Gdje u Sa......
-
aalor
#8976 Re: Gdje u Sa......
ooj super
hvala lijepo na brzom odgovoru !!! 
- stativa
#8977 Re: Gdje u Sa......
gdje se ima kupiti limenka Guinness pive

- moranadruga
#8978 Re: Gdje u Sa......
pogledaj u apoteci delfin na trgu heroja odmah do ambulante, ima cajeva u ovakvim kutijama.cijena od 10 do 20 KM. kutije su bas,bas,dobre.JanuaryJones wrote:Iskreno ja bih najradije ovako, na zid jedan ormarić za čajeve pa ako ima neko preporuku za majstora/stolara/hobi drvorezbara nek prijaviUjedam wrote:Zašto ne napraviš sama ovu kutiju?
Nije ovo ništa aman zaman teško.. a po svojoj želji napraviš neku unikatnu, originalnu..
Sent from my iPad using Tapatalk
-
BIONA
#8979 Re: Gdje u Sa......
Ja mislim da djevojka trazi ovakav ormaric za cajeve!
-
emmir1
#8980 Re: Gdje u Sa......
lmal ko da radi drvene žaluzine za prozore
-
Emilija Kovačev
#8981 Re: Gdje u Sa......
...popiti dobar salep? (svakim danom) 
-
artime
#8982 Re: Gdje u Sa......
Molim vas, gdje uzeti slusalice, one earbuds i headphones?? Deblji ulaz, onaj obični. Gledala po kojekakvim radnjama tehnike ali ima vrlo mali izbor.
- hodža
#8983 Re: Gdje u Sa......
Ne znam jel dobar, al znam da ima u "Saraju" na BascarsijiEmilija Kovačev wrote:...popiti dobar salep? (svakim danom)
- WildRedRose
#8984 Re: Gdje u Sa......
na carsiji, slasticarna Tip Top, duuugo duuugo godina radi, ja nisam probala, ali je hvaljen na sva zvonaEmilija Kovačev wrote:...popiti dobar salep? (svakim danom)
-
mali_balon
#8985 Re: Gdje u Sa......
Tahan halvaWildRedRose wrote:na carsiji, slasticarna Tip Top, duuugo duuugo godina radi, ja nisam probala, ali je hvaljen na sva zvonaEmilija Kovačev wrote:...popiti dobar salep? (svakim danom)btw ciko radi i nedjeljom do nekih doba
- JanuaryJones
#8986 Re: Gdje u Sa......
Da, tražim ormarić a ne kutijeBIONA wrote:Ja mislim da djevojka trazi ovakav ormaric za cajeve!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Emilija Kovačev
#8987 Re: Gdje u Sa......
Hvala @hodža, hvala @divlja ružo.WildRedRose wrote:na carsiji, slasticarna Tip Top, duuugo duuugo godina radi, ja nisam probala, ali je hvaljen na sva zvonaEmilija Kovačev wrote:...popiti dobar salep? (svakim danom)btw ciko radi i nedjeljom do nekih doba
Ja sam pila u Von Habsburgu, koji ne radi nedjeljom. A, pretpostavljam da na čaršiji ima u mnogim objektima, ali je lijepo imati bar neko ime, da baš ne lutamo.
Hvala, potražit ću i Tip top sljedeći put.
- WildRedRose
#8988 Re: Gdje u Sa......
Nema na cemu. btw, Tip Top ti je tacno preko puta kombi stajalista na carsiji, veeeliki znak ima iznas slasticarne.. A ona je mala, nema 2-3 stola..Emilija Kovačev wrote: Hvala @hodža, hvala @divlja ružo.Hvala i za preporučenu tahan halvu.
![]()
Ja sam pila u Von Habsburgu, koji ne radi nedjeljom. A, pretpostavljam da na čaršiji ima u mnogim objektima, ali je lijepo imati bar neko ime, da baš ne lutamo.![]()
Hvala, potražit ću i Tip top sljedeći put.
-
skile
#8989 Re: Gdje u Sa......
Gdje mogu naći povoljne strukirane košulje.
-
occhi_Azzurri
#8990 Re: Gdje u Sa......
Pozdrav ljudi,
trebam pomoc oko cvjecare koja radi nedjeljom i u kojoj mogu naruciti i platiti cvijeće online?
Mozda je neko vec pisao, ali ne stignem pročitati sve stranice.. Naime, trenutno zivim vani a mami mi je rođendan u nedjelju, 22.12. pa posto vec nisam tu, htjela bih joj bar cvijeće poslati. . Svaki odg je dobrodošao
trebam pomoc oko cvjecare koja radi nedjeljom i u kojoj mogu naruciti i platiti cvijeće online?
