SDA-All about

Post Reply
hevi metalac

#8976 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8977 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

hevi metalac wrote:Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
U pravu si. Ipak, za teška vremena uvijek ostaje Zlatkov zagrljaj :hihihi:
hevi metalac

#8978 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

KatarinaKosaca wrote:
hevi metalac wrote:Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
U pravu si. Ipak, za teška vremena uvijek ostaje Zlatkov zagrljaj :hihihi:
Bezveze :(

Sto se tice halke, fakat su vas poceli demontirati, jebiga ne mozete od toga pobjeci :)
hevi metalac

#8979 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

kao sto rekoh

Uprava i Nadzorni odbor „BH Telecoma“ u panici
Ko od ministra krije izvještaj o kupovini zgrade na Marindvoru!?
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/ko-od-m ... marindvoru
KatarinaKosaca

#8980 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe :roll:
hevi metalac

#8981 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

KatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe :roll:
gdje je da je, milina gledat SDA miseve kako se koprcaju i polakoi shvataju da jeste pocelo :D
KatarinaKosaca

#8982 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

hevi metalac wrote:
KatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe :roll:
gdje je da je, milina gledat SDA miseve kako se koprcaju i polakoi shvataju da jeste pocelo :D
Sad si me provalio :diva: Nego sa novom koalicijom dobismo i nove medijske standarde :jbt:
Desnik

#8983 Re: SDA-All about

Post by Desnik »

Otkako se Dragi nam Vođa slizao sa Fahraonom Radonom, "avazovština" više nije u modi.
Sad je "Oslobođenje" Crni Vrag kojeg treba uništiti.
:lol:
hevi metalac

#8984 Re: SDA-All about

Post by hevi metalac »

KatarinaKosaca wrote: Sad si me provalio :diva: Nego sa novom koalicijom dobismo i nove medijske standarde :jbt:
Ne znam sta sam provalio ako nista nisma provaljivao :lol:
anyway, gledamo zaplet :run:
Banksy

#8985 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Ivan Lovrenović ...
KatarinaKosaca

#8986 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:
Ivan Lovrenović ...
Upsss, od onih dana forumske euforije i ta mu je književna osobina pripisivana, pa sam povjerovala.. do mene je. :D Bilo ih je tako puno i bili su tako agresivni sljedbenici Dragog Vođe. Sad spade knjiga na dva slova :(
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8987 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

samo je bitno da ima ko da brani privatni feud Izmetbegovića i mafijašku Ndranghetu SDA ...i telima ako treba, a obraz ko hebe....nije safun :D
KatarinaKosaca

#8988 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:samo je bitno da ima ko da brani privatni feud Izmetbegovića i mafijašku Ndranghetu SDA ...i telima ako treba, a obraz ko hebe....nije safun :D
Služba je služba, :ginisovac: a družbe družba :dada:

Bar ti to možeš razumjeti :suplja:
JoseMujica

#8989 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Tako je drugarice, pardon aginice Kate :D

nek je nama fino pa nek i Centrale gore :pasamoj: :serbo:
Banksy

#8990 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

KatarinaKosaca wrote:
Banksy wrote:
Ivan Lovrenović ...
Upsss, od onih dana forumske euforije i ta mu je književna osobina pripisivana, pa sam povjerovala.. do mene je. :D Bilo ih je tako puno i bili su tako agresivni sljedbenici Dragog Vođe. Sad spade knjiga na dva slova :(
Lovrenovićeva je ''avazovština'', Voždov ''dolazak u grad s najlon kesom'' ... :D
KatarinaKosaca

#8991 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Voždov ''dolazak u grad s najlon kesom'' ...
Mislim da nema autorska prava na ovu kovanicu. Moja je mama negdje 1995 koristila, kad je Avaz bio negdje još u Mis Irbinoj.. a nije ni ona autorica, nego, valjda čula negdje na vodi :D
Desnik

