SDA-All about
- hevi metalac
#8976 Re: SDA-All about
Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8977 Re: SDA-All about
U pravu si. Ipak, za teška vremena uvijek ostaje Zlatkov zagrljajhevi metalac wrote:Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
- hevi metalac
#8978 Re: SDA-All about
BezvezeKatarinaKosaca wrote:U pravu si. Ipak, za teška vremena uvijek ostaje Zlatkov zagrljajhevi metalac wrote:Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
Sto se tice halke, fakat su vas poceli demontirati, jebiga ne mozete od toga pobjeci
- hevi metalac
#8979 Re: SDA-All about
kao sto rekohhevi metalac wrote:Trebali ste to na vrijeme distribuirati, a ne glavninu u Telekom. Sad ce vam na Telekom udarati, najebali ste
Uprava i Nadzorni odbor „BH Telecoma“ u panici
Ko od ministra krije izvještaj o kupovini zgrade na Marindvoru!?
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/ko-od-m ... marindvoru
- KatarinaKosaca
#8980 Re: SDA-All about
Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe 
- hevi metalac
#8981 Re: SDA-All about
gdje je da je, milina gledat SDA miseve kako se koprcaju i polakoi shvataju da jeste poceloKatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe
- KatarinaKosaca
#8982 Re: SDA-All about
Sad si me provaliohevi metalac wrote:gdje je da je, milina gledat SDA miseve kako se koprcaju i polakoi shvataju da jeste poceloKatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe
- Desnik
#8983 Re: SDA-All about
Otkako se Dragi nam Vođa slizao sa Fahraonom Radonom, "avazovština" više nije u modi.KatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe
Sad je "Oslobođenje" Crni Vrag kojeg treba uništiti.
- hevi metalac
#8984 Re: SDA-All about
Ne znam sta sam provalio ako nista nisma provaljivaoKatarinaKosaca wrote: Sad si me provalioNego sa novom koalicijom dobismo i nove medijske standarde
anyway, gledamo zaplet
- Banksy
#8985 Re: SDA-All about
Ivan Lovrenović ...KatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe
- KatarinaKosaca
#8986 Re: SDA-All about
Upsss, od onih dana forumske euforije i ta mu je književna osobina pripisivana, pa sam povjerovala.. do mene je.Banksy wrote:Ivan Lovrenović ...KatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam Vođe
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8987 Re: SDA-All about
samo je bitno da ima ko da brani privatni feud Izmetbegovića i mafijašku Ndranghetu SDA ...i telima ako treba, a obraz ko hebe....nije safun 
- KatarinaKosaca
#8988 Re: SDA-All about
Služba je služba,JoseMujica wrote:samo je bitno da ima ko da brani privatni feud Izmetbegovića i mafijašku Ndranghetu SDA ...i telima ako treba, a obraz ko hebe....nije safun
Bar ti to možeš razumjeti
- JoseMujica
#8989 Re: SDA-All about
Tako je drugarice, pardon aginice Kate
nek je nama fino pa nek i Centrale gore

nek je nama fino pa nek i Centrale gore
- Banksy
#8990 Re: SDA-All about
Lovrenovićeva je ''avazovština'', Voždov ''dolazak u grad s najlon kesom'' ...KatarinaKosaca wrote:Upsss, od onih dana forumske euforije i ta mu je književna osobina pripisivana, pa sam povjerovala.. do mene je.Banksy wrote:Ivan Lovrenović ...KatarinaKosaca wrote:Gdje nestade riječ "avazavština", tako lijepo skovana od Dragog nam VođeBilo ih je tako puno i bili su tako agresivni sljedbenici Dragog Vođe. Sad spade knjiga na dva slova
- KatarinaKosaca
#8991 Re: SDA-All about
Mislim da nema autorska prava na ovu kovanicu. Moja je mama negdje 1995 koristila, kad je Avaz bio negdje još u Mis Irbinoj.. a nije ni ona autorica, nego, valjda čula negdje na vodiVoždov ''dolazak u grad s najlon kesom'' ...
