Senaid Memić - ALL ABOUT

Post Reply
lijepa u dusi

#901 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by lijepa u dusi »

Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
:lol:

Evo ljudi, jasno vam je koliki je iq ljudi koji glasaju za Memica.
Dr Baltazar

#902 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

lijepa u dusi wrote:
Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.

Zato brojim svoje eure, nemam potrebe zagledati u tuđe živote kad je moj i previše dobar :-D A sve to za samo jedan iksić u 4 godine :mrgreen:

O IQ ne bih pričao. Mislim da nisi ni blizu mog zvanja :lol:
lijepa u dusi

#903 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by lijepa u dusi »

Dr Baltazar wrote:
lijepa u dusi wrote:

Zato brojim svoje eure, nemam potrebe zagledati u tuđe živote kad je moj i previše dobar :-D A sve to za samo jedan iksić u 4 godine :mrgreen:

IQ nam je takav da se završio mfunsa :lol: Dokle si ti dogurala ?
Jes' brate, i ja naucnik, bavim se kvantnom fizikom jer mi je etf bio predosadan. Prvo, sve dok je aninimno mozemo se kurcit bilo cime, ko bi znao o cemu se radi? Druga stvar, otkad je skola pokazatelj inteligencije. Treca stvar, student sam prilicno teskog fakulteta na unsa. Cetvrta, sve i da imas neki natprosjecan iq koja korist kad ti je najveci domet lizat dupe ratnom profiteru. Hajd sad skini mi se s grbace, nisam se tebi ni obracala ranije. Cekam odgovore na moja pitanja od golfiiste.
lijepa u dusi

#904 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by lijepa u dusi »

Sto editujes postove?
Dr Baltazar

#905 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

lijepa u dusi wrote:Sto editujes postove?
Da se uvjerim koliko mahalaš i po forumu :oops:

A na tom fakultetu pitaj profesora da ti odvoji čas za lekciju sarkazam, kako bi shvatila moje postove :lol:
golfiista

#906 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by golfiista »

jao_situacije wrote:
Dr Baltazar wrote:
golfiista wrote:Toliko si nepismen da preznojis čovjeka dok skonta sta si napisao i sta si htio da kazes. Umjesto sto trolas po forumu i pišeš neargumentirane stvari koje nemaju veze sa stvarnošću, i to samo da bi nesto napisao,svrsishodnije bi bilo da proguglas malo i naučiš nesto konkretno, recimo, nesto malo o gramatici ili pak, toleranciji, uvažavanju drugih ili drugačijeg. Ako ti je to zamorno, ili prekomplicirano, Općina organizuje časove večernje škole, svaki četvrtak u prostorijama kina Igman. Pruža ti se prilika da nesto naučiš, jer nikada nije kasno za sticanje osnovne kulture i osnovnog znanja, naravno, ono sto te možda interesuje, jeste besplatno je.
:thumbup:
prijavljeni ste obojica čmolji, a pošto on ne voli sda smatrajte da ste dobili opomenu pred ban
a sad da ti odgovorim u maniru tvog načelnika, seoske barabe i sjecikese, napuši se ti meni kurca govno jedno uhljebljeno nesposobno
ja ti dajem hljeb, moja firma ti plaća poreze ima da mi se obraćaš sa najvećim mogućim poštovanjem, šupčino
te jeftine pijačne folove na koridi, u rodnoj pripizdini i vukojebini, prosipaj.

