belafonte wrote:Zanimljivo...
Jedno pitanje za vauchera, da li nešto zamjera Rafi tokom njegove petogodišnje vladavine, da li misli da je nešto mogao bolje uraditi ?
Apsolutno.
Zamjeram mu preveliku krutost u taktici koja nas je po meni koštala naslova u pretprošloj sezoni. Ta krutost ima i svoje koristi ali samo i isključivo ako ti je momčad posložena od točno pravih igrača za pravu poziciju. U suprotnom mješaš kruške i jabuke i rezultat trpi. Također mislim da nije dovoljno vremena u prvoj momčadi davao mladim igračima (po filozofiji ako si dovoljno dobar dovoljno si i star) i da je u određenim sezonama (2006,7,8) vidljivo favorizirao Ligu Prvaka ispred Premiershipa (iako se ovo može opravdati namicanjem love kroz Ligu Prvaka i to nije nužno bila samo njegova odluka). Ali kriviti njega za neostvarene transfere, kad je tek ugovorom iz proljeća 2009. Benitez preuzeo na sebe dovođenje igrača, je malo isprazno.
Četvrti transfer rok zaredom Liverpool ostvaruje profit umjesto da ulaže u igrače. Tri od ta četiri pod Benitezovom palicom i nikad se nije pisalo o tom kao o problemu, uvijek je bio kriv Benitez. Sad su se tek počeli pojavljivati članci koji ukazuju da možda ima nešto u tom što klub proda 60 miliona vrijednosti a dovede za pola tih para i tako već dvije godine.
Da ne idem preduboko i da zaključim o Rafi, mislim da nas je Benitez rezultatski držao iznad očekivanja i iznad prosjeka sve do prošle sezone. Također mislim da bi u pravim okolnostima napravio dinastiju u Liverpoolu, imao je znanje i volje za to.
felipe kajetano wrote:Arbeloa, Insua, Lukas, Skrtel, Benayoun....nastavite niz, meni se povraca.....
Jednom je onaj ludi komentator sa Eurosporta, inace veliki fan Redsa rekao, citiram, " pa dokle ce u Liverpulu vise igrati ove Arbeloe" ...a Arbeloe su svi ovi nabrojani i ima i ih jos nazalost
Jedini transfer koji je odradjen je onaj Torresov, ovo ostalo je sve riza i boranija , zato i jesu tu gdje su tj.niDje

Nabrojao si pet igrača a svi su koštali manje od Marija jebenog Mandžukića.
Jel trener u tvom paralelnom svemiru ima tiskaru novca pa se razljenio ili je to ipak posao nekih drugih ljudi?
Arbeloa je usput toliko grozan da je drugi izbor na svojoj poziciji u ekipi svjetskog i europskog prvaka.
Nemoj više.