Ja u Briselu sa Zeljanom Zovko i to kao pratilja svoga hdZ/uZp sefa Brkića.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:36Hmmm...
Nakon Brisela, susjednih i zemalja regiona...
Zemlja članica EU i NATO...
Ali vjerovatno ste Haris i Begic Z i ti u pravu.
Ili vlast ili Srbija.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- BHCluster
#89776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- dr_Evil
#89777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SDA jeste UZP element. SDA je odgovorna za provodjenje SANU projekta koji je pocinio genocid u 7 opstina u BiH, rastjerao milion ljudi u miru, rastjerao milion u ratu, potpuno unistio infrastrukturu, a zatim laznim zakonima drustvenu imovinu pretvorio u drzavnu, pa drzavnu u privatnu.Vaya wrote: ↑28/03/2023 12:37
Nek ih sadi sa UZP elementom, to mu je bolje...Nermin Niksic je nebitan lik, on svoje svakako zavrsava u SDP-u, a ovih par godina sto će biti premijer je samo dovoljno da se izvuče da ga neko ne gepekuje ili da ne dobije metak u čelo, što mu je primarno i cilj... A onu izjavu o nekim tamo njivama i onom njegovom jeziku će plaćati SDP slijedećih 10 godina...
Svi su govorili i DF da će se ugasiti poslije ovih izbora, pa DF napravi 2,5x bolji rezultat... Ovaj put nije smetala SDA...![]()
SDA je element koji je od gradjanskog ustava napravila ustav konstitutivnih naroda i tako otvorila vrata za podjele. SDA je uzp element koji nije prihvatio gradjanski koncept i napravio prvu nacionalnu stranku u BiH, a zatim SDS docekao sa "pa gdje ste do sada majka mu stara, cekali smo vas".
Svi koji stanu protiv tog projekta dobiju metak u celo, kao i Djindjic, pa zasto bi Nerko bio izuzetak, mada ne vjerujem da je on bas tog kova
Izjavu o tamo nekim njivama SDP nece placati 10 godina, SDP glasaci nisu ovce. Ali ako uspije uspostaviti vlast i ne pohapsi barem 50 tajkuna i ratnih kriminalaca onda ce izgubiti vlast sljedeca 3 ciklusa, jer to SDP glasaci ne halale. SDP glasaci jako dobro znaju da drustvena imovina nije drzavna imovina, i da se kao takva nije mogla podijeliti privatnim licima.
- dr_Evil
#89778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To se slazemo
- dr_Evil
#89779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
BHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:40Ja u Briselu sa Zeljanom Zovko i to kao pratilja svoga hdZ/uZp sefa Brkića.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:36
Hmmm...
Ili vlast ili Srbija.![]()
Predsednik Zoran Milanović ocenio je danas da je dobro što je primio Bakira Izetbegovića za kojeg je rekao da nije jedini, već najveći predstavnik bošnjackog naroda, kao i da je taj susrete trebalo da se dogodi manogo ranije.
-
kluz franjo
#89780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Aaaaa...BHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:40Ja u Briselu sa Zeljanom Zovko i to kao pratilja svoga hdZ/uZp sefa Brkića.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:36
Hmmm...
Zato SDF neće u EU. Zbog Željane.
Super. Sada mi je jasno zašto teže savezništvu sa Srbijom ako ostanu bez vlasti.
- BHCluster
#89781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bošnjaku iz Sarajevatramvajtrojka wrote: ↑28/03/2023 12:29Lik iz šuma u okolini Norrkopinga govori Bošnjaku iz Sarajeva da fuck baklavu dobar vic nema sta![]()
![]()
![]()
- tramvajtrojka
#89782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa logicno da ne kontas sto madjarima MVP pozivamo a , zadnje tri godine madjarska ambasada nam je kontakt tacka sa NATO savezom al da vama je potrebno okretanje majcici kini i srbiji pa je i ovo izdajaBHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:40Ja u Briselu sa Zeljanom Zovko i to kao pratilja svoga hdZ/uZp sefa Brkića.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:36
Hmmm...
- BHCluster
#89783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cuj EU srce moje napcheno, kakva te EU spopala a zagovarate etnicko glasOVanje.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:46Aaaaa...
Super. Sada mi je jasno zašto teže savezništvu sa Srbijom ako ostanu bez vlasti.
- tramvajtrojka
#89784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
neka ti je smiješno koliko hoces a ja sam svoj na svome a tiBHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:46Bošnjaku iz Sarajevatramvajtrojka wrote: ↑28/03/2023 12:29
Lik iz šuma u okolini Norrkopinga govori Bošnjaku iz Sarajeva da fuck baklavu dobar vic nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
-
kluz franjo
#89785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
BHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:48Cuj EU srce moje napcheno, kakva te EU spopala a zagovarate etnicko glasOVanje.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:46
Aaaaa...
Super. Sada mi je jasno zašto teže savezništvu sa Srbijom ako ostanu bez vlasti.Ono kad se hns+ botovi upale.
