Klasicno DF pozicioniranje pred izbore. Svaki put ovako, a onda poslije izbora ponovo sa SDA.ljubijankic wrote: ↑23/09/2025 13:11 https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-okre ... /250923079
Iz 2 u 1![]()
SDA-All about
- Styling
#89801 Re: SDA-All about
- Chloe
- Photo mod
#89802 Re: SDA-All about
Odlična trgovina DF-a ...
dva zastupnika - dva ministarstva. 
-
ljubijankic
#89803 Re: SDA-All about
Pohvala za izbacivanje Laburista
Neki su ih odavno ohalali u vlasti, iz patriotskih razloga naravno, ali bolje sa autonomasima nego sa idajnicima

-
Bossona
#89804 Re: SDA-All about
ljubijankic wrote: ↑23/09/2025 13:11 https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-okre ... /250923079
Iz 2 u 1![]()

U daljini čuju se,......https://www.youtube.com/watch?v=P4g3hAfryUI
- drug_profi
#89805 Re: SDA-All about
Šonko Neri
Tomo Žeznati
Đontra Volta
Raja sa Stupa...
Tomo Žeznati
Đontra Volta
Raja sa Stupa...
- Haris.ba
#89806 Re: SDA-All about
Hajde Bake pusti Sebiju da bude kandidat.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250926024
Izetbegović: SDA je najjača partija u BiH, šanse da se kandidujem su 50-50
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#89807 Re: SDA-All about
Ma on ce biti kandidat, znas da je lazljiv i da sve sto kaze da nece-hoce.Haris.ba wrote: ↑26/09/2025 09:24 Hajde Bake pusti Sebiju da bude kandidat.
Izetbegović: SDA je najjača partija u BiH, šanse da se kandidujem su 50-50
Medjutim ukazao bih na nekoliko vrlo retardiranih teza koje je dao u ovom intervjuu (C/P) sa Avaza:
11 njih protiv mene jednog, ni tu se ne osjećam poraženo – u životu i politici naučite i dobivati i gubiti - rekao je Izetbegović.
Ocigledno mu nista ne govori i nikakvu poruku mu nije poslalo to sto su se protiv njega svi ujedinjavali. I da mu se kao bumerang vratio nacin na koji je on licno pobjedjivao opozociju-rasplinjavanjem glasova i nepostojanjem drugog kruga.
Slažete li se da je rezultat djelovanja trojke na koncu ipak i ovo što se danas dešava sa Dodikom i sa njegovim odstranjivanjem iz politike?
- Ne, Dodik je ovo sam sebi proizveo. On je čak sam sebe prijavio - naglašava Izetbegović.
Za predsjednika stranke koja se voli hvaliti da je osnivala nove institucije u koje spada i Sud BiH, glupi i kratkovidi Izetbegovic istom odrice bilo kakav autoritet i pokazuje divljenje prema Dodiku
Imam pravo govoriti u ime Bošnjaka jer većinu njih predstavljam, ali ja nikad ne nastupam na takav način sa onima koji su izvan BiH.
Legitimno predstavljanje. Crno na bijelo. Doduse on je to i potpisao sa Covicem 2020.
Izetbegovici kao kandidati su ogroman izborni adut Trojke.
-
Messier
#89808 Re: SDA-All about
Do podne misli da se treba kandidovati, a od podne da ne treba
-
mishic
#89809 Re: SDA-All about
"Izetbegović: SDA je najjača partija u BiH, šanse da se kandidujem su 50-50"
E da si pametan kao što nisi pa da se udaljiš i od te i od bilo koje stranke i politike sve u ovoj zemlji bi bilo bolje nego što je s tobom. Ili da barem stranka ima pameti, snage i moći da te se riješi, bila bi daleko jača nego što je s tobom.
E da si pametan kao što nisi pa da se udaljiš i od te i od bilo koje stranke i politike sve u ovoj zemlji bi bilo bolje nego što je s tobom. Ili da barem stranka ima pameti, snage i moći da te se riješi, bila bi daleko jača nego što je s tobom.