#8992 Re: SDA-All about

Post by Desnik »

JoseMujica wrote:samo je bitno da ima ko da brani privatni feud Izmetbegovića i mafijašku Ndranghetu SDA ...i telima ako treba, a obraz ko hebe....nije safun :D
Hehehe nije đirit, tačno :D

Još mi nije jasna jedna stvar,
zašto smijeniše onog jednog potpredsjednika a instaliraše četiri nova?
Šta im je onaj bio skrivio, odnosno šta su ovi bili zaslužni? :shock: :shock:
EverlasTT

#8993 Re: SDA-All about

Post by EverlasTT »

Jedno je jasno

SDA je zahvaljujuci svom detaljnom poznavanju ustava i zakona zgazila SDP-SBB i njihovu namjeru da rekonstruisu federalnu vladu. Takticki su ih porazili. Zato je sada nova parlamentarna vecina u rasulu i ocaju.
MuaDib

#8994 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

EverlasTT wrote:Jedno je jasno

SDA je zahvaljujuci svom detaljnom poznavanju ustava i zakona zgazila SDP-SBB i njihovu namjeru da rekonstruisu federalnu vladu. Takticki su ih porazili. Zato je sada nova parlamentarna vecina u rasulu i ocaju.
Jasno je samo to, da je SDA blokirala sistem, ali joj ni to neće pomoći da se spasi od već joj namjenjene sudbine, da završi kao svaka kriminalna organizacija.
mirsek

#8995 Re: SDA-All about

Post by mirsek »

MuaDib wrote:

Jasno je samo to, da je SDA blokirala sistem, ali joj ni to neće pomoći da se spasi od već joj namjenjene sudbine, da završi kao svaka kriminalna organizacija.
Nemamo se sta radovati tome kad je SDP kao muha bez glave sto se tice vladanja u institucijama( a kako i ne bi kad se bilo tko je iole pametan sikaniranjem istjeran iz stranke jer nece da klima glavom Zlajogluu i tako se kvalitet kadra rapidno unistava ) a sa tendencijom izjednacavanja sa SDA sto se tice nepotizma i korupcije.
U biti trenutno nemas za koju stranku da napises 2 recenice hvale a da stvarno i iskreno vjerujes u to sto si napisao.
jazzer

#8996 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Sto su radnici, penzioneri, invalidi i drugi primaoci socijalnih davanja pozdravili svim srcem.

Koji kreten moras biti pa za ovakvu situaciju u zemlji pohvaliti bilo koga? Sta to bilo ko radi dobro za ovu zemlju
i ljude u njoj ?Neki su kao majstori i znaju znanje a drugi su ''u rasulu i ocaju''? Dobro je pa iko vise ovdje zivi i pravi planove za buducnost obzirom u kakvom se ku*cu mi nalazimo.
JoseMujica

#8997 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ne trebaš biti kreten već samo uhljebljen od strane mile sure i žestoke SDA, na zemlji krvavoj...a iz toga proizilazi ..čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, stranko .... i tako se zapravo kretenizam sistemski rađa u Bosni
Paranoid

#8998 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:ne trebaš biti kreten već samo uhljebljen od strane mile sure i žestoke SDA, na zemlji krvavoj...a iz toga proizilazi ..čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, stranko ....
..reče Esso i potegnu čokaljčić...te upali BMW i ode...a Mujica osta ko na "prtini"..da prostiš..
JoseMujica

#8999 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ih Paranoid nema šamse da se to kod Essa a.s. desi....kod Esse platiš mjesečnu a voza ko taxi :lol:
UDBAŠ

#9000 Re: SDA-All about

Post by UDBAŠ »

JoseMujica wrote:ih Paranoid nema šamse da se to kod Essa a.s. desi....kod Esse platiš mjesečnu a voza ko taxi :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=9QgC9VHlxo4

http://asimsarajlicpropjevao.blogger.ba/

jada i čemera

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply