Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
aalor

#8976 Re: Gdje u Sa......

Post by aalor »

ooj super :D hvala lijepo na brzom odgovoru !!! :okac:
stativa

#8977 Re: Gdje u Sa......

Post by stativa »

gdje se ima kupiti limenka Guinness pive :D

Image
moranadruga

#8978 Re: Gdje u Sa......

Post by moranadruga »

JanuaryJones wrote:
Ujedam wrote:Zašto ne napraviš sama ovu kutiju?
Nije ovo ništa aman zaman teško.. a po svojoj želji napraviš neku unikatnu, originalnu.. :thumbup:
Iskreno ja bih najradije ovako, na zid jedan ormarić za čajeve pa ako ima neko preporuku za majstora/stolara/hobi drvorezbara nek prijavi ;)

Image

Sent from my iPad using Tapatalk
pogledaj u apoteci delfin na trgu heroja odmah do ambulante, ima cajeva u ovakvim kutijama.cijena od 10 do 20 KM. kutije su bas,bas,dobre. :thumbup:
BIONA

#8979 Re: Gdje u Sa......

Post by BIONA »

Ja mislim da djevojka trazi ovakav ormaric za cajeve!
emmir1

#8980 Re: Gdje u Sa......

Post by emmir1 »

lmal ko da radi drvene žaluzine za prozore
Emilija Kovačev

#8981 Re: Gdje u Sa......

Post by Emilija Kovačev »

...popiti dobar salep? (svakim danom) :)
artime

#8982 Re: Gdje u Sa......

Post by artime »

Molim vas, gdje uzeti slusalice, one earbuds i headphones?? Deblji ulaz, onaj obični. Gledala po kojekakvim radnjama tehnike ali ima vrlo mali izbor.
hodža

#8983 Re: Gdje u Sa......

Post by hodža »

Emilija Kovačev wrote:...popiti dobar salep? (svakim danom) :)
Ne znam jel dobar, al znam da ima u "Saraju" na Bascarsiji
WildRedRose

#8984 Re: Gdje u Sa......

Post by WildRedRose »

na carsiji, slasticarna Tip Top, duuugo duuugo godina radi, ja nisam probala, ali je hvaljen na sva zvona :) btw ciko radi i nedjeljom do nekih doba :)
mali_balon

#8985 Re: Gdje u Sa......

Post by mali_balon »

WildRedRose wrote:
na carsiji, slasticarna Tip Top, duuugo duuugo godina radi, ja nisam probala, ali je hvaljen na sva zvona :) btw ciko radi i nedjeljom do nekih doba :)
Tahan halva :thumbup:
JanuaryJones

#8986 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

BIONA wrote:Ja mislim da djevojka trazi ovakav ormaric za cajeve!
Da, tražim ormarić a ne kutije ;)

Sent from my iPad using Tapatalk
Emilija Kovačev

#8987 Re: Gdje u Sa......

Post by Emilija Kovačev »

WildRedRose wrote:
Hvala @hodža, hvala @divlja ružo. :) Hvala i za preporučenu tahan halvu. :-D

Ja sam pila u Von Habsburgu, koji ne radi nedjeljom. A, pretpostavljam da na čaršiji ima u mnogim objektima, ali je lijepo imati bar neko ime, da baš ne lutamo. :)
Hvala, potražit ću i Tip top sljedeći put.
WildRedRose

#8988 Re: Gdje u Sa......

Post by WildRedRose »

Emilija Kovačev wrote: Hvala @hodža, hvala @divlja ružo. :) Hvala i za preporučenu tahan halvu. :-D

Ja sam pila u Von Habsburgu, koji ne radi nedjeljom. A, pretpostavljam da na čaršiji ima u mnogim objektima, ali je lijepo imati bar neko ime, da baš ne lutamo. :)
Hvala, potražit ću i Tip top sljedeći put.
Nema na cemu. btw, Tip Top ti je tacno preko puta kombi stajalista na carsiji, veeeliki znak ima iznas slasticarne.. A ona je mala, nema 2-3 stola.. :)
skile

#8989 Re: Gdje u Sa......

Post by skile »

Gdje mogu naći povoljne strukirane košulje.
occhi_Azzurri

#8990 Re: Gdje u Sa......

