DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lidera
- Banksy
#901 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Nije moguć ''novi rat''. Sporadični oružani incidenti, pa i sukobi niskog intenziteta možda, ali rat, teško.
Opet, na Balkanu, kad padne i samo jedna mrtva glava, teško je predvidjeti ...
Kako god, svakome ispod 30 toplo preporučujem da svoju egzistenciju pokuša obezbijediti negdje drugdje, što dalje od Bosne.
Kako god, svakome ispod 30 toplo preporučujem da svoju egzistenciju pokuša obezbijediti negdje drugdje, što dalje od Bosne.
-
Manix
#902 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Banksy wrote:Nije moguć ''novi rat''. Sporadični oružani incidenti, pa i, ali rat, teško.Code: Select all
sukobi niskog intenziteta možda
-
Hafis
#903 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Je li Hercegovina dovoljno daleko?Banksy wrote: Kako god, svakome ispod 30 toplo preporučujem da svoju egzistenciju pokuša obezbijediti negdje drugdje, što dalje od Bosne.
- Banksy
#904 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Kad kažem ''Bosna'' mislim na Bosnu i Hercegovinu.Hafis wrote:Je li Hercegovina dovoljno daleko?Banksy wrote: Kako god, svakome ispod 30 toplo preporučujem da svoju egzistenciju pokuša obezbijediti negdje drugdje, što dalje od Bosne.
-
Hafis
#905 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Aha, lijenost.
Pretpostavljam isto tako kada kažeš Engleska misliš na Veliku Britaniju
- muha_sa
#906 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Manix wrote:
Onaj tekst gore o nekom Srbinu koji ne zeli da pije kafu na carsiji nego u tzv Istocnom Sa ne da je glup nego je idiotski.
Nesto izmedju redova nesto u devetercu nesto u rimi ...tipicno za bolesnike tipa Mome Kapora ili Brane Crncevica.
Nisam ljubitelj Alije Izetbegovica ali on nije ratni zlocinac i ne vidim problem da se neki mali trg na periferiji grada zove po tom mediokritetu. S obzirom kakve je poteze povlacio na stetu bosne i Bosanaca u Beogradu bi mu trebali dici spomenik .
- bokakotorska
#907 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Hafis wrote:Aha, lijenost.
- limeni
#908 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
bice i glavni trg u banja luci i bratuncu alije izetbegovica, ne briniBodkin wrote:Nije mali trg na periferiji nego veliki u samom centru grada
-
Bodkin
-
radostan dan
#910 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
od 19.08. 2014.
- CSKA
#911 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Narod,tacnije forumasi vise "sanjaju" o ratu nego politicari 
-
radostan dan
#912 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
ako ćeš tjerati mak na konac, statistički je najviše murinja iz kopenhagena i gvardiola iz toronta...
-
Bodkin
#913 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Udarne skandinavsko-germanske brigade. Inace sam rekao da cu pisati na ovom forumu samo glupe sarkasticno-ironicne postove ali ovaj me clanak povukao
- CSKA
#914 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Kapiram ja te iz Malmea,uzmes BigMek obrok,sjednes za TV i komp i navijas,nesto kao LS.Poslije samo kada ti dosadi,iskljucis TV i odes napolje.
Idila.
Idila.
-
cindrlimindrli
#915 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Bodkin wrote:Udarne skandinavsko-germanske brigade. Inace sam rekao da cu pisati na ovom forumu samo glupe sarkasticno-ironicne postove ali ovaj me clanak povukao
Ma da, oni su najopasniji, svako malo zapale neciju kucu u dodikovom brlogu i namaraju povratnike.
-
Bodkin
#916 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ne zajebavaj, govorimo o ovima na temi sto navijajucindrlimindrli wrote:Bodkin wrote:Udarne skandinavsko-germanske brigade. Inace sam rekao da cu pisati na ovom forumu samo glupe sarkasticno-ironicne postove ali ovaj me clanak povukao
Ma da, oni su najopasniji, svako malo zapale neciju kucu u dodikovom brlogu i namaraju povratnike.
