Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#89876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

shandrprcSA wrote:
Image
:izet:
Eto ga, primjer na djelu :D
Mehemed
Vozim: automobil

#89877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Dođite u Visoko, napravite sync vremena i onda se opet vratite u Sarajevo hahahaha
crnivrag

#89878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Mehemed wrote:Dođite u Visoko, napravite sync vremena i onda se opet vratite u Sarajevo hahahaha
Jučer i danas bio na chat support-u sa Microsoft-om.

Sve živo su probali putem remote pristupa, i onda otkrili da ISP blokira negdje sync.
Mehemed

#89879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Bit će ti se preseliti :lol: :lol: :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#89880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

Do kad je ova akcija sa hbo, vidim i danas aktivno, a mensecuni da su rekli do kraja augusta?!
Moze li se ovo kako ukinuti, da ne naplate posebno...? :mrgreen:
crnivrag

#89881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

konektovan wrote:Do kad je ova akcija sa hbo, vidim i danas aktivno, a mensecuni da su rekli do kraja augusta?!
Neće ništa naplatiti, produžena je akcija do kraja septembra.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#89882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

crnivrag wrote:
konektovan wrote:Do kad je ova akcija sa hbo, vidim i danas aktivno, a mensecuni da su rekli do kraja augusta?!
Neće ništa naplatiti, produžena je akcija do kraja septembra.
Opa, tenkju telemah... :mrgreen:
Hvala crni... :thumbup:
newklear

#89883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by newklear »

Benq wrote:
newklear wrote: Ok, I šta da radim sa stalnim restartom box-a?
Hajde ti prvo provjeri koji resiver imas, EON ili D3. S obzirom da si rekao da imas Light Duo, tu ide obicni D3 resiver, ako se on stalno resetuje onda nazovi call centar da rjesavaju.
Evo došao sam kući-obični D3 je... Tu nema update je li tako... Ništa drugo već da zovem podršku Telemaha?
crnivrag

#89884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

newklear wrote:
Evo došao sam kući-obični D3 je... Tu nema update je li tako... Ništa drugo već da zovem podršku Telemaha?
Nema tu update-a, rijetko su i prije bili, a ako ti se resetuje, onda je problem u uređaju i zovi njih da ga zamjene.
tap3ah75

#89885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

crnivrag wrote:
arelinho wrote: Znači zato meni uvijek kasni sat na novom računaru? Ja mislio da mi je otišla baterija na matičnoj. Meni uvijek kasni 1-2 minuta pa moram svaka 2-3 dana štimati sat na računaru.
Upravo tako.

Ko god je na Telemach mreži, ne radi mu sinhronizacija Windows sata ni sa kojim time serverom na svijetu.
Znači može se raskinuti ugovor bez obaveze?
Benq

#89886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

tap3ah75 wrote: Znači može se raskinuti ugovor bez obaveze?
:lol: :lol:
Mehemed

#89887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Samo oni koji su u Sarajevu, jer samo njima ne radi sinhronizacija vremena :lol: :lol: :lol: :lol:
crnivrag

#89888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Mehemed wrote:Samo oni koji su u Sarajevu, jer samo njima ne radi sinhronizacija vremena :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo se ti zezaj, a ozbiljna je stvar u pitanju.

Digoh Microsoft na noge, prebacivali me sa napredne podrške na još napredniju i čačkali po laptopu 3 sata jučer i 2 sata danas :pisnuo:
duffy_duck

#89889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

hipija wrote:
duffy_duck wrote:
Sta je na linku?
Duffy, legendo, koji ti paket usluga koristiš od TM i koliko si zadovoljan, ako nije tajna? :)
Koristim Eon Premium, pa zadovoljan sam nekih 60 posto. Mogli bi poboljsati malo uslugu. Uvesti neke novitete jos bolje od ovih "pinkova" i ostao bi na tm.
I izvini sto ranije nisam odgovorio. Bio na poslu dosao u 11 a onda po obicaju neta nisam imao.
duffy_duck

#89890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Ponosan wrote: definitivno. domaca liga je sve gledanija, al eto ima je samo na moja tv.. Valjda cemo uskoro to moci gledati i na telemahu..
Nadam se da ovo nije bilo ironicno. Trebamo svi pritisak izbrsiti na Telemach i odma ce uvrstiti ta 2 kanala. Za nasu ligu.
Benq

#89891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

duffy_duck wrote: ostao bi na tm
Ja bih na tvom mjestu presao na bht :thumbup:
jarobot

#89892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jarobot »

Benq wrote:
duffy_duck wrote: ostao bi na tm
Ja bih na tvom mjestu presao na bht :thumbup:
Nemoj neka ga Telemahu
crnivrag

#89893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Pređi i ti u Telemach tim

Image

Pripremili smo odlične benefite unutar nove akcije EON paketa - Pređi i ti u Telemach tim i gledaj TELEVIZIJU 12 MJESECI BESPLATNO U EON paketima!

Predstavljamo vam super ponudu EON paketa, uz doživljaj novog iskustva vrhunskog TV sadržaja na svim uređajima do 7 dana unazad, kao i Video Klub sa 16.000 naslova uz nevjerovatne uslove koje smo pripremili za nove i sve postojeće korisnike.

Akcija BESPLATNA TELEVIZIJA 12 MJESECI važi za nove korisnike, koji se odluče za neki od EON paketa na period korištenja od 24 mjeseca, uz promotivno gledanje Arena Sport i PINK kanala 24 mjeseca.

