Egipat (pročitati prvi post)
- Kikibombona
#901 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Vojska polako uvodi mir u zemlji. Najgori scenario je izbjegnut. Egipcani su imali pameti ovaj put
.
-
m_l
- madner
#903 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Ocekivan rasplet.
-
Revoltage
#904 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Ode i Egipat u debeli racku, da prostite.
- madner
#905 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Nista od toga, ringispil okreno jednu turu.
-
5 0 5
#906 Re: Egipat (pročitati prvi post)
koliko li ce ih danas platiti glavom? jedno 50tak?
-
Revoltage
#907 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Do sad 200+ mrtvih za samo par sati.
- @mba
#908 Re: Egipat (pročitati prvi post)
evropska unija cuti kao kurva na masakar u egiptu, a lajali su svi kad je skupina pedera i komunista pokusala da uradi ovo u turskoj sto je uradio onaj lik u egiptu, samo im nije poslo za rukom u turskoj!
nevjerovatno kako se na neke zlocie jednostavno cuti, i ako su milioni egipcana na ulicama, medije izvjestavjau minimalno, a kad se samo sjetim kako su se vrtile vijesti na svim zapadnim medijama uvezi istanbula i prosvjeda!
u turskoj se diglo 10-tak hiljada pedera i komunista i to jedino u istanbulu, a zapadne medije su prikazale kao cijela turksa se digla na noge...
prosto nevjerovatno...evropa stara kurva!
nevjerovatno kako se na neke zlocie jednostavno cuti, i ako su milioni egipcana na ulicama, medije izvjestavjau minimalno, a kad se samo sjetim kako su se vrtile vijesti na svim zapadnim medijama uvezi istanbula i prosvjeda!
u turskoj se diglo 10-tak hiljada pedera i komunista i to jedino u istanbulu, a zapadne medije su prikazale kao cijela turksa se digla na noge...
- @mba
#909 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Kikibombona wrote:Vojska polako uvodi mir u zemlji. Najgori scenario je izbjegnut. Egipcani su imali pameti ovaj put.
-
5 0 5
#910 Re: Egipat (pročitati prvi post)
nevjerovatno koliko mrznje i gorcine u tako kratkom tekstu. uz to, nije ni istina.@mba wrote:evropska unija cuti kao kurva na masakar u egiptu, a lajali su svi kad je skupina pedera i komunista pokusala da uradi ovo u turskoj sto je uradio onaj lik u egiptu, samo im nije poslo za rukom u turskoj!
- Herr Flick
#911 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Cekamo da se od strane uvazenog sejha Dr. Jusufa el-Kardavija izda poziv na dzihad u Egipat protiv kjafira koji ubijaju bracu muslimane,zatim isto ocekujemo i od ostalih uvazenih sejhova 
- @mba
#912 Re: Egipat (pročitati prvi post)
505sCrtom wrote:nevjerovatno koliko mrznje i gorcine u tako kratkom tekstu. uz to, nije ni istina.@mba wrote:evropska unija cuti kao kurva na masakar u egiptu, a lajali su svi kad je skupina pedera i komunista pokusala da uradi ovo u turskoj sto je uradio onaj lik u egiptu, samo im nije poslo za rukom u turskoj!
kazes ti!
- Chisum
#913 Re: Egipat (pročitati prvi post)
@mba wrote:evropska unija cuti kao kurva na masakar u egiptu, a lajali su svi kad je skupina pedera i komunista pokusala da uradi ovo u turskoj sto je uradio onaj lik u egiptu, samo im nije poslo za rukom u turskoj!
A, izvini, ti zivis gdje?
Ili da pogadjamo...
Last edited by Chisum on 14/08/2013 13:16, edited 1 time in total.
-
Revoltage
#914 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Nova javljanja kažu 16 mrtvih tokom operacije policije i sig. snaga. Brojku od 200+ su javili pristalice Mursija.
Što me ovo podsjeća na Siriju.
Što me ovo podsjeća na Siriju.
-
udrch
#915 Re: Egipat (pročitati prvi post)
da je ovo bilo rješenje, Mubarak bi ga iskoristio sigurno..madner wrote:Nista od toga, ringispil okreno jednu turu.
međutim očito je da je Sisonja oslučio da on bude novi faraon Egipta..
ove akcije pokazuju da su sekularisti najveće zlo na ovom svijetu..bez morala i bez osjećaja pravde..ubice i zločinci..
vidljivo i na ovom forumu gdje upravo sekularisti bez ikakvog žaljenja komentarišu krvoproliće..
da je Mursi naredio čišćenje Tahrira, bez upotrebe oružja isti ljudi bi ga proglasili teroristom..
ovdje snajperisti ubijaju demonstrante i pojedinci koji na ovom forumu tvrde da su rat proveli u Sarajevu podržavaju obračun sa demonstrantima, jer su oni zavedene ovce čim im je Islam iznad svega..
uvjeren sam da je ovakav scenario moguć i kod nas..
-
udrch
#916 Re: Egipat (pročitati prvi post)
nevjerovatno koliko mrznje i cinizma u tako kratkom tekstu.505sCrtom wrote:koliko li ce ih danas platiti glavom? jedno 50tak?