-
cindrlimindrli
#917 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Na koga konkretno mislis?Bodkin wrote:Ne zajebavaj, govorimo o ovima na temi sto navijaju
-
Bodkin
#918 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Na ove sto su najglasniji pobornici "komacnog obracuna". Sto se tice ovih sto su zapalili povratnicku kucu u zvorniku, na poseban nacin bih se sa takvima obracunao..
-
cindrlimindrli
#919 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ma sve je to u redu, al' me zanima kako si ti zakljucio da je takvih najvise vani? Nemoj mi samo "rek'o radosni" i sl.Bodkin wrote:Na ove sto su najglasniji pobornici "komacnog obracuna".
gluposti.
- Hajvan
- Havatar
#921 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Sta je ovo ja sam mislio da rado ide Srbin u vojnike a ono ovi na forumu svi pacifisti nece niko da ratuje
. Ako je tako stvarno stanje onda je dovoljno sa bosnjacke strane jedan da krene osvojice sam cijelu sumsku oblast posto nece niko htjeti da se suprostavlja
. Naravno da to nije realno stanje u srpskom narodu i oni jedva cekaju da dodje povoljan trenutak za ratovanje pa da krenu u obracun sa Bosnjacima, Hrvatima i Albancima na Kosovu i samo cekaju da dodje do promjena na svjetskoj sceni a onda ce kako jedan napisa na temi Velika Albanija da sve Albance pobacaju u more a Bosnjacima pripremaju slicnu sudbinu kao u proslom ratu. To da se oni tome nadaju se moze cuti od svakog spskog politicara, analiticara, novinara, intelektualca i bilo kojeg Srbina i nije slucajno sto se za Srbiju sve cesce i u Srbiji a i u medjunarodnim analizama govori da je kao Vajmarska republika.
- CSKA
#922 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Dosta se ratovano u 20. vijeku,21. vijek ce da bude vijek salonisanja.
-
Bodkin
#923 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Reko @vivaldicindrlimindrli wrote:Ma sve je to u redu, al' me zanima kako si ti zakljucio da je takvih najvise vani? Nemoj mi samo "rek'o radosni" i sl.Bodkin wrote:Na ove sto su najglasniji pobornici "komacnog obracuna".
gluposti.
Rekli oni sami. Kaze ja znam jos bar 10 ljudi ovdje u sveCkoj koji bi odmah dosli da oslobode. Ili kod nas u danskoj bar ima ko bosnu da brani itd.
- Šveđanin
#924 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Smorili ste više sa Malmeom.... Jel samo to u glavi? 
A bio sam i na nekim skupovima dijaspore gore.. Ukratko ovako:
Mlađi se bave svojim poslom, njih Bosna zanima u rangu da odu na utakmicu ili Halidov koncert, a rat haha ne zezajte se, znam fin broj njih koji kažu da ne planiraju slati pare svojima jer ih ne zanima to.. Ne očekujte od njih ništa..
Dalje imate ljude koji su se fino snašli, rade, imaju porodice, imaju koliku toliku intelektualnu širinu da kontaju da pozivanje rata ne može biti nikako dobro..
I imate treću grupu ljudi, njih vi opisaste...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
A bio sam i na nekim skupovima dijaspore gore.. Ukratko ovako:
Mlađi se bave svojim poslom, njih Bosna zanima u rangu da odu na utakmicu ili Halidov koncert, a rat haha ne zezajte se, znam fin broj njih koji kažu da ne planiraju slati pare svojima jer ih ne zanima to.. Ne očekujte od njih ništa..
Dalje imate ljude koji su se fino snašli, rade, imaju porodice, imaju koliku toliku intelektualnu širinu da kontaju da pozivanje rata ne može biti nikako dobro..
I imate treću grupu ljudi, njih vi opisaste...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
Bodkin
#925 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Malme je personifikacija
ne brini se @svedjanin, znamo mi da niste svi vi gore isti