Postojeći korisnici prelaskom na EON pakete mogu da uživaju u bogatijem TV sadržaju i mnogo bržem internetu po cijeni paketa koji trenutno koriste narednih 6 ili 12 mjeseci, uz zadržavanje postojeće programske sheme 24 mjeseca (Osnovni ili Prošireni paket).

Uz EON pakete uživajte u raznovrsnom programskom sadržaju na N1, Pikaboo, Sport Klub i Arena Sport, HBO, Cinestar Premiere i Pink kanalima, nevjerovatnim brzinama interneta i besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrežama u Bosni i Hercegovini.

UZ EON SVAKI TV POSTAJE SMART TV

Novi i postojeći korisnici koji se opredijele za EON Full Duo, EON Premium Duo, EON Full ili EON Premium paket dobijaju bez naknade revolucionalni EON Smart Box koji svaki TV pretvara u smart TV i pruža priliku da uživate u slici i zvuku visokog kvaliteta, naprednoj funkciji vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, YouTube sadržajima, popularnim igricama koje možete igrati na svom TV uređaju, kao i bogatom EON Video klubu sa preko 16.000 atraktivnih naslova.

Detaljne informacije o EON paketima možete pogledati OVDJE (https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi)

https://telemach.ba/a53847/podrska/vije ... h-tim.html
Sarabon96

#89894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Sarabon96 »

I opet samo novi korisnici, a postojeće ko :izet:

Šta je sa internetom? Još uvijek kaskamo za SBB-om a cijene iste. Discovery HD, Viasat History HD.. ?
Radar71

#89895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Telemaše čekam taj poziv :roll:
TheWatcher

#89896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TheWatcher »

ako neces jebeni EON mozes lagano da ga duvas :izet:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#89897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

crnivrag wrote:
Pređi i ti u Telemach tim

Image

Pripremili smo odlične benefite unutar nove akcije EON paketa - Pređi i ti u Telemach tim i gledaj TELEVIZIJU 12 MJESECI BESPLATNO U EON paketima!

Predstavljamo vam super ponudu EON paketa, uz doživljaj novog iskustva vrhunskog TV sadržaja na svim uređajima do 7 dana unazad, kao i Video Klub sa 16.000 naslova uz nevjerovatne uslove koje smo pripremili za nove i sve postojeće korisnike.

Akcija BESPLATNA TELEVIZIJA 12 MJESECI važi za nove korisnike, koji se odluče za neki od EON paketa na period korištenja od 24 mjeseca, uz promotivno gledanje Arena Sport i PINK kanala 24 mjeseca.

Postojeći korisnici prelaskom na EON pakete mogu da uživaju u bogatijem TV sadržaju i mnogo bržem internetu po cijeni paketa koji trenutno koriste narednih 6 ili 12 mjeseci, uz zadržavanje postojeće programske sheme 24 mjeseca (Osnovni ili Prošireni paket).

Uz EON pakete uživajte u raznovrsnom programskom sadržaju na N1, Pikaboo, Sport Klub i Arena Sport, HBO, Cinestar Premiere i Pink kanalima, nevjerovatnim brzinama interneta i besplatnim pozivima prema svim fiksnim mrežama u Bosni i Hercegovini.

UZ EON SVAKI TV POSTAJE SMART TV

Novi i postojeći korisnici koji se opredijele za EON Full Duo, EON Premium Duo, EON Full ili EON Premium paket dobijaju bez naknade revolucionalni EON Smart Box koji svaki TV pretvara u smart TV i pruža priliku da uživate u slici i zvuku visokog kvaliteta, naprednoj funkciji vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, YouTube sadržajima, popularnim igricama koje možete igrati na svom TV uređaju, kao i bogatom EON Video klubu sa preko 16.000 atraktivnih naslova.

Detaljne informacije o EON paketima možete pogledati OVDJE (https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi)

https://telemach.ba/a53847/podrska/vije ... h-tim.html
:thumbup: dobra reklama :lol: :lol: :lol:
Telemach

#89898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo :evil: ,
Vašu poruku smo proslijedili kolegama u nadležnom sektoru, koji rade na provjeri ;)
crnivrag wrote:
Telemach wrote:
Dragi moj Telemaše, nećete vjerovati kakav čudan problem imate sa internetom i Windows servisima.

Već duže vremena se ne može uraditi sinhronizacija sata sa bilo kojim internet time serverom u okviru bilo kojeg Windows operativnog sistema na vašoj mreži.

Kada se uređaj spoji na bilo kog drugog internet providera, sinhronizacija sata sa bilo kojim internet time serverom prođe bez problema.

S tim da ovaj problem nije prisutan samo kod mene, već kod svih korisnika koji koriste vaš internet pristup, i uređaje sa operativnim sistemom Windows.

Pošto je ovo jako čudan problem, mislim da bi ga trebali proslijediti nekoj službi koja omogućava internet pristup putem vaše mreže.
Mehemed

#89899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Zaboravio si napisati da je problem pristuran samo onima koji koriste Telemach internet u Sarajevu :D
crnivrag

#89900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Mehemed wrote:Zaboravio si napisati da je problem pristuran samo onima koji koriste Telemach internet u Sarajevu :D
Javio sam i tu informaciju na P.P.
Locked