Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
arelinho

#89926 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by arelinho »

odmor wrote:
arelinho wrote: Sreća da je to. Ja mislio da je otišla baterija, a računar je nov.
Nadam se da se salis. Baterija je cirka dvije marke.
Pa znam da nije skupo, ali čudno da uzmeš nešto novo i ono se ne daj Bože pokvari brzo.
odmor

#89927 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Radar71 wrote:
odmor wrote:
@Telemach, de ubacite jos neki paket kanala ili VOD katalog. To unapredjenje usluga povecajte cijenu SVIMA po 3KM, a Premium korisnicima taj novitet ubacite u okviru pakera, a ostalima nemojte nego stavite da ostali ako zele moraju na onih 3KM doplatit jos dodatnih 5KM paket.
Usput ako se nekad odlucite "gratis" dati nepremium korisnicima par mjeseci ono sto su oni svakako platili kao i preimum korisnici, nemojte pravit budalom premium korisnike nego im vratite 5KM punu cijenu paketa koje je u cijenovniku a koju nisu nikad toliku ni platili nego su unapredjenje platili 3KM. Doduse dodatne 3KM su im subvencionirali nepremium korisnici.
DOKLE CETE VISE PRAVIT BUDALOM NEPREMIUM KORISNIKE???
Lagano u skokovima :kiss:
:sax: PRAVDA ZA NEPREMIUM :sax:
Telemach

#89928 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

TESLA_EDISON wrote:
shape of despair wrote:Sta je sa nickjr, negledljivo od juce,stalno prekida, svakih 10 do 30 sec
I kod mene ista stvar.

Zdravo shape of despair & TESLA_EDISON,
Vaše poruke smo proslijedili kolegama na provjeru.
typeOnegative

#89929 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

jao ovih premium razmazenih korisnika , ko djeca neka .. Gospodo, zaboravljate da smo svi platili vecinu ovih novotarija koje ste samo vi dobili , a mi smo dobili q bez da platimo dodatno sve , pocev od smart aplikacije pa nadalje . Da ne govorimo da pored svih tih servisa i programa koji nam s vremena na vrijeme budu otkljucani , i dalje imate ekskluzivno duplo brzi net od recimo EON full koji koristim , a razlika u cijeni između mog paketa je puno manja od ovih 50 maraka koje pojedini traze da im se skine sa cijene .De se malo spustite na zemlju .
tap3ah75

#89930 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

laik1981 wrote:Pozdrav.. Interesuje me samo je li istekao onaj promo period u kojem su bili otkljucani hbo kanali? Koliko se sjecam receno je do 31.8. a kod mene su jos otkljucani pa reko samo da provjerim da ne bi bilo kakvih iznenadjenja uz racun..
Produženo je.
A i kada istekne oni će isključiti - ne brini se.
crnivrag

#89931 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Novi EON box za EON korisnike van mreže.

Ima mogućnost spajanja na WiFi i Android 9.0 TV OS:

Image
Image
Image
Image
REDDEVILS

#89932 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:Novi EON box za EON korisnike van mreže.

Ima mogućnost spajanja na WiFi i Android 9.0 TV OS:

Image
Image
Image
Image
Valjda ce @Telemach biti darezljiv i pokloniti mi ovaj Eon Box da imam najbolje kanale i u dnevnom boravku naravno van Telemach mreze :pasamoj:
Telemach

#89933 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

REDDEVILS wrote: Valjda ce @Telemach biti darezljiv i pokloniti mi ovaj Eon Box da imam najbolje kanale i u dnevnom boravku naravno van Telemach mreze :pasamoj:
Zdravo REDDEVILS,
Što da ne, ukoliko ste podnijeli zahtjev za priključenje :)
Kockasti

#89934 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kockasti »

Fuj
REDDEVILS

#89935 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Telemach wrote:
REDDEVILS wrote: Valjda ce @Telemach biti darezljiv i pokloniti mi ovaj Eon Box da imam najbolje kanale i u dnevnom boravku naravno van Telemach mreze :pasamoj:
Zdravo REDDEVILS,
Koristim ja vec Eon van Telemach mreze Smart TV Aplikaciju, ali bi mi i Eon Box dobro dosao kao dodatn prikljucak :)
crnivrag

#89936 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

REDDEVILS wrote:
Telemach wrote:
Zdravo REDDEVILS,
Koristim ja vec Eon van Telemach mreze Smart TV Aplikaciju, ali bi mi i Eon Box dobro dosao kao dodatn prikljucak :)
Nažalost nisu te dobro skontali, mislili su da tek želiš da postaneš korisnik, i u tom slučaju bi ti dali box uz priključnu taksu od 40 KM (u toku je akcija priključka EON box-a po cijeni 50% nižoj za nove korisnike van mreže).
kakaljin

