Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
Evo ljudi, jasno vam je koliki je iq ljudi koji glasaju za Memica.
Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
Zato brojim svoje eure, nemam potrebe zagledati u tuđe živote kad je moj i previše dobarlijepa u dusi wrote:Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
Jes' brate, i ja naucnik, bavim se kvantnom fizikom jer mi je etf bio predosadan. Prvo, sve dok je aninimno mozemo se kurcit bilo cime, ko bi znao o cemu se radi? Druga stvar, otkad je skola pokazatelj inteligencije. Treca stvar, student sam prilicno teskog fakulteta na unsa. Cetvrta, sve i da imas neki natprosjecan iq koja korist kad ti je najveci domet lizat dupe ratnom profiteru. Hajd sad skini mi se s grbace, nisam se tebi ni obracala ranije. Cekam odgovore na moja pitanja od golfiiste.Dr Baltazar wrote:Zato brojim svoje eure, nemam potrebe zagledati u tuđe živote kad je moj i previše dobarlijepa u dusi wrote:Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
Evo ljudi, jasno vam je koliki je iq ljudi koji glasaju za Memica.A sve to za samo jedan iksić u 4 godine
IQ nam je takav da se završio mfunsaDokle si ti dogurala ?
Da se uvjerim koliko mahalaš i po forumulijepa u dusi wrote:Sto editujes postove?
Zao mi je sto se nerviraš i jasno je da nigdje ne cvjetaju ruže, pa ni na Ilidži, ali ja samo pokušavam da kažem da nije nista gora od drugih općina, ako nije i bolje. To govorim i pišem na jedan vrlo pristojan i argumentiran način, dok ti i slični tebi svoje frustracije ispoljavaju na krajnje nekorektan ( neargumentiran ), uvredljiv i ružan način. To govori mnogo o tebi i tvojoj firmi, pa sad zamislite kako je ljudima koji eventualno rade za ovako frustrirane vlasnike kojima jedna normalna komunikacija predstavlja problem i ne mogu da je prevaziđu ljudski, ako im se vec ne sviđa ono sto čuju. Jednog običnog forumskog sugovornika niste u stanju uvažiti, sto znaci složiti ili se ne složiti sa njegovim mišljenjem, kako je tek tim ljudima koji ovise o tebi i sličnim. Pretpostavljam, strasno.jao_situacije wrote:prijavljeni ste obojica čmolji, a pošto on ne voli sda smatrajte da ste dobili opomenu pred banDr Baltazar wrote:golfiista wrote:Toliko si nepismen da preznojis čovjeka dok skonta sta si napisao i sta si htio da kazes. Umjesto sto trolas po forumu i pišeš neargumentirane stvari koje nemaju veze sa stvarnošću, i to samo da bi nesto napisao,svrsishodnije bi bilo da proguglas malo i naučiš nesto konkretno, recimo, nesto malo o gramatici ili pak, toleranciji, uvažavanju drugih ili drugačijeg. Ako ti je to zamorno, ili prekomplicirano, Općina organizuje časove večernje škole, svaki četvrtak u prostorijama kina Igman. Pruža ti se prilika da nesto naučiš, jer nikada nije kasno za sticanje osnovne kulture i osnovnog znanja, naravno, ono sto te možda interesuje, jeste besplatno je.
a sad da ti odgovorim u maniru tvog načelnika, seoske barabe i sjecikese, napuši se ti meni kurca govno jedno uhljebljeno nesposobno
ja ti dajem hljeb, moja firma ti plaća poreze ima da mi se obraćaš sa najvećim mogućim poštovanjem, šupčino
te jeftine pijačne folove na koridi, u rodnoj pripizdini i vukojebini, prosipaj.
ima li odgovora na moja pitanja ?
upišate li se u gaće kad neko spomene sipu i fup ?
sanjate li mrcine sa čarapama i heklerima pred kućom ?
gleda li sjecikesa i baraba na kalendar kad je iduće putovanje ?
hoće li čampare sasjeći sjecikesu ?
Dr Baltazar wrote:Da se uvjerim koliko mahalaš i po forumulijepa u dusi wrote:Sto editujes postove?
A na tom fakultetu pitaj profesora da ti odvoji čas za lekciju sarkazam, kako bi shvatila moje postove
Ja sam davno rekao da su to sirovine i seljacine sa bjelasnice.lijepa u dusi wrote:Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
Sad si baš fulio, moram ti reći. Skokni malo preko Ivana pa pokušaj opetBradafilozof wrote:Ja sam davno rekao da su to sirovine i seljacine sa bjelasnice.lijepa u dusi wrote:Dr Baltazar wrote:Šta mi ima biti ofirno. To što ti slabo zaključuješ je problem, ne ovo moje. I naravno, tvoje mahalanje jer te zanima sve u općini koja broji 70k + ljudi.
Koja seljacina, jebo pleme ono sugavo! Neka prodaje svoju imovinu, nasao drzavno rasprodovati za dzabe..ccmad mike wrote:https://www.youtube.com/watch?v=9Av8p_TJLfM
Memic je seljak ali je prica oko ove zemlje prenapuhanabatara wrote:Koja seljacina, jebo pleme ono sugavo! Neka prodaje svoju imovinu, nasao drzavnk rasprodovati za dzabe..ccmad mike wrote:https://www.youtube.com/watch?v=9Av8p_TJLfM
Arapi kao turisti da, ali kao zemljoposjednici NE !
Ma uredu je arapi ko turisti, i neka kupuju po radnjama do mile volje..Ali prodavati drzavnu zemlju je van svake pametiDr Baltazar wrote:Allaha mi ima moj glas nakon ovoga
Čuj nije pametan jer mu je bolji arapski od engleskog. Koji mi forumaš obeća da će mi Englez plaćati bolje od Arapa, ja odmah ove tjeram. A imao sam ponude i prvih i smiješni su naspram ArapaNe znam kome smetaju ovi natpisi na arapskom i koja je svrha sa tim spominjanjem ? Danas ih gledam u BBI i svaki član porodice nosi po najmanje jednu kesu. Šta je tu problem ? Ljudi nose i potroše (provjereno pričam) po 1000 eura dnevno pa malo razmislite.
A ovo što su isjekli na kraju, mogu zamisliti kakve su sve tu provokacije bile (vjerovatno planski) da bi mogli ovo prikazati. Ako Bog da do pobjede
Tema nisu Arapi već MemićDr Baltazar wrote:To što ti živiš sa 1000 KM mjesečno me apsolutno ne zanima. I to što ti pare od Arapa ne vidiš također. Sama kažeš da ne živiš na Ilidži. O Arapima najviše pričaju ovi iz drugih općina jer im rodbina na seljačkoj Ilidži od jednom počela zarađivati basnoslovne cifre. Pa izvinite, elito iz Centra mora se preživljavati.
@moderatore
Jasno je šefe, ali malo obrati pažnju ko započinje ovakve stvari.
Pa valjda je matica dala neke upute na nivou Sarajevske županijeBlack swan wrote:zw koga dq glasq 3000 hrvata ilidze????
prva stranka?