ima li odgovora na moja pitanja ?
upišate li se u gaće kad neko spomene sipu i fup ?
sanjate li mrcine sa čarapama i heklerima pred kućom ?
gleda li sjecikesa i baraba na kalendar kad je iduće putovanje ?
hoće li čampare sasjeći sjecikesu ?
Zao mi je sto se nerviraš i jasno je da nigdje ne cvjetaju ruže, pa ni na Ilidži, ali ja samo pokušavam da kažem da nije nista gora od drugih općina, ako nije i bolje. To govorim i pišem na jedan vrlo pristojan i argumentiran način, dok ti i slični tebi svoje frustracije ispoljavaju na krajnje nekorektan ( neargumentiran ), uvredljiv i ružan način. To govori mnogo o tebi i tvojoj firmi, pa sad zamislite kako je ljudima koji eventualno rade za ovako frustrirane vlasnike kojima jedna normalna komunikacija predstavlja problem i ne mogu da je prevaziđu ljudski, ako im se vec ne sviđa ono sto čuju. Jednog običnog forumskog sugovornika niste u stanju uvažiti, sto znaci složiti ili se ne složiti sa njegovim mišljenjem, kako je tek tim ljudima koji ovise o tebi i sličnim. Pretpostavljam, strasno.
Eto, nastavite pljuvati i na takav način voditi komunikaciju, ja sam pokusao dati odgovore na neka pitanja, ali neko ne želi da čuje jer je ubijeđen da je suprotno, a sve to temelji na rekla - kazala. Nije mi namjera nikoga uvrijediti na bilo koji način, ali kada vas neko pljuje malo je glupo ne uzvratiti bar malo, ako je to grijeh, kriv sam.
Sto se mene tiče ja sam završio na ovoj temi, lijep pozdrav :)
lijepa u dusi

#907 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by lijepa u dusi »

Dr Baltazar wrote:
lijepa u dusi wrote:Sto editujes postove?
Da se uvjerim koliko mahalaš i po forumu :oops:

A na tom fakultetu pitaj profesora da ti odvoji čas za lekciju sarkazam, kako bi shvatila moje postove :lol:
:thumbup:
Bradafilozof

#908 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Bradafilozof »

lijepa u dusi wrote:

Ja sam davno rekao da su to sirovine i seljacine sa bjelasnice.
Dr Baltazar

#909 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

Bradafilozof wrote:
lijepa u dusi wrote:

Ja sam davno rekao da su to sirovine i seljacine sa bjelasnice.
Sad si baš fulio, moram ti reći. Skokni malo preko Ivana pa pokušaj opet :lol:
O'zone
Globalni moderator

#910 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by O'zone »

Banned user zbog vrijeđanja i psovki
» jao_situacije, dvije sedmice
O'zone
Globalni moderator

#911 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by O'zone »

Dovedite u red malo komunikaciju i nemojte da bezveze padaju banovi na provokacije.
Donnie Smith

#912 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Donnie Smith »

Načelnik Ilidže papčina mrtva, včrs na Face TV-u samo potvrdio :(
batara

#914 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by batara »

Koja seljacina, jebo pleme ono sugavo! Neka prodaje svoju imovinu, nasao drzavno rasprodovati za dzabe..cc

Arapi kao turisti da, ali kao zemljoposjednici NE !
Last edited by batara on 02/09/2016 22:58, edited 1 time in total.
mario001

#915 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by mario001 »

batara wrote:
Koja seljacina, jebo pleme ono sugavo! Neka prodaje svoju imovinu, nasao drzavnk rasprodovati za dzabe..cc

Arapi kao turisti da, ali kao zemljoposjednici NE !
Memic je seljak ali je prica oko ove zemlje prenapuhana
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#916 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

prototip seljacine
kao vecina nas s elidze
Dr Baltazar

#917 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

Allaha mi ima moj glas nakon ovoga :)

Čuj nije pametan jer mu je bolji arapski od engleskog. Koji mi forumaš obeća da će mi Englez plaćati bolje od Arapa, ja odmah ove tjeram. A imao sam ponude i prvih i smiješni su naspram Arapa ;-) Ne znam kome smetaju ovi natpisi na arapskom i koja je svrha sa tim spominjanjem ? Danas ih gledam u BBI i svaki član porodice nosi po najmanje jednu kesu. Šta je tu problem ? Ljudi nose i potroše (provjereno pričam) po 1000 eura dnevno pa malo razmislite.

