visina. problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Josip321
#901 Re: visina. problem ili ne?
Metar i žilet u meni.
Ima li koja zainteresirana?
Ima li koja zainteresirana?
- Kikibombona
#902 Re: visina. problem ili ne?
Naravno da ce doci ako ne provodi vrijeme u kuci.Jokericious wrote:Kiki gluposti pises. Tom od 170 nece pomoci nikakva osobnost jer nece ni doci u situaciju da je pokaze.
Ne znam za tebe, ali ja sam prisustvovao mnogim zabavama sa izmjesanim musko - zenskim drustvom. Za sve te zabave je karakteristicno da je prvi birao onaj ko je bio najdominantniji i karakterom najdopadljiviji. Da li je visok ili nizak, to je nekako u drugom planu.
Vecina zena ce prije izabrati osobnoscu impresivnog momka od 1.70 nego samozatajnog tipa od 1.90. Ovo je skoro pravilo!
Ko se puno druzi i krece u zenskom drustvu neminovno ima neogranicen prostor da pokaze puni potencijal.
Mozda se sada nesto promijenilo, pa se ljudi upoznaju preko neta. Ne znam.
Ono, posaljes porukom svoje proporcije i cekas da zena odgovori. Jedino tako kontam ovo tvoje 'nece doci u priliku'. Svasta.
-
Jokericious
#903 Re: visina. problem ili ne?
Kod nas je prosjecna zenska visina iznad 170. Visoka smo nacija. A ti pusti suplju.
Eto nek se oglase zene kojeg bi prije izabrale.
Eto nek se oglase zene kojeg bi prije izabrale.
- LieToMe
#904 Re: visina. problem ili ne?
Ima nesto u tim samozatajnim od 1,90Kikibombona wrote:Naravno da ce doci ako ne provodi vrijeme u kuci.Jokericious wrote:Kiki gluposti pises. Tom od 170 nece pomoci nikakva osobnost jer nece ni doci u situaciju da je pokaze.
Ne znam za tebe, ali ja sam prisustvovao mnogim zabavama sa izmjesanim musko - zenskim drustvom. Za sve te zabave je karakteristicno da je prvi birao onaj ko je bio najdominantniji i karakterom najdopadljiviji. Da li je visok ili nizak, to je nekako u drugom planu.
Vecina zena ce prije izabrati osobnoscu impresivnog momka od 1.70 nego samozatajnog tipa od 1.90. Ovo je skoro pravilo!
Ko se puno druzi i krece u zenskom drustvu neminovno ima neogranicen prostor da pokaze puni potencijal.![]()
Ono, posaljes porukom svoje proporcije i cekas da zena odgovori. Jedino tako kontam ovo tvoje 'nece doci u priliku'. Svasta.
- madner
#905 Re: visina. problem ili ne?
Dobri su ti od 170. Covjek ih moze provocirat / prebiti kako bi se iskazao. 
- klixoris
#906 Re: visina. problem ili ne?
Najdrazi su mi ovi jaki...visoki...samouvjereni.... Najbolje lete po strunjacamamadner wrote:Dobri su ti od 170. Covjek ih moze provocirat / prebiti kako bi se iskazao.
Eh.... da hoces mene gdje isprovocirat
Last edited by klixoris on 23/04/2014 12:08, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#907 Re: visina. problem ili ne?
Da ne znam iz vlastitog iskustva, mozda bih i vjerovao u ovu klasifikaciju. Ja sam nekakv predstavnik ovih samozatajnihKikibombona wrote:Naravno da ce doci ako ne provodi vrijeme u kuci.Jokericious wrote:Kiki gluposti pises. Tom od 170 nece pomoci nikakva osobnost jer nece ni doci u situaciju da je pokaze.
Ko se puno druzi i krece u zenskom drustvu neminovno ima neogranicen prostor da pokaze puni potencijal.![]()
-
Jokericious
#908 Re: visina. problem ili ne?
Al malo ima takvih od 170. Ja sam koji cm iznad 180 pa sam u skoli bio medju nizim. Nove generacije su visoke.madner wrote:Dobri su ti od 170. Covjek ih moze provocirat / prebiti kako bi se iskazao.
Samo sto su i zenske visoke. To mi se ne svidja. Gdje ce zensko iznad 180 valjat.
- LieToMe
#909 Re: visina. problem ili ne?
Jokericious wrote:Al malo ima takvih od 170. Ja sam koji cm iznad 180 pa sam u skoli bio medju nizim. Nove generacije su visoke.madner wrote:Dobri su ti od 170. Covjek ih moze provocirat / prebiti kako bi se iskazao.![]()
Samo sto su i zenske visoke. To mi se ne svidja. Gdje ce zensko iznad 180 valjat.
Šarliz Teron, 177 cm
Nikol Kidman, 180 cm
Uma Turman, 181 cm
Džoš Stoun, 178 cm
Liv Tajler, 178 cm
Tejlor Svift, 177 cm
copy paste sa jedne stranice
Vjerujem da ih ima jos mnogo mnogo lijepih a visokih i dugih nogu
Nedavno je kruzila slika i snimak sa neke dodjele muzickih nagrada bili u pitanju Bruno Mars i Taylor Swift...nekamo mi otuzno bilo
- sheilak
#910 Re: visina. problem ili ne?
a ne, neeemajuuu neki komplekse...Jokericious wrote:
Al malo ima takvih od 170. Ja sam koji cm iznad 180 pa sam u skoli bio medju nizim. Nove generacije su visoke.![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#911 Re: visina. problem ili ne?
