Jah eto, nakon svake utakmice kuknjava...mirza_15 wrote: Svaku utakmicu se ovdje traže penali za Želju. Smiješno je šta je sve vama penal. Evo ovo sada protiv Radnika. Igrač Želje vuče igrača Radnika za tu ruku. I ono bi penal. Osmanković pravi faul u napadu protiv Veleža ono bi penal. Protiv Borca ste isto navodno trebali dobiti penal. Protiv Mladosti je Alispahić pao u šesnaest. Naravno, opet penal. Protiv Veleža ste samo vi vidjeli ruku. Nisu je vidjeli ni vaši igrači. Laktanje na derbiju kod drugog gola je regularno, protiv Veleža je penal i crveni. Jedan start igrača Zrinjskog je direktan crveni, a Alispahiću nije drugi žuti. Drugi gol protiv Čelika je regularan? Za Slobodu nije penal? Ništa ja ne karikiram. Tako pišete poslije svake utakmice.
Kao takvi onda nemate pravo ista da analizirate. Nego hajmo krajnje navijacki subjektivno komentarisati i ovdje se marisati, bez laze objektivnosti.
I da, spustena lopta, i ne sjecam se situacije, nebitno za poentu. Ruka kako god.
@Vanilla ba fakat se ne sjecam jebo ga gan i penal, ne moras tersat bezveze. Jest, moram se sjecati svake situacije koja se desi u svakom kolu Premijer lige.
Kazem postavi link da vidim, ti postavila, ja prokomentarisao i to je to, ne znam sto tersas bezveze. Ne, nisam gledao utakmicu, radio sam drugu, ne znam sta nije jasno? Od posla ne mogu svaku gledati. Tu nisam. Nisam ni Radnika. Nebitno skroz za temu.