Sirija vol. 2

Locked
Ironmen

#89801 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

sarajevoxxxx wrote:Inače Isam Zehrudin je vjerovatno jedini Asadov oficir koji se slikao sa raskomadanim ljudskim tijelima i postavljao slike na svoju zvaničnu stranicu. Jedini koji je jasno prijetio svim sirijskim izbjeglicama rekavši:"Iskreno vas savjetujem da se ne vraćate. Ako vas država amnestira ja sigurno neću", itd.
Isam Zahredin je covjek koji se borio protiv tvog zla isila kojeg si dizao u kosmicke ekstaze cijelo vrijeme ne forumu, kako si se samo radovao svakom napretku isila, kad se sjetim samo kakve si kosmicke ekstaze dozivljavao kada je ISIL trebao da uzme Kobani, pa onda razne dokumentarce o isilu, pa hiljade i hiljade ekstaza laznih o padu Zora o padu aeorodroma o padu Kweirsa itd itd, nisi dorastao niti moralno niti kao covjek koji je otvoreno godinama na ovom forumu podrzavao isil, nusru, al kaiud i HTŠ da komentarises bilo kojeg sehida Sirije a kamoli Isama, sram da te bude.

Da je ovo bilo kakva pravna drzava ti bi davno bio u zatvoru ili pritvoru.
Challenger__

#89802 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Ironmen wrote:
sarajevoxxxx wrote:Inače Isam Zehrudin je vjerovatno jedini Asadov oficir koji se slikao sa raskomadanim ljudskim tijelima i postavljao slike na svoju zvaničnu stranicu. Jedini koji je jasno prijetio svim sirijskim izbjeglicama rekavši:"Iskreno vas savjetujem da se ne vraćate. Ako vas država amnestira ja sigurno neću", itd.
Isam Zahredin je covjek koji se borio protiv tvog zla isila kojeg si dizao u kosmicke ekstaze cijelo vrijeme ne forumu, kako si se samo radovao svakom napretku isila, kad se sjetim samo kakve si kosmicke ekstaze dozivljavao kada je ISIL trebao da uzme Kobani, pa onda razne dokumentarce o isilu, pa hiljade i hiljade ekstaza laznih o padu Zora o padu aeorodroma o padu Kweirsa itd itd, nisi dorastao niti moralno niti kao covjek koji je otvoreno godinama na ovom forumu podrzavao isil, nusru, al kaiud i HTŠ da komentarises bilo kojeg sehida Sirije a kamoli Isama, sram da te bude.

Potpisujem Ironmen od riječi do riječi.
zrakomlat

#89803 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Challenger__ wrote:
Ironmen wrote:

Potpisujem Ironmen od riječi do riječi.
+1
Challenger__

#89804 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Heroji ne umiru nikad.

Image

Issam Zahreddine, 1961 – 2017, RIP
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#89805 Re: Sirija vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

sarajevoxxxx wrote:
Kikibombona wrote:Pravi Tigar je vjerovatno ubijen. Njegovo posljednje pojavljivanje u javnosti je bilo kada je SAA nizala poraze u Idlibu. Tigar je direktno razgovarao sa Asadom i trazio da se hitno posalju pojacanja.

Takav pristup je vjerovatno zivotom platio. Od tada se vise nikada nije pojavio. Onda odjednom, nakon pola godine, izroni nekakva vostana figura...
:-) :thumbup:
Simbolika.
handžar88

#89806 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Opetja033 wrote:
handžar88 wrote:
Kikibombona wrote:Bas mi je zao Brke. :(

Opasno smrdi na likvidaciju od strane rezima.

Zanimljivo je da se lazni Tigar uopste nije sastao sa Brkom. Od kada je Zor oslobodjen, Brko je potisnut u stranu.
Ako je bio posten, pravedan i nepotkupljiv vrlo vjerovatno da je likvidiran.. nista klosarima ne znaci njegovo herojstvo. Ovako su i Izeta Nanica ubili, iskoristili ga do kraja dok je mogao sluziti i isti dan kad je obruc probijen ubili ga, to je samo da sjedes i da places.
A da malo pitas porodicu i suborce rahmetli Nanica o njegovoj pogibiji zasigurno ne bi ovakve gluposti lupao.
Veliki broj ljudi u Krajini dijeli moje misljenje, ostalima zvuci prestrasno da bi u takvo nesto povjerovali.. a sta zna njegova porodica, da im se Allah smiluje, nisi ga vodali za ruku, znaju ono sto im se kaze.
jao_situacije

#89807 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

Image
insomnia78

#89808 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

husein_kapetan wrote:
DaysleepeR wrote:Rođeni vojnik, i umro je kao vojnik, a ne kao penzioner od kakvog moždanog ili srčanog udara.
Siguran sam da je tako i htio. Otišao je ispunjenog obećanja koje je dao svom narodu.
Veliki respect za Maj. Gen. Issam Zahreddinea, neka mu je laka zemlja Sirijska.
Ako nisi vojnik bio..onda si imao nekog veoma bliskog ko te je ispravnom naučio..
Aferim..
Da, siguran sam da ti ne mozes prezaliti to sto te u ratu nisu ubili. De ba jamite zvizge i patetike. To je mozda vazilo nekad davno ako i tad, kad je zivotni vijek bio 40-tak godina pa ti bilo svejedno da li ce te koknuti na bojnom polju ili ces riknuti kod kuce. Danas, kada jos ima poneki zivi veteran iz WWII su takve price lozenje za naivce
nixon69