Osim ako ovo kod nas znaci da zivis negdje vani, onda debelo fulas.Jokericious wrote:Kod nas je prosjecna zenska visina iznad 170.
- MOSALJOZE
#912 Re: visina. problem ili ne?
Jah ovih niskih

-
Graf_Spee
#913 Re: visina. problem ili ne?
MOSALJOZE wrote:Jah ovih niskih![]()
samo se nesto svadjaju
-
Jokericious
#914 Re: visina. problem ili ne?
Krakate se upalile. Te nabrojane nisu cemu. To sto je sama sminka na njima je druga tema. Da ne govorim da su obline nula.
Pa na ovom podrucju zive najvisi ljudi, to je poznato. Milion posto je visina preko 170. Eto istrazuj.
Ne zivim vani.ladyblue18 wrote:Osim ako ovo kod nas znaci da zivis negdje vani, onda debelo fulas.Jokericious wrote:Kod nas je prosjecna zenska visina iznad 170.
Pa na ovom podrucju zive najvisi ljudi, to je poznato. Milion posto je visina preko 170. Eto istrazuj.
- madner
#915 Re: visina. problem ili ne?
Kako vazda da na forumu naletim na nekog Bruca Lija.klixoris wrote:Najdrazi su mi ovi jaki...visoki...samouvjereni.... Najbolje lete po strunjacamamadner wrote:Dobri su ti od 170. Covjek ih moze provocirat / prebiti kako bi se iskazao.
Eh.... da hoces mene gdje isprovocirat
- madner
#916 Re: visina. problem ili ne?
Tako je, prosjecna visina odraslih zena u predjelu Dinarske regije (kojima jel pripadamo) je 171.1 cm.Jokericious wrote:Krakate se upalile. Te nabrojane nisu cemu. To sto je sama sminka na njima je druga tema. Da ne govorim da su obline nula.
Ne zivim vani.ladyblue18 wrote:Osim ako ovo kod nas znaci da zivis negdje vani, onda debelo fulas.Jokericious wrote:Kod nas je prosjecna zenska visina iznad 170.
- LieToMe
#917 Re: visina. problem ili ne?
Jokericious wrote:Krakate se upalile. Te nabrojane nisu cemu. To sto je sama sminka na njima je druga tema. Da ne govorim da su obline nula.
e nema dalje, meni je dan ispunjen
- Ramzess Veliki
#918 Re: visina. problem ili ne?
Imam poznanika od 165, oženjen, isprevrtao žena odavde do Kube.Jokericious wrote:Kiki gluposti pises. Tom od 170 nece pomoci nikakva osobnost jer nece ni doci u situaciju da je pokaze.
Imam jarana 195 cm, morao sam mu dovesti svoju prijateljicu da ga nauči seksu da me više ne sramoti, život mi se smučio slušajući njegovo cmizdrenje kako ga cure odbiju poslije prvog izlaska ili prvog seksa.
Jednom frajerčini koji je držao diskoteku a imao je okruglo dva metra - na oči sam mu pokupio curu koja je opet od mene bila viša 3-4 cm, od kompleksa je htio da si podreže noge do koljena.
Da vam nešto iskreno kažem za visinu - okačite mačku o rep ako si smotan.
-
Jokericious
#919 Re: visina. problem ili ne?
180 je previse. I visoke zene su kompleksasice jednako kao niski muskarci. Sve se vidi po pisanju. 
- madner
#920 Re: visina. problem ili ne?
Jedan moj jaran, je pokupio tako nekom kepecu trebu pred nosom.
Nije primjetio da je kepec musko, inace to nikad ne bi uradio.
Poslje mu bilo krivo, kaze isto da je invalidu mazno zemsko.
180 je gornja granica, ali taman.
- Ramzess Veliki
#921 Re: visina. problem ili ne?
Joj što tražiš degeneka ...madner wrote:Dobri su ti od 170. Covjek ih moze provocirat / prebiti kako bi se iskazao.
- MOSALJOZE
#922 Re: visina. problem ili ne?
Jao kralja
-
Jokericious
#923 Re: visina. problem ili ne?
madner wrote:Jedan moj jaran, je pokupio tako nekom kepecu trebu pred nosom.
Previse je drug. Vidis tebi je gornja granica jer si iznad 190 sigurno. A cak ni kod nas nije to bas prosjecna visina.
Teze je naci partnera visokim. Vidis da se upale odmah.
-
dresdener78
#924 Re: visina. problem ili ne?
Imam druga koji ima 175 cm i njegova žena ima 195 cm
Kaže on da u intimnoj sferi nema ovo nikakav bitan značaj i jako je praktično u kući jer žena je postala baš stručnjak kada je u pitanju krečenje plafona
Kaže on da u intimnoj sferi nema ovo nikakav bitan značaj i jako je praktično u kući jer žena je postala baš stručnjak kada je u pitanju krečenje plafona
-
Graf_Spee
#925 Re: visina. problem ili ne?
madner wrote:Jedan moj jaran, je pokupio tako nekom kepecu trebu pred nosom.