A ovo što su isjekli na kraju, mogu zamisliti kakve su sve tu provokacije bile (vjerovatno planski) da bi mogli ovo prikazati. Ako Bog da do pobjede :)
problemnatravunu

#918 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
batara

#919 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by batara »

Dr Baltazar wrote:Allaha mi ima moj glas nakon ovoga :)

Čuj nije pametan jer mu je bolji arapski od engleskog. Koji mi forumaš obeća da će mi Englez plaćati bolje od Arapa, ja odmah ove tjeram. A imao sam ponude i prvih i smiješni su naspram Arapa ;-) Ne znam kome smetaju ovi natpisi na arapskom i koja je svrha sa tim spominjanjem ? Danas ih gledam u BBI i svaki član porodice nosi po najmanje jednu kesu. Šta je tu problem ? Ljudi nose i potroše (provjereno pričam) po 1000 eura dnevno pa malo razmislite.

A ovo što su isjekli na kraju, mogu zamisliti kakve su sve tu provokacije bile (vjerovatno planski) da bi mogli ovo prikazati. Ako Bog da do pobjede :)
Ma uredu je arapi ko turisti, i neka kupuju po radnjama do mile volje..Ali prodavati drzavnu zemlju je van svake pameti :-)

ova seljacina od nacelnika ce opet pobjediti, jer sda dole magarca da kandiduje, pobjedio bi :wink:
Dr Baltazar

#920 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Dr Baltazar »

To što ti pare od Arapa ne vidiš me ne zanima. Sama kažeš da ne živiš na Ilidži. O Arapima najviše pričaju ovi iz drugih općina jer im rodbina na seljačkoj Ilidži od jednom počela zarađivati basnoslovne cifre. Pa izvinite, elito iz Centra mora se preživljavati.

@moderatore
Jasno je šefe, ali malo obrati pažnju ko započinje ovakve stvari.
Last edited by Dr Baltazar on 03/09/2016 13:18, edited 1 time in total.
Donnie Smith

#921 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Donnie Smith »

Dr Baltazar wrote:To što ti živiš sa 1000 KM mjesečno me apsolutno ne zanima. I to što ti pare od Arapa ne vidiš također. Sama kažeš da ne živiš na Ilidži. O Arapima najviše pričaju ovi iz drugih općina jer im rodbina na seljačkoj Ilidži od jednom počela zarađivati basnoslovne cifre. Pa izvinite, elito iz Centra mora se preživljavati.

@moderatore
Jasno je šefe, ali malo obrati pažnju ko započinje ovakve stvari.
Tema nisu Arapi već Memić :D
ti si imao sreću što rentaš nekim finim Arapima, Bogami se drugi ne hvale, ni na Ilidži ni drugim lokacijama. Škart od ljudi. Da ne kopiram ono iz PP ovdje, sve ti je to tako.
Al' dobro, mi smo odmah ljubomorni, nema šta drugo biti :D
Meni je drago da su Ilidžanci preko noći postali milioneri pa makar i Arapima zahvaljujući. Baš zato se trebate buniti protiv prodaje zemljišta i činjenice da im kućice niču k'o gljive poslije kiše, sad će ići tamo, vi ćete izvisiti.
God bless you. :roll:
Truba

#922 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

zw koga dq glasq 3000 hrvata ilidze????

prva stranka?
O'zone
Globalni moderator

#923 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by O'zone »

Black swan wrote:zw koga dq glasq 3000 hrvata ilidze????

prva stranka?
Pa valjda je matica dala neke upute na nivou Sarajevske županije :mrgreen:
Truba

#924 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

boli me djon za maticu
branimir stulic

#925 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by branimir stulic »

Prepoznaje li iko Memica u ovim rijecima rahmetli Alije...
https://youtu.be/p8Cqw-a77cc
Post Reply