- Klavikula
#917 Re: Egipat (pročitati prvi post)
evo malo propagande za budale.Egypt's Muslim Brotherhood says at least 2,200 people have been killed and 10,000 others injured in the crackdown by the Egyptian security forces on protest sit-ins held by the supporters of ousted President Mohamed Morsi in Cairo.
do kraja dana ce cifa biti bar 10 000 mrtvih i 100 000 ranjenih. ukljucuje se SAD, EU, cionisticka paradrzava i naoruzavaju "nenaoruzan narod."
usput, valja spomenuti, da su vatru prvi otvorili pro Morsi demonstranti.
-
sarajevoxxxx
#918 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Al Jazeera: 300 POGINULIH NA TRGU AL NAHDA
-
Revoltage
#919 Re: Egipat (pročitati prvi post)
10.345 što lažeš?sarajevoxxxx wrote:Al Jazeera: 300 POGINULIH NA TRGU AL NAHDA
-
sarajevoxxxx
#920 Re: Egipat (pročitati prvi post)
I kad neko kaze "mogao se sprijeciti rat u Siriji"
- Sve isto, i jos gratis otkidanje udova djecacima od 12 godina je bilo u Siriji marta 2011.
- Sve isto, i jos gratis otkidanje udova djecacima od 12 godina je bilo u Siriji marta 2011.
-
5 0 5
#921 Re: Egipat (pročitati prvi post)
jarane, uzasno je to da ljudi ginu. prioritet bi trebao biti, zastititi ljudski zivot. ali, izgleda da je u tim dole zemljama zivot na zadnjem mijestu. ne pomaze ni cinjenica da se tamo lome globalni interesi. rusi, izraelci, amerikanci, evropljani, arapi, perzijanci...udrch wrote:da je ovo bilo rješenje, Mubarak bi ga iskoristio sigurno..madner wrote:Nista od toga, ringispil okreno jednu turu.
međutim očito je da je Sisonja oslučio da on bude novi faraon Egipta..
ove akcije pokazuju da su sekularisti najveće zlo na ovom svijetu..bez morala i bez osjećaja pravde..ubice i zločinci..
vidljivo i na ovom forumu gdje upravo sekularisti bez ikakvog žaljenja komentarišu krvoproliće..
da je Mursi naredio čišćenje Tahrira, bez upotrebe oružja isti ljudi bi ga proglasili teroristom..
ovdje snajperisti ubijaju demonstrante i pojedinci koji na ovom forumu tvrde da su rat proveli u Sarajevu podržavaju obračun sa demonstrantima, jer su oni zavedene ovce čim im je Islam iznad svega..
uvjeren sam da je ovakav scenario moguć i kod nas..
sad, do tebe je koju stranu vise simpatises, zbog ovog ili onog. dijalog je u svakom slucaju bolji od smrti. pa na cijoj god da si strani.
jos jedna stvar. onoliko koliko znam o mosadu. a citao sam nesto o njima, jedan od njihovim uspijesnih metoda je, i da Infiltriraju svoje agente, koji kreiraju nepovjerenje medju razlicitim politickim strujama. razdvajanje palestine ti je dobar primjer. razmisljajuci o tome, sve mi se vise i vise cini da su njihovi agenti u oba tabora. a vjeruj da koriste ove religiozne i guraju ih u smrt ko na sahovskoj ploci. no, ovo je cista spekulacija, na osnovu zapazanja.
- escobar__
#922 Re: Egipat (pročitati prvi post)
Meni je drago što među Bosancima postoji ovoliko stručnjaka za pitanja Bliskog Istoka i svjetske politike općenito, dok u isto vrijeme nisu sposobni uredit ni vlastitu državu, već žive u de facto protektoratu, etnički podijeljenom na tri dijela uz poneki incident uzrokovan etničkom mržnjom barem po jedanput mjesečno.
O ekonomskoj situaciji nema potrebe ni da pričam. Jebeš sve to, bitno je da smo u toku sa situacijama u Egiptu, Siriji, Iraku, Istočnom Timoru i tako dalje.
O ekonomskoj situaciji nema potrebe ni da pričam. Jebeš sve to, bitno je da smo u toku sa situacijama u Egiptu, Siriji, Iraku, Istočnom Timoru i tako dalje.
-
udrch
#923 Re: Egipat (pročitati prvi post)
ti bi trebao razmišljati o ovim svojim riječima, a ne o masadu i svjetskim zavjerama..
jel malo 50tak islamista?
jebale vas više zavjere..kad vam pukne vodovodna cijev morate smisliti neku zavjeru..Postao/la 505sCrtom
- graue_maus
#924 Re: Egipat (pročitati prvi post)
nigdje na vidiku mira za ovaj napaceni narod ........
-
5 0 5
#925 Re: Egipat (pročitati prvi post)
nije zavjera. ne volim to. ali ti volis, koliko se sjecam.udrch wrote:ti bi trebao razmišljati o ovim svojim riječima, a ne o masadu i svjetskim zavjerama..
jebale vas više zavjere..kad vam pukne vodovodna cijev morate smisliti neku zavjeru..Postao/la 505sCrtom
no, ako ti mislis da mosad nije upetljan do lakata u ovu pricu, onda mi zvucis nevino naivan. ali posto ja ne znam puno o cijeloj situaciji, necu dalje polemisati.
ne znam kako si procitao onaj moj post koji citiras. dok sam ga pisao, imao sam osjecaj uzasne razocaranosti. zbog tih ljudi koji ce izgubiti zivot. i iz nedavnih dogadjanja, zakljucujem da ce biti veliki broj.