#89937 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

crnivrag wrote:
REDDEVILS wrote:
Telemach wrote:
Zdravo REDDEVILS,
Nažalost nisu te dobro skontali, mislili su da tek želiš da postaneš korisnik, i u tom slučaju bi ti dali box uz priključnu taksu od 40 KM (u toku je akcija priključka EON box-a po cijeni 50% nižoj za nove korisnike van mreže).
Vjerovatno bi on i platio tih 40 KM i placao 5 KM mjesecno za dodatni box, ali ce oni reci da ne moze.
Hercegoviina

#89938 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Šta se može gledati van mreže?
crnivrag

#89939 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Hercegoviina wrote:Šta se može gledati van mreže?
Sve osim Sport Klub 4K kanala, naravno ako se pretplatiš na EON paket van mreže.

Ako probaš EON aplikaciju na svom postojećem paketu koji je aktiviran da radi na Telemach mreži, onda neće raditi neki kanali, u zavisnosti od operatera na kojeg si nakačen.
Hercegoviina

#89940 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

crnivrag wrote:
Sve osim Sport Klub 4K kanala, naravno ako se pretplatiš na EON paket van mreže.

Ako probaš EON aplikaciju na svom postojećem paketu koji je aktiviran da radi na Telemach mreži, onda neće raditi neki kanali, u zavisnosti od operatera na kojeg si nakačen.
Je li to sigurno?
Dajte link te ponude
crnivrag

#89941 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Hercegoviina wrote: Je li to sigurno?
Dajte link te ponude
Naravno da je sigurno, paketi su i ponuđeni korisnicima koji nemaju kablovski pristup Telemach mreži, da mogu bilo gdje u BiH i na bilo kojoj mreži gledati sve kanale iz odabranog paketa, a pregled ponude i obavljanje narudžbe paketa ide putem ovog linka: https://bh.eon.tv/paketi

S tim da u ponudi van mreže ne idu još i Arena Sport kanali.
REDDEVILS

#89942 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Hercegoviina wrote:
crnivrag wrote:

Je li to sigurno?
Dajte link te ponude
Naravno ja već koristim od februara 2019 i odlično radi :)
Samo da mi hoće dati ovaj Eon box bilo bi još bolje :)
Hercegoviina

#89943 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Pa total tv je jeftiniji , a isti kanali... U čemu je rszlika?
crnivrag

#89944 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Hercegoviina wrote:Pa total tv je jeftiniji , a isti kanali... U čemu je rszlika?
U EON iskustvu: vraćanje 7 dana na svim kanalima iz ponude i preko 16000 naslova u Video Klub ponudi.
Hercegoviina

#89945 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

crnivrag wrote:
Hercegoviina wrote:Pa total tv je jeftiniji , a isti kanali... U čemu je rszlika?
U EON iskustvu: vraćanje 7 dana na svim kanalima iz ponude i preko 16000 naslova u Video Klub ponudi.
Nije vrijedno te razliike
N.N.

#89946 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by N.N. »

Telemase, maloprije HBO kanali samo nestadose, u po' filma, hatma :mrgreen:
Kao, pretplatite se. Zar poklon nije produzen i ovaj mjesec, ili vcs ima neki zajeb, kvar!? :)
crnivrag

#89947 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

N.N. wrote:Telemase, maloprije HBO kanali samo nestadose, u po' filma, hatma :mrgreen:
Kao, pretplatite se. Zar poklon nije produzen i ovaj mjesec, ili vcs ima neki zajeb, kvar!? :)
Ako koristiš resiver ili box, uradi reset, ako je u pitanju kartica, izvadi je pa je vrati nazad.
c_g

#89948 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Telemach wrote:Što da ne, ukoliko ste podnijeli zahtjev za priključenje :)
Pa gdje si Telemaše?
Taman čekam neki poklon od vas već pola godine, prošli put se baš i nismo nešto dogovorili. Ovaj EON Box bi bio sjajan poklon. :kiss:
Telemach

#89949 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

N.N. wrote:Telemase, maloprije HBO kanali samo nestadose, u po' filma, hatma :mrgreen:
Jutro N.N.
Da li je problem i dalje prisutan?
Telemach

#89950 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

c_g wrote:
Telemach wrote:Što da ne, ukoliko ste podnijeli zahtjev za priključenje :)
Pa gdje si Telemaše?
Taman čekam neki poklon od vas već pola godine, prošli put se baš i nismo nešto dogovorili. Ovaj EON Box bi bio sjajan poklon. :kiss:
Jutro c_g,
Uvidom u sistem, dali smo Vam EON Box na korištenje ;)
Locked