i smijeh.Sabirni centar wrote:Fakat ne razumijem što bi ga mi žalili i spašavali, i to još na način da bokotujemo Farmu..Ekrem Jevrić ima porodicu, ženu, djecu, majku, braću..valjda bi oni trebali da odluče zajedno sa njim o njegovom učešću na Farmi...da ga žale, spašavaju ili šta već..žao mi ga je kao i svakog drugog alkoholičara, ali to je njegov izbor..na prvom mjestu žao mi je ljudi koji su tu blizu nas, svaki dan, bolesni, nemaju da jedu, ljudi koji nemaju krova nad glavom i sl..kisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Nakon rata na Federalnoj televiziji emitovala se emisija "Vatrene ulice", autor iste Adi Sarajlić, i ko se sjeća u toj emisiji pojavljivali su se ljudi, sasvim slučajni prolaznici koji su, ničim izazvani ismijavani i, vidiš, oni su bili opravdano za žaljenje.![]()
..a ovo, biti na Farmi, Ekremov je izbor, isto kao i Zoričin..uz dobru zaradu, naravno.
- Neradnik
#903 Re: Farma 5
pređe miki preko ograde,svima je izgleda hekrem dolaskom pomutio kontove.
jedan choban manje.
jedan choban manje.
-
Igbala
#904 Re: Farma 5
Havatar dežurni na forumuHavatar wrote:Mirjana MirkovicHARIS96 wrote:Ko je ova plavusa na zurci ?
- Kal El
#905 Re: Farma 5
Miki izbačen sa farme, tj. pobjegao s farme kad je zurka trajala i saopštili da je diskvalifikovan,i da će ga tužiti
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- Havatar
#906 Re: Farma 5
FARMA5 Bojan Tomović ulazi na „Farmu“?
Spekuliše se da bi jedno od sledećih iznenađenja na „Farmi“ mogao da bude i crnogorski folk pevač Bojan Tomović koji bi bio ubačen na imanje u Lisoviće u još jednom vanrednom ubacivanju.
Dolazak Gazda Jezde i Ekrema Jevrića u petu sezonu „Farme“ je izazvao velike reakcije, ali sigurno da produkcija tu neće stati sa brojnim iznenađenjima.
http://www.pulsonline.rs/farma-5/sva-de ... i-na-farmu
Spekuliše se da bi jedno od sledećih iznenađenja na „Farmi“ mogao da bude i crnogorski folk pevač Bojan Tomović koji bi bio ubačen na imanje u Lisoviće u još jednom vanrednom ubacivanju.
Dolazak Gazda Jezde i Ekrema Jevrića u petu sezonu „Farme“ je izazvao velike reakcije, ali sigurno da produkcija tu neće stati sa brojnim iznenađenjima.
http://www.pulsonline.rs/farma-5/sva-de ... i-na-farmu
- Tiger 033
#907 Re: Farma 5
RtrnOfSalisbury wrote:evo pocela zurka, jel bilo u medijima i javnosti da dada polumentu boli zub? il vako vazda pjeva-jauce?
- Havatar
#908 Re: Farma 5
FARMA5 Divna i Vanilla nominovani, Edin, Jelena i Marijana ostali bez honorara!
http://www.pulsonline.rs/farma-5/sva-de ... z-honorara
http://www.pulsonline.rs/farma-5/sva-de ... z-honorara
-
relevantan
#909 Re: Farma 5
Svaki video sa Ekremom, gdje se ofira ili ofira farmere, je uklonjen

- Kal El
#910 Re: Farma 5
Znaci,zgadili su mi se Cupo,Ekrem i Jelena...bolest,onaj Ekrem opet istu majcu nosa kao na F4, onaj ga na svašta nagovara,Jelena mu daje da joj dira grudi...bjaaaaazi,dobro pa nisam počeo gledati to sranje
-
iscrtani čovek
#911 Re: Farma 5
Ne znam...meni je ovo sa njim krajnji sadizam od televizije...dovodiš nekoga ko je na ivici retardiranosti da mu se ismijavaju ljudi...kako je njegovoj ženi i deci gledati kad se onako narolja, kad zamalo upadne u bunar, ili ko pas balavi za cipelama Vendi...nekidan se pomokrio na čoveka...to nije zanimljivo ni smešno, već jadno. Čoveku treba stručna pomoć, a ne da ga vodaju po televizijama ko mečku...kisni indijanac wrote:ništa ja ne namećem, niti mogu, al' uglavnom se ponašate k'o i ovi na farmi, uz izuzetke k'o i na farmi, ako vam je merak gledati kako se ekrem ubija bujrum, ali to mi je baš sadistički kao što je i katarina slikovito opisala....uživajte
i nije stvar u tome da li se nekome sviđa njegov ulazak ili ne....
