Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni ovo nije lose odigrano uopce, obzirom u kakvom smo kanalu. Slobo je poceo sve vise liciti na Hendu, sigurna lopta nazad i lakapo, Gakpo je trebao izici, a Rio dobiti barem 5minuta.
Bradley sam sebe posla u Fojnicu
Ako se pricalo o otkazu za Slota poslije Arsenala, nista od toga decki
Odlicno je ono sinoc odigrano, al ako si West Ham. Nismo izgubili samo jer je Arsenal standardno odigrao ziheraški i bod im je bio ok s obzriom na ostale rezultate i stanje na tablici. Al da se ne lažemo, ono jučer je jedno veliko ništa i bez ijedne smislene akcije. Ne napraviti izmjenu za 100 minuta osim prinudne je nerealan idiotizam. Od toga je samo gora izmjena Chiesa umjesto Wirtza. Sto se tice Bradlaya, to je to, ono je ACL garant. Preosjetljiv je realno, nema od njega nista.
Odlična utakmica u teškim okolnostima, protiv najdublje i najorganiziranije ekipe u ligi, gdje ih je samo sudija spasio od poraza ne svirajući minimalno jedan čist penal i dva čista crvena kartona. Posebne pohvale Slotu za reakciju na poluvremenu a cjelokupna postavka od početka je bila 100% ispravna i točna. Kad smo pregrmili inicijalni napad smo im u drugom dijelu uzeli loptu i imali utakmicu u svojim rukama. Odlične predstave Kerkeza i Konatea kao i McAlistera koji je zabljesnuo nakon dugo vremena. Pun kurac prkosa, hrabrosti i dokaza da ova ekipa itekako igra za Slota i da nisu malodušni kao većina razmaženih navijača.
BHF_Manijak wrote: ↑09/01/2026 11:16
Liverpool je sinoc prvi put u posljednjih 16 godina odigrao utakmicu bez udarca u okvir gola. Toliko o tome.
Katasotrofalan podatak, mada da se ponovim, obzirom na igre zadnjih mjeseci, nismo toliko lose izgledali. Vjerojatno jer je Arteta veca pizdurina od Slota, pa nije smio napasti ekipu kojoj samo Gosk Gabela nije zabila.
I sve pohvale za naseg strucnjaka sa klupe zbog ne koristenja izmjena, jako inteligentan potez.
BHF_Manijak wrote: ↑09/01/2026 11:16
Liverpool je sinoc prvi put u posljednjih 16 godina odigrao utakmicu bez udarca u okvir gola. Toliko o tome.
Katasotrofalan podatak, mada da se ponovim, obzirom na igre zadnjih mjeseci, nismo toliko lose izgledali. Vjerojatno jer je Arteta veca pizdurina od Slota, pa nije smio napasti ekipu kojoj samo Gosk Gabela nije zabila.
I sve pohvale za naseg strucnjaka sa klupe zbog ne koristenja izmjena, jako inteligentan potez.
Ziva istina, zaboravio sam ga pohvaliti. Odlicno je odigrao protiv Sake. Generalno ja mislim da je on do sada pokazao solidne izvedbe, obzirom da je Robo u drugom planu i on ima prednost. Ima vise defanzivnih zadataka nego u prethodnom klubu, treba se i on naviknuti.
Najvise problema ima kada sa suprotne strane ide lopta na njegovo krilo i lopta prijedje stopere. Vidi se da radi na tom segmentu obrane.
Steta samo stonema ucinka prema naprijed, ali to je mozda i do formacije.