![]()
"Milion glasova za legitimno predstavljanje gospodina Lende"
-
Vaya
#89786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I to ga jos na to MEP Tina Strinek, koji jedan od najboljih naših ambasadora u Europskom parlamentu, otvoreno pita što ide na noge otvorenim neprijateljima Bosne, Zeljani Zovko i Davidu McAlisteru, a da nije zatražio sastanak za predstavnicima AFETA koji lobiraju za BiH interese...i onda delegati ovdje se smiju, kada napises da ga ustasa Brkić voda k'o pudlicu gdje on hoće...BHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:40Ja u Briselu sa Zeljanom Zovko i to kao pratilja svoga hdZ/uZp sefa Brkića.kluz franjo wrote: ↑28/03/2023 12:36
Hmmm...
Medjutim nastavniku fizičkog je puno bitnije da napise esej na facebooku, kako je dobar pokazatelj i spremnost hrvatske strane za dogovor i kompromis sto će ona gibon Grlić-Radman da kupi stiropor za bosnjacki dio gimnazije u Stocu...
Međutim pizda nije a zucnula, kada prodase dio luke Šipad...
- BHCluster
#89787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jes vala zato se madjarski MVP osjeca u tzv rs-u" kao kod kuce.tramvajtrojka wrote: ↑28/03/2023 12:46Pa logicno da ne kontas sto madjarima MVP pozivamo a , zadnje tri godine madjarska ambasada nam je kontakt tacka sa NATO savezom al da vama je potrebno okretanje majcici kini i srbiji pa je i ovo izdaja![]()
![]()
- BHCluster
#89788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jah dok virite hdZ/uZp-u iz zadnjice.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#89789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa kad se neko doseli u Zg iz Dalmacije kazu da se doselio dalmatinac, neko iz Zagorja...zagorac, neko iz Slavonije...slavonac, neko iz Like...medjed
-
Vaya
#89790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stručnjak NATO kontakt tačka u BiH je Norveška ima 3 mjeseca...tramvajtrojka wrote: ↑28/03/2023 12:46Pa logicno da ne kontas sto madjarima MVP pozivamo a , zadnje tri godine madjarska ambasada nam je kontakt tacka sa NATO savezom al da vama je potrebno okretanje majcici kini i srbiji pa je i ovo izdaja![]()
![]()
Međutim, kada ti fašista Szijert otvoreno u sred Sarajeva kaže, da neće podržati sankcije Dodiku (vjerovatno pored Hrvatske jedina članica EU), ovaj nastavnik fizičkog odgovori kako sa Mađarskom BiH nema nikakvih otvorenih pitanja...
Hrvatski cvijetić po mjeri UZP-a, baš onako visok, stasit, lijep, samo ga treba malo pohrvatiti k'o što kaže Ante Prkacin...
-
pemanapemani
#89791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Priču je ovaj put potencirao gospodin Mehmedović iz SDA.BHCluster wrote: ↑28/03/2023 12:37Ti pricu potenciras a kazes zavrsena prica? Popisna je godina nek a trojka na vlasti formuliraju to pitanje kako treba i neka prije toga izmjene Ustav pa da se izjasnimo kako treba.pemanapemani wrote: ↑28/03/2023 12:25
Kakve greške?
Ljudi hoće da su i narodno i nacionalno Bošnjaci, Srbi i Hrvati i to je završena priča. Neće 1 i kusur % Bosanaca natjerati apsolutnu većinu da im država bude na prvom mjestu, ako oni žele da je to njihov narod.
Jebo ga ti, sam si naveo- svi vam bili BHS, nešto malo manjine, a vi glumite Bosance. Sad ja tebe trebam uvjeriti da nacionalno budeš Bosanac, a narodno Bošnjak, kada ti Bosance u najmanju ruku ne priznaješ i omalovažavaš, a tvoji nacionalno/narodni haveri sa srpske i hrvatske strane još, pored toga, istinski mrze Bosance i bilo kakvu bosansku ideju.
Htjeli ste da budete narod i nacija, ne želite da vas zovu po imenu države, one koji se identificiraju isključivo sa državom zovete izdajicama i onda kažeš - ispravite grešku koju 97% populacije Bosne i Hercegovine ne smatra greškom (ti si ogledan primjer), nego nečim pozitivnim.
Ma hajte molim vas.Cuj identifikuju se sa drzavom a zovu sebe "Bosancima". Kako to, pa ne zove se drzava Bosna, medjutim trojka na vlasti pa nek se naprave izmjene.
![]()
Moja malenkost je samo obrazložila zašto je ta priča apsurdna nakon popisa 2013. Tada smo se prebrojali i rekli ko smo i šta smo - 97% narodno i nacionalno Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Osim malobrojnih, niko se nije bunio što su se izjednačili pojmovi narod i nacija na popisu.
Bosanci po historijskom imenu države Bosne i Hercegovine. Nemam ništa protiv naziva Bosanac i Hercegovac, ali opet, to je završena priča, jer ti i 97% građana Bosne i Hercegovine ne želite da nacionalno budete Bosanci i Hercegovci. Većina rekla šta želi, većina treba preuzeti odgovornost, a ne svaljivati problem na "statističku grešku".