- vee-jay
-
Bossona
#89811 Re: SDA-All about

S tom revizijom, znate, bilo mi je rečeno, a to je bila ozbiljna grupa pravnika, mojih savjetnika, advokata i tako dalje, koji su mi kazali da nemamo legitimaciju, ali da se na to ne treba obazirati. 'Idemo nastaviti, nemojte uopšte spominjati u javnosti da nemamo legitimaciju za tu stvar, da nemamo agenta'. I ja sam ih poslušao. E tu ih nisam trebao poslušati i trebao sam tu stvar otvoriti javnosti i ostale bošnjačke lidere, Radončića, Nikšića i druge upoznati s tim. To je bila greška - kazao je Izetbegović.
Revizija tužbe BiH protiv Srbije u Haškom tribunalu za odgovornost u agresiji na BiH je propala, s obzirom da kada je Sakib Softić, tada predstavljen kao legitimni agent za zastupanje BiH, predao zahtjev za reviziju, dobio odgovor da je revizija ništavna, jer je Softić izgubio legitimitet da zastupa našu zemlju.
- vee-jay
#89812 Re: SDA-All about
- Dozer
#89813 Re: SDA-All about
Istovremeno, nasa ambasadorica u Holandiji je mogla to predati, Bakir je to znao, kao sto je znao i za polupismenog Softica da to ne moze, i namjerno je sve opstruirao kako bi isteklo vrijeme. Klasicna izdaja drzave, a pogotovo Bosnjaka, i sve u cilju zastite Srbije i dobrih odnosa s Dodickom.Bossona wrote: ↑26/09/2025 18:46
S tom revizijom, znate, bilo mi je rečeno, a to je bila ozbiljna grupa pravnika, mojih savjetnika, advokata i tako dalje, koji su mi kazali da nemamo legitimaciju, ali da se na to ne treba obazirati. 'Idemo nastaviti, nemojte uopšte spominjati u javnosti da nemamo legitimaciju za tu stvar, da nemamo agenta'. I ja sam ih poslušao. E tu ih nisam trebao poslušati i trebao sam tu stvar otvoriti javnosti i ostale bošnjačke lidere, Radončića, Nikšića i druge upoznati s tim. To je bila greška - kazao je Izetbegović.
Revizija tužbe BiH protiv Srbije u Haškom tribunalu za odgovornost u agresiji na BiH je propala, s obzirom da kada je Sakib Softić, tada predstavljen kao legitimni agent za zastupanje BiH, predao zahtjev za reviziju, dobio odgovor da je revizija ništavna, jer je Softić izgubio legitimitet da zastupa našu zemlju.
Last edited by Dozer on 27/09/2025 22:24, edited 1 time in total.
- drug_profi
#89814 Re: SDA-All about
Nije to mali izdajnik.
To je veleizdajnik.
U vecini zemalja svijeta, kojima on politicki tezi, za ovo nedjelo ide glava, a sav imetak drzava konfiskuje.
To je veleizdajnik.
U vecini zemalja svijeta, kojima on politicki tezi, za ovo nedjelo ide glava, a sav imetak drzava konfiskuje.
-
ljubijankic
#89815 Re: SDA-All about
Sto bi neki rekli borci za narod i drzavu

Progresivna vlada nema staBudi na istini pa makar sam bio sam!
Evo, nakon što su se strasti malo smirile poslije smjene i imenovanja nove Vlade USK, vjerujem da se mnogi u SDA kaju što su srušili većinu SDA–NES–DF–SBiH, formiranu u martu 2023. godine. Mi smo tada pružili ruku i formirali stabilnu većinu u interesu Unsko-sanskog kantona. Ali već sutradan, pojedini SDA-ovci krenuli su da ruše tu većinu radi svojih sitnih, ličnih interesa.
U narednim danima desile su se ili će se tek desiti promjene u upravljačkim strukturama preduzeća, javnih ustanova i drugih institucija.
Ovim putem pozivam sve svoje radne kolege iz ŠPD “Unsko-sanske šume” da javno progovore o nepravdama koje su im nanijeli SDA-ovi kadrovi u ovom javnom preduzeću.
Ja sam među prvima osjetio kakav će biti njihov rad u upravljačkim strukturama. Nadzorni odbor mi je tada poništio Ugovor o radu na neodređeno i udario direktno na moj kruh i kruh moje porodice. Posebno boli činjenica da su za to glasala dvojica mojih Krupljana, Nermin Šabić (Minja) i Amir Džajić. Lično sam nazvao Nermina Šabića da to ne radi, ali se isti oglušio.
