Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:Nek su se oni popovi i rabini odmah izjasnili da je to bio napad na crkvu, jebla ih crkva. Da neko hoce nesto crkvi moze je poravnati sa ili bez ubijanja policajca.
Nije to bio direktno napad na crkvu, vise bih rekao iz revolta, bijesa i mrznje prema pravoslavnom stanovnistvu i crkvi i nazalost to se slomi na policajcu. Nije ni Mevlid zapalio USA ambasadu, ali je pucao po osoblju uz revolta kao sto kaze
Ko zna sta je u glavama ovakvih bolesnika... ali stvaraju nepovjerenje medju narodima, i strah za vlastitu sigurnost!
Ukazuje se jasna poruka povratnicima da nisu dobro dosli, ovakvim gestovima i vandalske napade na objekte, osoblje i stanovnistvo
Hajd' ne prdi života ti......ašićare da ovo ubistvo nema nikakve veze sa pravoslavnim povratnicima, niti sa crkvom, nikakvom nacionalnom netrpeljivošću.......ne lupaj bezveze i ne okreći vodu na drugi mlin
evo na FTV javiše da se naljutio što su mu noć prije uzeli vozačku
karanana wrote:Nek su se oni popovi i rabini odmah izjasnili da je to bio napad na crkvu, jebla ih crkva. Da neko hoce nesto crkvi moze je poravnati sa ili bez ubijanja policajca.
Nije to bio direktno napad na crkvu, vise bih rekao iz revolta, bijesa i mrznje prema pravoslavnom stanovnistvu i crkvi i nazalost to se slomi na policajcu. Nije ni Mevlid zapalio USA ambasadu, ali je pucao po osoblju uz revolta kao sto kaze
Ko zna sta je u glavama ovakvih bolesnika... ali stvaraju nepovjerenje medju narodima, i strah za vlastitu sigurnost!
Ukazuje se jasna poruka povratnicima da nisu dobro dosli, ovakvim gestovima i vandalske napade na objekte, osoblje i stanovnistvo
iz bijesa prema pravoslavnom stanovnistvu ubije muslimana policajca.
hmmmm....iskreno i hipoteticki naravno....ja da sam bijesan na to stanovnistvo pravoslavne vjere, i ako vec nekog hocu da ubijem....ja bih potkacio kakvog pravoslavca, zar ne?
neca1986 wrote:Bilo kako bilo, taj dogadjaj nije prosao da nije uznemirio malobrojne povratnike, i to ko zna do kad ako se ovako nastavi.
Koliko sam vidio na TV-u, ima ostecenja na crkvi od ranije, koja je bila stalna meta napada, cak su i neki povratnici pricali da su bili ugrozeni, neki su cak morali i preci u Srpsko Sarajevo, bilo juce na dnevniku
neca1986 wrote:Koliko je naroda napadnuto (mladih, mojih vrsnjaka), cim predju entitetsku liniju. Pretpostavljam da to nije bilo na nacionalnoj osnovi, a zagovara se tolerancija i suzivot Pitanje je da li je neko od tih procesuiran za narusavanje javnog reda i mira i ugrozavanje licne bezbjednosti
A jesi dosadan u fičku patrinu.......tema je Sarajevo - crna hronika a ne tvoje lične frustracije i kompleksi.
neca1986 wrote:Koliko je naroda napadnuto (mladih, mojih vrsnjaka), cim predju entitetsku liniju. Pretpostavljam da to nije bilo na nacionalnoj osnovi, a zagovara se tolerancija i suzivot Pitanje je da li je neko od tih procesuiran za narusavanje javnog reda i mira i ugrozavanje licne bezbjednosti
A jesi dosadan u fičku patrinu.......tema je Sarajevo - crna hronika a ne tvoje lične frustracije i kompleksi.
CVIKERASH wrote:Da ovaj neca nije @JBEN VAN MATER -ortodox patch verzija
Nije, taj kucka iz Germany, i sladi se nasim mukama
Aham.Ja pomislio da si dvostruka licnost.Podjebavas na raznima temama.Uostalom ,isto sranje drugo pakovanje.Haj' ti na Krstaricu pa tamo sa svojom bracom onanisite kako je vas Bog poslao sa neba sa posebnim zadatkom na zemlji.
Eki Srpsko Sarajevo... Meni ime tog dupljak "grada", tj. sva ta sela, zaseoci, sume i livade koje ni krive ni duzne proglasise gradom i dalje neodoljivo podsjeca na trenerku marke Abidas ili taze nove oRginal Rebook tene.
(mada mi je i dalje najjace Istocni Stari Grad... i onda na oficijelnoj stranici ide slika prasume)
Last edited by Chisum on 01/01/2013 20:20, edited 1 time in total.
Chisum wrote:Eki Srpsko Sarajevo... Meni ime tog dupljak "grada", tj. sva ta sela, zaseoci, sume i livade koje ni krive ni duzne proglasise gradom i dalje neodoljivo podsjeca na trenerku marke Abidas ili taze nove oRginal Rebook tene.
(mada mi je i dalje najjace Istocni Stari Grad... i onda na oficijelnoj stranici ide slika neke prasume)
ili na onaj birvaktilni dres Bayerna sa pijace - SalihamiĐŽić
Chisum wrote:Eki Srpsko Sarajevo... Meni ime tog dupljak "grada", tj. sva ta sela, zaseoci, sume i livade koje ni krive ni duzne proglasise gradom i dalje neodoljivo podsjeca na trenerku marke Abidas ili taze nove oRginal Rebook tene.
(mada mi je i dalje najjace Istocni Stari Grad... i onda na oficijelnoj stranici ide slika neke prasume)
Ipak je najjaca bila sportska torba u radnji u Koshevskoj, nekada tamo krajem devedesetih, sa Adidasovim logom ispod kojeg pise Didibau...
Mislim, jebiga...
(e tako mi nekako zvuci i ovo Srpsko "Sarajevo", Istocno "Sarajevo", ili kako se vec zovu)
Ipak je najjaca bila sportska torba u radnji u Koshevskoj, nekada tamo krajem devedesetih, sa Adidasovim logom ispod kojeg pise Didibau...
Mislim, jebiga...
(e tako mi nekako zvuci i ovo Srpsko "Sarajevo", Istocno "Sarajevo", ili kako se vec zovu)
neca1986 wrote:
Koliko sam vidio na TV-u, ima ostecenja na crkvi od ranije, koja je bila stalna meta napada
Ima tih ostecenja po citavom Sarajevu, a i sirom Bosne i Hercegovine, srpska artiljerija i nije bas bila probirljiva kad su vjerski objekti u pitanju u proteklom ratu...
kakvi primitivci sve danas zive u Sarajevu, lik se pokenjo u kladionici i konta da je neka faca.
eee jadu jadni, jadno i dijete kojem ti budes roditelj.