-
Bobi
- Forum administrator
- BHCluster
#89793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tkome to objasniti trojkinom botu koji je procvjetao u hns+ ovog?Vaya wrote: ↑28/03/2023 12:50I to ga jos na to MEP Tina Strinek, koji jedan od najboljih naših ambasadora u Europskom parlamentu, otvoreno pita što ide na noge otvorenim neprijateljima Bosne, Zeljani Zovko i Davidu McAlisteru, a da nije zatražio sastanak za predstavnicima AFETA koji lobiraju za BiH interese...i onda delegati ovdje se smiju, kada napises da ga ustasa Brkić voda k'o pudlicu gdje on hoće...
Medjutim nastavniku fizičkog je puno bitnije da napise esej na facebooku, kako je dobar pokazatelj i spremnost hrvatske strane za dogovor i kompromis sto će ona gibon Grlić-Radman da kupi stiropor za bosnjacki dio gimnazije u Stocu...
Međutim pizda nije a zucnula, kada prodase dio luke Šipad...
-
Bobi
- Forum administrator
#89794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
KOnaković je bolji posao napravio za 3 mjeseca nego Turkovička za 8 godina ili koliko ali nije bilo mu ni teško, ona je uganjala samo kamion hurmi
.
- BHCluster
#89795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jah, U svojoj vjeri, na svojoj zemlji!.
- SmokingMan
#89796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja biH ipak htio čuti riječi mira direktno iz usta hadžije i hadžinice. Aura svjetlosti kojom su obdareni će umirit moje trenutno uznemireno bošnjačko srce. Adil se malo odmetnuo sa ovim komunističkim bosanstvom, sve će nas pokristit, ned'o Bog, kakav smitljivac.sime_cipol wrote: ↑28/03/2023 11:51Ne trebas tako daleko. Dovoljno je u Mehmeda Spahe.SmokingMan wrote: ↑28/03/2023 11:09 Zbunjuju i mene, ne znam da li sam sada bošnjak ili bosanac, trebalo bi se otići po mišljenje na Poljine.![]()
![]()
-
Vaya
#89797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znaci, ali stvarno je Trojka+ invalidni dio vlaste...ja sam mislio da će ako ista barem na samom početku ove vlasti, da malo pokazu neke dosljednosti i principa, međutim odmah su gaće same spale, a na to sve kada im se SDA banda sa svojim medijima i botovima naklati na kosti, za 2 godine će moliti Schmidta na nametne odluku da oni izađu iz vlasti, a onda opet SDA krimosima nećes moći odbiti pera slijedećih 10 godina minimalno...
Koji mamlazi...
Samo je pitanje, koliko će zjana da naprave, te šta će dati uzp i genocidnom elementu do tada...
Jebote led, Nesic nakon dizanja tri prsta pred parlamentom i studiu FTV, se hladno smije u kamere i govori, vidite kako se može raditi kada se dogovori, kako smo odmah kroz kompromis na NCP za Europol, a u Hagu će se smjenivati predstavnici entitetskih ministarstava...pa majku ti jebem, postavite za ministra sigurnosti regionalnog dilera droge, a u Europol na početku policiju koja pored toga sto je presudjena za izvršavanje genocida, čuva leđa istom tom dileru droge...
Koji mamlazi...
Samo je pitanje, koliko će zjana da naprave, te šta će dati uzp i genocidnom elementu do tada...
Jebote led, Nesic nakon dizanja tri prsta pred parlamentom i studiu FTV, se hladno smije u kamere i govori, vidite kako se može raditi kada se dogovori, kako smo odmah kroz kompromis na NCP za Europol, a u Hagu će se smjenivati predstavnici entitetskih ministarstava...pa majku ti jebem, postavite za ministra sigurnosti regionalnog dilera droge, a u Europol na početku policiju koja pored toga sto je presudjena za izvršavanje genocida, čuva leđa istom tom dileru droge...
-
patriot_bih
#89798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koje ministarstvo je osmorka dobila za prepuštanje ministarstva privrede HDZu?
Sad HDZ vodi i finansije i privredu. Bošnjaci su operisani od para.
Sad HDZ vodi i finansije i privredu. Bošnjaci su operisani od para.
-
Vaya
#89799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobit će ministarstvo zdravstva, da mogu cim prije smjeniti Sebiju, to je njima glavna preokupacija...patriot_bih wrote: ↑28/03/2023 13:05 Koje ministarstvo je osmorka dobila za prepuštanje ministarstva privrede HDZu?
Sad HDZ vodi i finansije i privredu. Bošnjaci su operisani od para.![]()
- BHCluster
#89800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad nam sdO postala mjera neceg? Doduse obecao je u Hrvatskoj da ce do 6. mjeseca imati sve spremno za usvajanje njihovog IZ, Zovko i Brkic ka prosetali po Briselu a njegov odgovor na pitanje Da li je RH izvrsila agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu? se vec uci na politickim akademijama sirom svijeta.