Mozda je neko vec pisao, ali ne stignem pročitati sve stranice.. Naime, trenutno zivim vani a mami mi je rođendan u nedjelju, 22.12. pa posto vec nisam tu, htjela bih joj bar cvijeće poslati. . Svaki odg je dobrodošao
-
quarterback
#8991 Re: Gdje u Sa......
kaktus radi nedjeljom, nekada davno sam preko njih narucivao isporuke, vjerujem da ih jos rade, jedino ti nisam siguran za placanje, vidim da nema paypala, ima ziralno (pitanje koliko ti to znaci iz inostranstva) i raiffeisenov e-pay, pitanje je koliko ti i ovo znaci iz inostranstva
u svakom slucaju https://www.kaktus.ba/bh/kontakt.html pa pitaj
ps sad se sjetih da sam prije par godina slao cvijece online uplatom, mislim da je bio neki online servis koji je imao ugovore sa lokalnim cvjecarama po gradovima pa ti platis njima a oni kasnije cvjecari, u svakom slucaju cvijece je bilo isporuceno, jest da je bila zara ali to je manje bitno, proguglaj malo ne sjecam se vise imena, mislim da se njima moglo platiti direktno s kartice
ps sad se sjetih da sam prije par godina slao cvijece online uplatom, mislim da je bio neki online servis koji je imao ugovore sa lokalnim cvjecarama po gradovima pa ti platis njima a oni kasnije cvjecari, u svakom slucaju cvijece je bilo isporuceno, jest da je bila zara ali to je manje bitno, proguglaj malo ne sjecam se vise imena, mislim da se njima moglo platiti direktno s kartice
-
occhi_Azzurri
#8992 Re: Gdje u Sa......
Hvala ti puno, potrazit cu..quarterback wrote:kaktus radi nedjeljom, nekada davno sam preko njih narucivao isporuke, vjerujem da ih jos rade, jedino ti nisam siguran za placanje, vidim da nema paypala, ima ziralno (pitanje koliko ti to znaci iz inostranstva) i raiffeisenov e-pay, pitanje je koliko ti i ovo znaci iz inostranstva
-
Eborg
#8993 Re: Gdje u Sa......
Limenku apsolutno nigdje nema kupiti u BiH nažalost, pogotovo Draught varijante.stativa wrote:gdje se ima kupiti limenka Guinness pive![]()
Možeš pronaći Guinness u 0.33 l staklenim bocama u ponekim Dežurnim marketima za nekih 4.30 KM ili tako nešto. Tek su sad to počeli dobacivati.
- van Basten
#8994 Re: Gdje u Sa......
ja sam te Guinness u staklenim bocama vidio u Interexu za 4,10KM (doduše, nisam obratio pažnju na mililitražu). Baš sam se kontao počastiti kakvom prilikom i kupiti jednu, ohladiti je propisno u frižideru i probati 
- pringless
#8996 Re: Gdje u Sa......
Jel radi jos zaklopaca i ima li njoj slicnih radnji u sarajevu (tehnika, bijela thenika)
-
felichi
#8997 Re: Gdje u Sa......
ima li gdje u sa ovakvu presu za kafu uzeti?
- uglavnomja
#8998 Re: Gdje u Sa......
samo da znas da u ovo ne ide nasa mljevena kafa, presitna, svasta bude kad pritisnes
i fali mi ono da se digne kljuc
a fino je kad nema toza u soljici.
i ne znam gdje ima u sarajevu
i fali mi ono da se digne kljuc
a fino je kad nema toza u soljici.
i ne znam gdje ima u sarajevu
- vjesticanametli
#8999 Re: Gdje u Sa......
felichi nema u SA ali zamoli nekog iz njemacke ili austrije da ti donese.........ovo nije skupo a super je stvar samo je meni mrsko uvijek onu drsku saprat

- stativa
#9000 Re: Gdje u Sa......
sreća pa imam havera koji studira u Austriji, pa mi donosi prvom prilikomEborg wrote:Limenku apsolutno nigdje nema kupiti u BiH nažalost, pogotovo Draught varijante.stativa wrote:gdje se ima kupiti limenka Guinness pive![]()
Sebi sam donio iz Austrije, tu sam jedino pronašao.
Možeš pronaći Guinness u 0.33 l staklenim bocama u ponekim Dežurnim marketima za nekih 4.30 KM ili tako nešto. Tek su sad to počeli dobacivati.