- DoZeN
#912 Re: Farma 5
ja ne mislim da on to radi bez novca od Pinka, Ekrem mozda i zna zasto izigrava ono sto i izigravaiscrtani čovek wrote: Ne znam...meni je ovo sa njim krajnji sadizam od televizije...dovodiš nekoga ko je na ivici retardiranosti da mu se ismijavaju ljudi...kako je njegovoj ženi i deci gledati kad se onako narolja, kad zamalo upadne u bunar, ili ko pas balavi za cipelama Vendi...nekidan se pomokrio na čoveka...to nije zanimljivo ni smešno, već jadno. Čoveku treba stručna pomoć, a ne da ga vodaju po televizijama ko mečku...
Zorica Markovic je ipak imala neko "ime" prije Farmi,pa mi na nivou Ekrema,a i ona je tu zbog novcanica,jer je odavno izgubila mijesto na estradi.
-
iscrtani čovek
#913 Re: Farma 5
Zorica je poznata kao agresivna osoba, to nije nikakva tajna. Jednom je kad su je paparaci slikali napala novinara, a tadašnjeg momka gađala pivskom gajbom.
Naravno, namerno i biraju konfliktne i debilne likove na granici retardiranosti ili psihopatije, jer im to garantuje ,,krv'' koju publika hoće.
-
boracha
#914 Re: Farma 5
sejo je pavaroti za ovogTiger 033 wrote:RtrnOfSalisbury wrote:evo pocela zurka, jel bilo u medijima i javnosti da dada polumentu boli zub? il vako vazda pjeva-jauce?
za zapazanje... Lik uzasno pjeva boze sacuvaj kao i "orkestar" koji nema zive veze sa svirkom...Dadu sam sinoc prvi put slusao kako pjeva uzivo ...sta reci UZASANO, pjevac tipa Seyo boy
- trambusek88
#915 Re: Farma 5
Sinoć reče Ekrem da je sa njim došla Igbala i da je sad kod svojih u Crnoj Gori.
Da hoće ubaciti nju i Vendi onda bi tek bili pravi šovovi
Da hoće ubaciti nju i Vendi onda bi tek bili pravi šovovi
- Havatar
#916 Re: Farma 5
Ulazi sad na Farmu neki Kristijan , maneken iz Makedonije
- Kal El
#917 Re: Farma 5
Pjevač, kažu Makedonski Justina BiberHavatar wrote:Ulazi sad na Farmu neki Kristijan , maneken iz Makedonije
-
Ripicipi
#918 Re: Farma 5
Lepi je novi gazda
- plagijator1975
#919 Re: Odg: Farma 5
Vanilla, glup koliko je težak!Ripicipi wrote:Lepi je novi gazda
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
- afannedim
#920 Re: Farma 5
E Vanilla kolko si glup.Ripicipi wrote:Lepi je novi gazda
-
tetaissa
#921 Re: Farma 5
Uputite meafannedim wrote:E Vanilla kolko si glup.Ripicipi wrote:Lepi je novi gazda
-
HARIS96
#923 Re: Farma 5
Jeleni bradavice kao pepeljara jbte ;D
- Kal El
#924 Re: Farma 5
Fuj,ona je fkt psihički bolesna...
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#925 Re: Farma 5
Sta je to bilo, je li izvalila sise na izvolite ?