Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Revolucionar ★

#901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Revolucionar ★ »

Logo je strasan u najmanju ruku, i smijesan , bas me nekako razocaralo. Kakvo crno jedro pobogu, sa ovim jedrom ne bismo ni preko Save mogli preci . I sta je narandjasta boja majke ti , vizir neki u bolju " narandjastu " buducnost . Nije leglo nikako, ovako mi sve lici na jeftinu BH Telecom kampanju po ulicama . Iskreno se nadam da ce shvatit na vrijeme da je logo sprdacina i odraditi nesto ozbiljno
omađijaj me

#903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by omađijaj me »

SDA zauzela sve boje, samo narandžasta ostala.. jbg
Haj zdra'o.

By omađijaj me®
VjecitiStudent

#904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

nosara wrote:Cuj, Demokratska fronta...!? A sto ne socijalisticka...?

Pupa hava...
Možda je bolje da se u startu ne laže.
It_is_a_Leclerc

#905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

webby-x wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Inače, Željko Komšić je političar, a ne muzičar, tako da te priče o grafici
:lol:

Kada smo već kod pogrešnoga.
Tvoje ime na forumu je također pogrešno.
"a" i "I" imaju potrupo različita značenja u
engleskom jeziku.
A kad smo već kod pogrešnog, možda moj nick i eventualna greška (a namjerno je napravljena) nije tvoj problem.

Ok. Ja poštujem strah, paniku i kompletnu ojađenost među fanovima HDZ-a, SDA i ostalih, ali, ako neko na osnovu loga odlučuje za koga će glasati, onda mu je bolje da i ne ide na izbore.
O'zone
Globalni moderator

#906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by O'zone »

It_is_a_Leclerc wrote:
webby-x wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Inače, Željko Komšić je političar, a ne muzičar, tako da te priče o grafici
:lol:

Kada smo već kod pogrešnoga.
Tvoje ime na forumu je također pogrešno.
"a" i "I" imaju potrupo različita značenja u
engleskom jeziku.
A kad smo već kod pogrešnog, možda moj nick i eventualna greška (a namjerno je napravljena) nije tvoj problem.

Ok. Ja poštujem strah, paniku i kompletnu ojađenost među fanovima HDZ-a, SDA i ostalih, ali, ako neko na osnovu loga odlučuje za koga će glasati, onda mu je bolje da i ne ide na izbore.
Pa lepi je dobio onoliko glasova na osnovu izgleda :mrgreen:
thepatriot

#907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by thepatriot »

od oko 300 000 glasova koje je imao 2010 godine, nek uzme 100 000 sljedeće godine to će Željku postaviti liderom pozicije ;-)
MMM1977

#908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Lijepo je vidjeti ovoliki interes simpatizera drugih stranaka za jednu novu stranku koja zapravo još nije ni osnovana :shock: Drago mi je da ste izvršili analizu fonta, oblika i boja logotipa Demokratske Fronte iako to vjerovatno niste uradili ni za stranke koje simpatizirate. Nadam se nastavku ugodnog druženja na temi i nakon osnivačke skupštine kao i ukazivanju na greške koje primjetite.
theTruePath

#909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by theTruePath »

MMM1977 wrote:Lijepo je vidjeti ovoliki interes simpatizera drugih stranaka za jednu novu stranku koja zapravo još nije ni osnovana :shock: Drago mi je da ste izvršili analizu fonta, oblika i boja logotipa Demokratske Fronte iako to vjerovatno niste uradili ni za stranke koje simpatizirate. Nadam se nastavku ugodnog druženja na temi i nakon osnivačke skupštine kao i ukazivanju na greške koje primjetite.
ovako je bili i za kokuze 8-)
MMM1977

#910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Nije valjda da se ustalio argument da je Demokratska Fronta biti nešto poput te šprdačine? Željko je ozbiljan čovjek i političar tako da je takva argumentacija smiješna. Na kraju krajeva sve ćemo vidjeti aBd.
theTruePath

#911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by theTruePath »

MMM1977 wrote:Nije valjda da se ustalio argument da je Demokratska Fronta biti nešto poput te šprdačine? Željko je ozbiljan čovjek i političar tako da je takva argumentacija smiješna. Na kraju krajeva sve ćemo vidjeti aBd.
bio je i radon
MMM1977

#912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Šta je bio?
nosara

#913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

MMM1977 wrote:Nije valjda da se ustalio argument da je Demokratska Fronta biti nešto poput te šprdačine? Željko je ozbiljan čovjek i političar tako da je takva argumentacija smiješna. Na kraju krajeva sve ćemo vidjeti aBd.
Demokratska fronta... Bolje bi bilo "Radikalne kremsnite"...

Jel' Zelja svjestan da ovdje treba revolucija...?
MMM1977

#914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Kakva revolucija? Revolucije će biti ali ne kakvu ti očekuješ vjerovatno.
shiljak

#915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

ja mislim da će se dosta ljudi priključiti, iz raznih krajeva.. čisto onako što ne mogu više trpiti ove trenutne stranke.. znači da mora biti bolje i da mora biti puno glasova na izborima.. ne znam kako ovi ne vide o čemu se radi :D

Misliš da će hiljade ljudi što su se razočarali glasati za istu? Prošli izbori pola ih došlo na izbore da ponište listić, znate one slike, što crtaju po listićima?.. a sad će ti da glasaju za DF!
vivaldi

#916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

nosara wrote:Bolje bi bilo "Radikalne kremsnite"...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bog si..
dustaban

#917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Ja sve cekam neko saopstenje da je ovo necija zayebancija
Image
theTruePath

#918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by theTruePath »

dustaban wrote:Ja sve cekam neko saopstenje da je ovo necija zayebancija
Image
8-)
MMM1977

#919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Važno je da stranka zadrži svoje principe koliko god glasova da bude a ne da bude trgovine zarad fotelja i ličnih interesa. Isto tako, važno je da ljudi koji budu u stranci rade za opšte a ne lično dobro. Ja ću biti član stranke i uvijek ću ukazivati na negativnosti koje primjetim (a kojih će biti) sa posebnim akcentom na one koji će se pridružiti da bi se okoristili. Ako vidim da je to uzelo maha moje članstvo prestaje.

Željko je moralan čovjek i nadam se da je svjestan da postoji opasnost da drugi ljudi mogu da ukaljaju njegov obraz. Iz ovoga do sada vidim da vodi računa o tome.
Doktor29

#920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Revoltage

#921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Revoltage »

Aha sad je i grb ružan...kmeee kmee kmee :lol: Gori ste od onih hdzova što samo znaju kukati.
Doktor29

#922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

MMM1977 wrote:Važno je da stranka zadrži svoje principe koliko god glasova da bude a ne da bude trgovine zarad fotelja i ličnih interesa. Isto tako, važno je da ljudi koji budu u stranci rade za opšte a ne lično dobro. Ja ću biti član stranke i uvijek ću ukazivati na negativnosti koje primjetim (a kojih će biti) sa posebnim akcentom na one koji će se pridružiti da bi se okoristili. Ako vidim da je to uzelo maha moje članstvo prestaje.

Željko je moralan čovjek i nadam se da je svjestan da postoji opasnost da drugi ljudi mogu da ukaljaju njegov obraz. Iz ovoga do sada vidim da vodi računa o tome.
Ja ne vjerujem sta ti pises, koliko naivnosti kod tebe ima, nema tog Zeljke i nema te stranke koja moze promjeniti lopovski mentalitet naseg naroda, mentalitet da je svaka drzava u kojoj su zivljeli neprijatelj broj jedan pa tako i ova nasa.
Nema ni revolucije koja to moze promjeniti, mozda neke radikalnije mjere odgoja samo ali to nije tema
Ovo o moralu necu ni komentarisati..
Ajmo sada malo o SDA :mrgreen:
Doktor29

#923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

Revoltage wrote:Aha sad je i grb ružan...kmeee kmee kmee :lol: Gori ste od onih hdzova što samo znaju kukati.
Ne, grb je odlican, prihvatljiv Sarajevu, Banja Luci i Mostaru.. :thumbup:
MMM1977

#924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MMM1977 »

Doktor29 wrote:
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:

Sda ima svoju temu i ne znam zašto bih o toj stranci pisao ovdje. Ili bilo gdje drugo, zapravo, jer me ta stranka savršeno ne zanima. Ja gledam svoja posla, čitam i pišem o onome što me zanima. Ali, ponavljam, drago mi je da je i vas ova tema i stranka toliko zaintrigirala.
Doktor29

#925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

MMM1977 wrote:
Doktor29 wrote:
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:

Sda ima svoju temu i ne znam zašto bih o toj stranci pisao ovdje. Ili bilo gdje drugo, zapravo, jer me ta stranka savršeno ne zanima. Ja gledam svoja posla, čitam i pišem o onome što me zanima. Ali, ponavljam, drago mi je da je i vas ova tema i stranka toliko zaintrigirala.
Meni je SDA draza od tvojih Juda ali nisam iskljuciv po tom pitanju, ne branim Bakira i njegove igrarije sa zenom ali nikada ovakve vlazne snove nemam o bilo kome a pogotovo o stranci ili nekom liku unutar nje, ova tvoja zanesenost je krajnost u koju si dosao vjerovatno iz neke druge krajnosti (Valter 2010- kodno ime) i tu nema pomoci previse, treba vas pustiti da padnete kada se probije balon koji pusete oko doticnog :thumbup:
Post Reply