Novom sistematizacijom radnih mjesta mnogima je učinjena nepravda. SDA kadrovi su gurali osvetničku sistematizaciju pod dirigentskom palicom "velike šefice".
Primjera je mnogo, a navešću samo dva:
IB iz Bosanske Krupe, čovjek od skoro 60 godina, borac, logoraš, naš sugrađanin, poslan je na rad u Bosanski Petrovac. Tako su mu se zahvalili njegovi sugrađani iz SDA što je stao u odbranu ovog grada i države kada je bilo najteže.
SN, dijete šehida, također je trebao biti poslan u Bosanski Petrovac, ali zahvaljujući Ahmet Mahic ostao je raditi u Bosanskoj Krupi.
Ovo su samo dva primjera od stotine. Biće vremena i prilike da ljudi otvoreno progovore.
Moram posebno pohvaliti tadašnju predsjednicu Skupštine Alma Jusić-Demirović, koja nije htjela podržati nepravednu sistematizaciju i dala je zadnji atom snage da ista ne bude usvojena. Ona je tada bila predsjednica Skupštine i mogla je sebi završiti šta god je htjela, ali nije htjela glasati za nepravdu prema radnicima. Za takvu osobu nema mjesta u SDA jer ima svoj stav, riječ i radi zakonito. Alma je moralna veličina od žene.
Također, hvala i članu Skupštine Amir Mešić, Džufiju, što nije glasao za sistematizaciju, kao i Alen Lipovaca i Mirsad Jusic članovima Uprave, koji također nisu podržali nepravedna rješenja.
U četvrtak sam u prostorijama Direkcije u Bosanskoj Krupi bio napadnut od strane SDA kadra, što sam prijavio policiji. Oni smatraju da je ŠPD njihova babovina, a ne javno preduzeće čiji je vlasnik Unsko-sanski kanton, za kojeg su živote dali najbolji sinovi ove države.
Nastaviće se...
-
Bossona
#89816 Re: SDA-All about
Dozer wrote: ↑26/09/2025 20:05Bossona wrote: ↑26/09/2025 18:46SpoilerShow
Istovremeno, nasa ambasadorica u Holandiji je mogla to predati, Bakir je to znao, kao sto je znao i za polupismenog Softica da to ne moze, i namjerno je sve opstruirao kako bi usteklo vrijeme. Klasicna uzdaja drzave, a pogotovo Bosnjaja, i sve u cilju zastite Srbije i dobrih odnosa s Dodickom.
Saboter tužbe Bakir je kao i Alijin nasljednik Tihić ispunio ostavljeni amanet SANU podvale Alije koji je nakon daytonske veleizdaje i podjele RBIH 1998 godine bio za povlačenje tužbe RBiH protiv tadašnje SRJ Srbije i CG, koju je podnio Frances Boyle, koji je javno prozvao SANU podvalu Aliju nakon posjete Sarajevu i sastanka s njim.

Slika Sakiba Softića i srbijanskog zastupnika Radoslava Stojanovića u obrani Srbije po tužbi RBIH za agresiju i genocid je napravljena nakon izricanja nagođene i sabotirane presude u režiji Tihića i Softića nakon što su bez objašnjenja zamijenili podnosioca tužbe čuvenog američkog profesora i prijatelja RBIH Francis Boyla. Takođe javnost treba da zna da je Sakib Softića ubrzo nakon presude kupio stan i na tv gostovanju FTV 2013 godine (4 godine prije isteka revizije) javno rekao da on više nije zastupnik u revizonrskom postupku koji je sabotirao. Bakir je to znao, svjesno obmanjujući Bošnjake što je naknadano i sam priznao.
.
- Prpa.ba
#89817 Re: SDA-All about
Kaze SDA uprava da su smanjili broj zaposlenih u firmi, ostvarili rekordni promet i ostavili 5 miliona KM vise na racunima firme nego sto su zatekli.ljubijankic wrote: ↑27/09/2025 16:01 Sto bi neki rekli borci za narod i drzavu![]()
![]()
Progresivna vlada nema sta![]()
Mozda je ipak do ovih sto ih je SDA rashljebila, normalno da ce svako kmecati kad mu se udari na hljeb..
-
ljubijankic
#89818 Re: SDA-All about
Ako SDA kaze onda mora da je istinaPrpa.ba wrote: ↑27/09/2025 17:46Kaze SDA uprava da su smanjili broj zaposlenih u firmi, ostvarili rekordni promet i ostavili 5 miliona KM vise na racunima firme nego sto su zatekli.ljubijankic wrote: ↑27/09/2025 16:01 Sto bi neki rekli borci za narod i drzavu![]()
![]()
Progresivna vlada nema sta![]()
Mozda je ipak do ovih sto ih je SDA rashljebila, normalno da ce svako kmecati kad mu se udari na hljeb..![]()
- Prpa.ba
#89819 Re: SDA-All about
Ne ne, treba vjerovati ovima sto ih je zakacila promjena sistematizacije, pa im vatra za hljeb.. 
- Dozer
#89820 Re: SDA-All about
Ukratko - ko god glasa za SDA, ili je njihov uhljeb i potrcko, dakle licni interes, ili je toliko glup da ne moze da shvati ocite dokaze, pa cak i priznanja prvaka SDA.
U oba slucaja radi se o neprijateljima drzave i naroda.
U oba slucaja radi se o neprijateljima drzave i naroda.
- Prpa.ba
#89821 Re: SDA-All about
Snazna poruka, nema sta.
- Billy The Pljuc
#89822 Re: SDA-All about
Nisam jednom napisao al' mogu opet, veći su oni neprijatelji od četnika i ustaša skupa, od potonjih znaš čemu se možeš nadati al' od ovih nikada, oni ti ne bi dali živjeti. Mene su konkretno dva puta ostavili bez posla, nakon prvog se doselim u Sarajevo a nakon drugog sam ostao bez želje da se žalim i "izgonim pravdu" i više se nikada u životu nisam javio na neki javni konkurs. K'o u pjesmi, samo pomnoženo dva-tri puta, prođe od tad' trinaest Bajrama i nije mi žao. Što te oni mogu o jadu zabaviti to ti ni Mihajlo iz Prijedora ni Mato iz Tomislavgrada ne mogu ostvariti pod pretpostavkom da te ono baš mrze. Svjestan sam ja da kako starim sve više, tako se i radikalizujem u određenom smislu, nekad sam imao i prijatelja koji su bili ili su još uvijek u SDA i sve sam to vremenom zatjerao zna se već gdje. Kako ih nema u mom okruženju više, mojom voljom, tako sam i rahatniji jer tu među njima vrlo malo ima ljudi za koje možeš reći da su dobri. Helem, ne zamjeram ja istima moja "skidanja", daleko težih sudbina od moje a koje su oni kreirali je hepte, ja njima zamjeram mnogo krupnije stvari. I da ponovim još jednom, većeg zla po narod i državu od SDA ovdje nema.ljubijankic wrote: ↑27/09/2025 16:01 Sto bi neki rekli borci za narod i drzavu![]()
![]()
Evo, nakon što su se strasti malo smirile poslije smjene i imenovanja nove Vlade USK, vjerujem da se mnogi u SDA kaju što su srušili većinu SDA–NES–DF–SBiH, formiranu u martu 2023. godine. Mi smo tada pružili ruku i formirali stabilnu većinu u interesu Unsko-sanskog kantona. Ali već sutradan, pojedini SDA-ovci krenuli su da ruše tu većinu radi svojih sitnih, ličnih interesa.
U narednim danima desile su se ili će se tek desiti promjene u upravljačkim strukturama preduzeća, javnih ustanova i drugih institucija.
Ovim putem pozivam sve svoje radne kolege iz ŠPD “Unsko-sanske šume” da javno progovore o nepravdama koje su im nanijeli SDA-ovi kadrovi u ovom javnom preduzeću.
Ja sam među prvima osjetio kakav će biti njihov rad u upravljačkim strukturama. Nadzorni odbor mi je tada poništio Ugovor o radu na neodređeno i udario direktno na moj kruh i kruh moje porodice. Posebno boli činjenica da su za to glasala dvojica mojih Krupljana, Nermin Šabić (Minja) i Amir Džajić. Lično sam nazvao Nermina Šabića da to ne radi, ali se isti oglušio.
Novom sistematizacijom radnih mjesta mnogima je učinjena nepravda. SDA kadrovi su gurali osvetničku sistematizaciju pod dirigentskom palicom "velike šefice".
IB iz Bosanske Krupe, čovjek od skoro 60 godina, borac, logoraš, naš sugrađanin, poslan je na rad u Bosanski Petrovac. Tako su mu se zahvalili njegovi sugrađani iz SDA što je stao u odbranu ovog grada i države kada je bilo najteže.
SN, dijete šehida, također je trebao biti poslan u Bosanski Petrovac, ali zahvaljujući Ahmet Mahic ostao je raditi u Bosanskoj Krupi.
Ovo su samo dva primjera od stotine. Biće vremena i prilike da ljudi otvoreno progovore.
Moram posebno pohvaliti tadašnju predsjednicu Skupštine Alma Jusić-Demirović, koja nije htjela podržati nepravednu sistematizaciju i dala je zadnji atom snage da ista ne bude usvojena. Ona je tada bila predsjednica Skupštine i mogla je sebi završiti šta god je htjela, ali nije htjela glasati za nepravdu prema radnicima. Za takvu osobu nema mjesta u SDA jer ima svoj stav, riječ i radi zakonito. Alma je moralna veličina od žene.
Također, hvala i članu Skupštine Amir Mešić, Džufiju, što nije glasao za sistematizaciju, kao i Alen Lipovaca i Mirsad Jusic članovima Uprave, koji također nisu podržali nepravedna rješenja.
U četvrtak sam u prostorijama Direkcije u Bosanskoj Krupi bio napadnut od strane SDA kadra, što sam prijavio policiji. Oni smatraju da je ŠPD njihova babovina, a ne javno preduzeće čiji je vlasnik Unsko-sanski kanton, za kojeg su živote dali najbolji sinovi ove države.
Nastaviće se...![]()
- Danguba
#89823 Re: SDA-All about
Billy The Pljuc wrote: ↑28/09/2025 00:54Nisam jednom napisao al' mogu opet, veći su oni neprijatelji od četnika i ustaša skupa, od potonjih znaš čemu se možeš nadati al' od ovih nikada, oni ti ne bi dali živjeti. Mene su konkretno dva puta ostavili bez posla, nakon prvog se doselim u Sarajevo a nakon drugog sam ostao bez želje da se žalim i "izgonim pravdu" i više se nikada u životu nisam javio na neki javni konkurs. K'o u pjesmi, samo pomnoženo dva-tri puta, prođe od tad' trinaest Bajrama i nije mi žao. Što te oni mogu o jadu zabaviti to ti ni Mihajlo iz Prijedora ni Mato iz Tomislavgrada ne mogu ostvariti pod pretpostavkom da te ono baš mrze. Svjestan sam ja da kako starim sve više, tako se i radikalizujem u određenom smislu, nekad sam imao i prijatelja koji su bili ili su još uvijek u SDA i sve sam to vremenom zatjerao zna se već gdje. Kako ih nema u mom okruženju više, mojom voljom, tako sam i rahatniji jer tu među njima vrlo malo ima ljudi za koje možeš reći da su dobri. Helem, ne zamjeram ja istima moja "skidanja", daleko težih sudbina od moje a koje su oni kreirali je hepte, ja njima zamjeram mnogo krupnije stvari. I da ponovim još jednom, većeg zla po narod i državu od SDA ovdje nema.ljubijankic wrote: ↑27/09/2025 16:01 Sto bi neki rekli borci za narod i drzavu![]()
![]()
Nastaviće se...![]()
Šta se brineš, ovakvi će te zaposliti sigurno.Za neupućenje, Mladen Lonić je strankaš ( politicar SDP stranke) i delegat u parlamentu. Također, bivsi minobacačlija tzv 11. krupske brgade VRS. Da su krajišnici spali na to da im na delegaciju oslobodjenja grada dolazi covjek koji je sam bio minobacaclija i koji je razarao taj grad. strašno. Bio je komandir minobačačkog voda koji je razorio citavu Krupu i izranjavao/pobio mnoge borce i civile Krupe. Strašno je da je isti taj lik dao izjavu sa početka rata, a ciji je vhs snimak kasnije zavrsio na nasoj strani u kojoj kaze : " Mogu da udare, sa koje god oće strane, šanse nikakve nemaju, jer će naići na tvrdu odbranu, i biće UNIŠTENI DO KRAJA ". Nazalost, Krajina je izgubila, moralno i kulturno.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Od zla oca i gore matere pa ti izaberi.
- Billy The Pljuc
#89824 Re: SDA-All about
Meni druže zapošljenje ne treba, ja sam se penzionisao ima evo druga godina već, sam, bez stranke i bez države, bez pio/mio i dobro mi je, malo želja imam. Ne znači mi iskreno ni ko je na vlasti i šta će biti sutra, ne dotiče me konkretno u smislu života i preživljavanja, niko mi od njih hljeb ne stavlja na sto i nije ima pohajli godina. Pročitah za tog Lonića već negdje i nisam iznenađen, Lonića koliko hoćeš ima i u SDA i u svakoj stranci uglavnom, možda se ne zovu Mladen al' su karakterno isti.Danguba wrote: ↑28/09/2025 01:40Billy The Pljuc wrote: ↑28/09/2025 00:54Nisam jednom napisao al' mogu opet, veći su oni neprijatelji od četnika i ustaša skupa, od potonjih znaš čemu se možeš nadati al' od ovih nikada, oni ti ne bi dali živjeti. Mene su konkretno dva puta ostavili bez posla, nakon prvog se doselim u Sarajevo a nakon drugog sam ostao bez želje da se žalim i "izgonim pravdu" i više se nikada u životu nisam javio na neki javni konkurs. K'o u pjesmi, samo pomnoženo dva-tri puta, prođe od tad' trinaest Bajrama i nije mi žao. Što te oni mogu o jadu zabaviti to ti ni Mihajlo iz Prijedora ni Mato iz Tomislavgrada ne mogu ostvariti pod pretpostavkom da te ono baš mrze. Svjestan sam ja da kako starim sve više, tako se i radikalizujem u određenom smislu, nekad sam imao i prijatelja koji su bili ili su još uvijek u SDA i sve sam to vremenom zatjerao zna se već gdje. Kako ih nema u mom okruženju više, mojom voljom, tako sam i rahatniji jer tu među njima vrlo malo ima ljudi za koje možeš reći da su dobri. Helem, ne zamjeram ja istima moja "skidanja", daleko težih sudbina od moje a koje su oni kreirali je hepte, ja njima zamjeram mnogo krupnije stvari. I da ponovim još jednom, većeg zla po narod i državu od SDA ovdje nema.ljubijankic wrote: ↑27/09/2025 16:01 Sto bi neki rekli borci za narod i drzavu![]()
![]()
Progresivna vlada nema sta
Šta se brineš, ovakvi će te zaposliti sigurno.Za neupućenje, Mladen Lonić je strankaš ( politicar SDP stranke) i delegat u parlamentu. Također, bivsi minobacačlija tzv 11. krupske brgade VRS. Da su krajišnici spali na to da im na delegaciju oslobodjenja grada dolazi covjek koji je sam bio minobacaclija i koji je razarao taj grad. strašno. Bio je komandir minobačačkog voda koji je razorio citavu Krupu i izranjavao/pobio mnoge borce i civile Krupe. Strašno je da je isti taj lik dao izjavu sa početka rata, a ciji je vhs snimak kasnije zavrsio na nasoj strani u kojoj kaze : " Mogu da udare, sa koje god oće strane, šanse nikakve nemaju, jer će naići na tvrdu odbranu, i biće UNIŠTENI DO KRAJA ". Nazalost, Krajina je izgubila, moralno i kulturno.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Od zla oca i gore matere pa ti izaberi.
Složio bih se sa tvoje zadnje dvije rečenice s tim da je i za to stanje po mom mišljenju kriva SDA. Od svih političkih subjekata u BiH isti su imali najbolje uslove da naprave nešto za svoj narod i državu po najbitnijem osnovu - brojnost. Svi znamo kako je sve išlo i gdje smo sada zahvaljujući njima, dok im kreten od predsjednika još malumno izjavljuje kako predstavlja većinu bošnjaka. Da je SDA bila "prava" isto bi možda i bilo istina, ovako njemu treba jedno dobro šamaranje do dozivanja pameti i suočavanja sa realnošću.
Helem, za sve, ama baš sve, samo njima račun treba ispostavljati, pa i za ovog Mladena Lonića.
Last edited by Billy The Pljuc on 28/09/2025 07:51, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka