Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posjetitelji Facebook stranice Snaga BiH u proteklih sedam dana imali su priliku učestvovati u kvizu: "Koliko poznajete prijetnje razvoju snažne BiH?" Od ukupno 150 učesnika, čak njih 130 je apsolutno
svjesno da politika koju predvodi SDP BiH ima poguban učinak za daljni razvoj i napredak Bosne i Hercegovine.
Zahvaljujemo svima koji su učestovali u kvizu i ujedno vas obavještavamo da je od danas (27. septembra) na Facebook stranici Snaga BiH pokrenut novi kviz pod nazivom: „Možete li prepoznati lažna obećanja?“.
Posjetitelji Facebook stranice Snaga BiH u proteklih sedam dana imali su priliku učestvovati u kvizu: "Koliko poznajete prijetnje razvoju snažne BiH?" Od ukupno 150 učesnika, čak njih 130 je apsolutno
svjesno da politika koju predvodi SDP BiH ima poguban učinak za daljni razvoj i napredak Bosne i Hercegovine.
Zahvaljujemo svima koji su učestovali u kvizu i ujedno vas obavještavamo da je od danas (27. septembra) na Facebook stranici Snaga BiH pokrenut novi kviz pod nazivom: „Možete li prepoznati lažna obećanja?“.
I dajte nam kakvih snimaka sa YouTubea i tih rasprava kandidata.
mi se zahebavamo s Miradom a on je jedan od ozbiljnih kandidata koje sam slušao i jedini koji zna da elaborira šta hoće i na koji način će to dobiti...
za sve kandidate iz Sarajevskog kantona koje sam slušao Mirad je doktor nauka...i ne zaslužuje da bude spominjan na temi smiješna strana izbora