- Desnik
#8992 Re: SDA-All about
Hehehe nije đirit, tačnoJoseMujica wrote:samo je bitno da ima ko da brani privatni feud Izmetbegovića i mafijašku Ndranghetu SDA ...i telima ako treba, a obraz ko hebe....nije safun
Još mi nije jasna jedna stvar,
zašto smijeniše onog jednog potpredsjednika a instaliraše četiri nova?
Šta im je onaj bio skrivio, odnosno šta su ovi bili zaslužni?
- EverlasTT
#8993 Re: SDA-All about
Jedno je jasno
SDA je zahvaljujuci svom detaljnom poznavanju ustava i zakona zgazila SDP-SBB i njihovu namjeru da rekonstruisu federalnu vladu. Takticki su ih porazili. Zato je sada nova parlamentarna vecina u rasulu i ocaju.
SDA je zahvaljujuci svom detaljnom poznavanju ustava i zakona zgazila SDP-SBB i njihovu namjeru da rekonstruisu federalnu vladu. Takticki su ih porazili. Zato je sada nova parlamentarna vecina u rasulu i ocaju.
- MuaDib
#8994 Re: SDA-All about
Jasno je samo to, da je SDA blokirala sistem, ali joj ni to neće pomoći da se spasi od već joj namjenjene sudbine, da završi kao svaka kriminalna organizacija.EverlasTT wrote:Jedno je jasno
- mirsek
#8995 Re: SDA-All about
Nemamo se sta radovati tome kad je SDP kao muha bez glave sto se tice vladanja u institucijama( a kako i ne bi kad se bilo tko je iole pametan sikaniranjem istjeran iz stranke jer nece da klima glavom Zlajogluu i tako se kvalitet kadra rapidno unistava ) a sa tendencijom izjednacavanja sa SDA sto se tice nepotizma i korupcije.MuaDib wrote:Jasno je samo to, da je SDA blokirala sistem, ali joj ni to neće pomoći da se spasi od već joj namjenjene sudbine, da završi kao svaka kriminalna organizacija.EverlasTT wrote:Jedno je jasno
U biti trenutno nemas za koju stranku da napises 2 recenice hvale a da stvarno i iskreno vjerujes u to sto si napisao.
- jazzer
#8996 Re: SDA-All about
Sto su radnici, penzioneri, invalidi i drugi primaoci socijalnih davanja pozdravili svim srcem.EverlasTT wrote:Jedno je jasno
Koji kreten moras biti pa za ovakvu situaciju u zemlji pohvaliti bilo koga? Sta to bilo ko radi dobro za ovu zemlju
i ljude u njoj ?Neki su kao majstori i znaju znanje a drugi su ''u rasulu i ocaju''? Dobro je pa iko vise ovdje zivi i pravi planove za buducnost obzirom u kakvom se ku*cu mi nalazimo.
- JoseMujica
#8997 Re: SDA-All about
ne trebaš biti kreten već samo uhljebljen od strane mile sure i žestoke SDA, na zemlji krvavoj...a iz toga proizilazi ..čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, stranko .... i tako se zapravo kretenizam sistemski rađa u Bosni
- Paranoid
#8998 Re: SDA-All about
..reče Esso i potegnu čokaljčić...te upali BMW i ode...a Mujica osta ko na "prtini"..da prostiš..JoseMujica wrote:ne trebaš biti kreten već samo uhljebljen od strane mile sure i žestoke SDA, na zemlji krvavoj...a iz toga proizilazi ..čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, stranko ....
- JoseMujica
#8999 Re: SDA-All about
ih Paranoid nema šamse da se to kod Essa a.s. desi....kod Esse platiš mjesečnu a voza ko taxi 
-
UDBAŠ
#9000 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:ih Paranoid nema šamse da se to kod Essa a.s. desi....kod Esse platiš mjesečnu a voza ko taxi
http://www.youtube.com/watch?v=9QgC9VHlxo4
http://asimsarajlicpropjevao.blogger.ba/
jada i čemera