#89809 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

fosna2014 wrote:Potvrdjeno: General Issam Zahreddine je poginuo na linij braneci svoju Domovinu Siriju.
Sranje :( :(
Pocivaj u miru legendo.
PeppermintSA

#89810 Re: Sirija vol. 2

Post by PeppermintSA »

Čitajući ovog sarajevoxxx-a godinama, pitam se šta više SIPA radi :roll:
jao_situacije

#89811 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

ma ko kaže da je uopće u bih
zrakomlat

#89812 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

PeppermintSA wrote:Čitajući ovog sarajevoxxx-a godinama, pitam se šta više SIPA radi :roll:
Arrested for reason "komentarisanje rada državne agencije za istrage i zaštitu"

» PeppermintSA

:D
DaysleepeR

#89813 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

husein_kapetan wrote:
DaysleepeR wrote:Rođeni vojnik, i umro je kao vojnik, a ne kao penzioner od kakvog moždanog ili srčanog udara.
Siguran sam da je tako i htio. Otišao je ispunjenog obećanja koje je dao svom narodu.
Ako nisi vojnik bio..onda si imao nekog veoma bliskog ko te je ispravnom naučio..
Aferim..
bio, bio, hvala
handžar88

#89814 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

jao_situacije wrote:Image
Revolucija na bobama
jogurt_

#89815 Re: Sirija vol. 2

Post by jogurt_ »

Na žalost, ode nam Brko. Tužno, jako tužno

Saučešće porodici i svim prijateljima Sirije

Image
jao_situacije

#89816 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

handžar88 wrote:
Revolucija na bobama
bobaši-bombaši

savko nam treba objasniti koju kombinaciju boba uzme da vidi saudijski hizb i 3 milijarde dolara
insomnia78

#89817 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

DaysleepeR wrote:
husein_kapetan wrote:
Aferim..
bio, bio, hvala
Pa jel ti zao sto je stade na minu? Nego se ovako moras patiti cekajuci prirodnu smrt?
asurbanipal

#89818 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

jao_situacije wrote:ma ko kaže da je uopće u bih

Pa imaš ga na stranicama selefijskim, i na youtube klipovima.

Drži lik predavanja.

Ima i u jednom dokumentarcu, kaže digao kredit od nekog Katarca. :mrgreen:

Vodi nekakav biznis, samo mu firma slabo posluje. Zato visi na forumu.
insomnia78

#89819 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Kad u’apse one sto se postrojavaju po Visegradu neg ‘apse i Savu. Al kurko. Ne daju kolege iz RS-a. Pola bi ih nestalo.
zrakomlat

#89820 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

jao_situacije wrote:
handžar88 wrote:
Revolucija na bobama
bobaši-bombaši

savko nam treba objasniti koju kombinaciju boba uzme da vidi saudijski hizb i 3 milijarde dolara
:lol:
dragma
Vozim: Pješe

#89821 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

Opetja033 wrote:Navodno nagazio na minu. Ne znam, da je poginula ona plasticna, feminizirana luda, proglasio bih trodnevnu radost ovako ipak ne.
Bio je Brko ratnik i po, to se mora postovati.
E zbog ovog ja volim ovog čovjeka. Em što je maksimalno realan i korektan em što često tipka sa mobitela pa se zavadi sa svima :D
Živčo moj dobri... :thumbup:
sarajevoxxxx wrote:Navodno poginuo jedan od najvećih ratnih zločinaca u Siriji general Isam Zehrudin
Saxxx, navedi mi bar jedan zločin pomenutog osim što je hrabro branio svoj život i živote 200 000 ljudi od krvoločnih pavijana, najgore i najveće bagre 21-og vijeka, škarta civilizacije i najvećih neprijatelja muslimana i Islama uopšte?
Ja_Ja

#89822 Re: Sirija vol. 2

Post by Ja_Ja »

Savo lupa ko makszim po diviziji i tako vec godinama. Steta samo sto ga kiki poceo slijediti. Sirija je puna zlocinaca, puna svega i svacega ali bar za ovog covjeka nikada nisu bili vezani zlocini. Moze se sada svasta natezati i na ledja mu tovariti ali je cinjenica da je godinama bio stub odbrane Zora, da su ga ljudi volili, a neprijatelji plasili. RIP Brko!
dragma
Vozim: Pješe

#89823 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

Tačno tako.
Challenger__

#89824 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Breaking : Syrian Army continue its advance in southern Deir Ezz
Uzalud su se nadali, smrt heroja nije usporila SAA, naprotiv!
insomnia78

#89825 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ovo ti izmislio, obojio i uvec’o da dobije na dramaticnosti :lol: :lol: :lol:
Zar postoji neko na ovom forumu ko se jos uvijek prima na tvoje pateticne fore
:lol:
Locked