Suljiću tako ti Boga brže se oslobađaj lopte. Petljao je maksimalno, pa zamalo smo i gol primili zbog njegovog petljanja. Dozovi se!!!
Sad je na redu Zrinjski. Prolazak na rođendan. Možemo mi to.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Da,ofsajd je bio i to veliki.amoninan wrote:E, baš je Super Mario. Četvrta pozicija koju igra za manje od pola godine. Odličan je večeras bio, trebao bi početi sljedeću sa Sesarom na istom mjestu.
Lijepo večer, dobra i tekma. Mogli smo da im nepoklanjamo one šanse u drugom al' eto...
ja, jel bio ofsajd onaj kod njihovog poništenog gola i one šanse u drugom poluvremenu?
Ne mozes Hadzica na hladjenje kada nema zamjene.miki.ba wrote:Utakmice se uopšte ne sjecam samo znam da sam se smrzo ko capi.![]()
Jedino što sam mogao primjetiti je da Suljic po hitno mora na hlađenje zajedno sa Hadžicem.
Inace smo dominirali, Borac je samo u par navrata imao neki bljesak.
"Mi smo danas opravdali očekivanja jedne ekipe koja je u vrhu bh. fudbala. Sarajevo je igralo agresivnije u prvom dijelu, a mi smo u nastavku pokušali, ali nismo realizovali svoje šanse", rekao je trener Borca Slobodan Starčević.
"Drago mi za Tadejevića, jer mu ovaj gol mnogo znači. Složio bih se sa kolegom da je Borac bio bolji u drugom poluvremenu. Nama je pripalo prvo poluvrijeme, ali smo mi svoje šanse uspjeli iskoristiti", rekao je nakon utakmice Dragan Jović.
Neće.amoninan wrote:Stojkić iz Zrinjskog je dobio direktni crveni večeras, dakle neće igrati u srijedu ili?
Odlično. Ma sjećam se da si baš ti pojašnjavao to pravilo, al ubi me nikako da se sjetim jel crveni ili (ne)parni kartoni.Obuca9 wrote:Neće.amoninan wrote:Stojkić iz Zrinjskog je dobio direktni crveni večeras, dakle neće igrati u srijedu ili?
Lijevi bek je odlican,non stop trci iz odbrane u napad.El_comadante wrote:dobra utakmica, par puta nas je Bandović izvukao divje u drugom je dobre spasio a jednu ili dvije u prvom. Torlak odličan u odbrani par puta je dobro odradio posao. ljevi bek se malo gubio ne puno i za njega je Toralk dva tri puta odradio posao u odbrani.
tačno ali jednom ili dvaput Torlak intervenisao na njegovoj strani. samo sam to konstatovao a ne da je loš mislim u pojedinim situacijama par puta. i ako si primjetio da je Torlak i Dupovac sami ostajali pozadi dok su ova dvojica išli prema naprijerd a to je potencijalno opasna situacija.Arteta wrote:Lijevi bek je odlican,non stop trci iz odbrane u napad.El_comadante wrote:dobra utakmica, par puta nas je Bandović izvukao divje u drugom je dobre spasio a jednu ili dvije u prvom. Torlak odličan u odbrani par puta je dobro odradio posao. ljevi bek se malo gubio ne puno i za njega je Toralk dva tri puta odradio posao u odbrani.
Pokriva citavu lijevu stranu.
Subota, 14:30rashtiman wrote:Kad je utakmica sa zvijezdom u subotu ili nedelju?