Post by occhi_Azzurri »

Pozdrav ljudi,
trebam pomoc oko cvjecare koja radi nedjeljom i u kojoj mogu naruciti i platiti cvijeće online?
Mozda je neko vec pisao, ali ne stignem pročitati sve stranice.. Naime, trenutno zivim vani a mami mi je rođendan u nedjelju, 22.12. pa posto vec nisam tu, htjela bih joj bar cvijeće poslati. . Svaki odg je dobrodošao :)
quarterback

#8991 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

kaktus radi nedjeljom, nekada davno sam preko njih narucivao isporuke, vjerujem da ih jos rade, jedino ti nisam siguran za placanje, vidim da nema paypala, ima ziralno (pitanje koliko ti to znaci iz inostranstva) i raiffeisenov e-pay, pitanje je koliko ti i ovo znaci iz inostranstva

u svakom slucaju https://www.kaktus.ba/bh/kontakt.html pa pitaj

ps sad se sjetih da sam prije par godina slao cvijece online uplatom, mislim da je bio neki online servis koji je imao ugovore sa lokalnim cvjecarama po gradovima pa ti platis njima a oni kasnije cvjecari, u svakom slucaju cvijece je bilo isporuceno, jest da je bila zara ali to je manje bitno, proguglaj malo ne sjecam se vise imena, mislim da se njima moglo platiti direktno s kartice
occhi_Azzurri

#8992 Re: Gdje u Sa......

Post by occhi_Azzurri »

quarterback wrote:kaktus radi nedjeljom, nekada davno sam preko njih narucivao isporuke, vjerujem da ih jos rade, jedino ti nisam siguran za placanje, vidim da nema paypala, ima ziralno (pitanje koliko ti to znaci iz inostranstva) i raiffeisenov e-pay, pitanje je koliko ti i ovo znaci iz inostranstva

u svakom slucaju https://www.kaktus.ba/bh/kontakt.html pa pitaj

ps sad se sjetih da sam prije par godina slao cvijece online uplatom, mislim da je bio neki online servis koji je imao ugovore sa lokalnim cvjecarama po gradovima pa ti platis njima a oni kasnije cvjecari, u svakom slucaju cvijece je bilo isporuceno, jest da je bila zara ali to je manje bitno, proguglaj malo ne sjecam se vise imena, mislim da se njima moglo platiti direktno s kartice
Hvala ti puno, potrazit cu.. :kiss:
Eborg

#8993 Re: Gdje u Sa......

Post by Eborg »

stativa wrote:gdje se ima kupiti limenka Guinness pive :D

Image
Limenku apsolutno nigdje nema kupiti u BiH nažalost, pogotovo Draught varijante. :( Sebi sam donio iz Austrije, tu sam jedino pronašao.

Možeš pronaći Guinness u 0.33 l staklenim bocama u ponekim Dežurnim marketima za nekih 4.30 KM ili tako nešto. Tek su sad to počeli dobacivati.
van Basten

#8994 Re: Gdje u Sa......

Post by van Basten »

ja sam te Guinness u staklenim bocama vidio u Interexu za 4,10KM (doduše, nisam obratio pažnju na mililitražu). Baš sam se kontao počastiti kakvom prilikom i kupiti jednu, ohladiti je propisno u frižideru i probati :D
madner

#8995 Re: Gdje u Sa......

Post by madner »

Zar nema u Mercatoru?
pringless

#8996 Re: Gdje u Sa......

Post by pringless »

Jel radi jos zaklopaca i ima li njoj slicnih radnji u sarajevu (tehnika, bijela thenika)
felichi

#8997 Re: Gdje u Sa......

Post by felichi »

Image

ima li gdje u sa ovakvu presu za kafu uzeti?
uglavnomja

#8998 Re: Gdje u Sa......

Post by uglavnomja »

samo da znas da u ovo ne ide nasa mljevena kafa, presitna, svasta bude kad pritisnes :-)

i fali mi ono da se digne kljuc :-?

a fino je kad nema toza u soljici.

i ne znam gdje ima u sarajevu :|
vjesticanametli

#8999 Re: Gdje u Sa......

Post by vjesticanametli »

felichi nema u SA ali zamoli nekog iz njemacke ili austrije da ti donese.........ovo nije skupo a super je stvar samo je meni mrsko uvijek onu drsku saprat :-) :D
stativa

#9000 Re: Gdje u Sa......

Post by stativa »

Eborg wrote:
stativa wrote:gdje se ima kupiti limenka Guinness pive :D

Image
Limenku apsolutno nigdje nema kupiti u BiH nažalost, pogotovo Draught varijante. :( Sebi sam donio iz Austrije, tu sam jedino pronašao.

Možeš pronaći Guinness u 0.33 l staklenim bocama u ponekim Dežurnim marketima za nekih 4.30 KM ili tako nešto. Tek su sad to počeli dobacivati.
sreća pa imam havera koji studira u Austriji, pa mi donosi prvom prilikom :mrgreen:
Post Reply